περιμενω πως και πως να ερθει ο χειμωνας, να νιωθω το κρυο, η ανασα μου να γινεται καπνος και να μυριζω το καμμενο ξυλο που ερχεται απο τις καμιναδες των σπιτιων.
Edited by Pingu, 14 August 2017 - 17:07.
Posted 14 August 2017 - 17:07
περιμενω πως και πως να ερθει ο χειμωνας, να νιωθω το κρυο, η ανασα μου να γινεται καπνος και να μυριζω το καμμενο ξυλο που ερχεται απο τις καμιναδες των σπιτιων.
Edited by Pingu, 14 August 2017 - 17:07.
Posted 14 August 2017 - 17:32
συγνώμη, εγώ είμαι ένα απλό φασόλι.
Η Ιριστέλλα ξέρει, η Ιριστέλλα δεν ξεχνάει.....ήμουν κιεγώ ένα άτακτο φασολάκι, ο Μάηκ. Ο MikeoF4col4khC !
Τώρα το είδα γιατί μπάναρα alt accounts.
Δεν ήταν μπηχτή το σχόλιο για τα φασόλια. Αναφορά στο τσιντσιρορίν που παίζαμε irc ήταν.
Posted 14 August 2017 - 19:56
Τώρα το είδα γιατί μπάναρα alt accounts.
Ποιοι είναι όλοι αυτοί;

Posted 14 August 2017 - 20:10
Ποιοι είναι όλοι αυτοί;
Aπελπισμένη ψυχή για σταγόνες στοργής και αγάπης.
I guess.
Posted 14 August 2017 - 20:44
Εδώ, όλα τα στοιχεία ...
Youtube Video
Καλά τι στο καλό σε λίγο θα πουν ότι κάνουν και άλματα HAFO. Απλά ανέβικαν σε τραράτσες και πετούσαν μολότοφ. Σε λίγo θα πουν ότι πετούν και με C130.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 14 August 2017 - 22:57
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 14 August 2017 - 23:20
Για τα πρακτικά φίλος =/= ψυχολόγος =/= ψυχίατρος.
Posted 14 August 2017 - 23:24
Δεν εχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι για τους ψυχοθεραπευτές πάσης φύσεως, αν μπορείς να τους πληρώσεις μόνη σου.
Και τα χάπια είναι υπέροχα. Ειδικά άμα δεν τα χρειαζεσαι
![]()

Posted 14 August 2017 - 23:42
Στο σημείο αυτό να ξεκαθαριστεί ότι η διαχείριση του .aNiMe//GR δεν φέρει ευθύνη για τις ιατρικές συμβουλές των μη αδειοδοτημένων από τον αρμόδιο οργανισμό μελών του.
Posted 14 August 2017 - 23:44
εγω απο προσωπικη εμπειρια οταν με στειλανε ψυχιατρο μου εγραψε κατευθειαν χαπια διοτι με διεγνωσαν με PTSD, καταθλιπτικες και αγχωτικες διαταραχες.
Στη κατασταση π ημουν τα χρειαζομουν αλλα δεν τα πηρα ποτε, το ξεπερασα μονος μου.
Αλλα αυτο ειναι σα να κανεις εγχειρηση χωρις αναισθητικο.
Οποτε επιλεγεις. Ή το κάνεις drug-free τη θεραπεία μέσω διαλογισμού και εσωτερικής αναζήτησης.
Ή ρισκάρεις να πάρεις φαρμακευτική αγωγή που σίγουρα θα σε εθίσει λιγο, θα σου καψει κ λιγο το συκωτι μπορεί να σε κάνει και πρεζάκι.
Εγω προσωπικα ειμαι πολυ περηφανος μετα το ατυχημα μου που καταφερα να τη βγαλω drug free.
Και να πω την αληθεια ακομα δεν το εχω ξεπερασει πληρως, αλλα πλεον μπορω να κοιταω πισω και να λεω οτι εχω μαθει πολλα απο μια τετοια εμπειρια.
Οπότε οποιος παλευει με ψυχωσεις το μυνημα μου ειναι: Υπόμονη και προσπάθεια. Όλα θα περάσουν.
Για τη σχιζοφρένεια δε ξερω βεβαια, δε πατησα εκει. Πάτησα ομως ολα τα υπολοιπα.
Όποιος έχει θεμα ας μου στείλει ενα Pm να το συζητησουμε.
ΥΓ: Δεν ηθελα επισης να πεσω θυμα του βρωμικου παιχνιδου των φαρμακοβιομηχανιων που ποτιζουν και εθιζουν το κοσμο σε ψυχοφαρμακα.
Θα προτιμουσα να καπνιζα λιγο Ηρωινη για να λασκαρω το μυαλουδακι παρα να καταντησω στα χαπια.
Αλλα παλι καλα δεν εκανα τιποτα απο τα 2 ![]()
Edited by LethalMike, 14 August 2017 - 23:51.
Posted 14 August 2017 - 23:59

Posted 15 August 2017 - 00:29
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Posted 15 August 2017 - 00:38
Η θεραπεια σχιζοφρενειας απαιτει φαρμακευτικη αγωγη για την καταστολη οραματων που που προκαλουνται απο λειτουργια συγκεκριμενης περιοχης εγκεφαλου.
Βίκυ ις δατ γιου;
Posted 15 August 2017 - 01:16
Για τα πρακτικά μπαρμαν =/= φίλος =/= ψυχολόγος =/= ψυχίατρος.
Fix'd