Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84691 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2017 - 16:40

Ρε vectra το site που λες είναι κάτω. Αυτός είσαι παλιοτόμαρο!

Δεν νομίζω οτί το να γίνει το site άλλο ένα με πληροφορίες θα βοηθήσει. Το anime.gr έπιασε λόγο κοινότητας κι όχι τόσο βάσης δεδομένων και πληροφοριών. Επίσης για να γίνει μια τέτοια αλλαγή θέλει άπειρες εργατοώρες που με δωρεάν εργασία στον ελεύθερο χρόνο κάποιου δεν μπορεί να γίνει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 02 Ιούνιος 2017 - 16:43

rsrGbGx.gif

#84692 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2017 - 20:09

πισω απο τον osama bin laden κρυβεται ο φοιβος;;; πως τολμας και το λες χωρις να ντρεπεσαι;;; Εχεις ιδεα ποσα ατομα εχει σκοτωσει το τσιρακι σου ο osama;;;

ερ χεμ... θα μπορουσαμε να φτιαξουμε ενα ολοκληρο topic πανω σε αυτο το θεμα και σιγουρα θα γεμιζε πολλες σελιδες, αλλα οσες σελιδες και να γεμισουν ειναι προφανες οτι δεν θα γινει τιποτα, μονο οι πραξεις μιλανε, το κορυφαιο της ιστοριας ειναι οτι ξαφνικα μιλανε μελη για αυτο το θεμα και τι τους ξενερωσε που δεν τους εχω ξαναδει να ποσταρουν στο φορουμ απο τοτε που εγω εκανα register(δηλαδη προσφατα), αυτο για εμενα σημαινει οτι ειχαν ξενερωσει και απλα εμπαιναν χωρις να ποσταρουν για χαρη της παλιοπαρεας, αραγε υπαρχει ακομα σωτηρια; :o

#84693 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Ιούνιος 2017 - 22:57

Ρε vectra το site που λες είναι κάτω. Αυτός είσαι παλιοτόμαρο!

Δεν νομίζω οτί το να γίνει το site άλλο ένα με πληροφορίες θα βοηθήσει. Το anime.gr έπιασε λόγο κοινότητας κι όχι τόσο βάσης δεδομένων και πληροφοριών. Επίσης για να γίνει μια τέτοια αλλαγή θέλει άπειρες εργατοώρες που με δωρεάν εργασία στον ελεύθερο χρόνο κάποιου δεν μπορεί να γίνει.

δεν ξερω τι εγινε το πρωι που ποσταρα ηταν ΟΚ.δεν ξερω για αυτον που το εχει,αλλα γενικα μιλαγα για το στησιμο του site και οχι κατι παραπανω...γνωριζω οτι θελει δουλεια απλα εριξα μια ιδεα..μην βαρατε ρεεεε..... :wet2:

πισω απο τον osama bin laden κρυβεται ο φοιβος;;; πως τολμας και το λες χωρις να ντρεπεσαι;;; Εχεις ιδεα ποσα ατομα εχει σκοτωσει το τσιρακι σου ο osama;;;

ερ χεμ... θα μπορουσαμε να φτιαξουμε ενα ολοκληρο topic πανω σε αυτο το θεμα και σιγουρα θα γεμιζε πολλες σελιδες, αλλα οσες σελιδες και να γεμισουν ειναι προφανες οτι δεν θα γινει τιποτα, μονο οι πραξεις μιλανε, το κορυφαιο της ιστοριας ειναι οτι ξαφνικα μιλανε μελη για αυτο το θεμα και τι τους ξενερωσε που δεν τους εχω ξαναδει να ποσταρουν στο φορουμ απο τοτε που εγω εκανα register(δηλαδη προσφατα), αυτο για εμενα σημαινει οτι ειχαν ξενερωσει και απλα εμπαιναν χωρις να ποσταρουν για χαρη της παλιοπαρεας, αραγε υπαρχει ακομα σωτηρια; :o

εγω προσωπικα οντως μπαινω για χαρη της παλιοπαρεας και για λογους συνηθειας πλεον...αλλα τσιμπαω και καμια πληροφορια που και που ...και οσο για το ξενερωμα  ναι...ισχυει..ειναι και αυτος ο ριμαδης ο ρομαντισμος που μας διακατεχει που δεν μπορουμε να δεχτουμε ευκολα την αλλαγη..εγω που κοντευω 10ετια εδω μεσα και εχω δει το φορουμ να αλλαζει 3 τουλαχιστν φορες με πιανει κατι τωρα που το βλεπω αραχνιασμενο και να μην ασχολειτε κανεις...

