Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2018 - 13:30

that's a dude!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2018 - 13:32
Εδώ όλο το καλοκαίρι έκανε τρομερή ζέστη, διάβασα ότι πέθανε κόσμος εξαιτίας της, αν δεν κάνω λάθος. Μιλάμε για τρομερή έξαρση στον καιρό εκεί. Σχεδόν σαν εσκεμμένο ακούγεται
Οι υδρόμποπες του Κιμ φταίνε. Αλλα ας μην αρχίσω τα περί συνομοσιολογίας κιεγώ
Κάθε χρόνο έχουν νεκρούς ηλικιωμένους εκει τα καλοκαίρια αλλα ναι, φέτος πιο μεγάλα τα ποσοστά.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 04 Σεπτέμβριος 2018 - 13:33
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2018 - 20:03
@Angel.tze
Πολλά site με wallpaper έχουν διάφορα φίλτρα, ώστε να έχεις τουλάχιστον αυτά με βολική ανάλυση. Τώρα για το περιεχόμενο... θέλει ψάξιμο αν είσαι απαιτητικός!
Για το παραπάνω: Εγώ ήξερα ότι στην Ιαπωνία έχουν θέμα με τους σεισμούς, δεν ήξερα ότι έχουν και τυφώνες!
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2018 - 20:40
Αυτό το βίντεο, αν και σάτιρα, με τρομάζει
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2018 - 21:16
Μια και αναφέρθηκε κθουλιανή θεματολογία, βγαίνει κι αυτό το παίγνιο κάποια στιγμή
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2018 - 21:46
Did someone called the Cthulhu.
Δε το καλοκαίρι έκανα ένα γαμάτο γεμιστό ψωμί με κοτόπουλο και ότι περίσεψε το έκαν chicken sauce.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 04 Σεπτέμβριος 2018 - 22:17
Νομίζω ότι μας το έχεις δείξει κιόλας σε φωτόΔε το καλοκαίρι έκανα ένα γαμάτο γεμιστό ψωμί με κοτόπουλο και ότι περίσεψε το έκαν chicken sauce.

Phm, πάντα είχαν τυφώνες, υπάρχει μέχρι και η περίοδος των τυφώνων εκεί το φθινόπωρο.
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2018 - 00:47
Αυτό το βίντεο, αν και σάτιρα, με τρομάζει
Youtube Video
Κι εμένα με τρομάζει κάθε φορά που το βλέπω, αλλά ίσως όχι για τους ίδιους λόγους.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2018 - 08:31
Κι εμένα με τρομάζει κάθε φορά που το βλέπω, αλλά ίσως όχι για τους ίδιους λόγους.
Γενικα αν είσαι χαμηλών τόνων, οτιδήποτε βίαιο σε τρομάζει και δυστηχως ακόμα και στις πιο αγνές προθέσεις γίνεται στυγνή εκμεταλλευση, ιδίως αν δεν μπορείς να κρινεις για τον εαυτό σου και βασίζεται για διάφορους λόγους σε άλλους.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2018 - 15:04
Πάντως δεν ξέρω πόσο μπορεί να το πάρει ως σάτιρα κανείς ένα τέτοιο βίντεο, ειδικά απτη στιγμή που τέτοιες καταστάσεις καταντούν ρεαλιστικές , έξω τουλάχιστον. Κιεγώ τρομάζω όσες φορές κιαν το δω καί όχι λόγο της βίας απαρέτητα.
Δεν πρόκειται κανένας άνθρωπος να βγάλει καμία άκρη απέναντι σε φεμινιστικοwannabeequalitybrainwahed τύπους κιαν αντιδράσει όλος ο νόμος μπορεί να στραφεί για πλάκα εναντίων του χωρις να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Πολλοί απειλούνται απλά επειδή αναπνέεις διπλά τους και δεν είσαι σα κιαυτούς. Τουλάχιστον δεν έχουν φτάσει οι φανατικοί σε επίπεδα δολοφονιών κιελπίζω να μη φτάσουν ποτέ γιατί θα χάσω κάθε ελπίδα για τα δήθεν ιδεολογικά για τα οποία γκρινιάζουν χωρίς να χουν και ιδέα γιατι πράμα μιλάνε συνήθως και για την ανθρωπότητα γενικότερα. Ποιο εύκολα νιώθει μειονεκτικά και ότι απειλείται ένας που σκέφτεται με τη λογική αντικρίζοντας τέτοιο φανατισμό μπροστά του πάρα τέτοια άτομα που πάντα θα παίρνουν τον ΄ρολο του θύματος μπόυλιγκ σόλες τις καταστάσεις.. Συνήθως είναι και άτομα εξάλλου που θα τρέξεις να κρυφτείς μακρυά τους όσο πιο γρήγορα μπορείς και προφανώς για εντελώς άλλους λόγους απ'αυτους που θα νομίζουν.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 05 Σεπτέμβριος 2018 - 15:05
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2018 - 15:34
Απ την άλλη μπορεί κάλλιστα να περάσει ως προπαγάνδα των alt right ενάντια στην ίση μεταχείριση, στους αλλοδαπούς, και στα ΑΜΕΑ.
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2018 - 15:42
Πάντως δεν ξέρω πόσο μπορεί να το πάρει ως σάτιρα κανείς ένα τέτοιο βίντεο, ειδικά απτη στιγμή που τέτοιες καταστάσεις καταντούν ρεαλιστικές , έξω τουλάχιστον. Κιεγώ τρομάζω όσες φορές κιαν το δω καί όχι λόγο της βίας απαρέτητα.
