Jump to content


Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!


Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
 

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole


  • Please log in to reply
93858 replies to this topic

#87481 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 14 August 2018 - 19:46

Για αυτό είπα θα κάνω μια πάυση μέχρι το 19. Απλα θα κανω ένα διάλλειμα. Ενδιαφέρουσες σειρές όντως.

Το Hugtto το έχω στα υπόψιν μου. Eνταξει καλό και το Precure, αλλά το Doremi δεν το φτάνει. Εχουν και μωρό στη μέση; Οτι δηλαδή συνέβει και στο Doremi Sharp και μετά. Οταν τελειώσει πάντως, θα το δω. Aπό τις ελάχιστες original σειρές 50 επεισοδίων με κάποια ποιότητα έστω. Aπλά δεν είναι να τα βλέπεις κάθε χρόνο αυτά, αλλά έχοντας δει μόνο το Heartcatch, θα το δω και αυτό. Θα ειναι το ντεμπουτο για τη νεα χρονια.

 

 

Τις προάλλες είχα βρει στο r/anime ένα ωραίο guide για το precure, οπότε ίσως σε βοηθήσει να πιάσεις τίποτ' από κεί. 

 

Τη Little Witch Academia πρέπει να δω κάποια στιγμή, που είναι η μελλοντική αγαπημένη μου σειρά



#87482 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 14 August 2018 - 21:09

Ωχ, είναι μη σου βγει το όνομα. Αν σε παρηγορεί δεν βλέπω πια τον αριθμό που έβλεπα παλιά από ongoing κι εγώ, πολλά περιμένω και να τελειώσουν για να τα δω. Από παλιότερες σειρές αναλόγως τι θα κάτσει και την όρεξη. Δε βλέπω και πολλές αγγλόφωνες σειρές anyway, δεν ξέρω για τους υπόλοιπους, και αν δω θα δω Βρετανικές που είναι πιο νορμαλ σε αριθμό σεζόν.

Καμία αναφορά στο Vinland. Δε θα δει κανένας το καλύτερο anime του '19?

ySss0UF.jpg


#87483 OdyMonaxos

OdyMonaxos

    It's nothing personal

  • Members
  • 623 posts

Posted 14 August 2018 - 21:49

Σωστή η Kai, ξέχασα το Promised neverland. 

 

Ελπίζω να πρόκειται γι' αρβύλα, αλλά είχε διαρρεύσει από tweet του mangaka το staff για το Vinland, και σκηνοθέτης είναι αυτός ο Shuhei Yabuta, που τα credits του με... ανησυχούν λίγο

 

Ελπίζω να μην...

 

Επίσης ο Kenji Kamiyama κι ο Shinji Aramaki, ο μαλάκας του Appleseed και του CG Harlock θα βγάλουν και σειρά Ultraman και μετά πάνε για νέο GitS



#87484 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 15 August 2018 - 01:03

Τις προάλλες είχα βρει στο r/anime ένα ωραίο guide για το precure, οπότε ίσως σε βοηθήσει να πιάσεις τίποτ' από κεί. 

 

Τη Little Witch Academia πρέπει να δω κάποια στιγμή, που είναι η μελλοντική αγαπημένη μου σειρά

 

Eυχαριστώ!

Και εμενα μου αρεσει η LWA,  ομως την αντικατέστησε η Doremi. Πλεον που να βρεις σειρα 200+ επεισοδιων που να καλύπτει 50 σχεδον χαρακτηρες (30 απο τους οποιους παιδια), με τουλαχιστον 1 επεισοδιο ο καθενας και να εμφανιζονται και να μεγαλωνουν σε καθε σαιζον μαζι. Σα να ξερεις ολα τα παιδια της ταξης. Ούτε η LOTGH δεν το τόλμησε!   

Περιμένω όμως στο μέλλον κάποια στιγμή να διασκευάσει η Toei  τα light novels από τη Doremi, εστω και 1, που απευθύνονται πλεον σε μεγαλύτερο κοινό μιας και από το Δημοτικό πάμε κατευθείαν στο Λύκειο . Kριμα που δεν το έπραξε λόγω χαμηλών πωλήσεων.  

 

http://ojamajowitchling.wikia.com/wiki/Light_Novel_Series

 

 

80ties anime λέμε, αφήστε ήσυχα τα σκουπίδια που βγαίνουν ως επί το πλείστον στις μέρες μας!