#84694 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 00:15

H αλήθεια είναι πως το διάστημα 2000-2007 ήταν ίσως από τα καλύτερα σε ότι αφορά τα ανιμε. Τέτοιες ποιοτικές παραγωγές σε τόσο σύντομο χρονικό διάστημα δεν νομίζω να ξαναδούμε. Δεν ήταν σύμπτωση που και στο anime.gr υπήρχε αυξημένος πληθυσμός.

Η λεγόμενη προ-Lucky Star εποχή. Οι παραγωγές δυστηχώς έχουν πέσει αρκετά σε ποιότητα από τότε ή απευθύνονται σε πολύ συγκεκριμένα γούστα . Μένω άναυδος με το νέο Berserk. Αδύνατον να γίνεται αποδεκτό κάτι τέτοιο. Η δεύτερη σαιζόν λένε είναι ακόμα χειρότερη. 

Λογικό είναι να έπεσε και η ζήτηση.

#84695 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 03:01

δεν ξερω αν το προσεξατε αλλα απο τοτε που αρχισαμε να μιλαμε για το φορουμ παλια, τα 2 ποστ την ημερα στο black hole εγιναν καπου 10 XD

#84696 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 03:39

Δεν νομίζω να φταίει η ποιότητα των ανιμε πάντως που σίγουρα έχει πέσει κι αυτή, αλλά πλέον "ασχολείται" πολύ περισσότερος κόσμος απ'ότι παλιότερα στην Ελλάδα, κιενμέρη έγινε και μόδα το να "βλέπω άνιμε" μειώθηκαν και τα πάρτυ στα απόμερα σοκάκια της Αθήνας και τα ανιμοντυσίματα σε άκιρες εποχές για περίπατους κια αποκτήσαμε κεντρίκα fests και διαγωνισμούς κοσπλέυ (που κακα τα ψέματα το μεγαλύτερο ποσοστό μ'αυτά ασχολείται πάρα με τα ανιμομάνγκα). Ωστόσο ο κόσμος έπαψε να έχει την ανάγκη τέτοιων συζητήσεων ή ψαξίματος και αλυσίδων. Απλά FB(που στο κατώ μονό για προτάσεις ανιμου και arguments του τύπου "το δικο μου ανιμε ειναι καλύτερο απτο δικο σού" παίζουν πια αλλα anyway) και μόνο streaming για watch στο κινητό η στο tablet.  Αν και υπάρχει ένα point...γιάτι έτσι που χουν γίνει τα νεόφερτα ανιμε για ένα μεγάλο ποσοστό τους δεν έχεις να πεις και πολλα με τα μαζικά και χιλιοχρησιμοποιημένα σονενίδια ή φανσερβις που αναροτιέσαι ώρες ώρες αν το χεις ξαναδεί αυτό το άνιμε ή είναι όντος καινούριο. Τουλάχιστον βγαίνουνε και κανα 2 καλα η έστω διαφορετικά αλλα σίγουρα πολυ πιο πεσμένα πράματα απο παλία...

Αν και γενικώς tbh έχει αλλάξει πολύ και πέσει το internet κιο κόσμος του....δεν ζούμε στα μιλενιουμ πλέον :(

Πάντος ζήσαμε σίγουρα ωραίες στιγμές εδώ μεσά :P

フカフカ

#84697 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 06:43

Η ποιότητα των anime δεν έχει σχέση. Όπως λέει και ο ghost το άθλημα έχει γίνει πλέον πολύ mainstream, κι εύκολο να δεις είναι και να συζητήσεις. Όλα τα forums είχαν δημιουργηθεί γιατί υπήρχε η ανάγκη για κοινότητα. Όταν μπορείς να δεις σε stream να πας στο σχολείο και σίγουρα θα βρεις μερικούς που βλέπουν γιατί να ασχοληθείς με ένα forum. Επίσης πολλοί από εμάς είχαμε εκτεθεί σε όλα τα 80s anime που ποτέ δεν τελειώσαμε μικροί οπότε αμέσως αμέσως υπήρχε αυτή η ανάγκη, να βρούμε όλες αυτές τις σειρές.

