Black Rock απαντουσα στο Hazki για το Hippo song , δεν ρωτησα για την αφισα αν ειναι απο ταινια...
Καποια βλακεια εκανα με τo ποστ μου και τα εμπλεξα ~ gomen
Posted 18 December 2017 - 12:43
Black Rock απαντουσα στο Hazki για το Hippo song , δεν ρωτησα για την αφισα αν ειναι απο ταινια...
Καποια βλακεια εκανα με τo ποστ μου και τα εμπλεξα ~ gomen

When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 18 December 2017 - 12:57
THIS TIME OF YEAR HAS COME! ![]()
Μελομακάρονα vs κουραμπιέδες thread now pinned, go vote! Το poll "καθαρίστηκε" και μπορείτε να ξαναψηφίσετε ανάλογα με τα γούστα σας. ![]()
Posted 18 December 2017 - 14:19
Σημερα ειχα την πρωτη εμπειρια εβερ με VR.. Ζαλιστηκα απιστευτα πολυ και μπορω να πω οτι δεν ειναι για ολους... Επισης γιατι πρεπει να ναι τοσο τρομακτικα τα παιχνιδια ? Δεν μπορουσαν να βγαλουν ενα Sims πχ ή κατι με κουταβια ?? Η εστω μια απλη εξερευνηση ενος δασους ??
Ειχε ενα παιχνιδι που εισαι μεσα σε ενα κλουβι στη θαλασσα σε μεγαλο βαθος και βλεπεις τα ψαρακια και ξαφνικα πεταγεται ενας καρχαριας και μπαινει στο κλουβι να σε φαει ... ![]()
Το εχετε δοκιμασει??
Σε μερικα χρονια βλεπω το SaO να γινεται πραγματικοτητα (και περιμενω πως και πως !!)

Posted 18 December 2017 - 14:27
Edited by GhostPrince, 18 December 2017 - 14:31.
Posted 18 December 2017 - 14:35
Εσυ κοροϊδευεις γιατι δεν σου αρεσε το Sao
(οχι οτι εγω τρελαθηκα απλα μου αρεσε σαν στορυ και τα πρωτα επεισοδια ηταν πολυ καλα)
Οταν ομως θα μπορεις να παιζεις τοσο εντονα παιχνιδια θα δεις που θα σου αρεσει !!
Απλα ειπα το Sao γιατι ειναι το πιο κοντινο παραδειγμα για το πως ειναι να παιζεις σε VR.
Edited by aeron, 18 December 2017 - 14:36.

Posted 18 December 2017 - 14:42
Posted 18 December 2017 - 14:50
Τα 15 πρωτα επεισοδια μου αρεσαν αλλα μεχρι εκει .. Μετα απο αυτο ξεκαθαρος μαζοχισμος... Συμφωνουμε!
Αλλα το VR σαν εμεπιερια πραγματικα με ξενισε παρα πολυ .. Ζαλιστηκα αρκετα και μπορω να πω οτι ανακατευτηκα κιολας (πως ειναι οταν σιχαινεσαι κατι που ειναι πολυ weird-looking και σου ρχεται λιγη αναγουλα, καπως ετσι)

Posted 18 December 2017 - 14:52
Posted 18 December 2017 - 15:18
Bumped 'n' pinned και το Αγιοβασιλιάτικο ~σικ! thread. ![]()
Posted 18 December 2017 - 16:33
Posted 19 December 2017 - 07:38
Το αγορασε ο αδερφος μου μεταχειρισμενο απο εναν φιλο του.
Νομιζω πως αν πας σε μαγαζι που το πουλανε ισως να σε αφησουν να το δοκιμασεις πρωτα , και μετα τους λες το κλασσικο θα ξαναπερασω και εξαφανιζεσαι ![]()

Posted 19 December 2017 - 08:09
Φανταζομαι οτι οσο περναει ο καιρος θα πεφτει η τιμη .. Εκτος αν βρεις καποιον να το παρεις μεταχειρισμενο .. Αλλα γενικα ναι ειναι πανακριβο και να σου πω την αληθεια νομιζω πως δεν αξιζει τα λεφτα του τωρα.. Ισως αν εξελιχθει λιγακι ακομα , διορθωθει η αλανυση και βγουν περισσοτερα παιχνιδια τοτε ισως...