Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94077 replies to this topic

#83476 1451

1451

.

• Members
  • 2,585 posts

Posted 25 November 2015 - 00:14

Σεμινάριο πυροβασίας για τα ερχόμενα τότε.

#83477 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 25 November 2015 - 14:11

Μπρρ, μη με φρικάρεις, άνθρωπε μου! Ήδη είμαι αρκετά ανήσυχη με το θέμα με τα εργοστάσια στη Χαλκιδική, καθώς διάβασα κάποιες επιστημονικές εργασίες που βασίζονται στη μελέτη που έγινε από τα ίδια τα εργοστάσια και υπάρχουν πολύ σοβαρά προβλήματα και παραλείψεις. (είμαι από εκεί βλέπετε, για αυτό ενδιαφέρομαι)

#83478 LethalMike

LethalMike

I'm not Sober, I will never be..

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 25 November 2015 - 17:04

Ε βέβαια τι καλύτερο απ΄το να κάνουμε πόλεμο? Τόσοι ανθρώποι στον πλανήτη γη, που να τους χωρέσει όλους? Ξέρω, ξέρω, διαφωνείς με τα πολιτικά, διαφωνείς με τη θρησκεία, τα γράμματα εν τα κατέεις... τι έμεινε? Σκατά,φάι,χαβαλές. Αν κάπου χρησίμευε η θρησκεία, θα ήταν να μπορούσες να βρεις τον δρόμο σου, να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες στη ζωή σου. Αλλά όχι, "τώρα με βαφτίσανε χριστιανό και μ'αρέσει". Ένα πράγμα είπε ο Τζίζους για μένα, αγαπάτε αλλήλους. Από την πολύ αγάπη θα πάθεις τίποτα, ήρεμησε. Πολιτικά τώρα σούπερ, τι να σου λέω... Ή που θα σε τσιμπήσουν στα πανεπιστήμια οι παρατάξεις, ή που το ψηφίζει ο μπαμπάς. Αν δεν έχεις συνειδητοποιήσει ποιο από τα ζώα εκπροσωπείς (πρόβατο, σκύλος, γάτα, γουρούνι, γάδαρος, ελέφαντας, φίδι κλπ), καλύτερα να αναλογιστείς πως χρειαζόμαστε "ανθρώπους", με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Tόσες ανακαλύψεις και εφευρέσεις για να παίζουμε κάντι κρας και να στέλνουμε τουίτς, και να βάζουμε βενζίνα στην αμαξάρα μας, να πετάμε βόμβες στα κεφάλια αθώων, να καταστρέφουμε την φύση, να κατασπαράζουμε οτιδήποτε ζωντανό, και πολύ απλά επείδη όλα αυτά δεν συμβαίνουν δίπλα μας, νταξ μωρέ δεν έγινε και τίποτα. Το θέμα πλέον είναι, πως πράγματα είναι κρίσιμα... και όχι επειδή το λένε στις ειδήσεις αλλά επειδή ΔΕΝ το λένε στις ειδήσεις. Αγωνιάμε να περάσουμε καλα, με συντροφιά, με υλικά και μη αντικείμενα, να έχουμε την δουλίτσα μας και όλα έτοιμα. Σόρι μαλάκες, αλλά όλοι τα θέλουμε αυτά και όλοι θα πρέπει να έχουμε πρόσβαση σ'αυτά, και όποιος πιστεύει το αντίθετο να μην του ξανασηκωθεί. Αν συνεχίζει να μην σε νοιάζει ο πόλεμος, η φτώχεια, η πείνα και αρρώστιες, τότε φάε σκατά, ζήσε στα "πλούτη" σου, πάρε και ένα όπλο και τράβα πέθανε. Δεν κάνεις τίποτα διαφορετικό από αυτα που σου είπα, όποτε δεν προσβάλεσαι κιόλας. Κανονικά θα έπρεπε, αλλά θα σε προσέβαλε λογικά ο τρόπος μου. Κάτσε να το βάψω ροζ. Δεν πειράζει αγόρι/κορίτσι μου, μπόρα είναι θα περάσει και αυτός ο πόλεμος, συμβαίνουν αυτά, ξέρω, ξέρω. Να θυμάστε μόνο τι ωραία που είναι να ζεις ξέγνοιαστα, και πως υπάρχουν μύριοι σαν και σένα που ζουν δολοφονημένοι κάτω από τα συντρίμια.

