Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94079 replies to this topic

#83671 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 26 January 2016 - 01:39

Με το καλό θα γίνω εγώ. Είμαι overqualifed for this. Το ξέρω.

εγώ φέτος κλείνω 10 χρόνια μέλος και ούτε Moderator ούτε τίποτα...ούτε καν ένα δικό μου ξεχωριστό 

χρώμα ως Queen of spam και έχω κοιμηθεί και με τους μισούς Mods...στην ίδια πόλη

πλάκα πλάκα μου έλειψαν τα μαλακισμένα που έκανα παρέα εδώ μέσα.

Ηρεμα.

Δεν γινεται να κανουμε μοντ, τον καθε καημενο που δεν εχει τι να κανει. Αμα συμπληρωσετε τα κριτηρια τοτες θα το συζητησουμε με τον κολλητο μου τον Βλακ ροκ. Αλλα η τελικη αποφαση εξαρταται απο τα ποιο πανω.

#83672 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 26 January 2016 - 02:46

Ηρεμα.

Δεν γινεται να κανουμε μοντ, τον καθε καημενο που δεν εχει τι να κανει. Αμα συμπληρωσετε τα κριτηρια τοτες θα το συζητησουμε με τον κολλητο μου τον Βλακ ροκ. Αλλα η τελικη αποφαση εξαρταται απο τα ποιο πανω.

tumblr_nzum3jW3mI1qae9eko3_1280.png

tumblr_nzum3jW3mI1qae9eko4_1280.png

tumblr_nzum3jW3mI1qae9eko5_1280.png

tumblr_nzum3jW3mI1qae9eko6_1280.png

τι κάθομαι και διαβάζω βραδιάτικα.

#83673 devnull

devnull

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 26 January 2016 - 08:22

Σόρι για το πολιτικό, αλλά είναι ότι πιο παρανοϊκό διάβασα πρωί-πρωί

Όλες οι ιδέες πρέπει να επανεξεταστούν: π.χ. η «αριστερή» ιδέα περί βίας έχει υποθάλψει την εγκληματικότητα – η δεξιά ιδέα της μηδενικής ανοχής έχει επιτύχει όπου εφαρμόστηκε. Η παλιά αριστερή ιδέα του ελέγχου του πληθυσμού μέσω της αντισύλληψης εγκαταλείφθηκε από την αριστερά και υιοθετήθηκε από τη δεξιά: όμως, δεν είναι απλώς ορθή, είναι επιτακτική.

Σώτη Τριανταφύλλου, φυσικά.

Μετά την θεωρία που πετάλου χρειαζόμαστε και μια θεωρία για το ακραίο κέντρο.

Edited by devnull, 26 January 2016 - 08:23.

#83674 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 26 January 2016 - 09:21

Ναι οκ. Τα όνειρα ενός φιλελεύθερο δεξιού.

pc_maga, το anidb έχει api που μπορείς να τραβήξεις από εκεί πληροφορίες αλλά δεν ξέρω για την λίστα σου.

Υποθέτω κάτι θα έχει και το mal.

rsrGbGx.gif

#83675 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 January 2016 - 09:58

kqOtam1.jpg

#83676 Dante80

Dante80

(╯°□°)╯︵ ┻━┻

• Retired Staff
  • 5,518 posts
  • Location今、そこにいる僕

Posted 26 January 2016 - 13:49

Με το καλό θα γίνω εγώ. Είμαι overqualifed for this. Το ξέρω.

RE: mod status, μπορεί να κανονίσουμε κάτι αν κάποιος ενδιαφέρεται.

Στο πολυχρονεμένο μας forum έχουμε τα παρακάτω membergroups (sub ID: 13 with sub ID: 12).

dWpy1E2.png

Επίσης, έχουμε και το ακόλουθο.

IMG_4378-1d12.jpg

..θέλει κανένας να παίξει? :kill4u:

Jh0Lmx3.png
.aNiMe//GR IRC Channel ~ Better than sex, batteries included.

#83677 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 868 posts

Posted 26 January 2016 - 14:39

Youtube Video

09pntFA.png?1

#83678 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 26 January 2016 - 15:49

roll

#83679 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,801 posts

Posted 26 January 2016 - 16:00

Ποιοι είναι guests και validating;

rsrGbGx.gif

#83680 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 26 January 2016 - 16:47

RE: mod status, μπορεί να κανονίσουμε κάτι αν κάποιος ενδιαφέρεται.

Στο πολυχρονεμένο μας forum έχουμε τα παρακάτω membergroups (sub ID: 13 with sub ID: 12).

dWpy1E2.png

Επίσης, έχουμε και το ακόλουθο.

IMG_4378-1d12.jpg

..θέλει κανένας να παίξει? :kill4u:

dude please...where is mine..what about me...

Που είναι ο δικός μου rainbow coloured  τίτλος της πραγματικής Βασίλισσας αυτού του Φόρουμ...

