Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#85666 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 05 September 2017 - 13:33

Aυτό που πλασάρεται ότι γλιτώνεις ουσιαστικά είναι τα έξοδα της συντήρησης της σχολής ή του σχολείου και τον μισθό των καθηγητών που αλλού θα το πλήρωνες ως φοιτητής και όχι το κράτος. Αλλά αν τα δίνεις σε εξωτερικούς παράγοντες ή σε φόρους δεν ξέρω κατά πόσο τα γλιτώνεις όντος σπουδάζοντας ο ίδιος. Πιθανόν να μην σου φύγουν τα 30χιλιάρικα αλλα ενα 10ρι το χεις δώσεις μέχρι να αποφοιτήσεις. (φροντηστήρια, τετράδια, σπίτι αν δεν δικαιούσαι εστία κτλ) και αναλόγως την σχολή πολλές έχουν πολλά περισσότερα εξωτερικά έξοδα απο άλλες.  Αλλα δεν στοιχίζουν όλλες οι σχολές στο εξωτερικό 30 χιλιάρικα φεύγα, υπάρχουν και με πολύ χαμηλά δίδακτρα, η ποιότητα και το όνομα δεν είναι ίδιο. Στο δικό μου παράδειγμα, αν σκεφτώ τι δίνω για χρώματα κάθε χρόνο και τι έδωσα για να μπώ από τα χαζοφροντήρια που πέρασα και νωρίς φαντάσου άλλοι , μαλλον το χω πληρώσει το 5ετές ήδη, οπότε στο μυαλό μας είναι το δωρεάν μάλλον κιεδώ ακόμα. Ισα Ισα για την αίσθηση ότι μας προσφέρεται κάτι, μετά βλέπεις τις υποδομές των σχολών και χαίρεσαι.

μα δεν ειπα κατι αντιθετο, το δωρεαν που αναφερομουν ειναι γι' αυτα που λες παραπανω, προφανως και πρεπει να φροντισεις για την στεγαση σου, την τροφη κτλ κτλ. αλλα εγώ το έθεσα με σκοπό την συγκριση με τα 30.000 που εφυγαν σε κάθε φοιτητή απο δάνεια. Άλλο τα ~10.000 που μπορεί να δώσει ένας φοιτητής στην Ελλάδα για να σπουδάσει κι άλλο τα 30.000 που χρεώνονται στην Αμερική απο ιδιοτικές εταιρίες τα παιδιά.

#85667 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 05 September 2017 - 13:55

Πάντως και στην Αμερική ακόμα(που αυτό και στην Ευρώπη ισχύει, δεν είναι πρόβλημα του Μούρικα μόνο), δεν είναι οτι χρεώνονται οι πάντες, αν έχεις τα λεφτα την βγάζεις καθαρή, το θέμα είναι ποιοι τα χουν (τρεις κιο κούκος), ειδικά αν θέλει να πάει σε μία αξιόλογη σχολή και όχι στην ανωτάτη μπακαλική και δεν το επιτρέπει το μπάτζετ του. Απλά αυτό που θέλω να πω είναι ότι έχουν και τις σωστές υποδομές αυτές οι σχολές συνήθως, κάνεις μια σωστή επένδυση δεν τα πετάς στο κύμα, δεν ευθύνεται η σχολή αν δεν μπορείς να τα ξεπληρώσεις μετά για την επιλογή που έκανες. Και νομίζω όλοι είχαν την επίγνωση ότι αν δεν ξεπληρωθεί το δάνειο νωρίς αρχίζουν κιοι τόκοι. Κατά την άποψη μου αυτό που προσπαθουν να κάνουν έξω είναι να χωρίσουν την τάξη, να πηγαίνουν στις "καλές" μονο οι υποτιθέμενοι Ελίτ. Που ήδη γίνεται ως ένα βαθμό αν δεν θες να χρεοκοπήσεις, επιλέγεις κάτι στο μπάτζετ σου. Και για να το πάμε ρεαλιστικά ποια ελληνική σχολή έχει υποδομές ή και το προσωπικό επιπέδου μιας πολύ καλής σχολής του εξωτερικού,γιατί εγώ αμφιβάλω, με κάτι ιδιωτικές των 5χιλιάρικων στη λιστα των και καλα "top 10000 in europe" συναγωνιζόμαστε συνήθως. Χωρις να εννοώ ότι δεν υπάρχουν μυαλά καθηγητές και εδώ κατά καιρούς. Aλλα το βασικό πρόβλημα είναι οι ψευτοπρακτικές που εδώ δεν σου εξασφαλίζουν ούτε δουλειά ούτε μισθό ακόμα κιαν σε πάρει κάποιο τριτοκλασάτο γραφείο, ειδικά πλέον, σε αντίθεση με έξω.

