Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94131 replies to this topic

#86656 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2018 - 22:29

Ακριβώς. Είσαι μέσα στο μυαλό μου.

Ε και στη χειρότερη συναντάω και καναν άνθρωπο από κοντά. Αλλά αυτό σε στιγμές μεγάλης απελπισίας.

Όπως αυτή η στιγμή;

#86657 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2018 - 22:40

Αυτη τη στιγμή έχω αγκαλιά μια κουβέρτα και διαβάζω teen wolf fanfiction. Δεν χρειάζομαι ανθρώπους, έχω kindle.

Όοοοχι δεν είμαι μισάνθρωπος, no no no! Απλά μιλάω με τόσο κόσμο κάθε μέρα που καμιά φορά τα Σαββατοκύριακα η απουσία ανθρώπινης επαφής είναι ανακουφιστική.

Αν μόνο εβρισκα ένα τρόπο να διώξω τον Hazuki από το σπίτι, θα ακουμπούσα την τελειότητα!

xbJ3b2w.jpeg

#86658 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 726 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2018 - 22:49

teen wolf fanfiction? έχω κάτι χίλιες φορές καλύτερο από αυτό αν θέλεις πραγματικά να μάθεις...

Τι να τον διώξεις μωρέ, πάρτου είκοσι παιχνίδια στο PS4 θα κάνεις να τον δείς μήνα και παραπάνω.

#86659 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2018 - 23:10

Κάτι καλύτερο από Sterek από Discontented Winter? Αμφιβάλλω! Αλλά pm me είμαι ανοιχτή σε προτάσεις!

Εχεμ, προφανώς δεν έχεις υπάρξει στον ίδιο χώρο με Hazuki να χάνει σε videogame. Πεντάλεπτο και καρδιακό επεισόδιο είναι. Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

xbJ3b2w.jpeg

#86660 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2018 - 23:19

Youtube Video

#86661 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2018 - 23:30

Εχεμ, προφανώς δεν έχεις υπάρξει στον ίδιο χώρο με Hazuki να χάνει σε videogame. Πεντάλεπτο και καρδιακό επεισόδιο είναι. Ευχαριστώ δεν θα πάρω!

και γι'αυτό πρεπει να του παρεις ενα βιντεογκεημ στο οποιο να μην μπορει να χασει (γκουχdanganronpaγκουχ).

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86662 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάρτιος 2018 - 23:51

Το πρόβλημα με αυτό το σενάριο είναι ότι θα πρέπει να πληρώσω. Νομίζω τα υπνοσθεντόν στο φαγητό του δουλεύουν μια χαρά μέχρι στιγμής.

xbJ3b2w.jpeg

#86663 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2018 - 00:19

Ακου ποσο ευκολα θα σου λυσω τα χερια. Θα σας κανω δωρεά το πρωτο παιχνίδι (... not) ή θα το αγοράσεις εσύ και τα υπολοιπα θα τα αγοράσει μονος του αφού το παιξει.

Money safety guaranteed.

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86664 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2018 - 00:34

Αρχίζω να υποψιάζομαι ότι είσαι sales rep για το danganropa. Είσαι πολύ καλός πάντως, σχεδόν με έπεισες. :P

xbJ3b2w.jpeg

#86665 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2018 - 00:51

I've been found out.

Btw, αυτα τα funko pop τι το ωραιο εχουν? Προσωπικα τα βρισκω και αισχος και πανάκριβα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 18 Μάρτιος 2018 - 01:57

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86666 1451

1451

.

• Members
  • 2.585 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2018 - 07:29

Πάντως το πρώτο rhythm minigame που συνάντησα στο Dangaronpa με οδήγησε σε rage quit. Σχήματα να ταξιδεύουν ταχύτατα στην οθόνη ενώ βομβαρδίζεσαι από χρώματα που αναβοσβήνουν. Και νόμιζα ότι τα qtes σε παιχνίδια δράσης ήταν άσχημα.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από 1451: 18 Μάρτιος 2018 - 07:30

#86667 Angel.tze

Angel.tze

• Members
  • 385 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2018 - 10:37

Χαχαχα αυτος ειναι ο σκοπος, να μπερδευτείς καπως. Για να ειμαι ειλικρινής, αυτο ειναι απο τα χειροτερα μου μινιγκεημς. Προτιμούσα πχ τις κλασσικες συζητήσεις και το flashing anagram (αυτο που θυμασαι μια λεξη μαζευοντας γράμματα).

Το θεμα ήταν απλως να εστιασεις στον ρυθμο και τις μπιλιες που περνουν μεσα απο το κυκλο και τα περνας ευκολα. Ισως να ειναι και το οτι δεν με ενοχλπυν ευκολα τα φωτεινα χρωματα, idk.

Για το πρωτο παιχνιδι δεν μιλας? (Just making sure)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Angel.tze: 18 Μάρτιος 2018 - 10:38

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#86668 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2018 - 14:01

tumblr_o7bwr7T8ff1ur46roo5_400.gif

#86669 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.823 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2018 - 14:21

Και χτες είχε μια χαρά καιρό, παρά την βροχούλα έχει ζέστη =_=.

rsrGbGx.gif

#86670 OdyMonaxos

OdyMonaxos

It's nothing personal

• Members
  • 623 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Μάρτιος 2018 - 14:24

Χαζούκι, δες τη σειρά απ' όπου είναι το gifάκι. Προμόσιο κάνω, δε σου πιάνω κουβέντα για τον καιρό επειδή θέλω να στην πέσω αλλά νιώθω άβολα