LethalMike όσα χρόνια και αν περάσουν κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά ![]()
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 17 December 2017 - 02:19
Posted 18 December 2017 - 00:10
Μιας που τα Χριστουγεννα πλησιαζουν ας μπουμε λιγο στο κλιμα με το πιο καταπληκτικοτερο τραγουδι που μολις ακουσα !!!
Ισως τα πιο μεγαλα παιδακια εδω μεσα να το ξερετε αλλα εγω που μολις σημερα το εμαθα ενθουσιαστηκα !!! ![]()

When you breathe you Inspire..
When you don't breathe you..Expire...
Posted 18 December 2017 - 00:40
Ισως τα πιο μεγαλα παιδακια εδω μεσα να το ξερετε αλλα εγω που μολις σημερα το εμαθα ενθουσιαστηκα !!!
Ο Hazuki σίγουρα το θυμάται. Πήγαινε δημοτικό όταν βγήκε.
![]()
Posted 18 December 2017 - 01:32
Αγορές από Αμερική ξέρουμαι τι παίζει?Τελωνείο κτλπ.
Posted 18 December 2017 - 02:38
Μου ζητούσαν να τους πληρώσω 148 ευρώ για να μου το αποδεσμεύσουν.
Σου κάνει;
Έχεις πιθανότητες να είναι οκ αν το στείλουν με απλό ταχυδρομείο αλλά ανάλογα το προϊόν. Αν είναι καμία καρτουλα πασχαλιατικη οκ. Αν είναι εξοπλισμός DJ. Προσευχησου στο DJ Χεσούς. Γενικά τώρα με όλα τα πράγματα εξωτερικού προσευχησου.
Στον Χεσούς ε; Έχει και γενέθλια σε λίγες μερες
Posted 18 December 2017 - 03:01
Και εγώ λίγο που έψαξα γίνεται ένας χαμός και είδα είναι και θέμα τύχης αν και ενα πόστερ θέλω που μαζι με μεταφορικά βγαίνει 110 δολλάρια και έρχεται με usps άρα μάλλον δεν θα πέσει φέσωμα σύμφωνα με αυτά που βρήκα.Αλλά το διακινδυνεύεις όταν δεν σου περισσεύουν...
Posted 18 December 2017 - 03:50
Γενικα παντα βαραγανε περιεργα απο αμερικη τα πραμματα και ποτε δεν ξερεις τι θα περασει και τι ια σαι χρεωσει και εξτρα, περα της ηδη ακριβης μεταφορικης. Απο ασια ηταν πιο νορμαλ , παλια δεν ειχες φοβο χρεωσεων εκτος κιαν επερνες κατι πολυ βαρυ η τεραστιο η ηταν οπλο.Δεν ξερω καναν περνουσαν κιαπο τελωνια. Και φτινα μεταφορικα σε σχεση με το μουρικα, αν και πλεον νομιζω το χουν αυξισει πολυ το μεταφορικό κιαυτοι. Aν κιεχω καιρο να παρω απεξω. Γενικα ολα εχουν ακριβινει, η απλα φτεει που δεν υπαρχουν μισθοι στη χωρα μας και ειναι ιδεα μου το οτι ακριβιναν. Ντουνο.
Edited by GhostPrince, 18 December 2017 - 03:59.
Posted 18 December 2017 - 04:32
All i want for christmas is you.
https://illustractiongallery.com/animation-disney-kids/ashita-no-joe--japanese-.html
Posted 18 December 2017 - 05:23
Καλε μιλας για απλη αφισα σε ιλουστρασιον-που λενε και στο χωριο- χαρτι ??Γιατι δεν πας σε καποιον που να φτιαχνει αφισες και να του ζητησεις να στο φτιαξει ? Πολυ πιο φτηνα θα σου παει. Εκτος αν ψαξεις και τη βρεις αλλου..
Εγω ειχα παρει απο το λονδινο 2 τεραστια wall scrolls υφασματινα (δεν ξερω ακριβως τι υλικο ειναι ) γυρω στις 20 λιρες το καθενα.. Βεβαια ημουν εκει και τα αγορασα αλλα και μεταφορκα να πληρωνα παλι το πολυ στα 50-60 ευρω και τα 2 μαζι .
Στο amazon που ψιλοκοιταξα αυτα που ειχα παρει εγω πριν απο 5-6 χρονια τωρα τα χει 35 ευρω .. Το ebay βαραει λιγο παραπανω στο shipping αλλα και παλι εσενα σε γδυνουν θαρρω..
Ειδα στο σαιτ που εβαλες μια αφισα με τον Ρομπεν των δασων 250 δολλαρια ..Τι φαση ??? Απο τι ειναι φτιαγμενες ? Δεν εχει λεπτομερειες για το υλικο... Μαλλον δεν βοηθαω ![]()