フカフカ

#85668 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 05 September 2017 - 14:02

Ο kenobi στηριχθηκε σε αυτό πηγαινοντας στα πολιτικα και κάνοντας έναν εύλογο μονόλογο 

Που μίλησα εγώ για πολιτικά? Είπες ότι οι άλλες χώρες είναι μπουρδέλο (λιγότερο από την Ελλάδα) και σου απάντησα οτι δεν είναι. Δεν είπα μόνο για οικονομία είπα και για την οργάνωση, την καθημερινότητα κλπ.  

Εσύ βέβαια για κάποιο λόγο επιμένεις με την Αμερική που δεν αναφέρω κάν. Είπα συγκεκριμένες χώρες και ανέφερε συγκεκριμένα πράγματα. 

Όποιος θέλει να δει τι έγραψα και να μου πει που μιλάω πολιτικά. 

Edited by Kenobi-sensei, 05 September 2017 - 14:02.

#85669 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 05 September 2017 - 14:23

Που μίλησα εγώ για πολιτικά? Είπες ότι οι άλλες χώρες είναι μπουρδέλο (λιγότερο από την Ελλάδα) και σου απάντησα οτι δεν είναι. Δεν είπα μόνο για οικονομία είπα και για την οργάνωση, την καθημερινότητα κλπ.  

Εσύ βέβαια για κάποιο λόγο επιμένεις με την Αμερική που δεν αναφέρω κάν. Είπα συγκεκριμένες χώρες και ανέφερε συγκεκριμένα πράγματα. 

Όποιος θέλει να δει τι έγραψα και να μου πει που μιλάω πολιτικά. 

μα απο την στιγμη που ειπες οτι αλλες χωρες ΓΕΝΙΚΑ δεν ειναι μπουρδελο επρεπε να στηριχθει πολιτικα και γι' αυτο επρεπε να παμε πολιτικα. Το οτι ελεγες οτι καααπου μερικεεες χωρες δεν ειναι τοσο μπουρδελο ευχαριστω πολυ  δεν χρειαζεται καν να το στηριξεις αυτο το πραγμα, το θεμα ειναι οτι ειπες οτι "το να πεις οτι οι αλλες χωρες ειναι μπουρδελο κι αυτες ειναι μεγαλο ψεμα" και φυσικα εθεσες μερικες εξερεσεις

Edited by Scarlet D., 05 September 2017 - 14:39.

#85670 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 05 September 2017 - 14:49

Προφανώς και μιλάμε για τις χώρες του δυτικού κόσμου. Προφανως σε σχεση με το Μαρόκο η την Ακτη Ελεφαντοστου η Ελλάδα μαλλον ΔΕΝ είναι  ΤΟΣΟ μπουρδέλο. 

Αλλά να λέμε η Γερμανία και λοιπές χώρες είναι μπουρδέλο.....

Αλλο μια χώρα έχει κάποια προβλήματα (ας πουμε τρομοκρατικά χτυπήματα) και αλλό είναι μπουρδέλο. 

Επίσης που στηρίχτηκα πολιτικά? 

#85671 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 05 September 2017 - 15:07

και σου ξαναλεω οτι για να θηξεις το θεμα που εθιξες εσυ πρεπει οποσδηποτε να πας στην πολιτικη πλευρα των πραγματων αλλιως δεν στεκει!