Edited by LethalMike, 25 November 2015 - 17:06.

ezgif.com-resize.gif

#83479 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 25 November 2015 - 18:08

H Τουρκία έχει δημιουργήσει μία ζώνη απαγόρευσης πτήσεων 5Km στα σύνορα με τη Συρία όπου κατοικούν "αδέλφια" τους Τουρκομάνοι και ελέγχεται από τους αντάρτες.

Φυσικά, αφορά 5Km πάνω από συριακό έδαφος. Έγινε όταν Σύριοι κατέρριψαν Τουρκικό αεροσκάφος πριν αρκετό καιρό και με τη σύμφωνη γνώμη του ΝΑΤΟ.

Οι Ρώσοι αγνοούν επιδεικτικά την αυθαίρετη αλλαγή συνόρων από την Τουρκία και περνούν όλες τις επιθέσεις προς τα βόρεια από αυτή τη ζώνη, παίρνοντας θέση υπέρ της Συρίας.

Ρώσοι και Γάλλοι άρχισαν να έρχονται κοντά και να σχεδιάζουν κοινές επιθέσεις.

Οι Τούρκοι εξαρχής κρατούν ανεκτική στάση προς το ISIS γιατί όντως περνάει από εκεί το πετρέλαιο και έχουν χορτάσει φράγκα. Άλλωστε, βομβαρδίζουν μία το ISIS, μία τους κούρδους που του εναντιώνονται.

Και ξαφνικά, ρωσικό αεροσκάφος καταρρίφθηκε. Η Τουρκία αντί να πάρει κάνα τηλέφωνο να ζητήσει συγγνώμη και να το λύσουν το θέμα, ζήτησε αμέσως την προστασία του ΝΑΤΟ.

Προφανώς είναι μια μελετημένη κίνηση από πλευράς ΝΑΤΟ για να ξαναγίνουν κακοί οι Ρώσοι και να σταματήσει με το καλημέρα η προσέγγιση με τη Γαλλία. 

Δεν πιστεύουν ότι ο Πούτιν θα ξεκινήσει πόλεμο με το ΝΑΤΟ για ένα αεροπλάνο.

Το θέμα είναι ότι οι Τούρκοι δεν έχουν καταλάβει ότι άμα δουν τα ζόρια, οι Αμερικάνοι θα τους πουλήσουν δίχως σκέψη. Καλό για αυτούς είναι να σταματήσουν τις μαγκιές, γιατί οι σχέσεις Τουρκίας-ISIS άνετα γίνονται αφορμή για να κάνουν το κορόιδο οι σύμμαχοι όταν θα γίνει η μοιρασιά των εδαφών και να μείνουν με τη χαρά. Ο Ρώσος πλέον τους τη φυλάει. Μην εκπλαγείτε αν αρχίσουν οι κούρδοι να έχουν επίσημη ρωσική στήριξη και εξοπλισμό στη μάχη κατά του ISIS.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#83480 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 25 November 2015 - 18:37

Συγνώμη βρε Θανάσιμε Μιχάλη, αλλά σε τι ακριβώς οφείλεται αυτό το παραλήρημα;! Σε εμένα απαντάς; Δεν λέω ότι είναι καλό να αδιαφορείς, ίσα-ίσα!! Είπα απλώς ότι ο πόλεμος είναι πολύ άσχημο πράγμα και εμένα προσωπικά με φοβίζει ιδιαίτερα η πιθανότητα η Ελλάδα να εμπλακεί σε πόλεμο! Τόσα προβλήματα έχει ήδη με το ρατσισμό, την καταστροφή του περιβάλλοντος στη Χαλκιδική και τα οικονομικά προβλήματα. Φυσικά, απαίσιο πράγμα είναι ο πόλεμος έτσι κι αλλιώς, με όποιους κι αν γίνεται, με όποια αφορμή, αφού σε όλες τις περιπτώσεις ΄τη νύφη την πληρώνουν άμαχοι και των δύο πλευρών! Εννοείται επίσης ότι σε τέτοιες καταστάσεις εισέρχονται πολλά συμφέροντα και  παραλειπόμενα, που θα τα κρίνουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Αναφέρω το μέλλον γιατί πιστεύω ότι σε τέτοιες καταστάσεις κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πλήρως τι συμβαίνει  και, κυρίως, ποια είναι η αλήθεια. Στο παρόν, κρίνει και συμμετέχει κανείς ανάλογα με τις απόψεις του.

