Εγώ λέω να μην κάνω άλλα ποστ να μείνει στρογγυλός ο αριθμός μου.
Αν μείνει για πολύ καιρό σταθερός μπορεί να γίνει και μονάδα μέτρησης στο φόρουμ.
Edited by Gilmaru, 26 January 2016 - 19:53.
Posted 26 January 2016 - 19:49
Εγώ λέω να μην κάνω άλλα ποστ να μείνει στρογγυλός ο αριθμός μου.
Αν μείνει για πολύ καιρό σταθερός μπορεί να γίνει και μονάδα μέτρησης στο φόρουμ.
Edited by Gilmaru, 26 January 2016 - 19:53.
Posted 26 January 2016 - 19:50
Στο ότι πρέπει να επανεξεταστούν όλες οι ιδέες εμένα με βρίσκει σύμφωνο, αλλά όταν κάνεις κριτική επανεξέταση δεν βάζεις ταμπέλες, "αριστερή", "δεξιά" κλπ, γιατί έτσι απλά αναπαράγεις τις ήδη υπάρχουσες ιδέες και δίπολα.
Και εμένα με βρίσκει σύμφωνο.
Μηδενική ανοχή είναι όταν αποβάλλεις μαθητή δημοτικού επειδή είχε ψαλίδι στην κασετίνα του, όταν ρίχνεις άνθρωπο στην φυλακή επειδή πήρε κρυφά ψωμί από το σουπερμάρκετ (αρνούμαι να το χαρακτηρίσω κλοπή), όταν ποινικοποιείς την ιδιότητα του να είσαι άστεγος και όταν το ένα γραμμάριο κάνναβη επισύει την ίδια ποινή με τα 50 κιλά κόκα. Όλα πράγματα που γίνονται σε επιτυχημένες χώρες της Δύσης και της Ανατολής, είτε έχουν δεξιά κράτη, είτε αριστερά.
Η Κούβα πάντως σύνορα με την Συρία δεν έχει, και όσοι φεύγουν από εκεί χερσαία φεύγουν ή θαλάσσια. Ψιλοέγιναν πολυτέλεια τα αεροδρόμια 'κει πέρα.
Ναι δεν είμαι υπέρ της μηδενικής ανοχής, διότι είναι υπερβολικό πολλές φορές δυστυχώς αποτελεσματικό. Όσο για την κλοπή του φαγητού από κάποιον πειναλέο το βλέπεις ηθικά το θέμα και καλά κάνεις, και πάλι είναι κλοπή όμως. Ο τυπάς που έχει μαγαζί και δεν θα δώσει ένα καρβέλι ψωμί σε έναν που το έχει ανάγκη είναι κατακάθι.
Όμως το νόμισμα έχει και άλλη πλευρά. Πολλοί από τους "καημένους" πειναλέους έχουν βρει τρόπο να πατάνε πάνω στα συναισθήματα και τα δικά μου και τα δικά σου, και εκμεταλεύονται την κατάσταση. Οπότε έχουν μια ζωή στην οποία δεν κάνουν τίποτα, τα πάντα τα έχουν παραχωρημένα από άλλους είτε από την πρόνοια ή από τους εργαζόμενους φορολογούμενους.
Και πάλι για να μην προλάβουν να με παρεξηγήσουν μερικοί αυτό δεν το λέω για όλους τους φτωχούς. Αλλά το ξέρουμε πολλοί καλά το ότι υπάρχουν.
Αν και δεν πιστεύω ότι η ρίζα του προβλήματος είναι εκεί. Είναι πολύ μικρό το πρόβλημα αλλά εξίσου εκνευριστικό. Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχει σεβασμός σε αυτόν που εργάζεται. Βέβαια θα μου πεις το κράτος σήμερα σε σέβεται; Και έχεις και δίκιο αλλά ας μην το πάμε εκεί πέρα. Έχει τύχει να ακούσω έναν από αυτές τις γνωστές βδέλλες να κράζει όποιον έχει ένα εισόδημα και ζει κάπως καλύτερα διότι αυτός δεν έχει(ή δεν νοιάστηκε ποτέ), και στα επόμενα 5 λεπτά να πάει να ζητιανεύει από τον ίδιο.
