Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94080 replies to this topic

#84481 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 00:19

Στείλε τώρα, πρέπει να είναι οκ.

rsrGbGx.gif

#84482 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 01:00

Στείλε τώρα, πρέπει να είναι οκ.

οχι κάνε με φίλη στο FAcebook για  να δω αν έμαθες αυτό που θέλω να σου πω 

#84483 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.801 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 09:38

Δεν μπορώ να σου στείλω pm! Άδειασε το inbox, δεν μπαίνω φειθμπουκ!  :dazed:

rsrGbGx.gif

#84484 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 17:56

Δεν μπορώ να σου στείλω pm! Άδειασε το inbox, δεν μπαίνω φειθμπουκ!  :dazed:

σε έκανα Unfriend καταλάθος λολ δεν τα κατάφερα δεν πειραζει

#84485 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 21:38

Τα πάτε καλά στη συννενοηση ;p

Με 200 βρηκα, στα χανια ψαχνω θελω να εγκατασταθω στη πολη και να αρχισω να την τυραννώ.
Νοικοκύρης τώρα σοβαρό παιδί να θέλει λεφτά από γονείς.. απαπαπαπ...
Στόχος, μαζεύεις λεφτά και φεύγεις για άλλη χώρα κ ταξιδεύεις μέχρι να καταφέρει να σε κρατήσει ένα μέρος.
Όποτε δεν σου αρέσει κάτι, αλλάζεις σκηνικό ;)
Πιστεύω πως τα πιο όμορφα, απότομα και αυθόρμητα σκηνικά έχουν να γίνουν σε αυτή τη περίοδο της ζωής μου.

Και αν το νόημα της ζωής μας είναι να ζούμε σε ένα 2άρι στο κεντρο της γκριζουπολης της φτώχειας και της πρέζας  μέχρι το τέλος της ζωής μας εγώ προτιμώ να το περάσω ταξιδεύοντας...
Πιστεύω όλο το νόημα της ύπαρξης μας είναι η συνεύρεση με άλλες.

Random thoughts:

Είστε ικανοποιημένοι με τη ζωή που ζείτε; Εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι ξεκινάμε τη ζωή μας με όνειρα από μικρά παιδιά. Μετά οι καταστάσεις δυσκολεύουν και αναγκαζόμαστε να ρίξουμε τον πήχη. Μετά βρίσκουμε κάτι, μια δουλειά να βγάζουμε κάποια φράγκα και στη καλύτερη μια δουλειά με το πτυχείο που κοπιάσαμε να βγάλουμε. Το σύστημα όμως δεν σε βοηθάει στη πορεία, έτσι ο μόνος σου σκοπός τώρα είναι απλά η επιβίωση οπότε κάνεις τα πάντα. Από τη στιγμή που πλέον βγάζεις τα απαραίτητα έχεις ξεχάσει τελείως τους αρχικούς σου στόχους. Και πόσα άλλα.
Έκει που θέλω να καταλήξω είναι: Με τι στόχους ξεκινήσαμε και τελικά που έχουμε καταλήξει και πόσο έχουμε παρεκκλίνει από τη πορεία μας.

ezgif.com-resize.gif

#84486 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 22:28

δεν ειδα παντως τον Monkey D. Luffy οσο συνεχιζει το ταξιδι του να λεει "Μπαα ασε δεν γινομαι pirate king, ας γινω yonko". Ηθικο συμπερασμα: Τα ονειρα που εχουμε μικροι δεν θα αλλαξουν ποτε, φτανει να εχουμε την θεληση να τα ακολουθησουμε. Ετσι εχουμε δει στην ιστορια ζητιανους που εγιναν εκατομμυριουχοι και ετσι εχουμε δει εκκατομυριουχους (η γιους εκατομμυριουχων) να χανουν ολα τους τα λεφτα γιατι δεν επαιξαν το παιχνιδι που λεγεται ζωη σωστα. Το νοημα λοιπον την ζωης κατ' εμε ειναι να εχεις ολοκληρωσει τους στοχους σου που εθεσες μικρος. Αν το ονειρο σου ηταν να εισαι τσοπαν' η να ζεις μια απλη ζωη σε ενα 2αρακι στην γκριζουπολη,τοτε εκπληρωσες το νοημα της ζωης, συγχαρητηρια. Αν ομως θελεις κατι παραπανω απο αυτο, παλεψε μεχρι να το αποκτησεις.