 

:riiight:

 

που 50 επεισοδια πλεον. 11-13 και να λες και ευχαριστώ



#87485 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 15 August 2018 - 07:25

Ξέρω ότι όντως είναι ανησυχητικό αλλά εντάξει ήταν και στο Inuyashiki director που αν δεν κάνω λάθος ήταν μικτό. Φαντάζομαι ότι στα πλοία δεν θα το αποφύγουμε έτσι κι αλλιώς και γενικά το WIT κάνει καλή χρήση του CG. Επίσης θα είναι αμαρτία να έχεις στα backgrounds το Bamboo studio που είναι καταπληκτικό στη δουλειά τους και να τους κοτσάρεις cgi μπροστά.

ySss0UF.jpg


#87486 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 August 2018 - 10:01

Χτες ήμουνα σε αυτό το λεωφορείο αλλά από Σαρωνίδα προς τα πίσω

 

Youtube Video

 

ΑΦΟΥ ΤΟ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΜΕΤΡΟ ΓΙΑΤΙ ΠΗΔΗΞΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΣΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΟ!

 

Ανέβηκα στο λεωφορείο 7 και κατι.

Φαστ φοργουορντ, κατέβηκα στη Βούλα 9 και 20 να πάρω το Τραμ (ΣΑ-ΤΑ-ΝΙ-ΚΗ Ι-ΔΕ-Α)!

Το τραμ έλεγε Σύνταγμα, η πινακίδα έγραφε Πειραιά, ήξερα ότι η πινακίδα ήταν σωστή αλλά λέω θα μπω στο Τραμ γιατί λέει Σύνταγμα, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ.

Μετά από ένα εικοσάλεπτο διασχίζω την παραλιακή να πάω να πάρω το τραμ που πάει Σύνταγμα γιατί φυσικά η πινακίδα είχε δίκιο.

Έρχεται το τραμ, τυπάς αράζει μπροστά στη πόρτα, να παίξει το παιχνίδι στην κινητάρα του, κάνω τον γύρο, πιάνω σίδερο, με κοίταξε κάπως αλλά κλάιν, ΝΑΙ ΕΙΜΑΙ ΤΡΕΛΛΟΣ ΘΕ ΚΑΤΙ!

Υπνωτική πορεία μέσα στο σκοτάδι των Νοτίων προαστίων, σε κονσέρβα που ψιλό μποχάει από το αλάτι, κυρία κατεβαίνει, Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ, μια θέση, κάθομαι, TO AIRCO ΣΤΑΖΕΙ ΠΑΝΩ ΜΟΥ.

ΦΤΑΝΩ ΝΕΟ ΚΟΣΜΟ, ΛΕΩ ΔΕΝ ΤΗ ΠΑΛΕΥΩ, ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ, μετρο, τρία λεπτά αναμονή και μπουμ σε δέκα ήμουνα Σύνταγμα, πάω να βγω, ΧΑΛΑΕΙ Η ΠΟΡΤΑ που ένα σταθμό πριν δούλευε.

Τσιλ θα βγω από δίπλα, ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΓΙΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΤΡΟ οπότε εμποδίζουν τον διάδρομο.

Πάω να τους προσπεράσω, θυμούνται ότι έχουν ανοίξει οι άλλες πόρτες και πάνε με το πάσο τους!

Τεσπα, προσπερνώ, κατεβαίνω στη μπλε γραμμή, κοιτάω την πινακίδα με τα δρομολόγια, έγραφε FORGET 'BOUT IT, όχι βέβαια αλλά 17 λεπτά που ήταν στα μάτια μου ισοδύναμο.

Ασανσέρ (που δεν παίρνω ποτέ), ανεβαίνω, βγαίνω πλατεία, περνάω απέναντι στη Βουλή, τσεκάρω δρομολόγια, το λεωφορείο περνάει σε 3 λεπτά από τη στάση.

Χεχ λέω δεν προλαβαίνω αλλά μωρέ θα το προλάβω, περνάω Ακαδημίας, κοιτάω το φανάρι νο μπασου, τσιλάρω, ανετίλα, θα φτάσω, η στάση είναι στα 500+ μέτρα, ήξερα ότι θα περάσει σε λίγο αλλά χαλαρουίτα, 15αγουστος.

Περνάω τη κλούβα έξω από τη βουλή, κραυγάζουν μέσα οι ματάδες, κοιτάω προς τα κει κι από πίσω από την κλούβα, μέσα από τα τζάμια και τα κάγκελα βλέπω το μπασου, φακ μωρέ δεν με θέλει,

ΘΑ ΤΡΕΞΩ ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΩ Η ΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΚΡΙΑ ΙΣΩΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΝΑΙ ΚΑΛΑ.

