η derby και η ΙΟΝ αμυγδάλου σταθερή αξία.
Αν και για να λέμε την αλήθεια. Στη σχολή αυτή που της έδινα και καταλάβαινε ήταν η ΙΟΝ σοκοφρέτα με φράουλα.
Τώρα έγινα γκουρμέ και τρώω μόνο Lindt με ανθό αλατιού.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2018 - 00:04
η derby και η ΙΟΝ αμυγδάλου σταθερή αξία.
Αν και για να λέμε την αλήθεια. Στη σχολή αυτή που της έδινα και καταλάβαινε ήταν η ΙΟΝ σοκοφρέτα με φράουλα.
Τώρα έγινα γκουρμέ και τρώω μόνο Lindt με ανθό αλατιού.
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2018 - 01:32
που τέτοιες διαφημίσεις

Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2018 - 01:57
Συγγνώμη υπήρχαν διαφημίσεις με γυμνές εκείνη την εποχή? Θα τρελαθώ! Και τί έκανε η Εκκλησία? Καμιά πορεία για αυτά τα αίσχη δεν έγινε? ![]()
Καταχωρήθηκε 04 Φεβρουάριος 2018 - 11:40
Συγγνώμη υπήρχαν διαφημίσεις με γυμνές εκείνη την εποχή? Θα τρελαθώ! Και τί έκανε η Εκκλησία? Καμιά πορεία για αυτά τα αίσχη δεν έγινε?
Καταχωρήθηκε 05 Φεβρουάριος 2018 - 22:46
Ήταν οι εποχές που ο Κουρής έβγαζε τη Μιμή στην Αυριανή. Ακόμα και οι ταινίες του Ψάλτη γυμνό και βρισιές είχαν και τώρα τις λογοκρίνουν. Μέχρι και ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ το 93 είχε βάλει στρίπερ στο Ειρήνης και Φιλίας στην απονομή του τίτλου. Χρυσές εποχές! Τώρα είναι όλα τόσο προβλέψιμα και βαρετά!
Και μετα λένε τις παλιες εποχές ήταν όλα ποιο ηθικά, ναι καλά, η σημερον εποχη είναι ποιο ηθική από την τότε.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 05 Φεβρουάριος 2018 - 22:48
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 06 Φεβρουάριος 2018 - 00:22
Και μετα λένε τις παλιες εποχές ήταν όλα ποιο ηθικά, ναι καλά, η σημερον εποχη είναι ποιο ηθική από την τότε.
E καλά, αν ήμασταν στο Ιράν ή σε εποχές χούντας θα ήμασταν με το ζόρι πιο ηθικοί
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2018 - 13:51
E καλά, αν ήμασταν στο Ιράν ή σε εποχές χούντας θα ήμασταν με το ζόρι πιο ηθικοί
Άρα παλαιότερα η Ελληνική Κοινωνία δεν ήταν ποιο ηθική απο την σήμερον. Γιατί το να προσποιήσε ότι είσαι ηθικός δεν σημαίνει ότι είσαι κιόλλας και σε μια χούντα είναι όλα όπως στον στρατό, μια μεγάλης κλίμακας προσποίηση.
Πχ. το να έχεις την γυναίκα σκλάβα και να μην παηγαίνει απο εδώ και από εκεί ενώ ο άντρας ε οκ δεν πειράζει, ε σορυ μαν δεν είναι ηθικό. Να μην μιλήσουμε για το πόσο μεθύστακες ήταν οι άντρες κατά την περίοδο του μεσοπολέμου.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 07 Φεβρουάριος 2018 - 22:06
Άρα παλαιότερα η Ελληνική Κοινωνία δεν ήταν ποιο ηθική απο την σήμερον. Γιατί το να προσποιήσε ότι είσαι ηθικός δεν σημαίνει ότι είσαι κιόλλας και σε μια χούντα είναι όλα όπως στον στρατό, μια μεγάλης κλίμακας προσποίηση.
Πχ. το να έχεις την γυναίκα σκλάβα και να μην παηγαίνει απο εδώ και από εκεί ενώ ο άντρας ε οκ δεν πειράζει, ε σορυ μαν δεν είναι ηθικό. Να μην μιλήσουμε για το πόσο μεθύστακες ήταν οι άντρες κατά την περίοδο του μεσοπολέμου.
Δεν έχω ακούσει να λέει κάποιος ότι ήταν πιο ηθική. Οι ελληνικές ταινίες έτσι και αλλιώς παρουσιάζουν μια παραμορφωμένη και ιδεατή ελληνική κοινωνία.
