Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#86146 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Δεκέμβριος 2017 - 02:19

LethalMike όσα χρόνια και αν περάσουν κάποια πράγματα παραμένουν σταθερά :P

xbJ3b2w.jpeg

#86147 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 00:10

Μιας που τα Χριστουγεννα πλησιαζουν ας μπουμε λιγο στο κλιμα με το πιο καταπληκτικοτερο τραγουδι που μολις ακουσα !!!

Youtube Video

Ισως τα πιο μεγαλα παιδακια εδω μεσα να το ξερετε αλλα εγω που μολις σημερα το εμαθα ενθουσιαστηκα !!! :P

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

When you breathe you Inspire..

When you don't breathe you..Expire...

#86148 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 00:40

Ισως τα πιο μεγαλα παιδακια εδω μεσα να το ξερετε αλλα εγω που μολις σημερα το εμαθα ενθουσιαστηκα !!! :P

Ο Hazuki σίγουρα το θυμάται. Πήγαινε δημοτικό όταν βγήκε. :kakaka: :joyful:

xbJ3b2w.jpeg

#86149 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 01:32

Αγορές από Αμερική ξέρουμαι τι παίζει?Τελωνείο κτλπ.

09pntFA.png?1

#86150 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 02:38

Ο ξάδελφος μου είχε τη φαεινη ιδέα να μου στείλει αμυγδαλοβουτυρο με FedEx.
Μου ζητούσαν να τους πληρώσω 148 ευρώ για να μου το αποδεσμεύσουν.

Σου κάνει;

Έχεις πιθανότητες να είναι οκ αν το στείλουν με απλό ταχυδρομείο αλλά ανάλογα το προϊόν. Αν είναι καμία καρτουλα πασχαλιατικη οκ. Αν είναι εξοπλισμός DJ. Προσευχησου στο DJ Χεσούς. Γενικά τώρα με όλα τα πράγματα εξωτερικού προσευχησου.

Στον Χεσούς ε; Έχει και γενέθλια σε λίγες μερες

#86151 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 03:01

Και εγώ λίγο που έψαξα γίνεται ένας χαμός και είδα είναι και θέμα τύχης αν και ενα πόστερ θέλω που μαζι με μεταφορικά βγαίνει 110 δολλάρια  και έρχεται με usps άρα μάλλον δεν θα πέσει φέσωμα σύμφωνα με αυτά που βρήκα.Αλλά το διακινδυνεύεις όταν δεν σου περισσεύουν...

09pntFA.png?1

#86152 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 03:50

Poster απο χρυσαφι ειναι? Η ειναι τα 100 απτα 110 η μεταφορα?
Γενικα παντα βαραγανε περιεργα απο αμερικη τα πραμματα και ποτε δεν ξερεις τι θα περασει και τι ια σαι χρεωσει και εξτρα, περα της ηδη ακριβης μεταφορικης. Απο ασια ηταν πιο νορμαλ , παλια δεν ειχες φοβο χρεωσεων εκτος κιαν επερνες κατι πολυ βαρυ η τεραστιο η ηταν οπλο.Δεν ξερω καναν περνουσαν κιαπο τελωνια. Και φτινα μεταφορικα σε σχεση με το μουρικα, αν και πλεον νομιζω το χουν αυξισει πολυ το μεταφορικό κιαυτοι. Aν κιεχω καιρο να παρω απεξω. Γενικα ολα εχουν ακριβινει, η απλα φτεει που δεν υπαρχουν μισθοι στη χωρα μας και ειναι ιδεα μου το οτι ακριβιναν. Ντουνο.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 18 Δεκέμβριος 2017 - 03:59

フカフカ

#86153 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 04:32

All i want for christmas is you.

https://illustractiongallery.com/animation-disney-kids/ashita-no-joe--japanese-.html

09pntFA.png?1

#86154 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 05:23

Καλε μιλας για απλη αφισα σε ιλουστρασιον-που λενε και στο χωριο- χαρτι ??Γιατι δεν πας σε καποιον που να φτιαχνει αφισες και να του ζητησεις να στο φτιαξει ? Πολυ πιο φτηνα  θα σου παει. Εκτος αν ψαξεις και τη βρεις αλλου..

Εγω ειχα παρει απο το λονδινο 2 τεραστια wall scrolls υφασματινα (δεν ξερω ακριβως τι υλικο ειναι ) γυρω στις 20 λιρες το καθενα.. Βεβαια ημουν εκει και τα αγορασα αλλα και μεταφορκα να πληρωνα παλι το πολυ στα 50-60 ευρω και τα 2 μαζι .

Στο amazon που ψιλοκοιταξα αυτα που ειχα παρει εγω πριν απο 5-6 χρονια τωρα τα χει 35 ευρω .. Το ebay βαραει λιγο παραπανω στο shipping αλλα και παλι εσενα σε γδυνουν θαρρω..