Edited by Scarlet D., 05 September 2017 - 15:08.

#85672 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2,725 posts

Posted 05 September 2017 - 15:09

Ούτως ή άλλως το θέμα δεν είναι ποτέ αν υπάρχουν χειρότερα μπουρδέλα, αυτό δεν δικαιολογεί τίποτα. Αυτό που λέμε τόση ώρα είναι ότι ότι οι άλλοι πληρώνουν σε δίδακτρα έξω (όχι σε ακριβώς σχολές) εσύ λίγο πολύ τα πληρώνουν για χρόνια σε φόρους και έχεις την αίσθηση ότι είναι δωρεάν χωρίς ουσιαστικά να είναι. Και το θεϊκό είναι ότι υπήρχαν άτομα που προκαλούσαν διάφορες φθορές και είχαν την κλασική ατάκα "εσένα τι σε νοιάζει, από την τσέπη σου τα βάζεις;". Το ότι υπάρχουν όπως λες άτομα με όρεξη που περιμένουν να διοριστούν για χρόνια επιβεβαιώνει τα παραπάνω γιατί αν υπήρχε πραγματική αξιολόγηση των καθηγητών θα έδιωχναν τους τύπους που έμπαιναν μέσα και μιλούσαν 40' για το τι έβλεπαν στην τηλεόραση, έγραφαν 5' στον πίνακα και σου έλεγαν και το "ε, θα τα κάνεις στο φροντιστήριο" αν έλεγες κάτι και θα έμπαιναν εκείνοι αλλά δεν γίνεται και κακά τα ψέματα δε θα γίνει και ποτέ γιατί δεν πρόκειται να αλλάξουμε εύκολα νοοτροπία.

ySss0UF.jpg

#85673 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 05 September 2017 - 15:16

και σου ξαναλεω οτι για να θηξεις το θεμα που εθιξες εσυ πρεπει οποσδηποτε να πας στην πολιτικη πλευρα των πραγματων αλλιως δεν στεκει!

Ποια ειναι η πολιτικη πλευρα του δεν παρκάρω στα πεζοδρόμια και δε κάνω ότι μου καπνίσει?

Επίσης εσυ αποθαρρύνεις κάποιον λέγοντας ψέματα ότι αν πάει έξω δε θα δεί ιδιαίτερο ώφελος. Καταλαβαίνεις πόσο λάθος είσαι? 

Μαγκες μιλάμε για ξεκάθαρα πράγματα οργάνωση, σεβασμός, σταθερότητα και μια σωστή καθημερινότητα.  Και 4000 ευρώ το μήνα να έπαιρνα στην Έλλαδα αν εγώ και οι συνανθρωποί δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!

Edited by Kenobi-sensei, 05 September 2017 - 15:19.

#85674 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 05 September 2017 - 15:55

Ποια ειναι η πολιτικη πλευρα του δεν παρκάρω στα πεζοδρόμια και δε κάνω ότι μου καπνίσει?

Επίσης εσυ αποθαρρύνεις κάποιον λέγοντας ψέματα ότι αν πάει έξω δε θα δεί ιδιαίτερο ώφελος. Καταλαβαίνεις πόσο λάθος είσαι? 

Μαγκες μιλάμε για ξεκάθαρα πράγματα οργάνωση, σεβασμός, σταθερότητα και μια σωστή καθημερινότητα.  Και 4000 ευρώ το μήνα να έπαιρνα στην Έλλαδα αν εγώ και οι συνανθρωποί δεν μπορούμε να ζήσουμε έτσι ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ!!!!