Από όσα μου λέει ο πατέρας μου, έπεφτε γενικά τότε πολύ ξύλο και στο σχολείο και στην οικογένεια. Θα έλεγα και μέχρι τη δεκαετία του 80. Γενικά τότε το να χρησιμοποιείς βία ήταν διαδεδομένο σε όλους τους τομείς, ακόμα και σε κοινωνικές διαμαρτυρίες.
Τώρα σε ότι αφορά το γυμνό, θα έλεγα τότε ήταν και μια μορφή αντίστασης, εμπευσμένο από τα κινήματα του 60 και του 70 (πχ Μάταλα) προτού εμπορευματοποιηθεί μετέπειτα και τελικά επανέλθουμε στα πρόστιμα του ΕΣΡ για τη δημιουργία νέων ηθών εμπνευσμένα από την Ορθοδοξία και την Ανατολίτικη κουλτούρα.
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2018 - 15:58
Λοιπόν είμαι χαρούμενος. Δεν ξέρω αν ήταν επειδή άνοιξα πυρ, όμως ένα άτομο που δεν περίμενα με την καμμία, ξαναφάνηκε, από το πουθενά. Τελικά αν δεν γίνει φασαρία, δεν βλέπεις πράμα καλό, κατά το "αν θες ειρήνη, ετοιμάσου για πόλεμο". Nyan! Purrrr
Σας αγαπάω όλους, μου φέρατε γούριιι
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Aki: 09 Φεβρουάριος 2018 - 15:59
Καταχωρήθηκε 09 Φεβρουάριος 2018 - 19:28
Βέβαια, το είπαν και οι Metallica.
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2018 - 16:58
Να δίνεις εξεταστική και όταν ανακοινώνονται οι βαθμοί να παίρνεις παντού 10, εκτός από ένα μάθημα που πήρες 5, επειδή ο καθηγητής ήθελε να κάνει τη διαφορά...![]()
Αξία ανεκτίμητη!
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2018 - 17:23
Να δίνεις εξεταστική και όταν ανακοινώνονται οι βαθμοί να παίρνεις παντού 10, εκτός από ένα μάθημα που πήρες 5, επειδή ο καθηγητής ήθελε να κάνει τη διαφορά...
Αξία ανεκτίμητη!
Το 5 είναι η πεμπτουσία του πανεπιστημίου. Δεν υπάρχει πιο δοξασμένος βαθμός.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2018 - 17:33
Να δίνεις εξεταστική και όταν ανακοινώνονται οι βαθμοί να παίρνεις παντού 10, εκτός από ένα μάθημα που πήρες 5, επειδή ο καθηγητής ήθελε να κάνει τη διαφορά...
Αξία ανεκτίμητη!
Σκέψου και τα χειρότερα, θα μπορούσες να είχες κοπεί με 4.7! I cri evri taim! Καλά μια φορά το χω πάθει βασικά, αλλα ήταν γελοιο, βάλε ενα 5 να μη το ξαναδίνουμε έστω ρε σαίνι! Την επομένη το πέρασα με 9 το συγκεκριμένο μάθημα βέβαια, αλλά είναι σαδιστές μερικοί!
Απλά θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να υποφέρει!
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2018 - 19:48
My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear
Καταχωρήθηκε 10 Φεβρουάριος 2018 - 20:28
Σκέψου και τα χειρότερα, θα μπορούσες να είχες κοπεί με 4.7! I cri evri taim! Καλά μια φορά το χω πάθει βασικά, αλλα ήταν γελοιο, βάλε ενα 5 να μη το ξαναδίνουμε έστω ρε σαίνι! Την επομένη το πέρασα με 9 το συγκεκριμένο μάθημα βέβαια, αλλά είναι σαδιστές μερικοί!
![]()
Απλά θέλουν να βλέπουν τον κόσμο να υποφέρει!
Σου έχω χειρότερο, να παίρνουν τηλέφωνο 15:30 τελευταία εργάσιμη του χρόνου και να σου λένε ότι έχει χαλάσει τελείως ο εξοπλισμός και θέλουν υποστήριξη.

Ευτυχώς το γλυτώσαμε το χωσέ.
Το θέμα με το 4.7 είναι ότι σαν βαθμός δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Θες να με κόψεις παιχταρά μου, βάλε ένα ωραίο 4 και είμαστε οκ. Και 3 δεν με πειράζει.
Αλλά μην μου χαλάς την ψυχολογία. Έτσι κι αλλιώς αν θα είμαι καλώς στην δουλειά μου θα κριθεί αργότερα όχι από το δικό σου μάθημα. ![]()