Και εγώ προσωπικά δεν ξέρω καν τι είναι το κάντυ κρας, το τουίτερ το σιχαίνομαι, ενώ δεν έχω καν φεισμπουκ! Οπότε, μην μου κάνεις τον ευαίσθητο και τον ενημερωμένο, γιατί και εσύ  στην Ελλάδα μένεις και μπορείς, πίσω από μια οθόνη, να παριστάνεις ότι θέλεις! Εσύ δηλαδή τι έχεις κάνει για αυτό; Νομίζω ότι απλώς να ενημερώνεσαι δεν είναι και τίποτε σπουδαίο, σπουδαίο είναι να κάνεις εθελοντισμό π.χ!  Εξάλλου, ως απλός άνθρωπος εσύ και ο κάθε ένας, δεν μπορείς να κάνεις πολλά, εκτός κι αν συμμετέχεις σε εθελοντική οργάνωση και όταν συλλογίζεται κάποιος  όλη την ώρα τα φρικτά που γίνονται στον καημένο τον πλανήτη μας θα τον πιάσει κατάθλιψη. Έτσι νιώθω εγώ τέλος πάντων...(Πρόσεχε, το ξαναλέω, δεν υπερασπίζομαι την αδιαφορία και θαυμάζω αυτούς που έχουν το τσαγανό και τη δυνατότητα να κάνουν κάτι μεγάλο για τα προβλήματα του κόσμου!) 

#83481 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 25 November 2015 - 18:58

H Τουρκία έχει δημιουργήσει μία ζώνη απαγόρευσης πτήσεων 5Km στα σύνορα με τη Συρία όπου κατοικούν "αδέλφια" τους Τουρκομάνοι και ελέγχεται από τους αντάρτες.

Φυσικά, αφορά 5Km πάνω από συριακό έδαφος. Έγινε όταν Σύριοι κατέρριψαν Τουρκικό αεροσκάφος πριν αρκετό καιρό και με τη σύμφωνη γνώμη του ΝΑΤΟ.

Είσαι σίγουρος; Γιατί διάβασα ότι η Τουρκία ήθελε/θέλει να δημιουργήσει μια τέτοια ζώνη, όχι ότι ήδη υπάρχει.

edit: Γατατόσκυλε δεν νομίζω να το έλεγε για σένα, μη τρομάζεις. :) Απλά random παραλήρημα λογικά. Από αυτά που κάνουμε όλοι λίγο πολύ στη μαύρη τρύπα. :P

Edited by Gilmaru, 25 November 2015 - 19:05.

#83482 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 25 November 2015 - 19:25

Συγνώμη βρε Θανάσιμε Μιχάλη, αλλά σε τι ακριβώς οφείλεται αυτό το παραλήρημα;! Σε εμένα απαντάς; Δεν λέω ότι είναι καλό να αδιαφορείς, ίσα-ίσα!! Είπα απλώς ότι ο πόλεμος είναι πολύ άσχημο πράγμα και εμένα προσωπικά με φοβίζει ιδιαίτερα η πιθανότητα η Ελλάδα να εμπλακεί σε πόλεμο! Τόσα προβλήματα έχει ήδη με το ρατσισμό, την καταστροφή του περιβάλλοντος στη Χαλκιδική και τα οικονομικά προβλήματα. Φυσικά, απαίσιο πράγμα είναι ο πόλεμος έτσι κι αλλιώς, με όποιους κι αν γίνεται, με όποια αφορμή, αφού σε όλες τις περιπτώσεις ΄τη νύφη την πληρώνουν άμαχοι και των δύο πλευρών! Εννοείται επίσης ότι σε τέτοιες καταστάσεις εισέρχονται πολλά συμφέροντα και  παραλειπόμενα, που θα τα κρίνουν οι ιστορικοί του μέλλοντος. Αναφέρω το μέλλον γιατί πιστεύω ότι σε τέτοιες καταστάσεις κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πλήρως τι συμβαίνει  και, κυρίως, ποια είναι η αλήθεια. Στο παρόν, κρίνει και συμμετέχει κανείς ανάλογα με τις απόψεις του.