Το μπουρδελο δεν εχει να κανει μονο με το πως συμπεριφερομαστε στον δρομο, ναι εκει δειχνει την οδικη αγωγη του πολιτη αλλα ο ελληναρας ελληναρας, αν νομιζεις οτι αυτο ειναι το α και το ω του να χαρακτηρισεις μια χωρα μπουρδελο τοτε τι να σου πω κανε την τυχη σου. Στον δρομο οπως και σε ΟΛΕΣ τις χωρες παντα θα υπαρχουν αληταμπουρες, αυτο στην Ελλαδα ειναι νοοτροπια και δεν εχει να κανει απαραιτητα με το ποσο μπουρδελο ειμαστε αυτην την στιγμη και σιγουρα δεν ειναι για να το επικροτεις. Το οτι καποιοι δεν πηραν σωστη παιδια (που γι' αυτο το θεμα εχουμε λαβει μια ταδε παιδια αν θυμασαι) δεν σημαινει οτι το συστημα μιας χωρας θα ειναι οποσδηποτε μπουρδελο.

ωπα ωπα ωωωπα. Εγω δεν αποθαρυνα ΚΑΝΕΝΑΝ το να μην παει εξωτερικο και να δοκιμασει την τυχη του, βαζεις τρελα ψεματα στο στομα μου, αυτο που ειπα και αν θες βγαλε με και λαθος ειναι οτι εκει εξω ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΙΑΣ που αμα πας εκει αυτοματα θα σωσεις την ζωη σου, θελει κι εκει να δουλεψεις, θελει κι εκει να κανεις πολυ πραγμα για να προχωρησεις κι εκει σιγουρα θα βρεις νοοτροπιες διαφορετικες απο τις ελληνικες, που πολλες φορες βγαινει και σε κακο απεναντη μας, απλα δεν πρεπει να παρατας την Ελλαδα τοσο ευκολα διχως να δοκιμασεις την τυχη σου πρώτα, μπορεί να σταθείς τυχερός και να βγάλεις περισσότερα λεφτα απο το προς το ζειν και να μην χρειαστει να παρατησεις φιλους κτλ για να πας σε ενα ξενο μερος που δεν σε ξερει κανεις, αμα δεν βρησκεις, τοτε προφανως και πας εξωτερικο. Τωρα το οτι ειπα οτι η ελλαδα δεν ειναι το μονο μπουρδελο κι εσυ το μετεφρασες ως "ολες η χωρες μαζι με την Ελλαδα το ιδιο μπουρδελο" τοτε οκ μπραβο.

πφφφφ... κουραστηκα με τα γαμοπολιτικα 3 μερες... δεν πιανουμε αλλο θεμα λεω εγω...

Edited by Scarlet D., 05 September 2017 - 15:59.

#85675 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 05 September 2017 - 16:00

Αυτό μου έχει γίνει ξεκάθαρο είναι ότι ο Scarlet δεν έχει κάνει ποτέ τον κόπο να πάει σε οποιαδήποτε από τις χώρες της βορείου και βορειοδυτικής Ευρώπης να ζήσει τουλάχιστον για κανένα χρόνο να δει πως είναι το πράμα.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε αντίθεση με την Kai δεν βλέπει την κατάντια του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και πλασάρει την "δωρεάν" πλευρά του σαν selling point, αγνοώντας τα επιπρόσθετα έξοδα που χρειάζονται για να πετύχεις.

Θα το πω άλλη μια φορά στο τέλος του ποστ για αν φαίνεται καλύτερα και να μην χαθείς ανάμεσα σε όλες τις άλλες λέξεις.

Τα προβλήματα των δυτικής χωρών σε όλους τους όλους τους τομείς, από την εκπαίδευση μέχρι και τα περιβαλλοντικά, είναι ασήμαντα σε σχέση με τα προβλήματα μαμούθ της Ελλάδας.

Εάν πιστεύεις ότι πηγαίνοντας στην Αμερική αύριο με όλα τα προβλήματα που έχει με την εγκληματικότητα,το Lobbying, τον Trump και την ιατρική περίθαλψη δεν θα είσαι καλύτερα απ ότι θα μπορούσες ποτέ να είσαι στην Ελλάδα είσαι πολύ λάθος.

