Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85336 MariaD

MariaD

Starting...

• Banned
  • 26 posts

Posted 21 July 2017 - 16:33

ο
 ανθρωπος με το κεφαλι μπιφτεκι

#85337 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 21 July 2017 - 20:55

ο
 ανθρωπος με το κεφαλι μπιφτεκι

Its BBQ time fellows!!!!!!!!

Ο παπούε τι έκανε λέει έωαλε δικιά του κολώνα. ΔΛΔ με έναν μετασχηματιστή και φίλτρα για παρεμβολές δεν του έφταναν?

#85338 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 posts

Posted 21 July 2017 - 21:40

41z5jbxdcwaz.jpg

09pntFA.png?1

#85339 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 22 July 2017 - 00:52

41z5jbxdcwaz.jpg

ok, κακό (δλδ καλό) αλλά εμένα θα μου λείψει...

stasou%2520mygdala.jpg

#85340 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 22 July 2017 - 09:41

ο τσεστερ ηταν η φωνη της εφηβικης μου περιοδου...τα τραγουδια τον Linking park εβαζαν εναν θυμο και ενα παραπονο..παντα στοχευμενα τα περισσοτερα..καποια οπως το crowling ηταν οτι ακριβως ειχε μεσα του ο τσεστερ και αυτα που ειχε περασει...θα μου λειψει πολυ αυτο το ξεχωριστο ουρλιαχτο του..
λιγες φορες εχω στεναχωρηθει για θανατο τραγουδιστη..ισως ειναι η 2η μετα τον M.J.δεν θυμαμαι.

ισως στεναχωριεμαι λιγο παραπανο επειδη το τε στο tera vibe ειχα το εισιτηριο στα χερια μου και διαλεξα να μην παω για μια χαζομαρα που λιγο σημασια εχει να την αναφερω....γενικα δεν μετανοιωνω  για πραγματα και αποφασεις που περνω..

γιαυτο μετανειωνω απο τοτε..και τωρα διπλα....

#85341 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 22 July 2017 - 10:48

Δεν θα με πάρει κι από κάτω, πάντως τα λεγε ο παίχτης στο crawling. Με συγκλονίζει ότι κρεμάστηκε.

Edited by Hazuki, 22 July 2017 - 10:49.

rsrGbGx.gif

#85342 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 posts

Posted 22 July 2017 - 12:12

szbvuxH.jpg

09pntFA.png?1

#85343 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 22 July 2017 - 15:31

Ήμουν πριν λίγες μέρες στο Ισραήλ για ένα σεμινάριο σχετικά με το Ολοκαύτωμα. Κάναμε και μπάνιο στη Νεκρά Θάλασσα. Η ζέστη στην έρημο πιο υποφερτή από τον καύσωνα εδώ μου φάνηκε.

Ήσουν σε σεμινάριο για το Ολοκαύτωμα στο Ισραήλ; Στο ισραήλ που ετοιμάζει το επόμενο ολοκαύτωμα; Στο Ισραήλ το οποίο αρνείται να μην κατέχει πυρηνικά; Στο Ισραήλ το οποίο βομβαρδίζει γειτονικές χώρες; Τραβάει όλο το πόσιμο νερό για πάρτυ του;

All hail Israel...

ezgif.com-resize.gif

#85344 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 22 July 2017 - 18:41

Ήσουν σε σεμινάριο για το Ολοκαύτωμα στο Ισραήλ; Στο ισραήλ που ετοιμάζει το επόμενο ολοκαύτωμα; Στο Ισραήλ το οποίο αρνείται να μην κατέχει πυρηνικά; Στο Ισραήλ το οποίο βομβαρδίζει γειτονικές χώρες; Τραβάει όλο το πόσιμο νερό για πάρτυ του;

All hail Israel...

Επίσης η κυβέρνηση Νετανιάχου έπαυσε την κρατική  τηλεόραση όπως εμείς με την ΕΡΤ και θα τη ξαναλανσάρουν με νέο προσωπείο.

H αλήθεια είναι πως για καμία άλλη αφορμή δεν θα πήγαινα (και λόγω ασφαλείας). Την επόμενη που φύγαμε έγινε επίθεση οπλισμένων στην Ιερουσαλήμ. Η χώρα είναι επίσημα σε κατάσταση πολέμου και βλέπεις πολλούς να οπλοφορούν με πολυβόλα. Είχαμε και αστυνομικό με πολιτικά για προστασία όταν κάναμε τουρ στα Ιεροσόλυμα στο κέντρο.

Αλλά τότε δεν θα έπρεπε να ταξιδεύα ούτε στις ΗΠΑ λόγω των εγκλημάτων πολέμου, ούτε Ρωσία, Τουρκία, Βρετανία και Γαλλία λόγω της Συρίας. Ούτε και Ιαπωνία που δεν παραδέχονται τα εγκλήματα του ΒΒ Πολέμου. Θα έπρεπε να φύγω και από την Ελλάδα μιας και οι πληγές του Εμφυλίου δεν έχουν κλείσει.

Πάντως αυτά που ακούς στα ΜΜΕ δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα. Δεν είναι άσπρο-μαύρο. Η χώρα είναι ένας ιδιαίτερος κόσμος. Οι Αραβες εκεί (Χριστιανοί και Μουσουλμάνοι) είναι και αυτοί πολίτες με ίσα δικαιώματα. Τα πράγματα έχουν κάπως ηρεμήσει πάντως. Μπορείς να πας με αραβικό ταξί στις αραβικες περιοχές όπως η Βηθλέεμ άνετα.  Υπάρχουν Υπερορθόδοξοι Εβραίοι που δεν κάνουν τίποτα, ούτε δουλεύουν ούτε πάνε στρατό και απλά πληρώνονται από το κράτος για να κάνουν παιδιά και να προσεύχονται.

Αξιζε πάντως όταν μας μίλησε ένας Εβραίος Σεφαρδίτης απο τη Θεσσαλονίκη, επιζώντας του Αουσβιτς. Μένει εκεί από τα μέσα του 40 και είχε να μιλήσει Ελληνικά 75 χρόνια. Και το μουσείο του Ολοκαυτώματος ήταν μοναδική και έντονη εμπειρία.

#85345 MariaD

MariaD

Starting...

• Banned
  • 26 posts

Posted 23 July 2017 - 00:19

ψαχνω ένα ανιμε οπου μια κοκκινομαλλα κοπελα κοιμοταν σε ένα βαρελι μεσα στην θαλασσα.

#85346 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts
  • LocationOn the boundary of life and death

Posted 23 July 2017 - 13:55

Εγώ ψάχνω τρόπο να μην βαριέμαι, χρόνια τώρα, αλλά δεν βρίσκω.
phmava.php

#85347 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 23 July 2017 - 14:12

Εγώ ψάχνω τρόπο να μην βαριέμαι, χρόνια τώρα, αλλά δεν βρίσκω.

κανε κατι

#85348 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 23 July 2017 - 14:55

κανε κατι

Youtube Video

phmava.php

#85349 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 posts
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Posted 23 July 2017 - 22:02

μπραβο! εκανες κατι!

#85350 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1,807 posts

Posted 23 July 2017 - 22:40

μπραβο! εκανες κατι!

Thanks for trying to cheer me up!

Well  βγήκα μια βόλτα έξω από την πόλη με έναν φίλο so I guess I did something.

phmava.php