Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#85306 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2017 - 15:04

σαν στο σπιτι μου; Τελος παντων για μπυριτσα με 10% και απιστευτα χαμηλη τιμη δεν θα ελεγα οχι ακομα κι αν η περιοχη βρωμαγε και μολοτοβ

Βρωμοχασικληδες...

ezgif.com-resize.gif

#85307 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2017 - 15:44

σομπερια...

#85308 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAcharnes

Καταχωρήθηκε 16 Ιούλιος 2017 - 21:22

Καλησπέρες και απο τον χαμένο otaku.

Παίδες δείτε τι είδα στον ηλεκτρικό:

scaled_full_8bab6dab40f1917143d0.jpg

Αξίζει ένα +1 περί καινοτομίας για τον τρόπο προώθησης του θέματος που διαπραγματεύετε.

Ή μήπως ο ηλεκτρικός είναι η αποτυχημένη προσπάθεια των Αιγυπτίων να κάνουν μουσακά με εξωγοίνη τεχνολογία; Γιατί οι σιονιστές και τα πορνοκάναλκα κρύβουν την αλήθεια; Γιατί προκαλούν καθοδικά ρέυματα αέρα σε μαθήτριες Λυκείου στην Ιαπωνία; Γιατί ο Ερμής είναι ανάδρωμός και προκαλεί stackoverflow ποιος έγραψε αυτήν την μέθοδο; Γιατί όλα όσα ρώτησα είναι μ@λ@κ13ς;

Πάρτε τώρα στο +(30)2125763226784323(φτου και βγαίνω)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 16 Ιούλιος 2017 - 21:25

#85309 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.809 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 08:48

Ναι είναι της μόδας το σφράγισμα κλπ δοξασίες! Παραδόξως pc_maga το καινούργιο ηλεκτρονικό εισιτήριο δουλεύει με rfid. Τις προάλλες έπεσε ένα στα χέρια μου, το άνοιξα και έχει ένα τόσο δα μικρό τσιπάκι σε μία από τις γωνίες του ενώ  περιμετρικά του εισιτηρίου υπάρχουν 4 λωρίδες που από ότι καταλαβαίνω είναι η κεραία του τσιπ για να λάβει ρεύμα και να ανταλλάξει πληροφορία. ~fascinating!  :dazed:

rsrGbGx.gif

#85310 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 20:41

Να ρωτήσω, τo Nisekoi ειναι ωραίο; Το ξεκίνησα, ειμαι στα πρώτα chapter και με αρεσει προς το παρόν. Απλά φοβάμαι μην ειναι τελικά φόλα και χαλάσει στην συνεχεια. Δεν βρήκα κάν τοπικ σχετικό με το nisekoi οποτε ρωτώ εδω :P

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85311 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 20:52

Καλύτερα να ρωτάς στο thread με τα προτεινόμενα ή εκείνο με τα currently watching anime φίλε Angel, όταν πρόκειται για σειρές.

Όσον αφορά το Nisekoi. Κλασσικό shaft δημιούργημα με waifu wars και σκηνοθετικά μοτίβα. Το Monogatari κάνει την ίδια δουλειά έτη φωτός καλύτερα.

a9bb424676cde0a810baad4738abdc507ea343bb

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#85312 Angel.tze

Angel.tze

Το perverted υποσυνειδητο μου εχει παντα δικιο

• Members
  • 384 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 20:56

Ώπ, σορρυ, δεν το ξερα, εδω ειναι χαλαρή κουβέντα ετσι κι αλλιώς, οποτε υπέθεσα οτι μπορούσα να ρωτήσω xD

Λες ε; Διαβάζω το Μανγκα προς το παρόν, το monogatari το εχω ακούσει πολλες φορές και το εχω συναντήσει στο YouTube στα προτεινόμενα, ίσως να ειναι ένα σημάδι :P

8J90AKf.jpg

that's a dude!

#85313 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 20:58

Όλα επιτρέπονται στην τρύπα, αλλά από την στιγμή που τα έχουμε τα threads ας τα αξιοποιήσουμε.

Όλα τα ανιμε οδηγούν στο Monogatari. Εγώ αυτό κατάλαβα.

''Anime characters are like actors nowadays. Φοράνε νέες περούκες και glitter και παίρνουν ρόλους και σ'άλλες σειρές.''

-Ένας σοφός πρίγκιπας

''Πάντως βλέπω τις υπογραφές και για πρώτη φορά ο Guns φαίνεται να έχει superior taste απο θέμα εμφάνισης μόνο, για χαρακτήρες δεν ξέρω.''

-Kai, 6//11/2018

#85314 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 21:09

Να ρωτήσω, τo Nisekoi ειναι ωραίο; Το ξεκίνησα, ειμαι στα πρώτα chapter και με αρεσει προς το παρόν. Απλά φοβάμαι μην ειναι τελικά φόλα και χαλάσει στην συνεχεια. Δεν βρήκα κάν τοπικ σχετικό με το nisekoi οποτε ρωτώ εδω :P

It's decent, αλλά όπως σε όλες τις romcom σειρές στην jump δεν γίνεται τίποτα ουσιαστικό και απλά καθέ 20-30 chapters εμφανίζεται μια κανούρια ανταγωνίστρια η οποία δημιουργεί ξανά ίντρικγκα εκεί που είχε λυθεί.

Φαντάσου DBZ αλλά οι κακοί είναι κοπελίτσες και μπορείς να παίζεις ξύλο με του φίλους σου για το ποιά απ όλες είναι best girl.

#85315 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 21:10

Όλα τα ανιμε οδηγούν στο Monogatari.

Kill me pls, this cant be the end...

#85316 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 21:15

Το Τσιράκι της Kai να πάει να δει κάνα apocrypha.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#85317 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 21:28

Τα δικά μου τα τσιράκια δεν έχουν Monogatari στο top10

ySss0UF.jpg

#85318 TheGunsmasha

TheGunsmasha

Μεθυσμένο τζίνι

• Members
  • 550 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 21:31

Όλοι κάνουν λάθη.

-Ένας σοφός πρίγκιπας

-Kai, 6//11/2018

#85319 Kai

Kai

Fluent in sarcasm

• Review Team
  • 2.725 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 21:34

Ωραίες εποχές διαβάζαμε Jump, κλαιγαμε για τις σειρές που έκοβαν. Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το MxO.

ySss0UF.jpg

#85320 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Ιούλιος 2017 - 21:54

Ακόμα δεν έχω ξεπεράσει το MxO.

My long lost brother! Our love for MxO is undying!