Οι δυτικές χώρες έχουν κοινωνικές δομές οι οποίες επιτρέπουν την ανάπτυξη σου.
Όσο για τον Μιχάλη, στην Ελλάδα το ζενίθ της μουσικής επιτυχίας ήταν ο Παντελίδης, την Αμερική είναι ο Bieber.
One is more successful than the other.

Σε όλες τις χώρες μπορείς να αρχίσεις από το Level 0 σαν σερβιτόρος, στην Γερμανία όμως όχι μόνο κάνεις level-up πιο γρήγορα, το level cap σου είναι ένα ωραίο 90 όχι το depressing 25 που είναι στην Ελλάδα.

#85676 Kenobi-sensei

Kenobi-sensei

Άρχοντας

• Members
  • 1,451 posts

Posted 05 September 2017 - 16:11

Οι 2 παράγραφοι που αναφέρεις είναι ο λόγος που είμαστε μπουρδέλο. 

Εγώ έχω περπατήσει σε 4 χώρες (μεχρι στιγμης), σε καμία δεν χρειάστηκα να κατέβω το πεζοδρόμιο γιατί είχε παρκάρει πάνω μηχανάκι ή αυτοκίνητο. Καταλαβαίνεις τι σημαντικό είναι αυτό? Καταλαβαίνεις ότι αν το κάνει κάποιος σε μια από αυτές της χώρες υπάρχει άμεση εφαρμογή των νόμων? Καταλαβαίνεις ότι αυτά πάνε μαζί? Εφαρμογή των νόμων/κανονισμών ---> Λιγότερα προβλήματα στους δρόμους πχ.

Γράφεις ότι δε θα δει ιδιαίτερο ώφελος. Και ξαναλέω ασχολήθηκα με την εφορία εδώ 10 λεπτά με ένα τηλεφώνημα και μου είπαν αν γίνει λάθος θα σας βάλουμε τα λεφτά πίσω. Πήγα στην εφορία στην Ελλάδα για χρωστούμενα δικά τους και έκανα 3 ορόφους 2 φορές μετά πήγα στο ΙΚΑ για ενα χαρτί τους και μετα ξαναγύρισα παλί 3 ορόφους πάνω κάτω. Η μάνα μου παραλίγο να φάει πρόστιμο επειδή ο υπαλληλός της εφορίας δεν μπορούσε να περάσει δύο πεδία σωστά στο σύστημα και ήθελε κόπο και επιμονή για να καταλάβουν το λάθος τους. Και μου λες τωρα να κάτσω να το παλέψω?!!! ΣΟΒΑΡΑ?

Φαίνεται δεν έχουμε καταλάβει μετά απο 7 χρόνια τη γύμνια μας αρκεί να μπαίνει το μεροκάματο στο λογαριασμό.....

#85677 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 05 September 2017 - 16:16

Αυτό μου έχει γίνει ξεκάθαρο είναι ότι ο Scarlet δεν έχει κάνει ποτέ τον κόπο να πάει σε οποιαδήποτε από τις χώρες της βορείου και βορειοδυτικής Ευρώπης να ζήσει τουλάχιστον για κανένα χρόνο να δει πως είναι το πράμα.

Δεν εχεις καθολου αδικο, δεν εχω λογο να ακομα να παω να ζησω σε αυτες τις χωρες της ευρωπης το μονο που ξερω ειναι οτι εχω ακουσει απο οσους ηταν εκει και παλι μου λετε οτι μαλακες μας ανεβαζουν, ανευθυνους μας κατεβαζουν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, σε αντίθεση με την Kai δεν βλέπει την κατάντια του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και πλασάρει την "δωρεάν" πλευρά του σαν selling point, αγνοώντας τα επιπρόσθετα έξοδα που χρειάζονται για να πετύχεις.