Και εγώ προσωπικά δεν ξέρω καν τι είναι το κάντυ κρας, το τουίτερ το σιχαίνομαι, ενώ δεν έχω καν φεισμπουκ! Οπότε, μην μου κάνεις τον ευαίσθητο και τον ενημερωμένο, γιατί και εσύ  στην Ελλάδα μένεις και μπορείς, πίσω από μια οθόνη, να παριστάνεις ότι θέλεις! Εσύ δηλαδή τι έχεις κάνει για αυτό; Νομίζω ότι απλώς να ενημερώνεσαι δεν είναι και τίποτε σπουδαίο, σπουδαίο είναι να κάνεις εθελοντισμό π.χ!  Εξάλλου, ως απλός άνθρωπος εσύ και ο κάθε ένας, δεν μπορείς να κάνεις πολλά, εκτός κι αν συμμετέχεις σε εθελοντική οργάνωση και όταν συλλογίζεται κάποιος  όλη την ώρα τα φρικτά που γίνονται στον καημένο τον πλανήτη μας θα τον πιάσει κατάθλιψη. Έτσι νιώθω εγώ τέλος πάντων...(Πρόσεχε, το ξαναλέω, δεν υπερασπίζομαι την αδιαφορία και θαυμάζω αυτούς που έχουν το τσαγανό και τη δυνατότητα να κάνουν κάτι μεγάλο για τα προβλήματα του κόσμου!) 

Δεν αναφερομουν σε εσενα, αλλιως θα σε εκανα quote.

ezgif.com-resize.gif

#83483 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 25 November 2015 - 20:11

Συγνώμη, Θανασιμε Μιχάλη, παρεξήγηση! Κι όσο για την αδιαφορία και των "ωχαδερφισμό" που παρατηρούνται στην Ελλάδα,  σε σχέση με τα κοινωνικά και περιβαλλοντικά προβλήματα, έχεις προφανώς, γενικά δίκιο. Και το πιο παράξενο είναι ότι αυτή η στάση  παρατηρείται όχι μόνο για τα γεγονότα σε άλλες χώρες, τα οποία θεωρούμε ότι δεν μας επηρεάζουν, αλλά και για πράγματα που γίνονται κυριολεκτικά δίπλα μας, στη γειτονία μας, με το δικαιολογητικό ότι υπάρχουν και πιο σημαντικά πράγματα! ΄Δηλαδή, αλήθεια, το να είναι ΄σε καλή κατάσταση η πόλη σου, ο χώρος που ζεις, να μπορείς να πιεις καθαρό νερό, χωρίς να αρρωστήσεις, να μη φοβάσαι μονίμως ότι θα πλυμμηρίσει το χωριο σου με τόνους ρυπασμένου χώματος, είναι ασήμαντα πράγματα;(Τώρα έπαθα κι εγώ παραλήρημα, περιβαλλοντικό όμως, με αφορμή συζήτηση με τον πατέρα μου για το εργοστάσιο της Χαλκιδικής. Είμαι ΄μεταπτυχιακή φοιτήτρια δασολογίας, οπότε...) 

Edited by hgatakoskylos, 25 November 2015 - 20:11.

#83484 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 25 November 2015 - 22:33