Posted 18 December 2017 - 05:37
Είναι official από τις ταινίες τα ποστερ για αυτό είναι και τσουχτερά το συγκεκριμένο που θέλω όμως δεν υπάρχει στο ιντερνετ εικόνα υψηλής ποιότητας ώστε να το κάνω μόνος μου.
Posted 18 December 2017 - 05:41
Υποθετω πως μπορεις να πας με αυτην την εικονα απο το σαιτ αφου κανει και ζουμ απ ο τι ειδα και απλα να ρωτησεις σε καποιο μαγαζι αν μπορουν να στο φτιαξουν . Στη χωρα της πατεντας ζουμε ... Ελπιζω να καταφερεις να γλιτωσεις τα λεφτα σου παντως!!

Posted 18 December 2017 - 07:53
Εδώ είσαι
Συγκεκριμένα, ταχυδρομικά αντικείμενα:
- αξίας που δεν υπερβαίνει τα 22 € ή τα 45 € σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη), απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ.
- αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ.
- αξίας 150€ και άνω υπόκεινται σε ΦΠΑ και δασμούς, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη.
Επισημάνσεις:
- Ταχυδρομικά αντικείμενα καταγωγής χώρας εκτός ΕΕ, που εισάγονται στην Ελλάδα μέσω κράτους μέλους της ΕΕ, υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο και εκτελωνισμό, εφόσον απαιτείται, εάν δεν έχουν υποστεί, αποδεδειγμένα, τέτοιο έλεγχο, σε άλλη χώρα της ΕΕ.
- Ταχυδρομικά αντικείμενα καταγωγής χώρας ΕΕ, που εισάγονται στην Ελλάδα μέσω κράτους εκτός ΕΕ, δεν υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο, εφόσον συνοδεύονται από πιστοποιητικό που αποδεικνύει το ενωσιακό τους χαρακτήρα (Πιστοποιητικό T2L)
Οπότε αν σε πιάσουν πληρώνεις ΦΠΑ. Με usps θεωρώ ότι υπάρχει πιθανότητα να μην πληρώσεις τίποτα αλλά από ότι άκουσα πλέον τα περισσότερα δέματα περνάνε από το τελωνείο.
Ποτέ με courier αποστολές από εκτός Ευρώπης γιατί τα πάνε κατευθείαν για εκτελωνισμό, το παρέχουν και τα ίδια σαν υπηρεσία!
Youtube Video
Και ναι το έχω ακούσει το τραγουδάκι αλλά σε κάποια ταινία, δεν είμαι τόσο γέρος!
Posted 18 December 2017 - 10:11
ρε σύ, όσο αυθεντική κι αν είναι πρώτον δεν είναι καν σε mint κατάσταση. Το near mint δεν σημαίνει τίποτα. Σίγουρα η παλαιότητα έχει να κάνει γιατί είναι τόσο ακριβή αλλά έχω βρει παλαιότερες αφίσες σε καλύτερη κατάσταση και με λιγότερα χρήματα.
Ακόμα και αν σου το στείλουν με usps, με τέτοια τιμή θα πρέπει να το καταγράψουν και δεν σε βλέπω να το γλυτώνεις το τσεκούρι.
50 x 70 εκ. δεν είναι κάποιο τρελό μέγεθος. Αν το θές και σε απλό ιλουστρασιόν λεπτό χαρτί δεν θα σου κόστιζε αρκετά. Αλλά χρειάζεσαι την εικόνα σε μεγάλο μέγεθος γιατί αν είναι υπερβολικά μικρή και ξαφνικά εγώ πάω να την κάνω τεράστια θα 'σπάσει'
Posted 18 December 2017 - 12:31
Και ναι το έχω ακούσει το τραγουδάκι αλλά σε κάποια ταινία, δεν είμαι τόσο γέρος!
![]()
Η mono το ειπε .. Εγω δεν ξερω τιποτα..
Αλλωστε οι αντρες δεν γερνανε, ωριμαζουν ![]()
Ειναι οντως απο ταινια ? γιατι xθες που ψαχουλευα δεν βρηκα κατι ...
Ας μου σβησει καποιος τ ποστ με την τελεια απο πανω.....
Edited by aeron, 18 December 2017 - 12:40.