Τώρα τα πιτσιρίκια τι έχουν να ψάξουν digital tamers και κάτι άλλα που βασίζονται σε παιχνίδια.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 03 Ιούνιος 2017 - 06:44

rsrGbGx.gif

#84698 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 09:52

Επίσης πολλοί από εμάς είχαμε εκτεθεί σε όλα τα 80s anime που ποτέ δεν τελειώσαμε μικροί οπότε αμέσως αμέσως υπήρχε αυτή η ανάγκη, να βρούμε όλες αυτές τις σειρές.

Αυτος ηταν ο λογος μου εξαρχης που αρχισα να ψαχνομαι στο νετ και σας βρηκα παιδια....συγκινηση.... :blingeye2: 
βεβαια μην ειμαστε και αδικοι με το ολλο θεμα του site..
αυτο το ριμαδι το site καταφερε και επιβιωσε αρκετες φορες...εγω οταν μπηκα για πρωτη φορα το 80% του ηταν το ADN kai ena 20% forum...μιας και το να κατεβασεις μια ανιμε σειρα ηταν θεμα μερων και οχι λεπτων βολευε πολυ....και ειχε και την κουβεντουλα του..μετα με την εποχη των MBPS και ADSL αλλαξε παλι,εγινε ποιο κοινοτητα...
και μετα το χαος θα συμφωνησω με την αποψη του osama περι mod team αλλα και με το ghost οτι αλλαξαν η εποχες....

@SpeedFreak...ολοι τα εχουμε περασει εγω σε νιωθω λιγο παραπανω μιας και εχουμε περασει πανω κατω τα ιδια...οσο κοινο και αν σου φαινεται σαν απαντηση...θα περασει ...και θα το σκεφτεσαι σε λιγα χρονια και θα γελας....
και μια συμβουλη σε αυτο...

Γιατί επέλεξα να δεθώ συναισθηματικά και να δείξω σε αυτό το αγόρι ότι ου αρέσει....

μην μετανιωνεις για πραγματα που εκανες .....να μετανιωνεις για αυτα που δεν εκανες...

#84699 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 11:08

>mfw όταν πίσω από τον οσάμα κρύβεται ο φοίβος, γίνεται επικήδειος για τον χαμένο Σουηδό και το φόρουμ παθαίνει κρίση ηλικίας

giphy.gif

#84700 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 11:18

Όταν άρχισα να ασχολούμαι με τα fora, στα πρώτα meetings έβλεπες ότι όλοι ψαχναν καμπαμαρου, macross και dbz. Μετά με την συζήτηση με άτομα που είχαν δει κάτι παραπάνω άκουγες κι άλλους τίτλους πχ bebop, trigun. Ακριβώς επειδή υπήρχε δυσκολία στο κατέβασμα το ψαχνες το θέμα τι θα κατεβάσεις γιατί ήξερες οτί θα πάρει μέρες ή αν δεν μπορούσες έκανες trades κι έβλεπες ότι έπεφτε στα χέρια σου. Τώρα δεν υπάρχει αυτή η αλληλεπίδραση και ενασχόληση. Στη φουρνιά μας βλέπαμε σειρές είτε ήταν παλιές είτε καινούργιες. Τώρα πιστεύω η πιτσιρικαρία ασχολείτε με ότι βγαίνει κάθε σεζον και τέλος.

Black μερικά ποστ πιο πίσω έπαθες εσύ, το τέρας ψυχραιμίας και δεν θα πάθει το forum.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Hazuki: 03 Ιούνιος 2017 - 11:20

rsrGbGx.gif

#84701 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 11:29

Black μερικά ποστ πιο πίσω έπαθες εσύ, το τέρας ψυχραιμίας και δεν θα πάθει το forum.

Μην συζητάς, έβλεπα παλιά θέματα του '16 από αναλογικά που χρωστάω και παρατηρώ πως τα νούμερα κάτι μου θυμίζουν. Ψάχνω παραπάνω και βλέπω έβαλε καρμπόν τις ασκήσεις του βιβλίου, ούτε καν τα νούμερα δεν άλλαξε. Είναι να μην χάνεις ψυχραιμία τότε;

#84702 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 12:57

>mfw όταν πίσω από τον οσάμα κρύβεται ο φοίβος, γίνεται επικήδειος για τον χαμένο Σουηδό και το φόρουμ παθαίνει κρίση ηλικίας

giphy.gif

H κρίση ηλικίας πέρασε προ πολλού. Αυτό που συμβαίνει τώρα στο φόρουμ είναι αυτό που συμβαίνει σε όλους λίγο πριν πεθάνουν. Η ζωή του περνάει μπροστά στα μάτια του λίγο πριν τα τινάξει.

