Διαφωνώ, κάποιες δουλείες απλά είναι αναλώσιμες και ευκόλως αντικατάστατες. Δεν θα με έννοιαζε εαν με έδιωχναν απο την ταβέρνα του Κωστάκη οταν ξέρω οτι αύριο μπορώ να αρχίσω δουλεία στην ταβέρνα της Μαρίκας χωρίς πολλά παρατράγουδα.
Εχετε και τετοιες εκει στο Ελλάντα; γιατι άλλα ακουω εγω...
Δεν ξέρω περί edits κτλπ τι μπορεί να γίνει, απ' ό,τι κατάλαβα έχει και δυσκολία, αλλά καταληκτικά το θέμα δεν είναι καν η νέα διοίκηση. Ανοίξτε threads, γράψτε και μιλήστε και καλέστε και παρακάνω κόσμο για συζήτηση, αυτή δεν είναι η ουσία; Το να βλέπεις σειρές και να συζητάς. Δεν νομίζω ότι είναι και πάρα πολύ δύσκολο αυτό. Τα latest news φαίνονται σε όλους, μπορείς να βρεις εύκολα πράγματα.
Για τους οδηγούς συμφωνώ και εγώ για να τους έχουμε εύκαιρους. Και για τα pinned posts. Από εκεί και πέρα μόνο το παραπάνω είναι το ουσιαστικό πρόβλημα.
Συμφωνωδιαφωνω. Ειναι ο τροπος που θα γινεται στην πραγματικοτητα που ειναι αρκετα ουσιαστικος. Οχι το αν θα αλλαξουν τα ατομα ή όχι. Δηλαδη οκ μπορει να φυγει ο Α γιατι δεν φτουραει ξερωγω και ο Β που θαρθει να ναι τρισχειροτερος. Η να φυγει ο Α επειδη ο Γ ξελαρυγγιαζοταν να τον διωξει και τελικα αφου φυγει να ριξει και ο Γ εξαφανιζολ και να θες να του φορεσεις το λαπτοπ κολάρο.
Μπορει στη δευτερη φορα καποιος να πηρε το μαθημα του (μελος και μοντ) και να ειδε οτι το μετρημα τσουτσουνιων οδηγει στη νεκρα, και να γινει υποδειγμα (μελους και μοντ αντιστοιχα)
Και μπορει και να υπαρχει τοσο πολιτισμενη ατμοσφαιρα που να μην χρειαζεται καθολου καθοδηγηση και η συντακτικη ομαδα να παιζει καθαρα ρολο τεχνικης βοηθειας και τιποτα αλλο - αν και αυτο μαλλον ειναι πολυ αισιοδοξο, αλλά ποτε δεν ξερεις.
Εγω προσωπικα δεν αραιωσα το '15 γιατι στραβωσα με καποιον, αλλα γιατι ειχα μεσο ορο 72 ωρες δουλειας την εβδομαδα και kali-JKD cross training. Και γενικα ο χρονος μου δε θα ξαναειναι ποτε αυτος που ηταν πριν, αλλα για καλο λογο οποτε χαλαλι.
Ομως ασχετως με το τι χρονο εχω, εχω και καποιες απαιτησεις απο τους συνομιλητες μου. Σε ολους παντα μιλαγα οπως θα σου μιλαγα και στο δρομο αμα σε εβλεπα, και ετσι προτιμω να μου μιλανε και οι αλλοι. Και νομιζω αυτο ειναι το λογικο γενικα.Γιατι οκ δεν ειμαιστε και ολοι ιδιοι αλλά αν εχουμε την ωριμοτητα το 2017, όποτε εμενα με ενοχλει κατι που ειπε η Ζουρα να της πω " κοπελια αυτο που ειπες με ενοχλησε και θα προτιμουσα να πεις κατι αλλο" αντι για "πω ρε φιλε εχει κι αλλα παιδια σαν και σενα η μανα σου ή σπασαν το καλουπι;" τοτε νομιζω ολοι μια χαρα θα τα παμε και δεν χρειαζονται αλλες συζητησεις.
Αν οχι πάλι, ε, δεν ειχα ποτε ιδιαιτερο προβλημα να χεστω με οποιονδηποτε ειναι ασεβης μαζι μου, οποιος και αν ηταν - αλλά δεν ειμαι μονος μου εδω. Για αυτο και θεωρουσα οτι θα ηταν καλο και καθαρτικο να γινει μια καλη συζητηση ως προς το τι ενοχλει τον καθενα και να το κλεισουμε και να παμε παρακατω. Αν δεν κρινεται απαραιτητο αυτο και (οπως βλεπω) προτιματε να παμε κατευθειαν στην ουσιαστικη ενασχοληση, μεσα. Απλως ελπιζω να εξεφρασε οποιος ηθελε οτι ηθελε και να μην ξαναγυρισουμε στα ιδια. Μα τον Όσιρι και μα τον Άπι.
*************************************************************************************************************************************************************
(τριβει τα χερια του και ψαχνει να βρει τι αφησε μισοτελειωμενο)
Υ.Γ. Οσαμα καταλαβαινεις οτι θα σε δουλευω μεχρι να πεθανεις που πηγε να σε απολυσει ο Ακακιος επειδη εκανες ξουτ το τρολλ, έτσι;
Edited by Lord Leon, 09 June 2017 - 22:32.