που είναι η κορονίτσα πάνω στο Ε...που είναι..

Διεκδικώ τίτλο...αλλιώς θα κάνω πραξικόπημα...μπορεί να πάλιωσα εδώ μέσα...αλλά έχω ακόμη πιστούς σκλάβους...

spam-jam-queen.jpg

Ηρεμα.

Εγώ και τα 4593 ποστ μου και τα τριπλάσια ποστ σε thread που δεν μετράνε....γελάνε με την μικρή ταπεινή ύπαρξη των 187 ποστ σου....

Edited by Erisadesu, 26 January 2016 - 16:56.

#83681 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 26 January 2016 - 16:53

καποια διαολεμένη ψυχη το σκέφτηκε πολύ καλά για να βάλει το δικό μου ID να είναι 13.

aufD2mO.jpg

#83682 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 26 January 2016 - 17:10

Όλες οι ιδέες πρέπει να επανεξεταστούν: π.χ. η «αριστερή» ιδέα περί βίας έχει υποθάλψει την εγκληματικότητα – η δεξιά ιδέα της μηδενικής ανοχής έχει επιτύχει όπου εφαρμόστηκε. Η παλιά αριστερή ιδέα του ελέγχου του πληθυσμού μέσω της αντισύλληψης εγκαταλείφθηκε από την αριστερά και υιοθετήθηκε από τη δεξιά: όμως, δεν είναι απλώς ορθή, είναι επιτακτική.

Μια χαρά τα λέει.. Δεν καταλαβαίνω τι βρίσκεις λάθος. Η δεξιά λόγω της "μηδενικής" ανοχής έχει καταφέρει να επιτύχει. Ένα απλό παράδειγμα είναι το ότι περισσότεροι μετανάστες πάντα μεταναστεύουν σε δεξιές χώρες λόγω καλύτερης οικονομικής κατάστασης. Δεν έχω δει κανέναν να πηγαίνει πχ στην Cuba να βρει δουλειά.

ezgif.com-resize.gif

#83683 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 26 January 2016 - 17:49

Lethal, η έκφραση "μηδενική ανοχή" αναφέρεται στο θέμα της εγκληματικότητας, όχι γενικά. Τώρα που και πως θεωρεί η συγγραφέας ότι έχει πετύχει η πιο "δεξιά" "μηδενική ανοχή" στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, πρέπει να διαβάσω περισσότερα για να καταλάβω.

Αν κρίνω από ΗΠΑ πάντως που θεωρούνται ότι έχουν γενικά αυστηρότερες ποινές και αστυνομία, μάλλον το αντίθετο θα έλεγα. Μάλλον αναποτελεσματική ως αντιμετώπιση έχει φανεί παρά το αντίστροφο.

Στο ότι πρέπει να επανεξεταστούν όλες οι ιδέες εμένα με βρίσκει σύμφωνο, αλλά όταν κάνεις κριτική επανεξέταση δεν βάζεις ταμπέλες, "αριστερή", "δεξιά" κλπ, γιατί έτσι απλά αναπαράγεις τις ήδη υπάρχουσες ιδέες και δίπολα.

Edited by Gilmaru, 26 January 2016 - 17:53.

#83684 devnull

devnull

Starting...

• Members
  • 13 posts

Posted 26 January 2016 - 18:43

Η δεξιά λόγω της "μηδενικής" ανοχής έχει καταφέρει να επιτύχει. Ένα απλό παράδειγμα είναι [...]

Μηδενική ανοχή είναι όταν αποβάλλεις μαθητή δημοτικού επειδή είχε ψαλίδι στην κασετίνα του, όταν ρίχνεις άνθρωπο στην φυλακή επειδή πήρε κρυφά ψωμί από το σουπερμάρκετ (αρνούμαι να το χαρακτηρίσω κλοπή), όταν ποινικοποιείς την ιδιότητα του να είσαι άστεγος  και όταν το ένα γραμμάριο κάνναβη επισύει την ίδια ποινή με τα 50 κιλά κόκα. Όλα πράγματα που γίνονται σε επιτυχημένες χώρες της Δύσης και της Ανατολής, είτε έχουν δεξιά κράτη, είτε αριστερά.

Η Κούβα πάντως σύνορα με την Συρία δεν έχει, και όσοι φεύγουν από εκεί χερσαία φεύγουν ή θαλάσσια. Ψιλοέγιναν πολυτέλεια τα αεροδρόμια 'κει πέρα.

#83685 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 posts

Posted 26 January 2016 - 19:23

Εγώ και τα 4593 ποστ μου και τα τριπλάσια ποστ σε thread που δεν μετράνε....γελάνε με την μικρή ταπεινή ύπαρξη των 187 ποστ σου....

Είναι filthy casual, μην ασχολείσαι.

Edited by Zentsugi, 26 January 2016 - 19:24.