#84703 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 14:01

Η ποιότητα των anime δεν έχει σχέση. Όπως λέει και ο ghost το άθλημα έχει γίνει πλέον πολύ mainstream, κι εύκολο να δεις είναι και να συζητήσεις. Όλα τα forums είχαν δημιουργηθεί γιατί υπήρχε η ανάγκη για κοινότητα. Όταν μπορείς να δεις σε stream να πας στο σχολείο και σίγουρα θα βρεις μερικούς που βλέπουν γιατί να ασχοληθείς με ένα forum. Επίσης πολλοί από εμάς είχαμε εκτεθεί σε όλα τα 80s anime που ποτέ δεν τελειώσαμε μικροί οπότε αμέσως αμέσως υπήρχε αυτή η ανάγκη, να βρούμε όλες αυτές τις σειρές.

Τώρα τα πιτσιρίκια τι έχουν να ψάξουν digital tamers και κάτι άλλα που βασίζονται σε παιχνίδια.

Συμφωνώ, απλά εκείνη την περίοδο αρκετές σειρές είχαν περισσότερη βαρύτητα σε σχέση με τις τωρινές.

Έβγαζε σειρα ο Satoshi Kon, την Paranoia Agent και γινόταν χαμός. Έβγαιναν Texhnolyze, Ergo Proxy κλπ όλοι μιλούσαν για αυτές. Wolf's Rain έκανε πάταγο. Για Death Note και Haruhi, χαμός. Ακόμα και για την Gantz.

Οne Piece, Naruto, Bleach στα ντουζένια τους.

Σα να ειχες 10 Fullmetal Alchemist Brotherhood μαζί. Πολύ λίγες σειρές πλέον φτάνουν σε τέτοιο επίπεδο δημοτικότητας και μενουν στη μνήμη του κοινού ταυτόχρονα.

#84704 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 14:19

Και τώρα γίνεται πάταγος για τα σαο, τοκιο γκουρου και μιραινικι κτλ, η ποιότητα δεν έχει σχέση βέβαια και δεν είναι ότι θα μιλάνε γιαυτα μετά από ενα χ διάστημα xD κιούτε νομίζω οτι τα συζητάνε κιειδιαίτερα, τζαστ χαμός οφ δε σίζον...αλλά σε δουλειά να βρισκόμαστε. 

Πάντως ισχύει αυτό με την δυσκολία κατεβασμάτων, θυμάμαι μικρός που γεμίζα πάκους με CD/DVD με άνιμε η σκληρούς αργότερα και τα μοιραζόμασταν με φίλους ο ενας στον άλον για να χουμε να δούμε ανάλογα με το τι είχε κατεβάσει ο καθένας. Τώρα δεν μπαίνει κανείς σε τέτοιες διαδικασίες....ακόμα κιαν κατεβάζεις που λίγοι το κάνουν πλέον(cause stream, κιάσε που τα τορρεντάδικα κλείνουν όλο και περισσότερα και ποιος κάθεται να ψάχνει εν έτη 2017), είναι φάση λίγων λεπτών να κατεβάσεις 4-5επ να τα δεις και να τα σβήσεις και πάει λέγοντας. 

フカフカ

#84705 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 03 Ιούνιος 2017 - 14:35

Όποτε που καταλήγουμε; Πάντως εμένα πάει αυτόματα το χέρι μου, όταν φτάνω δουλειά κι ανοίγω το PC μπαίνω στο forum να τσεκάρω αν πόσταρε κανένας. Τώρα που το σκέφτομαι πολύ γράφονταν στο forum γιατί ψάχναν από που να κατεβάσουν μια σειρά ή πως λένε μια σειρά που βλέπανε μικροί. Ακόμα κι αυτά έχουν πέσει μιας και που κανένας δεν ψάχνει. Πάει στο crunchy και βλέπει ότι υπάρχει στα προτεινόμενα.
rsrGbGx.gif