σαν στο σπιτι μου; Τελος παντων για μπυριτσα με 10% και απιστευτα χαμηλη τιμη δεν θα ελεγα οχι ακομα κι αν η περιοχη βρωμαγε και μολοτοβ
Βρωμοχασικληδες...
Posted 16 July 2017 - 15:04
σαν στο σπιτι μου; Τελος παντων για μπυριτσα με 10% και απιστευτα χαμηλη τιμη δεν θα ελεγα οχι ακομα κι αν η περιοχη βρωμαγε και μολοτοβ
Βρωμοχασικληδες...
Posted 16 July 2017 - 15:44
σομπερια...
Posted 16 July 2017 - 21:22
Καλησπέρες και απο τον χαμένο otaku.
Παίδες δείτε τι είδα στον ηλεκτρικό:

Αξίζει ένα +1 περί καινοτομίας για τον τρόπο προώθησης του θέματος που διαπραγματεύετε.
Ή μήπως ο ηλεκτρικός είναι η αποτυχημένη προσπάθεια των Αιγυπτίων να κάνουν μουσακά με εξωγοίνη τεχνολογία; Γιατί οι σιονιστές και τα πορνοκάναλκα κρύβουν την αλήθεια; Γιατί προκαλούν καθοδικά ρέυματα αέρα σε μαθήτριες Λυκείου στην Ιαπωνία; Γιατί ο Ερμής είναι ανάδρωμός και προκαλεί stackoverflow ποιος έγραψε αυτήν την μέθοδο; Γιατί όλα όσα ρώτησα είναι μ@λ@κ13ς;
Πάρτε τώρα στο +(30)2125763226784323(φτου και βγαίνω)
Edited by pc_magas, 16 July 2017 - 21:25.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 17 July 2017 - 08:48
Ναι είναι της μόδας το σφράγισμα κλπ δοξασίες! Παραδόξως pc_maga το καινούργιο ηλεκτρονικό εισιτήριο δουλεύει με rfid. Τις προάλλες έπεσε ένα στα χέρια μου, το άνοιξα και έχει ένα τόσο δα μικρό τσιπάκι σε μία από τις γωνίες του ενώ περιμετρικά του εισιτηρίου υπάρχουν 4 λωρίδες που από ότι καταλαβαίνω είναι η κεραία του τσιπ για να λάβει ρεύμα και να ανταλλάξει πληροφορία. ~fascinating! ![]()
Posted 17 July 2017 - 20:41

that's a dude!
Posted 17 July 2017 - 20:52

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 17 July 2017 - 20:56

that's a dude!
Posted 17 July 2017 - 20:58

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''
-Ένας σοφός πρίγκιπας
''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''
-Kai, 6//11/2018
Posted 17 July 2017 - 21:09
Να ρωτήσω, τo Nisekoi ειναι ωραίο; Το ξεκίνησα, ειμαι στα πρώτα chapter και με αρεσει προς το παρόν. Απλά φοβάμαι μην ειναι τελικά φόλα και χαλάσει στην συνεχεια. Δεν βρήκα κάν τοπικ σχετικό με το nisekoi οποτε ρωτώ εδω
It's decent, αλλά όπως σε όλες τις romcom σειρές στην jump δεν γίνεται τίποτα ουσιαστικό και απλά καθέ 20-30 chapters εμφανίζεται μια κανούρια ανταγωνίστρια η οποία δημιουργεί ξανά ίντρικγκα εκεί που είχε λυθεί.
Φαντάσου DBZ αλλά οι κακοί είναι κοπελίτσες και μπορείς να παίζεις ξύλο με του φίλους σου για το ποιά απ όλες είναι best girl.
Posted 17 July 2017 - 21:10
Όλα τα ανιμε οδηγούν στο Monogatari.
Kill me pls, this cant be the end...
Posted 17 July 2017 - 21:15

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 17 July 2017 - 21:28
Posted 17 July 2017 - 21:31
Όλοι κάνουν λάθη.

-Ένας σοφός πρίγκιπας
-Kai, 6//11/2018
Posted 17 July 2017 - 21:34
Posted 17 July 2017 - 21:54
Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το MxO.
My long lost brother! Our love for MxO is undying!