#84487 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 23:11

Εγώ μικρό (and i kid you not) ήθελα να γίνω νταλικέρης. Λέτε όντως αυτό να είναι το αληθινό νόημα της ζωής μου;

#84488 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 14 Φεβρουάριος 2017 - 23:15

Εγώ μικρό (and i kid you not) ήθελα να γίνω νταλικέρης. Λέτε όντως αυτό να είναι το αληθινό νόημα της ζωής μου;

Αυτό που δεν έχεις καταλάβει είναι ότι έχεις γίνει ήδη νταλικέρης.

ezgif.com-resize.gif

#84489 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2017 - 01:50

Είναι όλα μια απόφαση....ίσως ήρθε η ώρα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω τον κόσμο από χόστελ σε χόστελ αναζητώντας το wuan piss κιεγώ. (μέχρι να γνωρίσω κανα νεραηδοβιαστή)

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από GhostPrince: 15 Φεβρουάριος 2017 - 01:53

フカフカ

#84490 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2017 - 13:18

Είναι όλα μια απόφαση....ίσως ήρθε η ώρα να τα παρατήσω όλα και να γυρίσω τον κόσμο από χόστελ σε χόστελ αναζητώντας το wuan piss κιεγώ. (μέχρι να γνωρίσω κανα νεραηδοβιαστή)

Νταξ το καταλαβαινω αυτό που θες να κάνεις, το θέμα είναι ότι δεν είσαι νεράιδα. :P

ezgif.com-resize.gif

#84491 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 15 Φεβρουάριος 2017 - 15:29

Νταξ το καταλαβαινω αυτό που θες να κάνεις, το θέμα είναι ότι δεν είσαι νεράιδα. :P

Εγω φταιω που μοιραζομαι τα πιστευω μου για την ζωη  :cry5:  :cry5:  :cry5:  :cry5:  :cry5:  :cry5:  :cry5:  :cry5:

#84492 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2017 - 12:36

εγω απο την αλλη ειμουν και ειμαι σε αλλη φαση....ποτε δεν εθετα στοχους(τουλαχιστον μεγαλους)..απο το σχολειο θυμαμαι ολοι ειχαν ενα(επαγγελματικο) θελω..θελω να γινω αυτο εκεινο το αλλο...εγω ελεγα παντα ''οταν ερθει η ωρα θα αποφασισω.."

γενικα ειμαι της αποψης του οπως τα φερει η ζωη..
ας πουμε οτι λογο πατερα ηθελα να γινω μιχανικος αυτοκινητων...και εγινα....και δουλεψα..η ζωη ομως μεσα απο γεγονοτα καταστασης και  συγκυριες με εφεραν στο να αλλαξω επαγγελμα και εγινα κομμωτης..και τωρα εχω δικο μου κουρειο....καποια στιγμη που εκανα μια σκεψη οπως αυτη που εθεσες δεν με πειραξε ισα ισα χαμογελασα και αισθανθηκα πολυ ωραια με το πως ηρθα τα πραγματα και με αυτο που ειμαι τωρα...

δεν λεω....πολλα ηθελα μικρος και πολλα απο αυτα δεν τα εκανα(ακομα..??)αλλα δεν τα εθετα ως στοχους αλλα ως επιθυμια...και παντα ειχα back up επιθυμιες σε περιπτωση που δεν γινοταν κατι ...οπως το οτι ηθελα να κανω οικογενεια σε μια Α ηλικια αλλα αν δεν γινοταν(που δεν εγινε)ειχα back up το ''οποτε κανω οικογενεια αρκει να το κανω καλα''

και τελικα το εκανα με μια αποκληση 5 ετων ...

overall ειμαι αρκετα ευχαριστημενος με το πως πηγαν τα πραγματα μεχρι τωρα (παταω τα 34 σε λιγο)..

οποτε δεν μπορω να πω οτι παρεκλεινα της ποριας μου μιας και δεν την ειχα προχαραξει αλλα την εφτιαχνα σιγα σιγα..(και μαλλον εδω βρισκετε η απαντηση σου..)

υπαρχουν στιγμες που νιωθω οτι μπαινω σε εναν φαυλο κυκλο τυπου δουλεια-σπιτι-δουλεια-λογαριασμοι-λεφτα και ξανα μανα τα ιδια...αλλα αυτο λιγο με πειραζει γιατι στο κατω κατω ετσι ειναι το συστημα...για να το αποφυγεις δυσκολο....να το χακαρεις ομως κανοντας ταξιδια δραστηριοτητες η οτι αλλο θα σε κανει να σπασεις την καθημερινοτητα ειναι εφικτο....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 16 Φεβρουάριος 2017 - 12:37

#84493 Scarlet D.

Scarlet D.

Έχω δει και χειρότερα.

• Members
  • 244 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΑθήνα, Χανιά

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2017 - 16:43

Και να μια ακομα αποψη που ξέχασα να προσθέσω, το σκεφτομαι συνεχεια οτι αν ειναι να μπω σε εναν τετοιο φαύλο κύκλο καλύτερα να πέθαινα μια ώρα αρχήτερα, τελικά είναι αυτές οι όμορφες καθημερινές αλλαγές στην ζωή που κάνουν την διαφορά!

#84494 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΡόδος, Χανιά

Καταχωρήθηκε 16 Φεβρουάριος 2017 - 17:30

:hypno:  :hypno:  :hypno:  :hypno:  :hypno:  :hypno:  :hypno: 
:blurah5:  :blurah5:  :blurah5:  :blurah5:  :blurah5:  :blurah5:  :blurah5:

ezgif.com-resize.gif

#84495 Scarlet D.

Scarlet D.