Ειδα στο σαιτ που εβαλες μια αφισα με τον Ρομπεν των δασων 250 δολλαρια ..Τι φαση ??? Απο τι ειναι φτιαγμενες ? Δεν εχει λεπτομερειες για το υλικο... Μαλλον δεν βοηθαω :P

tumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo1_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo5_400.giftumblr_pzjbu0DszN1tbp5fpo10_400.gif

#86155 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 05:37

Είναι official από τις ταινίες τα ποστερ για αυτό είναι και τσουχτερά το συγκεκριμένο που θέλω όμως δεν υπάρχει στο ιντερνετ εικόνα υψηλής ποιότητας ώστε να το κάνω μόνος μου.

09pntFA.png?1

#86156 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 05:41

Υποθετω πως μπορεις να πας με αυτην την εικονα απο το σαιτ αφου κανει και ζουμ απ ο τι ειδα και απλα να ρωτησεις σε καποιο μαγαζι αν μπορουν να στο φτιαξουν . Στη χωρα της πατεντας ζουμε ...  Ελπιζω να καταφερεις να γλιτωσεις τα λεφτα σου παντως!!

#86157 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 07:53

Εδώ είσαι

https://tinyurl.com/y77vkghd

Συγκεκριμένα, ταχυδρομικά αντικείμενα:

• αξίας που δεν υπερβαίνει τα 22 € ή τα 45 € σε περίπτωση αποστολής μη–εμπορικού χαρακτήρα (από ιδιώτη σε ιδιώτη), απαλλάσσονται από δασμούς και ΦΠΑ.
  • αξίας από 22 € / 45 € έως 150 € απαλλάσσονται από εισαγωγικούς δασμούς αλλά υπόκεινται σε ΦΠΑ.
  • αξίας 150€ και άνω υπόκεινται σε ΦΠΑ και δασμούς, ανάλογα με τη στατιστική αξία τους και τη δασμολογική τους κατάταξη.

Επισημάνσεις: 

• Ταχυδρομικά αντικείμενα καταγωγής χώρας εκτός ΕΕ, που εισάγονται στην Ελλάδα μέσω κράτους μέλους της ΕΕ, υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο και εκτελωνισμό, εφόσον απαιτείται, εάν δεν έχουν υποστεί, αποδεδειγμένα, τέτοιο έλεγχο, σε άλλη χώρα της ΕΕ. 
  • Ταχυδρομικά αντικείμενα καταγωγής χώρας  ΕΕ, που εισάγονται στην Ελλάδα μέσω κράτους εκτός ΕΕ, δεν  υπόκεινται σε τελωνειακό έλεγχο, εφόσον συνοδεύονται από πιστοποιητικό που αποδεικνύει το ενωσιακό τους χαρακτήρα (Πιστοποιητικό T2L)

Οπότε αν σε πιάσουν πληρώνεις ΦΠΑ. Με usps θεωρώ ότι υπάρχει πιθανότητα να μην πληρώσεις τίποτα αλλά από ότι άκουσα πλέον τα περισσότερα δέματα περνάνε από το τελωνείο.

Ποτέ με courier αποστολές από εκτός Ευρώπης γιατί τα πάνε κατευθείαν για εκτελωνισμό, το παρέχουν και τα ίδια σαν υπηρεσία!

Youtube Video

Και ναι το έχω ακούσει το τραγουδάκι αλλά σε κάποια ταινία, δεν είμαι τόσο γέρος!  :nosey:  

rsrGbGx.gif

#86158 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 10:11

ρε σύ, όσο αυθεντική κι αν είναι πρώτον δεν είναι καν σε mint κατάσταση. Το near mint δεν σημαίνει τίποτα. Σίγουρα η παλαιότητα έχει να κάνει γιατί είναι τόσο ακριβή αλλά έχω βρει παλαιότερες αφίσες σε καλύτερη κατάσταση και με λιγότερα χρήματα.

Ακόμα και αν σου το στείλουν με usps, με τέτοια τιμή θα πρέπει να το καταγράψουν και δεν σε βλέπω να το γλυτώνεις το τσεκούρι.

50 x 70 εκ. δεν είναι κάποιο τρελό μέγεθος. Αν το θές και σε απλό ιλουστρασιόν λεπτό χαρτί δεν θα σου κόστιζε αρκετά. Αλλά χρειάζεσαι την εικόνα σε μεγάλο μέγεθος γιατί αν είναι υπερβολικά μικρή και ξαφνικά εγώ πάω να την κάνω τεράστια θα 'σπάσει' 

#86159 aeron

aeron

Anime Fan

• Members
  • 212 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 12:31

Και ναι το έχω ακούσει το τραγουδάκι αλλά σε κάποια ταινία, δεν είμαι τόσο γέρος!  :nosey:  

Η mono το ειπε .. Εγω δεν ξερω τιποτα..  :P  Αλλωστε οι αντρες δεν γερνανε, ωριμαζουν   :kakaka:

Ειναι οντως απο ταινια ? γιατι xθες που ψαχουλευα δεν βρηκα κατι ...

Ας μου σβησει καποιος τ ποστ με την τελεια απο πανω.....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από aeron: 18 Δεκέμβριος 2017 - 12:40

#86160 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 18 Δεκέμβριος 2017 - 12:33

ναί είναι από ταινία