Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#87181 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 00:39

κι εγώ ήμουν 20 όταν γράφτηκα... ερ χεμ...

#87182 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 00:46

Εγώ 14 πρέπει να μουν νομίζω....αν κιείχα μπεί με άλλο acc το 07-08 πότε ήταν στην αρχή απ'το οποίο απλά στάλκαρα καμια διετία μέχρι που ξέχασα τον κωδικό  :kakaka:  Τελικά επέστρεψα ενεργός το 09-10 με τν GP. Ακόμα θυμάμαι τα άνιμε παρτυ του 09-10 που ξεκινάγαμε απο κοσπλάυ τουρ σα τα βλαμένα στα μετρό. Ωραίες εποχές. Αρνούμαι να συνειδητοποιήσω οτι φτάνω κιεγω τα 26 ως χικικομόρι γεροξούρα.  :damn:  

フカフカ

#87183 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 00:49

Youtube Video

xbJ3b2w.jpeg

#87184 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 09:43

εγώ πάντως σίγουρο είναι πως γράφτηκα κάπου στα 18 αλλά τώρα σίγουρα είμαι 5 και λιγότερο. 

Εμένα μου τα φάγατε τα χρόνια κυριολεκτικά. I have seen things that can never be unseen.

#87185 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 09:48

Να παραγγειλεις καμια απο εκεινες τις καραμελες https://www.ctvnews.ca/sci-tech/scientists-find-way-to-delete-memories-associated-with-traumatic-events-1.3491538

#87186 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 10:27

το homepage ομως δεν το μετέφρασε...

Ναι το παρατήρησα εχθές, αλλά τώρα είναι πολύ αργά για διορθώσεις!

mfw ήμουν κάποτε 26 χρονών Τ_Τ

Τα καλύτερα μου χρόνια μου έφαγες aNiMe//GR :if:

Όλους μας τα έφαγε!
phmava.php

#87187 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 14:35

Το καλύτερο πράγμα είναι το φορουμ, έμαθα για τα one piece και bleach. Αλλιώς άξεστος κι αγροίκος θα παρέμενα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 25 Μάιος 2018 - 14:35

#87188 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 14:39

Youtube Video

Εχω δει αυτο το επεισόδιο πεντε φορές, αλλα ποτε μου δεν ειχα συνειδητοποιήσει ποιο ήταν το νόημα αυτής της σκηνής.

Η παιδική μου ηλικία δεν καταστράφηκε, αντιθέτως μάλιστα. Συγχαίρω τους directors που είχαν τα @ρχιδια να το βάλουν αυτο μέσα και να προσπαθήσουν να μας περάσουν ενα x μήνυμα.

Το είδα το πρωι και ακομα να το ξεχάσω. Πραγματικα με βαρεσε δυνατα.

Όντως ΓΑΜΑΤΟ μύνημα ΝΑ και μετα λέτε ότι τα κινούμενα σχέδια ΔΕΝ διδάσκουν και περνουν βία αποκλειστικά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 25 Μάιος 2018 - 14:39

#87189 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 20:59

δεν εχω καταλαβει τι ακριβως μηνυμα περναει... Το οτι ειναι ασφαλες να πνιξεις τα γατακια που δεν χρειαζεσαι γιατι μετα θα πανε στον παραδεισο και θα ειναι χαρουμενα; Μηπως εννοειται απλα οτι καταλαβατε ενα υπονοούμενο που δεν το καταλαβένατε μικροί;

#87190 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 21:43

Προφανώς δεν ειναι αυτο τπ μήνυμα. Το μήνυμα ειναι οτι άνθρωποι πραγματικα το κάνουν αυτο. Προσπαθεί να σου ανεβάσει τπ awareness μέσα απο μια σοκαριστική σκηνή.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87191 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 22:30

Μα αυτο λέω. το μήνυμα αυτό που λες δεν το βλέπω, απλά υπονοούμενο το οποίο όντως ανεβάζει το awareness ή μάλλον περισσότερο "Στο υπενθυμίζει", αν πχ: δεν ήξερες μέχρι και σήμερα ότι πνήγουν τα νεογέννητα οι άνθρωποι τότε η σκηνή αυτή ακόμα και σήμερα θα σου φαίνοταν απλά περίεργη ή θα την προσπερνούσες χωρίς να δώσεις βάση. Πρέπει πρώτα να μάθεις ότι οι άνθρωποι πνίγουν τα γατάκια για τους τάδε λόγους (μήνυμα) έτσι ώστε να καταλάβεις το υπονοούμενο που έδειχνε εδώ.

υστερογραφο: Ναι το ξερω οτι κόλλησα σε μεγάλη λεπτομέρεια τώρα αλλά για κάποιο λόγο βάρεσα bluescreen όταν είδα το βιντεο και ειδα απο κάτω ότι περνάει μήνυμα, οπότε θέλω να αναλύσουμε περισσότερο το πότε κάτι περνάει μήνυμα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Scarlet D.: 25 Μάιος 2018 - 23:11

#87192 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 25 Μάιος 2018 - 23:32

Μα αυτο ειναι το κακό. Οτι το μήνυμα δεν το πέρασαν δυστυχώς. Το έδειξα σε πεντε ανθρώπους που ξέρουν οτι συμβαίνει αυτο και δεν το κατάλαβαν. Ειναι πολυ subtle εδω, αλλα, μολις το καταλάβεις, σε χτυπάει πολυ δυνατα.

Απο εκει και περα, ναι, δεν πειράζει αν πρεπει να το ξερεις. Φτάνει που στο υπενθυμίζει, οπως λες. Δεν διαφωνούμε πουθενά βασικά xD

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#87193 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2018 - 00:03

Μα οι γατες ειναι σατανικά πλάσματα.  :joyful:

για πνιγμούς μικρών γατιών πρωτή φορά ακούω πάντος, ανώμαλοι ανθρωποι και τα φετιχ τους, μέχρι πρωτίστως μόνο τις φόλες που πέφτουν αβέρτα ξέραμε...και τα πατιμένα γατιά στις ασφάλτους αλλα αυτα είναι άλλη ιστορία :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 26 Μάιος 2018 - 00:03

フカフカ

#87194 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2018 - 00:37

Το καλό με το να μένεις στην πόλη είναι ότι πάντα "εφημερεύει" κάτι που μπορείς να πας να πάρεις να φας :kakaka:

#87195 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Μάιος 2018 - 00:48

Θέλω να πω ότι στην Ινδία πνίγουν μωρά που γεννιούνται κορίτσια αλλά δεν θα το πω γιατί δεν ξέρω ποιός βλαμμένος θα ξεπηδήσει από το manosphere να μου πρήξει τα @@ και έρχεται και τριήμερο και δεν έχω όρεξη.

Με συγκλονίζει το post του Akihito μετά τη συζήτηση για τα πνιγμένα γατιά... Επίσης το τομ & τζέρυ δεν ήταν μια σειρά με ένα γάτο που κυνηγούσε ένα ποντίκι για να το φάει? Η ειρωνία με σκοτώνει και λατρεύω μια καλή ειρωνία~

xbJ3b2w.jpeg