Αγορι μου γλυκο για δευτερη φορα: ειπα ποτε εγώ οτι η Ελλαδα ειναι σε ΚΑΛΥΤΕΡΗ κατασταση απο τις αλλες χωρες; Ειδικα στην παιδια;  Ποτε δεν το ειπα αυτο και το οτι ανεφερα οτι η παιδια ως προς τις πληρωμες των καθηγητων ειναι δωρεαν σε αντιθεση με το loan system που γαμησε την Αμερικη ηταν για θεμα συγκρισης, γιατι άλλο να δώσεις εσύ σαν φοιτητής 10.000 για να σπουδασεις (ναι, κι ας το πληρωνεις δυνιτικα αργοτερα η να τα πληρωνουν παλι για σενα) κι αλλο να χρωσταει το καθε 22χρονο στην αμερικη κατα μεσω ορο 30.000, δες απλα την συγκριση και σταματα να κρεμιεσαι απο την λεξη "δωρεαν" αν αυτο σε βοηθαει καλυτεα.

Τα προβλήματα των δυτικής χωρών σε όλους τους όλους τους τομείς, από την εκπαίδευση μέχρι και τα περιβαλλοντικά, είναι ασήμαντα σε σχέση με τα προβλήματα μαμούθ της Ελλάδας.

Ειναι ασήμαντα ως προς το Κρατος, Takayama, οχι για τον πολιτη ξεχωριστα (βλεπε τα παραδειγματα) και παλι δεν ειπα ποτε οτι η Ελλαδα δεν εχει προβληματα μαμουθ, αυτα που ανεφερα απο Αμερικη πλευρα επιρεαζουν τον πολιτη αυτο καθ' αυτο και οχι το κρατος, το κρατος χεστηκε οπως λες κι εσυ εχει τα λεφτα να ξεπληρωνει το ιδιο τα δανεια του

Εάν πιστεύεις ότι πηγαίνοντας στην Αμερική αύριο με όλα τα προβλήματα που έχει με την εγκληματικότητα,το Lobbying, τον Trump και την ιατρική περίθαλψη δεν θα είσαι καλύτερα απ ότι θα μπορούσες ποτέ να είσαι στην Ελλάδα είσαι πολύ λάθος.

και παλι ενα σολακι που δεν ειπα ποτε, για τριτη φορα δεν ειπα οτι στην Ελλαδα ειμαστε οκ και δεν εχουμε προβλημα, εχουμε και μαλιστα σοβαρο, και προφανως στην Αμερικη θα εισαι καλυτερα ως προς το συνολο, απλα εδειξα οτι και στην Αμερικη υπαρχουν μεγαλα προβληματα που επιρεαζουν σε μεγαλο βαθμο τους πολιτες αν και το κρατος ειναι μια χαρα.

Όσο για τον Μιχάλη, στην Ελλάδα το ζενίθ της μουσικής επιτυχίας ήταν ο Παντελίδης, την Αμερική είναι ο Bieber.
One is more successful than the other.

Ναι γιατί όπως λες παρακάτω  αλλο είναι το level cap σε αυτές τις χώρες, ωστόσο αν ο Παντελιδης αποφασίσει να παει Αμερικη και να κανει αγγλικά τραγούδια δεν ξέρω κατα πόσο θα έχει απήχηση στο Αμερικανικο κοινο.

Σε όλες τις χώρες μπορείς να αρχίσεις από το Level 0 σαν σερβιτόρος, στην Γερμανία όμως όχι μόνο κάνεις level-up πιο γρήγορα, το level cap σου είναι ένα ωραίο 90 όχι το depressing 25 που είναι στην Ελλάδα.

Κοιτά, αν θες όντως να ανθίσεις και να φτάσεις σε ένα μεγάλο επίπεδο όλα καλά, πήγαινε όπου γουστάρεις, ωστόσο και στην Ελλάδα με το επίπεδο 25 μπορείς να περάσεις καλά (αν το φτάσεις ποτε) Αν σκοπευείς να βγάζεις ένα μικρό ισα για να ζησεις την οικογενεια σου και να πινεις καναν καφε τότε δεν χρειάζεται να φύγεις απο Ελλάδα, γιατί και στην Γερμανία να πας αν δεν έχεις αποφασίσει να περάσεις το 25, τι 25 στην ελλαδα τι 25 στην Γερμανια, το ιδιο 25 θα είσαι.

