Αυτό μου έχει γίνει ξεκάθαρο είναι ότι ο Scarlet δεν έχει κάνει ποτέ τον κόπο να πάει σε οποιαδήποτε από τις χώρες της βορείου και βορειοδυτικής Ευρώπης να ζήσει τουλάχιστον για κανένα χρόνο να δει πως είναι το πράμα.
Δεν εχεις καθολου αδικο, δεν εχω λογο να ακομα να παω να ζησω σε αυτες τις χωρες της ευρωπης το μονο που ξερω ειναι οτι εχω ακουσει απο οσους ηταν εκει και παλι μου λετε οτι μαλακες μας ανεβαζουν, ανευθυνους μας κατεβαζουν.
Σαν να μην έφτανε αυτό, σε αντίθεση με την Kai δεν βλέπει την κατάντια του ελληνικού εκπαιδευτικού συστήματος και πλασάρει την "δωρεάν" πλευρά του σαν selling point, αγνοώντας τα επιπρόσθετα έξοδα που χρειάζονται για να πετύχεις.
Αγορι μου γλυκο για δευτερη φορα: ειπα ποτε εγώ οτι η Ελλαδα ειναι σε ΚΑΛΥΤΕΡΗ κατασταση απο τις αλλες χωρες; Ειδικα στην παιδια; Ποτε δεν το ειπα αυτο και το οτι ανεφερα οτι η παιδια ως προς τις πληρωμες των καθηγητων ειναι δωρεαν σε αντιθεση με το loan system που γαμησε την Αμερικη ηταν για θεμα συγκρισης, γιατι άλλο να δώσεις εσύ σαν φοιτητής 10.000 για να σπουδασεις (ναι, κι ας το πληρωνεις δυνιτικα αργοτερα η να τα πληρωνουν παλι για σενα) κι αλλο να χρωσταει το καθε 22χρονο στην αμερικη κατα μεσω ορο 30.000, δες απλα την συγκριση και σταματα να κρεμιεσαι απο την λεξη "δωρεαν" αν αυτο σε βοηθαει καλυτεα.
Τα προβλήματα των δυτικής χωρών σε όλους τους όλους τους τομείς, από την εκπαίδευση μέχρι και τα περιβαλλοντικά, είναι ασήμαντα σε σχέση με τα προβλήματα μαμούθ της Ελλάδας.
Ειναι ασήμαντα ως προς το Κρατος, Takayama, οχι για τον πολιτη ξεχωριστα (βλεπε τα παραδειγματα) και παλι δεν ειπα ποτε οτι η Ελλαδα δεν εχει προβληματα μαμουθ, αυτα που ανεφερα απο Αμερικη πλευρα επιρεαζουν τον πολιτη αυτο καθ' αυτο και οχι το κρατος, το κρατος χεστηκε οπως λες κι εσυ εχει τα λεφτα να ξεπληρωνει το ιδιο τα δανεια του
Εάν πιστεύεις ότι πηγαίνοντας στην Αμερική αύριο με όλα τα προβλήματα που έχει με την εγκληματικότητα,το Lobbying, τον Trump και την ιατρική περίθαλψη δεν θα είσαι καλύτερα απ ότι θα μπορούσες ποτέ να είσαι στην Ελλάδα είσαι πολύ λάθος.
και παλι ενα σολακι που δεν ειπα ποτε, για τριτη φορα δεν ειπα οτι στην Ελλαδα ειμαστε οκ και δεν εχουμε προβλημα, εχουμε και μαλιστα σοβαρο, και προφανως στην Αμερικη θα εισαι καλυτερα ως προς το συνολο, απλα εδειξα οτι και στην Αμερικη υπαρχουν μεγαλα προβληματα που επιρεαζουν σε μεγαλο βαθμο τους πολιτες αν και το κρατος ειναι μια χαρα.
Όσο για τον Μιχάλη, στην Ελλάδα το ζενίθ της μουσικής επιτυχίας ήταν ο Παντελίδης, την Αμερική είναι ο Bieber.
One is more successful than the other.
Ναι γιατί όπως λες παρακάτω αλλο είναι το level cap σε αυτές τις χώρες, ωστόσο αν ο Παντελιδης αποφασίσει να παει Αμερικη και να κανει αγγλικά τραγούδια δεν ξέρω κατα πόσο θα έχει απήχηση στο Αμερικανικο κοινο.
Σε όλες τις χώρες μπορείς να αρχίσεις από το Level 0 σαν σερβιτόρος, στην Γερμανία όμως όχι μόνο κάνεις level-up πιο γρήγορα, το level cap σου είναι ένα ωραίο 90 όχι το depressing 25 που είναι στην Ελλάδα.
Κοιτά, αν θες όντως να ανθίσεις και να φτάσεις σε ένα μεγάλο επίπεδο όλα καλά, πήγαινε όπου γουστάρεις, ωστόσο και στην Ελλάδα με το επίπεδο 25 μπορείς να περάσεις καλά (αν το φτάσεις ποτε) Αν σκοπευείς να βγάζεις ένα μικρό ισα για να ζησεις την οικογενεια σου και να πινεις καναν καφε τότε δεν χρειάζεται να φύγεις απο Ελλάδα, γιατί και στην Γερμανία να πας αν δεν έχεις αποφασίσει να περάσεις το 25, τι 25 στην ελλαδα τι 25 στην Γερμανια, το ιδιο 25 θα είσαι.