Φυσικά προσπερνάει στάση, σταματάω να τρέχω, ξενέρωμα. Περνάω τον κήπο, φτάνω στην κανονική στάση, το τιμημένο 608 έρχεται σε 10 λεπτά! ΦΑΚ ΓΙΕΣ, περιμένω, μπαίνω, χτυπάω, κάθομαι.

15αγουστος, μηδέν κίνηση, επόμενη στάση σπίτι, κατεβαίνω, τρέχουν νερά, κοιτάω μια βρύση στο πάρκο έτρεχε, ε λέω ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΟΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΝΑ ΔΗΛΩΣΩ ΒΛΑΒΗ ΣΤΗΝ ΕΥΔΑΠ,

ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΣΗΜΕΡΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΤΖΟΥΤΖΟΥ.

Παίρνω, πατάω επιλογές, απαντάει ένας κύριος, ΝΑΙ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ Η ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ, θέλω να δηλώσω μια βλάβη, εξηγώ, είναι ευθύνη του Δήμου μας έχουν ειδοποιήσει δεν μπορούμε να επέμβουμε.

Κ μπαι, κοιτάω να βρω τηλέφωνα του Δήμου για βλάβες, νο τελεφωνε, οπότε ξεκινώ για το σπίτι, 5 λεπτά δρόμος, περνάω περίπτερο και βλέποντας το επόμενο λέω ίσως πρέπει να πάρω μια σπράιτ,

τα κοκορέτσια που έφαγα με είχαν τσακίσει.

Φτάνω περίπτερο δεύτερο, κοιτάω στο ψυγείο, ΜΟΝΟ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΚΙ ΕΝΑ ΨΥΓΕΙΟ ΓΕΜΑΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΚΑΙ ΝΟ ΜΠΡΑΝΤ ΤΣΙΠΟΥΡΟ, ένα μισόλιτρο θέλω ρε φιλαράκι όχι να λουστό με 1 1/2 λίτρο,

πίσω στο άλλο, ΖΕΥΓΑΡΙ ΠΟΥ ΖΟΥΖΟΥΝΙΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΨΥΓΕΙΟ.

"ΟΧΙ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ", ΡΕ ΚΟΠΕΛΙΑ ΕΝΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΤΟ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕ ΣΠΙΤΙ ΝΑ ΖΟΥΖΟΥΝΗΣΕΤΕ.

Παίρνω μπουκάλι, πληρώνουν τα ζουζούνια, πληρώνει και τσιγαρόβιος, πληρώνω και γω, παίρνω τα κομμάτια μου και φτάνω σπίτι, ώρα 23:20!

 

Την άλλη φορά μείνε στο λεωφορείο. :beaten:


rsrGbGx.gif

#87487 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 August 2018 - 10:46

Έκλαψα με την εισαγωγή του οδηγού. Μου θύμισε πρωινό σε τράπεζα η όλη φάση, όχι οτι και εδώ δε γίνονται παρόμοια σκηνικά στα λεωφορεία. Καλά τους έκανε και τόνιζε την μπάρα και τους είπε ότι δε θα ξεκινήσει αν δεν φύγουν από εκεί, εδώ οι δικοί μας μπαίνουν με το έτσι θέλω μπροστά.

Έζησες κι εσύ τη δική σου οδύσσεια.

ySss0UF.jpg


#87488 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 August 2018 - 10:55

Καλά εγώ τα θελα και τα παθα, για την μπάρα δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος αλλά όταν είσαι εκεί

1ον) θα θέλει να ρθει κι άλλος κόσμος οπότε θα κλείσουν τελείως την πρόσβαση στο καθρέφτη του οδηγού από τον οποίο βλέπει τι γίνεται στις πόρτες

2ον) αν φρενάρει απότομα δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε σένα και το τζάμι για να πιαστείς οπότε χτυπάς την κεφάλα σου και μετά λες ότι φταίει ο οδηγός

 

---edit---

Επειδή είπες για τράπεζα, θα ήθελα να δώσουμε λίγο έμφαση στο ότι στην Πειραιώς, τουλάχιστον, δεν ξέρω για άλλες τράπεζες, σε πολλά καταστήματα, έχουν ειδικό μηχάνημα που κάνει ενημέρωση βιβλιαρίου.

