Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85501 Pingu

Pingu

Starting...

• Banned
  • 2 posts

Posted 14 August 2017 - 17:07

περιμενω πως και πως να ερθει ο χειμωνας, να νιωθω το κρυο, η ανασα μου να γινεται καπνος και να μυριζω το καμμενο ξυλο που ερχεται απο τις καμιναδες των σπιτιων.

Edited by Pingu, 14 August 2017 - 17:07.

m08rnoM.png

#85502 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 August 2017 - 17:32

συγνώμη, εγώ είμαι ένα απλό φασόλι.

Η Ιριστέλλα ξέρει, η Ιριστέλλα δεν ξεχνάει.....ήμουν κιεγώ ένα άτακτο φασολάκι, ο Μάηκ. Ο MikeoF4col4khC

Τώρα το είδα γιατί μπάναρα alt accounts. 

Δεν ήταν μπηχτή το σχόλιο για τα φασόλια. Αναφορά στο τσιντσιρορίν που παίζαμε irc ήταν. 

#85503 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 August 2017 - 19:56

Τώρα το είδα γιατί μπάναρα alt accounts. 

Ποιοι είναι όλοι αυτοί;  

stasou%2520mygdala.jpg

#85504 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 14 August 2017 - 20:00

Εδώ, όλα τα στοιχεία ...

Youtube Video

rsrGbGx.gif

#85505 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 August 2017 - 20:10

Ποιοι είναι όλοι αυτοί;  

Aπελπισμένη ψυχή για σταγόνες στοργής και αγάπης. 

I guess.

#85506 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 14 August 2017 - 20:44

Εδώ, όλα τα στοιχεία ...

Youtube Video

Καλά τι στο καλό σε λίγο θα πουν ότι κάνουν και άλματα HAFO. Απλά ανέβικαν σε τραράτσες και πετούσαν μολότοφ. Σε λίγo θα πουν ότι πετούν και με C130.

#85507 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 14 August 2017 - 22:57

Αυτη η αντιληψη πολλων ανθρώπων /ή και γονέων συγκεκριμένα οτι οι ψυχολόγοι προσπαθούν να βρουν ευκαιρία να δώσουν χάπια με ξενερώνει.
Ήμουν 17 όταν ένας μπαρμαν μου εξηγησε ότι οι ψυχολόγοι δν φοράνε άσπρες κλινικέσ ποδιές, αλλά σου δίνουν ένα πρότυπο σκέψης και επίλυσης προβλημάτων ενδο-διαπροσωπικής προσαρμογής. Και φυσικά αν κάποιος ψυχίατρος έχει κάνει μετεκπαίδευση σε κάποια τεχνική, καλώς.
Αν κολώνετε να μιλήσετε σε φίλους είτε γιατί ντρέπεστε είτε γιατί αυτοϊ είναι αλλού, κάντε μια επίσκεψη ή ψάξτε για μόνιμο ψυχαναλυτή, οχι απαραίτητα για να σας βοηθά σε προβληματικές καταστάσεις,αλλά για να κάνετε διaλογο για ό,τι σας απασχολεί.
Εγώ πάλι, κακώς έχω αργήσει τόσό πολύ.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#85508 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 August 2017 - 23:20

Για τα πρακτικά φίλος =/= ψυχολόγος =/= ψυχίατρος. 

#85509 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 August 2017 - 23:24

Δεν εχει σημασία τι πιστεύουν οι άλλοι για τους ψυχοθεραπευτές πάσης φύσεως, αν μπορείς να τους πληρώσεις μόνη σου.

Και τα χάπια είναι υπέροχα. Ειδικά άμα δεν τα χρειαζεσαι  :head:  :head:  :head:  :head:  :head:  :head:  :head:

stasou%2520mygdala.jpg

#85510 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 August 2017 - 23:42

Στο σημείο αυτό να ξεκαθαριστεί ότι η διαχείριση του .aNiMe//GR δεν φέρει ευθύνη για τις ιατρικές συμβουλές των μη αδειοδοτημένων από τον αρμόδιο οργανισμό μελών του. 

#85511 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 14 August 2017 - 23:44

εγω απο προσωπικη εμπειρια οταν με στειλανε ψυχιατρο μου εγραψε κατευθειαν χαπια διοτι με διεγνωσαν με PTSD, καταθλιπτικες και αγχωτικες διαταραχες.
Στη κατασταση π ημουν τα χρειαζομουν αλλα δεν τα πηρα ποτε, το ξεπερασα μονος μου.
Αλλα αυτο ειναι σα να κανεις εγχειρηση χωρις αναισθητικο.

