Έπεσαν οι dns servers οπότε δεν γινόταν propagate η αντιστοιχία ip με domain κι επειδή ο web server δουλεύει με vhosts και δεν δέχεται καρφωτά requests στην public ip δεν μπορούσε κανένας να δει το site. Αυτά!
ερχεσαι ειρηνικα???
Posted 02 October 2018 - 09:11
Έπεσαν οι dns servers οπότε δεν γινόταν propagate η αντιστοιχία ip με domain κι επειδή ο web server δουλεύει με vhosts και δεν δέχεται καρφωτά requests στην public ip δεν μπορούσε κανένας να δει το site. Αυτά!
ερχεσαι ειρηνικα???
Posted 02 October 2018 - 12:17
ερχεσαι ειρηνικα???
Ίσως πρέπει να του ζητήσουμε να μας οδηγήσει στον αρχηγό του.
Posted 02 October 2018 - 16:11
Παίδες σε κάποια φάση το site είχε πέσει με τον Ξενοφών;
(pff DNS είχαν πέσει)
Λοιπόν έκανα μια τούρτα (λόγο χρόνου το έκανα με έτοιμο παντεσπάνι) για τα γενέθλια της αδερφής μου και ανυπομονώ να φυσίξω τα Κεράκια. Αλλά μου την έσκασε η αδερφή μου και βγήκε με τις φίλες τις.
Δε έφαγε μια ΞΕΝΕΡΑ με το Tox άκου εκεί σε group chat απλά στέλει πολλές φορές το ίδιο μύνημα κρυτπογραφημένα με γιαφορετικά κλειδία στους αποστολείς, δλδ ποιο αργό παιθαίνεις.
Edited by pc_magas, 02 October 2018 - 20:39.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 02 October 2018 - 20:18
Ευκαιρία να καταβροχθίσεις τη τούρτα μόνος.
Posted 02 October 2018 - 20:50
Λοιπόν έκανα μια τούρτα (λόγο χρόνου το έκανα με έτοιμο παντεσπάνι) για τα γενέθλια της αδερφής μου και ανυπομονώ να φυσίξω τα Κεράκια. Αλλά μου την έσκασε η αδερφή μου και βγήκε με τις φίλες τις.
Καλά απο τα πολλά papers μπερδεψα πρόσωπα. Σε λιγο 8α μου μιλώ σε δεύτερο ενικό.
Ακόμη η τούρτα ήταν ΤΕΛΕΙΑ που να έκανα και παντεσπάνι δηλαδη. Αλλά από το ειδικό ταψί λείπαν εξαρτήματα.
Edited by pc_magas, 02 October 2018 - 22:17.
Ι GNU/L I N U X
Posted 02 October 2018 - 22:53
Τα καταφερα!
Βρηκα δουλεια στο αντικειμενο που μαρεσει. Εστιατοριο μαγειρας.
Guess what!?
Θα εχω και βοηθό!
Με καλα λεφτα και μελλον.
Ελπιζω να συνεχισω να το πηγαινω γαμιοντας αλλιως θα πεσω μια και καλη.
Ειλικρινα κοιταξα τις αγγελιες και πηρα μονο ενα τηλ.
Συνηθως δε κανω ποτε πανω απο 5 τηλεφωνα.
Τι στο καλο; Τοσο καλα τα λεω ρε παιδια; αχχχχχχ
Που εισαι speedfreak να με καμαρωσεις.
Ας πιω ενα ποτακι στην υγεια μου.
Posted 02 October 2018 - 23:33
Τα καταφερα!
Βρηκα δουλεια στο αντικειμενο που μαρεσει. Εστιατοριο μαγειρας.
Guess what!?
Θα εχω και βοηθό!
Με καλα λεφτα και μελλον.
Ελπιζω να συνεχισω να το πηγαινω γαμιοντας αλλιως θα πεσω μια και καλη.
Ειλικρινα κοιταξα τις αγγελιες και πηρα μονο ενα τηλ.
Συνηθως δε κανω ποτε πανω απο 5 τηλεφωνα.
Τι στο καλο; Τοσο καλα τα λεω ρε παιδια; αχχχχχχ
Που εισαι speedfreak να με καμαρωσεις.
Ας πιω ενα ποτακι στην υγεια μου.
Ένα ποτηράκι Sake για τον φίλο μας. BANZAI BANZAI BANZAI!!!!
Ι GNU/L I N U X
Posted 03 October 2018 - 01:02
Πρεπει να κανουμε και level up καποια στιγμη γιατι oταν μενεις στασιμος, καταθλιψιαζεις.
Btw ακυρο στο ολο θεμα, τα τελευταια βιντεο που εχει βγαλει ο κοντοπας ειναι θρυλικα, ο τυπος ξεσπαει.
Posted 03 October 2018 - 08:11
^Εγώ είμαι αυτή που λέει ο άλλος ανθρώποι και πετάγομαι να πω άνθρωποι αντανακλαστικά. Βασικά ό,τι λέει το κοριτσάκι στα παρασκήνια ειδικά το "είστε πανηλίθιοι" χαχαχαχαχ
Posted 03 October 2018 - 17:54
Ένα ποτηράκι Sake για τον φίλο μας. BANZAI BANZAI BANZAI!!!!
στην αρχη δεν ειδα οτι ητανε quote και νομιζα οτι ητανε ο πισι μανγκας που εγινε μαγειρας , η ανοια ξεκιναει απ τα 30 τελικα
Posted 03 October 2018 - 18:57
στην αρχη δεν ειδα οτι ητανε quote και νομιζα οτι ητανε ο πισι μανγκας που εγινε μαγειρας , η ανοια ξεκιναει απ τα 30 τελικα
Μπα μου αρέσει να καταναλώνω ότι παράγω, άντε και κανα 2-3 συγγενείς. Πέρα απο εκεί ΟΧΙ.
Μην ανυσηχείς και εμένα το μυαλό μυο έγινε Φέτα από τα papers που διαβάζω αλλά δεν παραπονιέμαι, γιατί το αποτέλεσμα θα είναι σαν τον μουσακά μου: ΤΕΛΕΙΟ
(να μην πω πως με πάει και ένα βήμα κοντίτερα στην Ιαπωνία)
Ι GNU/L I N U X
Posted 04 October 2018 - 01:41
^Εγώ είμαι αυτή που λέει ο άλλος ανθρώποι και πετάγομαι να πω άνθρωποι αντανακλαστικά. Βασικά ό,τι λέει το κοριτσάκι στα παρασκήνια ειδικά το "είστε πανηλίθιοι" χαχαχαχαχ
Οταν σου λεει "Δε σου πα ψεματα, απλα δε σου πα ολη την αληθεια"
"ΣΚΟΤΩΣΤΗ!"
Εγω εκει πεθανα.
Posted 04 October 2018 - 08:52
Οταν σου λεει "Δε σου πα ψεματα, απλα δε σου πα ολη την αληθεια"
"ΣΚΟΤΩΣΤΗ!"
Εγω εκει πεθανα.
η μεγαλυτερη του αληθεια που ταυτηστικα ειναι εκει που μιλαει για τον σκυλο τους...
ετσι μου εκαναν γυναικα και παιδι.θελανε σκυλο.τελικα προτιιμησαμε γατα γιατι δεν βολευε το σπιτι και τα ωραρια μας για να ειναι και ο σκυλος κομπλε και οχι πεταμενος.και πηραμε γατο!μετα βρηκαμε και ενα μικρο στο δρομο το πηραμε και αυτο..και τωρα 4 χρονια μετα αν δεν καθαρισω αμμο και δεν βαλω νερο στην ποτιστρα τους εγω τα γατια θα μας επιτεθουν στον υπνο μας καμια μερα..παλι καλα που τα ταιζουν...
Posted 04 October 2018 - 11:32
Εγώ ταυτίστηκα εκεί με το φαί πάντως. Στο σπίτι αν μπει κάτι φαγώσιμο πρέπει να καταναλωθεί ΑΜΕΣΑ!