Posted 26 January 2016 - 19:57
Ναι δεν είμαι υπέρ της μηδενικής ανοχής, διότι είναι υπερβολικό πολλές φορές δυστυχώς αποτελεσματικό.
Είναι όντως; Από που το συμπεραίνεις αυτό; Ή απλά υποθέτεις/εικάζεις; Το λέω γιατί υπάρχουν παραδείγματα λιγότερο και περισσότερο ανεκτικών χωρών όσο αφορά την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, δεν χρειάζονται εικασίες.
Posted 26 January 2016 - 20:08
Είναι όντως; Από που το συμπεραίνεις αυτό; Ή απλά υποθέτεις/εικάζεις; Το λέω γιατί υπάρχουν παραδείγματα λιγότερο και περισσότερο ανεκτικών χωρών όσο αφορά την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, δεν χρειάζονται εικασίες.
Αποτελεσματικό δεν σημαίνει απαραίτητα σωστό, διότι τι είναι σωστό μας το καθορίζει η ηθική μας. Αποτελεσματικό για την ανάπτυξη της χώρας σου είναι επίσης να τους έχεις όλους με μαστίγεια να δουλεύουν, σίγουρα θα έχεις ανάπτυξη, αλλά η ποιότητα ζωης;
Όταν έχεις ένα σύστημα για να καταπολεμήσεις κάτι συγκεκριμένο όπως η εγκληματικότητα το αλλάζεις συνεχώς. Όταν αφήσεις το σύστημα ίδιο, ο εγκληματίας θα βρει τα παραθυράκια του και θα κάνει την δουλειά του. Ένα σύστημα το οποίο διαμορφώνεται συνεχώς λογικό είναι να δουλεύει καλύτερα και να βγάζει ταυτόχρονα το θεμιτό αποτέλεσμα που θέλουμε.
Edited by LethalMike, 26 January 2016 - 20:10.
Posted 26 January 2016 - 20:17
Αλλά το ξέρουμε πολλοί καλά το ότι υπάρχουν.
Ανοίγουμε άλλο θέμα εδώ, αλλά αν είναι να το κάνουμε, ας γίνει χωρίς επίκληση στην κοινή γνώση, γιατί ούτε κοινή είναι, ούτε και απαραίτητα ορθή.
και πάλι είναι κλοπή όμως
Δεν συμφωνώ. Η κλοπή είναι λέξη φορτισμένη με μια συγκεκριμένη ηθική. Αν την χρησιμοποιήσω για να περιγράψω την πράξη ενός πεινασμένου να επιβιώσει, είναι σαν να την κατηγορώ για κάτι.
Με ενοχλεί όταν δεν υπάρχει σεβασμός σε αυτόν που εργάζεται.
Εδώ συμφωνούμε. Ειδικά η κατάργηση της αργίας της Κυριακής (που εδώ πέρα το παλεύουμε λίγο ακόμα στις καθυστερήσεις [μάλλον μάταια] αλλά στην Ελλάδα απ' ότι ξέρω πέρασε για τα καλά) είναι φτύσιμο στα μούτρα των εργαζομένων.
---
Σε κάθε περίπτωση, πολύ ελεύθερα δεν εκφράζει ιδέες για κοινωνικό έλεγχο μέσω του νόμου και της γενετικής, φιλελεύθερη γυναίκα (αν και "κεντροαριστερή" την θυμάμαι να υπογράφει την τελευταία φορά που την διάβασα); Θα χάσω πάσα ιδέα για τον φιλελευθερισμό /s
--
Ξανά edit γιατί το προηγούμενο edit ήταν απόπειρα να disengage αλλά κάτι μου λέει ότι την ανάποδη εντύπωση δίνει :Ρ
Edited by devnull, 26 January 2016 - 20:35.
Posted 26 January 2016 - 20:56
Εγώ και τα 4593 ποστ μου και τα τριπλάσια ποστ σε thread που δεν μετράνε....γελάνε με την μικρή ταπεινή ύπαρξη των 187 ποστ σου....