Νταξ και τι το σπουδαίο θα μου πεις. Ίσως η ανάλυση της λειτουργίας αυτού του μηχανήματος δώσει ένα καλύτερο νόημα στην ύπαρξη του.

Υπάρχει ένα μηχάνημα, που βάζεις μέσα το βιβλιάριο σου και

 

1) ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΙΣ Χ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ (σιγά τα ωά)

2) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ (κουλ)

3) ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ (μπλακ ματζικ)

4) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ (omfg)

 

κι όλα αυτά για ανοίξουν λίγο οι ουρές από αυτούς που πάνε μόνο για αυτή τη δουλειά!  :dazed:


rsrGbGx.gif

#87489 Kai

Kai

    Fluent in sarcasm

  • Review Team
  • 2,722 posts

Posted 16 August 2018 - 11:29

Όχι μόνο αυτό, το σημείο πίσω από την μπάρα δεν είναι ασφαλισμένο για επιβάτες. Που σημαίνει αν τύχει και γίνει το κακό και πάθεις κάτι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια. Μπορείς να στραφείς μόνο κατά του οδηγού αν τύχει και γίνει κάτι γιατί είναι ευθύνη του. Το ίδιο ισχύει και στα υπεραστικά, είναι ασφαλισμένο μόνο για τον εισπράκτορα, όπως και αν κάθεσαι στις σκάλες πάλι είναι ευθύνη του οδηγού.

Ναι στην Πειραιώς έχει και για βιβλιάριο και ξεχωριστό για αυτόματες πληρωμές επίσης αλλά τη ρα θες, πηγαίνουν οι γιαγιαδες στο μηχάνημα και μετά σηκώνουν υπάλληλο από τα γραφεία που εξυπηρετεί άλλον να τους το κανει. Έχω πετύχει και μέρα με πολύ κόσμο που στεκόταν κανονικότατα η υπάλληλος της τράπεζας από δίπλα και το έκανε εκείνη. Ευτυχώς με το winbank λύνονται τα χέρια και τη γλιτώνεις σε πολλές φάσεις την ταλαιπωρία.

ySss0UF.jpg


#87490 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 August 2018 - 12:41

Επισήμως ανακηρύσσω το παρακάτω, video of the day ...

 

Youtube Video

 

ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΣΟΥ ΠΑΛΙΟΕΚΤΥΠΩΤΗ!


rsrGbGx.gif

#87491 Petran79

Petran79

    YOU GET TO BURNING!

  • Review Team
  • 3,265 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 16 August 2018 - 13:43

Όχι μόνο αυτό, το σημείο πίσω από την μπάρα δεν είναι ασφαλισμένο για επιβάτες. Που σημαίνει αν τύχει και γίνει το κακό και πάθεις κάτι δεν σε καλύπτει η ασφάλεια. Μπορείς να στραφείς μόνο κατά του οδηγού αν τύχει και γίνει κάτι γιατί είναι ευθύνη του. Το ίδιο ισχύει και στα υπεραστικά, είναι ασφαλισμένο μόνο για τον εισπράκτορα, όπως και αν κάθεσαι στις σκάλες πάλι είναι ευθύνη του οδηγού.
Ναι στην Πειραιώς έχει και για βιβλιάριο και ξεχωριστό για αυτόματες πληρωμές επίσης αλλά τη ρα θες, πηγαίνουν οι γιαγιαδες στο μηχάνημα και μετά σηκώνουν υπάλληλο από τα γραφεία που εξυπηρετεί άλλον να τους το κανει. Έχω πετύχει και μέρα με πολύ κόσμο που στεκόταν κανονικότατα η υπάλληλος της τράπεζας από δίπλα και το έκανε εκείνη. Ευτυχώς με το winbank λύνονται τα χέρια και τη γλιτώνεις σε πολλές φάσεις την ταλαιπωρία.


Θυμάμαι μια γιαγιά πίσω ορθια πέφτει κάτω με το κεφάλι λόγω απότομου φρεναρίσματος. Τη σηκώνουνε και τίποτα, όλα καλά, συνεχίζουμε....

#87492 pc_magas

pc_magas

    Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

  • Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 16 August 2018 - 17:20

Εγώ πάλι έκανα το εξής μαγειρικό πείραμα:

 

Έκανα ζύμη για ψωμι, και για γέμιση έβρασα κοτόπουλο και τριγάρισα, πιπεριες, κρεμύδι και φρεσκο κρεμμυδάκι, μετά άνοιξα την ζύμη σε φύλλο και έβαλα την γέμιση.