Δεν πρόκειται κανένας άνθρωπος να βγάλει καμία άκρη απέναντι σε φεμινιστικοwannabeequalitybrainwahed τύπους κιαν αντιδράσει όλος ο νόμος μπορεί να στραφεί για πλάκα εναντίων του χωρις να κάνει τίποτα το ιδιαίτερο. Πολλοί απειλούνται απλά επειδή αναπνέεις διπλά τους και δεν είσαι σα κιαυτούς. Τουλάχιστον δεν έχουν φτάσει οι φανατικοί σε επίπεδα δολοφονιών κιελπίζω να μη φτάσουν ποτέ γιατί θα χάσω κάθε ελπίδα για τα δήθεν ιδεολογικά για τα οποία γκρινιάζουν χωρίς να χουν και ιδέα γιατι πράμα μιλάνε συνήθως και για την ανθρωπότητα γενικότερα. Ποιο εύκολα νιώθει μειονεκτικά και ότι απειλείται ένας που σκέφτεται με τη λογική αντικρίζοντας τέτοιο φανατισμό μπροστά του πάρα τέτοια άτομα που πάντα θα παίρνουν τον ΄ρολο του θύματος μπόυλιγκ σόλες τις καταστάσεις.. Συνήθως είναι και άτομα εξάλλου που θα τρέξεις να κρυφτείς μακρυά τους όσο πιο γρήγορα μπορείς και προφανώς για εντελώς άλλους λόγους απ'αυτους που θα νομίζουν.
Καλά χαλάρωσε και συ, λες και η δολοφονία μπορεί να γίνει χαλαρά.
Επίσης αυτοί που νιώθουν να απειλούνται απλά επειδή αναπνέεις διπλά τους και δεν είσαι σαν κι αυτούς έχουν όνομα και δυστυχώς είναι στη βουλή.
Το βιδεο θα έλεγα πως δεν είναι καν σατυρικό και ότι με τρομάζει μάλλον για τους ίδιους λόγους που τρομάζει ο Kamui.
x2 @MoRm
Αν θέλετε χιουμοριστικό βιδεο δείτε αυτό.
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2018 - 17:02
Απ την άλλη μπορεί κάλλιστα να περάσει ως προπαγάνδα των alt right ενάντια στην ίση μεταχείριση, στους αλλοδαπούς, και στα ΑΜΕΑ.
Δεν ξέρω αν μπορεί να περάσει σαν κάτι άλλο εκτός από αυτό.
Αυτό το πράγμα δεν είναι σάτιρα, είναι καθαρός ρατσισμός, κεκαλυμένος μέσα από μια δήθεν υπερβολική απεικόνιση της πραγματικότητας, μόνο που δεν είναι πραγματικότητα και δεν μπορώ να φανταστώ ότι υπάρχει έστω και μία χώρα στον κόσμο όπου οτιδήποτε που να θυμίζει μια τέτοια κατάσταση συμβαίνει συστηματικά και θεσμοθετημένα. Τη στιγμή που σε όλες τις χώρες του δυτικού κόσμου το bullying παρουσιάζει συγκρίσιμα ποσοστά και στην Ελλάδα τουλάχιστον τα σχολεία δεν καταβάλουν καν προσπάθεια για να αφαιρέσουν τις αμέτρητες σβάστιγκες και τα απειλητικά συνθήματα στους τοίχους, όπου όχι μόνο μαθήματα όπως ψυχολογία ή σπουδές φύλου και σεξουαλικότητας (ίσως τα πιο βασικά πράγματα που μπορεί να χρειαστεί κανείς ό,τι επάγγελμα και αν ακολουθήσει) δεν είναι καν κοντά στο να υπάρξουν ως επιλογής -εδώ αμφισβητείται η σημασία της κοινωνιολογίας όπως είδαμε- μιλάμε για ένα δήθεν υπερευαισθητοποιημένο σύστημα που πριμοδοτεί τα ΑΜΕΑ εις βάρος των υπολοίπων. Στην Αμερική δεν έχουν καν καλά καλά δημόσια εκπαίδευση που να μην αντικατοπτρίζει μια ξεκάθαρη ταξική διαστρωμάτωση, με αποτέλεσμα πάρα πολλοί να μην ξέρουν ότι το Παρίσι δεν είναι χώρα και με ποιες χώρες συνορεύει η δικιά τους. Οπότε σε ποιο ακριβώς εκπαιδευτικό σύστημα αναφέρεται;
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2018 - 17:18
Είναι εδώ και πολλά χρόνια. Ειδικά στο ίντερνετ υπάρχουν απίστευτα πολλές τέτοιες περιπτώσεις ανθρώπων και τρόπου σκέψης.μόνο που δεν είναι πραγματικότητα
Όσον αφορά τον "κεκαλυμμένο ρατσισμό", νομίζω ότι το κοιτάζεις πολύ χωρίς λόγο. Δεν νομίζω ότι έχεις πιάσει την ουσία και προσπαθείς να βρεις οπωσδήποτε το λάθος πίσω από το βίντεο. Αυτή την εντύπωση μου έδωσες.
Εμένα μου άρεσε το βίντεο. Ήταν τρομακτικό, αλλά πολύ στοχευμένο και πέρασε ακριβώς αυτό που ήθελε, με το οποίο συμφωνώ.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 05 Σεπτέμβριος 2018 - 17:18
that's a dude!
Καταχωρήθηκε 05 Σεπτέμβριος 2018 - 18:08