ειναι θεμα ποιοτητος οχι ποσοτητος
Posted 26 January 2016 - 23:35
Εγω δεν καταλαβαίνω τι ακριβώς ζητάς .Που κολλάει ένα ΑPI(αυτό εννοείς έτσι ?) με μια anime list ?
Η My animelist έχει REST API. Αλλά δεν έχει στην τεκμηρίοση όλες τις λειτουργείες.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 26 January 2016 - 23:36
dude please...where is mine..what about me...
Που είναι ο δικός μου rainbow coloured τίτλος της πραγματικής Βασίλισσας αυτού του Φόρουμ...
που είναι η κορονίτσα πάνω στο Ε...που είναι..
Διεκδικώ τίτλο...αλλιώς θα κάνω πραξικόπημα...μπορεί να πάλιωσα εδώ μέσα...αλλά έχω ακόμη πιστούς σκλάβους...
Εγώ και τα 4593 ποστ μου και τα τριπλάσια ποστ σε thread που δεν μετράνε....γελάνε με την μικρή ταπεινή ύπαρξη των 187 ποστ σου....
Άσχετο αλλά ξέρετε κανά καλό forum που μπορείς να συζητάς για πολιτική;
Edited by pc_magas, 26 January 2016 - 23:39.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 27 January 2016 - 00:09
Δεν ξέρω για καλό, πάντως εδώ συνηθίζω να ρίχνω πολύ βρισίδι ελεύθερα...
Για international βρισίδι, εννοείται http://forums.somethingawful.com/ . Με διαφορά.
Μερικές επιλογές από εκεί...
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 27 January 2016 - 02:51
Δεν ξέρω για καλό, πάντως εδώ συνηθίζω να ρίχνω πολύ βρισίδι ελεύθερα...
Για international βρισίδι, εννοείται http://forums.somethingawful.com/ . Με διαφορά.
Μερικές επιλογές από εκεί...
Με έψησες τώρα
Posted 27 January 2016 - 09:48
Όμως το νόμισμα έχει και άλλη πλευρά. Πολλοί από τους "καημένους" πειναλέους έχουν βρει τρόπο να πατάνε πάνω στα συναισθήματα και τα δικά μου και τα δικά σου, και εκμεταλεύονται την κατάσταση. Οπότε έχουν μια ζωή στην οποία δεν κάνουν τίποτα, τα πάντα τα έχουν παραχωρημένα από άλλους είτε από την πρόνοια ή από τους εργαζόμενους φορολογούμενους.
Ναι ρε φίλε, κανένα καρβέλι ψωμί ή 1-2 ευρώ τη μέρα από κάποιον ψυχόπονο, συσσίτια απόρων ή από την εκκλησία. κανένα παγκάκι πολυτελείας στο πάρκο ή σε καταφύγιο άστεγων...
Και εγώ την έκανα αυτή τη ζωάρα όπου δεν κάνουν τίποτα και τα παίρνουν όλα αυτά.
Posted 27 January 2016 - 16:35
Βασικά...ποτέ δεν την άφησα, είμαι εκεί (όπως και στο SA και αλλού) πολλά χρόνια. Απλά στο υπερφόρουμ μας δεν μιλάω για πολιτικά...κάπου πρέπει να βρίσω και εγώ...(╯°□°)╯︵ ┻━┻
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.
Posted 27 January 2016 - 17:11
Βλέπω τα chosen nicks στο phorum.gr και ομολογουμένως σκιάζομαι λιγάκι. Ή μιλάμε για άτομα με πολύ καλή αίσθηση του χιούμορ ή φοβάμαι για τον πλανήτη.
Posted 27 January 2016 - 17:26
Ρε θηρίο, παλαιόαντμινάτορα, στα internetz του phorum γίνονται πολιτικές συζητήσεις; Χαράς το κουράγιο σου.
Σαν να προσπαθείς να τετραγωνίσεις το κύκλο ένα πράμα να ου με!
Ε νταξ, ρε μαν δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα, η υπερφορουμάρα μας πλέον έχοντας over 9000 level, έχει ξεπεράσει το πολιτικό γίγνεσθαι της χώρας, δεν μπορείτε να ασχολείται με αυτά τα πράγματα.