Οποτε επιλεγεις. Ή το κάνεις drug-free τη θεραπεία μέσω διαλογισμού και εσωτερικής αναζήτησης.
Ή ρισκάρεις να πάρεις φαρμακευτική αγωγή που σίγουρα θα σε εθίσει λιγο, θα σου καψει κ λιγο το συκωτι μπορεί να σε κάνει και πρεζάκι.

Εγω προσωπικα ειμαι πολυ περηφανος μετα το ατυχημα μου που καταφερα να τη βγαλω drug free.
Και να πω την αληθεια ακομα δεν το εχω ξεπερασει πληρως, αλλα πλεον μπορω να κοιταω πισω και να λεω οτι εχω μαθει πολλα απο μια τετοια εμπειρια.
Οπότε οποιος παλευει με ψυχωσεις το μυνημα μου ειναι: Υπόμονη και προσπάθεια. Όλα θα περάσουν.
Για τη σχιζοφρένεια δε ξερω βεβαια, δε πατησα εκει. Πάτησα ομως ολα τα υπολοιπα.

Όποιος έχει θεμα ας μου στείλει ενα Pm να το συζητησουμε.

ΥΓ: Δεν ηθελα επισης να πεσω θυμα του βρωμικου παιχνιδου των φαρμακοβιομηχανιων που ποτιζουν και εθιζουν το κοσμο σε ψυχοφαρμακα.
Θα προτιμουσα να καπνιζα λιγο Ηρωινη για να λασκαρω το μυαλουδακι παρα να καταντησω στα χαπια.
Αλλα παλι καλα δεν εκανα τιποτα απο τα 2 ;)

Edited by LethalMike, 14 August 2017 - 23:51.

ezgif.com-resize.gif

#85512 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 14 August 2017 - 23:59

Youtube Video

stasou%2520mygdala.jpg

#85513 SpeedFreak

SpeedFreak

bored of harem

• Members
  • 205 posts
  • Locationκοντα στη μαμακα

Posted 15 August 2017 - 00:29

[quote name="iristella" post="683845" timestamp="1502746964"]Στο σημείο αυτό να ξεκαθαριστεί ότι η διαχείριση του .aNiMe//GR δεν φέρει ευθύνη για τις ιατρικές συμβουλές των μη αδειοδοτημένων από τον αρμόδιο οργανισμό μελών του.
[/quote] 
Οταν ειδα χονδρικα το μηνυμα νομιζα θα διαβαζα "Το ανιμε.gr δε φερει καμια ευθυνη για διαφημηση....."
Η συμβουλη μου δεν ειναι 100% ιατρικη. Ειναι μια απλη συμβουλή που εκπηγαζει από προσωπική εμπειρία.
Ετσι οπως το εγραψες, ειναι λες και το μηνυμα μου ειναι λιγο απειλητικό.
Οπως ειπα και πριν,στον ψυχολογο πας και για φιλικο διαλογο, συν το οτι αυτος διατηρει απορρητο επαγγελματος, το οποιο ενιοτε στη φιλια καταλυεται.

[quote name="LethalMike" post="683846" timestamp="1502747077"

Αλλα αυτο ειναι σα να κανεις εγχειρηση χωρις αναισθητικο.

Οπότε οποιος παλευει με ψυχωσεις το μυνημα μου ειναι: Υπόμονη και προσπάθεια. Όλα θα περάσουν.
Για τη σχιζοφρένεια δε ξερω βεβαια, δε πατησα εκει. Πάτησα ομως ολα τα υπολοιπα.
[/quote]
Η θεραπεια σχιζοφρενειας απαιτει φαρμακευτικη αγωγη για την καταστολη οραματων που που προκαλουνται απο λειτουργια συγκεκριμενης περιοχης εγκεφαλου.

Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...

Μπρεχτ

#85514 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 15 August 2017 - 00:38

Η θεραπεια σχιζοφρενειας απαιτει φαρμακευτικη αγωγη για την καταστολη οραματων που που προκαλουνται απο λειτουργια συγκεκριμενης περιοχης εγκεφαλου.

Βίκυ ις δατ γιου;

ezgif.com-resize.gif

#85515 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 15 August 2017 - 01:16

Για τα πρακτικά μπαρμαν =/= φίλος =/= ψυχολόγος =/= ψυχίατρος. 

Fix'd

O6rrvsU.jpg