Ότι περίσεψε το έκανα σάλτσα και το έβαλα στην μακαρονάδα μου.

 

Το αποτέλεσμα:

Ψωμί γεμιστό με το κοτόπουλο τις πιπεριές και το κρεμμυδάκι + bonus chicken sauce που να γλείφεις και τα δάκτυλά σου.

 

Αποτέλεσμα πειράματος: ΕΠΙΤΥΧΕΣ

 

scaled_full_5727273790885b5f3770.JPG

 

scaled_full_5554dfe1061cce570544.JPG

 

 

Και πλέον μπορείτε να αλλάξετε τον ορισμό της Ελληνικής Λέξης ψωνάρα σε:

 

 

ψωνάρα (θυλ. ουσ): Συμεριφορά Otaku που έχει να δει άνθρωπο για 2 βδομάδες και διακαώς θέλει να δηλώσει την παρουσία του δείχνοντας τα κατορθώματά του ανεξαρτήτως ποιότητας αποτελέσματος. Η συμπεριφορά αυτή παρατηρήθηκε το 2018 απο τον χρηστη με ψευδόνυμο pc_magas στο forum http://anime.gr . Εαν ο μπαμπινώτης δεν συμφωνεί μπορούμε να τον πείσουμςε δια της παλιάς καλής Ρωσικής μεθόδου καθώς και της μεθόδου ΕΑΜ-ΕΣΑΤ. Δημοκρατία FTW.


Edited by pc_magas, 16 August 2018 - 17:26.


#87493 Hisahito85

Hisahito85

    Red Pineapple

  • Members
  • 63 posts

Posted 16 August 2018 - 21:06

Καλά εγώ τα θελα και τα παθα, για την μπάρα δεν το καταλαβαίνει ο κόσμος αλλά όταν είσαι εκεί
1ον) θα θέλει να ρθει κι άλλος κόσμος οπότε θα κλείσουν τελείως την πρόσβαση στο καθρέφτη του οδηγού από τον οποίο βλέπει τι γίνεται στις πόρτες
2ον) αν φρενάρει απότομα δεν υπάρχει τίποτα ανάμεσα σε σένα και το τζάμι για να πιαστείς οπότε χτυπάς την κεφάλα σου και μετά λες ότι φταίει ο οδηγός
 
---edit---
Επειδή είπες για τράπεζα, θα ήθελα να δώσουμε λίγο έμφαση στο ότι στην Πειραιώς, τουλάχιστον, δεν ξέρω για άλλες τράπεζες, σε πολλά καταστήματα, έχουν ειδικό μηχάνημα που κάνει ενημέρωση βιβλιαρίου.
Νταξ και τι το σπουδαίο θα μου πεις. Ίσως η ανάλυση της λειτουργίας αυτού του μηχανήματος δώσει ένα καλύτερο νόημα στην ύπαρξη του.
Υπάρχει ένα μηχάνημα, που βάζεις μέσα το βιβλιάριο σου και
 
1) ΤΥΠΩΝΕΙ ΤΙΣ Χ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΥΝΝΑΛΑΓΕΣ (σιγά τα ωά)
2) ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΣΕΛΙΔΑ (κουλ)
3) ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ (μπλακ ματζικ)
4) ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΥΠΩΝΕΙ (omfg)
 
κι όλα αυτά για ανοίξουν λίγο οι ουρές από αυτούς που πάνε μόνο για αυτή τη δουλειά!  :dazed:


Με το 608 που πήγαινες? Γαλάτσι?

pic.jpg


#87494 Hazuki

Hazuki

    Anime Elite

  • Administrators
  • 2,741 posts

Posted 16 August 2018 - 23:10

Ζωγράφου, απο την άλλη.
rsrGbGx.gif

#87495 Akihito

Akihito

    Anime Fan

  • Members
  • 169 posts

Posted 17 August 2018 - 21:02

Youtube Video

Η δικιά μας Μπέσσυ Αργυράκη έβγαλε στα 80s ολόκληρο album στην Ιαπωνία στα ιαπωνικά!

 

Τελικά αυτή η γυναίκα ήταν πάντα πολύ μπροστά. Κρίμα που η μόνη που θυμόμαστε από την γενιά της είναι η χαζή η Βίσση :kakaka: