Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94079 replies to this topic

#83716 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 01 February 2016 - 01:56

Ανέκαθεν οι ρώσοι σφάζονταν για έναν μεγάλο αρχηγό.
Ρωσία απότι ξέρω έχουν τεράστια άνοδο του ναζισμού. Και εκεί για να είσαι αντίφα πρέπει να έχεις γερά κότσια γενικά. Το θέμα είναι ότι εκεί σκοτώνονται, διαβάζω για θανάτους αναρχικών και αντίφα στο ιντερνετ όπως και για νεοναζί. 

Δεν είναι καθόλου παράξενο το φαινόμενο αυτό, ιδιαίτερα σε περιόδους οικονομικής ύφεσης. Ούτε είναι φυσικά χαρακτηριστικό συγκεκριμένων εθνικών ομάδων. Από την οικονομική ύφεση της Γερμανίας ανάμεσα στον 1ο και 2ο παγκόσμιο πόλεμο, μέχρι την πρόσφατη οικονομική κρίση στην Ελλάδα και το ξεφύτρωμα της Χ.Α. (το λέω ξεφύτρωμα, αλλά πάντα υπήρχαν αν και σε αμελητέα ποσοστά). Η κατεύθυνση της κοινής γνώμης (λόγω έλλειψης επαρκούς/ουσιώδης μόρφωσης) και της δυσαρέσκειας προς τους πρόσφυγες/μετανάστες/διαφορετικούς που λειτουργούν ως αποδιοπομπαίοι τράγοι είναι κάτι που γινόταν πάντα.

Αν το συνδυάσεις και με τους σπόρους εθνικισμού που από το δημοτικό ακόμη υπάρχουν στα παιδιά (δε ξέρω για εσάς αλλά 12 χρόνια άκουγα για την απελευθέρωση από τους Οθωμανούς και ούτε 1 για τους παγκόσμιους πολέμους ή τον εμφύλιο), δεν είναι δύσκολο να δημιουργήσεις τέτοια συναισθήματα στους ανθρώπους ιδιαίτερα όταν η εναλλακτική είναι πιο δύσκολη.

Προσωπικά πάντως δε θα τους έλεγα εθνικιστές τους Χ.Α., ίσως κάποιους υποστηρικτές τους. Μπράβοι και μαφιόζοι είναι που ούτε να μιλάν σωστά δε ξέρουν.

Edited by Zentsugi, 01 February 2016 - 01:56.

#83717 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 01 February 2016 - 16:38

Προσωπικά πάντως δε θα τους έλεγα εθνικιστές τους Χ.Α., ίσως κάποιους υποστηρικτές τους. Μπράβοι και μαφιόζοι είναι που ούτε να μιλάν σωστά δε ξέρουν.

Είναι και κάποιοι πιτσιρικάδες που είναι τέρμα διαβασμένοι και είναι στη Χ.Α, έχει τύχει να κάτσω με έναν από αυτούς. Και μπορώ να σου πω ότι το παιδί ήταν τέρμα πορωμένο με Marx και Engels, για κάποιο λόγο όμως γούσταρε εθνικισμό. Αν και όταν συζητήσαμε για τα φυλετικά, δεν τον ενδιέφερε και ούτε πίστευε σε αυτό το κομμάτι της ιδεολογίας.
Αλλά συμφωνώ στο γεγονός ότι μεγάλο ποσοστό της Χ.Α. είναι αμόρφωτο. Βέβαια αυτό δεν μπορείς να τους το κατηγορήσεις διότι δεν ξέρεις το στόρυ τους ή το πως έχουν μεγαλώσει. Αλλά δεν παύει να είναι γεγονός.

Και ναι τώρα εσύ τι ψάχνεις να βρεις στα σχολικά βιβλία, είναι απαράδεκτα διότι εξυπηρετούν τον σκοπό τους. Καλά είναι μέχρι το σημείο που μαθαίνεις 2-3 πραγματάκια χωρίς πολλές λεπτομέρειες. Αλλά ποτέ δεν πρόκειται η παιδεία να σου μάθει τι σκατά έκανε η χώρα σου γιατί κανείς δεν θέλει να νιώθεις άσχημα για αυτό που είσαι. Και μετά φωνάζουμε για προπαγάνδα, ενώ τα βιβλία(σχολικά) που είναι γνωστή προπαγάνδα όλοι έχουν σταματήσει να ασχολούνται.

EDIT: Τελείως άκυρο, αλλά δέχεται το steam visa, mastercard από Ελλάδα, ή παίζει ακόμα capital control.

Edited by LethalMike, 01 February 2016 - 17:08.

ezgif.com-resize.gif

#83718 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 01 February 2016 - 18:18

EDIT: Τελείως άκυρο, αλλά δέχεται το steam visa, mastercard από Ελλάδα, ή παίζει ακόμα capital control.

Δέχεται κανονικότατα.

#83719 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 01 February 2016 - 22:31

Σε απλά Ελληνικά:

"Όλα είναι ωραία όσο το χρήμα ρέει αύθονο..."

#83720 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 02 February 2016 - 00:29

Άφθονο

#83721 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 02 February 2016 - 19:48

Τελικά τι έγινε, έχουμε Άρση Capital Control or not?

#83722 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 02 February 2016 - 20:55

Είχε γίνει αν θυμάσαι κάποια "χαλάρωση" των capital controls σε κάποια φάση.

Εγώ πάντως κανονικότατα αγοράζω από το steam εδώ και αρκετούς μήνες (από το Σεπτέμβριο νομίζω).

Edited by Gilmaru, 02 February 2016 - 20:57.

#83723 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 02 February 2016 - 23:08

Ναι τα καταφέραμε μάγκα μου, έβαλα ένα 10αρικο μέσα. Το θέμα είναι ότι δεν παίρνει paysafecard ακόμα το steam. Είχα καβατζώσει μία αλλά δεν. Και τώρα έχω μείνει στο λογαριασμό του paysafe με 10 ευρώ μέσα. Με mastercard όλα καλά πάντως. Απλά να ξέρεις όταν συμπληρώνεις(αγορές) το όνομα στη φόρμα, πρέπει να είναι ακριβώς όπως το έχεις καταθέσει όταν έφτιαξες τη κάρτα σου. 

Edited by LethalMike, 02 February 2016 - 23:09.

ezgif.com-resize.gif

#83724 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 03 February 2016 - 00:02

Εγώ έχω 25 ευρώ από το Σεπτέμβρη που ξανακυκλοφόρησαν.

Το κόβω να αργούν πολύ για steam. Δε νομίζω να μπορέσουμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε ξένα sites όσο υπάρχουν capital controls.

Btw κάποιος έφτιαξε αυτό το petition https://www.change.org/p/valve-paysafe-gr-paysafe-payment-option-%CF%83%CF%84%CE%BF-steam.

Edited by Gilmaru, 03 February 2016 - 00:15.

#83725 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 03 February 2016 - 01:18

Εγώ έχω 25 ευρώ από το Σεπτέμβρη που ξανακυκλοφόρησαν.

Το κόβω να αργούν πολύ για steam. Δε νομίζω να μπορέσουμε να τις χρησιμοποιήσουμε σε ξένα sites όσο υπάρχουν capital controls.

Btw κάποιος έφτιαξε αυτό το petition https://www.change.org/p/valve-paysafe-gr-paysafe-payment-option-%CF%83%CF%84%CE%BF-steam.

Θέλει ο κόσμος να δώσει φράγκα και δεν μπορεί!  :hihi2:

ezgif.com-resize.gif

#83726 0neZ

0neZ

Commander

• Members
  • 236 posts
  • Locationearth

Posted 04 February 2016 - 11:30

Παιδια εχω ενα σουβλακι στο ψηγειο καμια εβδομαδα τωρα αμα το φαω θα παθω τιποτα?

latest?cb=20130808020445

Spoiler:

#83727 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 04 February 2016 - 12:32

Το ίδιο σκεφτόμουν κι εγώ για μία μπριζόλα. 

Κοίτα, φάτο εσύ πρώτα και πες μου αν έπαθες τίποτα μετά.  :kakaka:

Edited by Gilmaru, 04 February 2016 - 12:35.

#83728 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 04 February 2016 - 15:53

Παιδια εχω ενα σουβλακι στο ψηγειο καμια εβδομαδα τωρα αμα το φαω θα παθω τιποτα?

μπααα, το πολύ πολύ να σε πάει σερπαντίνα...

ezgif.com-resize.gif

#83729 Namida

Namida

Nihao

• Members
  • 1,108 posts

Posted 04 February 2016 - 18:57

....

Edited by Namida, 09 February 2016 - 23:11.

#83730 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 04 February 2016 - 19:03

Το θλιβερό είναι ότι μας έχετε πρήξει τα @@ με το forum είναι νεκρό το ένα και το άλλο, αλλά να κουνήσετε το ξερό σας να Postάρετε σε ένα γαμωThread δε μπορείτε.

qzMHWHd.png