Ε βέβαια τι καλύτερο απ΄το να κάνουμε πόλεμο? Τόσοι ανθρώποι στον πλανήτη γη, που να τους χωρέσει όλους? Ξέρω, ξέρω, διαφωνείς με τα πολιτικά, διαφωνείς με τη θρησκεία, τα γράμματα εν τα κατέεις... τι έμεινε? Σκατά,φάι,χαβαλές. Αν κάπου χρησίμευε η θρησκεία, θα ήταν να μπορούσες να βρεις τον δρόμο σου, να κρατήσεις κάποιες ισορροπίες στη ζωή σου. Αλλά όχι, "τώρα με βαφτίσανε χριστιανό και μ'αρέσει". Ένα πράγμα είπε ο Τζίζους για μένα, αγαπάτε αλλήλους. Από την πολύ αγάπη θα πάθεις τίποτα, ήρεμησε. Πολιτικά τώρα σούπερ, τι να σου λέω... Ή που θα σε τσιμπήσουν στα πανεπιστήμια οι παρατάξεις, ή που το ψηφίζει ο μπαμπάς. Αν δεν έχεις συνειδητοποιήσει ποιο από τα ζώα εκπροσωπείς (πρόβατο, σκύλος, γάτα, γουρούνι, γάδαρος, ελέφαντας, φίδι κλπ), καλύτερα να αναλογιστείς πως χρειαζόμαστε "ανθρώπους", με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Tόσες ανακαλύψεις και εφευρέσεις για να παίζουμε κάντι κρας και να στέλνουμε τουίτς, και να βάζουμε βενζίνα στην αμαξάρα μας, να πετάμε βόμβες στα κεφάλια αθώων, να καταστρέφουμε την φύση, να κατασπαράζουμε οτιδήποτε ζωντανό, και πολύ απλά επείδη όλα αυτά δεν συμβαίνουν δίπλα μας, νταξ μωρέ δεν έγινε και τίποτα. Το θέμα πλέον είναι, πως πράγματα είναι κρίσιμα... και όχι επειδή το λένε στις ειδήσεις αλλά επειδή ΔΕΝ το λένε στις ειδήσεις. Αγωνιάμε να περάσουμε καλα, με συντροφιά, με υλικά και μη αντικείμενα, να έχουμε την δουλίτσα μας και όλα έτοιμα. Σόρι μαλάκες, αλλά όλοι τα θέλουμε αυτά και όλοι θα πρέπει να έχουμε πρόσβαση σ'αυτά, και όποιος πιστεύει το αντίθετο να μην του ξανασηκωθεί. Αν συνεχίζει να μην σε νοιάζει ο πόλεμος, η φτώχεια, η πείνα και αρρώστιες, τότε φάε σκατά, ζήσε στα "πλούτη" σου, πάρε και ένα όπλο και τράβα πέθανε. Δεν κάνεις τίποτα διαφορετικό από αυτα που σου είπα, όποτε δεν προσβάλεσαι κιόλας. Κανονικά θα έπρεπε, αλλά θα σε προσέβαλε λογικά ο τρόπος μου. Κάτσε να το βάψω ροζ. Δεν πειράζει αγόρι/κορίτσι μου, μπόρα είναι θα περάσει και αυτός ο πόλεμος, συμβαίνουν αυτά, ξέρω, ξέρω. Να θυμάστε μόνο τι ωραία που είναι να ζεις ξέγνοιαστα, και πως υπάρχουν μύριοι σαν και σένα που ζουν δολοφονημένοι κάτω από τα συντρίμια.

too long

Spoiler:

#83485 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 26 November 2015 - 16:58

Αλλη μια τεραστια οικολογικη καταστροφη

Youtube Video

Δωστε βαση

ezgif.com-resize.gif

#83486 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 26 November 2015 - 18:33

Τι να πω... Εμένα προσωπικά το κοκκινωπό χρώμα της άμμου στο βιντεάκι μου θύμισε το λασπερό χρώμα της άμμου της παραλίας στο Στρατώνι. Εγώ ένα ξέρω να πω: καλή χρυσή η ανάπτυξη, αλλά άμα είναι να γίνεται χωρίς όρους καταλήγει απλώς να προκαλεί προβλήματα!

Edited by hgatakoskylos, 26 November 2015 - 18:33.

#83487 LethalMike

LethalMike

• Members
  • 303 posts
  • LocationΡόδος, Χανιά

Posted 26 November 2015 - 19:07

Τι να πω... Εμένα προσωπικά το κοκκινωπό χρώμα της άμμου στο βιντεάκι μου θύμισε το λασπερό χρώμα της άμμου της παραλίας στο Στρατώνι. Εγώ ένα ξέρω να πω: καλή χρυσή η ανάπτυξη, αλλά άμα είναι να γίνεται χωρίς όρους καταλήγει απλώς να προκαλεί προβλήματα!

Δεν τοσο απλο οσο νομιζεις.

ezgif.com-resize.gif

#83488 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 26 November 2015 - 19:28

Σίγουρα, δεν είναι τόσο απλό! Απλά, πρέπει να υπάρχουν κάποιοι κανόνες και περιορισμοί για τα εργοστάσια,νομίζω... Έχω δυστυχώς την τάση να είμαι κάπως αφελής σε τέτοια ζητήματα....

#83489 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 27 November 2015 - 01:30

Μόλις ξεκίνησα dragonball super συγκίνηση...θυμήθηκα τα μαθητικά μου χρόνια που γύρναγα σπίτι 5-6 το πρωί και έβαζα ξυπνητήρι για να σηκωθώ να δω dragonball.

Edited by luffy1908, 27 November 2015 - 01:38.

#83490 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 posts

Posted 27 November 2015 - 19:51

http://i.imgur.com/skZ8G1Y.gifv :woot:

Edited by macalex, 27 November 2015 - 19:52.