#85678 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2,161 posts
  • Location ・ω・ 

Posted 05 September 2017 - 16:49

Πάντος ισχύει ένα πράμα, απο μουσική μόνο λαικοί και σκυλοφών τραγουδιστές έχουν μεγάλη απείχιση εδώ συνήθως (πλας μαφία :mafia: ), άλλου είδους μουσική δεν δίνεται εύκολα η ευκαιρία ή κιαν δωθεί τα λεφτά δεν θα ναι ποτέ ίδια. Πόσο μάλλον συγκροτιματάκια χαρντροκ, μέταλ κτλπ +΄exclusive bonus την νοοτροπία του έλληνα "τα κατεβάζω όλα τσάμπα γιατί να πληρώσω το σι ντι" χαζός είμαι; :P   ή το τα καλλιτεχνικά δεν ειναι επγκελμάτα έτσι κιαλιως, είναι χόμπυ, σο κοολ φίλος αλλα πες μας και τι δουλειά κάνεις περα απαυτο...(κατανοητό αν είσαι μικρό σκατό, αλλα όταν τα ακούς απ'όλους αυτά καταντάει κουραστικό)

Η ψευτοκουλτούρα κιη νοοτροπία αυτού του λαού δεν πρόκειται να αλλάξει έτσι κιαλλιώς γιατί ανακυκλόνωνται και τρέφονται οι ίδιες κακές αντιλείψεις απτο σύστημα το ίδιο...so...αν θελει κάποιος να ασχολειθεί ποιο σοβαρά με κάτι που ξεφεύγει απτα δεδομένα και τα στερεότυπα της ελληνικής κοινωνίας, δεν ξέρω κατά πόσο έχει ρόλο ύπαρξης σε μια χώρα που πιθανόν τον θεωρούν όλοι αποτυχημένο χομπίστα. Εκτός κιαν εγκατάλειψει ότι όνειρο είχε και προσγειωθεί στα ελληνικά δεδομένα όντας σαν τους υπόλοιπους κιαυτός εν τέλη.

フカフカ

#85679 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 05 September 2017 - 19:17

Κοιτά, αν θες όντως να ανθίσεις και να φτάσεις σε ένα μεγάλο επίπεδο όλα καλά, πήγαινε όπου γουστάρεις, ωστόσο και στην Ελλάδα με το επίπεδο 25 μπορείς να περάσεις καλά (αν το φτάσεις ποτε) Αν σκοπευείς να βγάζεις ένα μικρό ισα για να ζησεις την οικογενεια σου και να πινεις καναν καφε τότε δεν χρειάζεται να φύγεις απο Ελλάδα, γιατί και στην Γερμανία να πας αν δεν έχεις αποφασίσει να περάσεις το 25, τι 25 στην ελλαδα τι 25 στην Γερμανια, το ιδιο 25 θα είσαι.

Αγνοώντας ότι θα πας level 25 το πολύ σε τέσσερα χρόνια στην Αγγλία / Γερμανία / Σουηδία κτλ. Ενώ στην Ελλάδα θα σου πάρει ίσως και πάνω από 10.

#85680 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 05 September 2017 - 19:23

Αγνοώντας ότι θα πας level 25 το πολύ σε τέσσερα χρόνια στην Αγγλία / Γερμανία / Σουηδία κτλ. Ενώ στην Ελλάδα θα σου πάρει ίσως και πάνω από 10.

Μα ναι, δεν αντιλέγω, δεν ξέρω αν ειναι όλοι έτσι αλλά εγώ θα προτιμούσα να γίνω 25 level σε 10 χρονια και να είμα κάθε μέρα με τους παιδικους μου φίλους και την οικογένεια μου, παρά να παω επίπεδο 25 σε 4 χρόνια και να μην έχω σχεδόν κανέναν και να μην βλεπω τους φίλους μου καθόλου συχνά, αντε χριστούγεννα πάσχα και καλοκαίρι.