Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#82336 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 14 July 2015 - 10:14

απλα πιστευω οτι περα απο το καινουργιο μνημονιο ειμαστε σε μια πολυ κρισιμη κατασταση και αυτο θα φανει στις επομενες εκλογες

θα συμφωνησω...

κατα την γνωμη μου ειμαστε μπροστα σε μια εποχη που θα διαδραματιστουν αρκετα μεγαλα γεγονοτα....

εσωτερικα.εχουμε σχεδια για ανασχηματισμο.μειοψηφηκη κυβερνηση με την ανοχη της βουλης,κυβερνηση εθνικου σκοπου,εκλογες,για τις εκλογες αν παει τωρα.με την αντιπολιτευση που εχει(αν πει οτι παει σε εκλογες τωρα η ΝΔ παει με μειμαρακη και μετα της εκλογες μπορει να αλλαξει προεδρο)θα βγει παλι πρωτος με μικροτερη διαφορα αλλα αναλογε τα αλλα ποσοστα μπορει να βγει και αυτονομος..αν διαχειριστει καταληλα το ψηφοδελτιο του μπορει και να βαλει στην ακρη την αριστερη πλατφορμα.

απο την αλλη αυτο δεν ειναι οτι καλυτερο αυτην την στιγμη που πιεζουν τα παντα...για μενα εστω και ετσι οπως εγιναν καλυτερα να του δωθει χρονος..την φαγαμε αλλα πρεπει να αντεξουμε,να τον δουμε και τι θα κανει εσωτερικα στην χωρα.για μενα πρεπει να βγαλει τουλαχιστων 3ετια.ο ανασχηματισμος μου φανταζει ως η καλυτερη λυση την δεδομενη χρονικη στιγμη...

εξωτερικα τωρα.πιστευω οτι με ολο αυτο η γερμανια εν μερη ξεβρακωθηκε.η γαλλια εχει παρει αερα και κατι μου λεει οτι θελει να φαει την θεση της γερμανιας..αν δειτε τον χαρτη τον λεγομενων ''συμμαχιων'' υπερ της γερμανιας εειναι κρατη με ελαχιστα χρεη(η και οχι) και δορυφορικα της γερμανιας,ενω υπερ μας ηταν οι γυρω γυρω χωρες απο εμας με αρκετα προβληματα,οι ενδιαμεσοι πιστευω οτι κρατησαν τετοια σταση λογο φοβου..αν δουν ενα γκρουπ χωρων ομως να πηγαινουν κοντρα στην γερμανια και δουν οτι υπαρχει ελπιδα θα μπουν και αυτοι στο πλαι μας...

εκτος απο τα εσωτερικα της ευρωπης που εχουν γινει μπαχαλο..προβληματα υπαρχουν και εντως των κοινοβουλιων του σε καθε χωρα οι ηγετες,ακομα και η μερκελ θα εχει θεμα απο οτι διαβαζω,παροτι περασε η συμφωνια απο το δικο της.

η αποψη μου ειναι οτι θα δουμε μεγαλο πολεμε απο πολλες χωρες προς την γερμανια.

στα του μνημονιου τωρα εγω θα σταθω σε αυτο το πολυσυζητημενο ''ταμειο εγγυησεων''

δεν εχω δει και δεν ξερω αν εχει βγει παραεξω το τι θα βαλουν μεσα αλλα απο οτι ακουσα σε ''speed news'' στο ραδιο,λενε για βραχονησιδες παλια στρατιωτικα οικοπεδα τα περιφεριακα αεροδρομια και καποια αλλα.

για μενα πχ αν πατε μια βολτα στην αθηνα και προς σουνιο μερια κατα μηκος της παραλιακης απο το λαγονησι και μετα θα δειτε οτι υπαρχουν αρκετα μικρα νησακια λιγων τ,μ οπου καυονται εκει..θα μου πεις γιατι να τα δωσω αφου δεν μου κοστιζουν κατι,?

μπορει να μην κοστιζουν αλλα ειναι αχρηστα ακομα και για εμας,..εαν πας μια βολτα με ενα σκαφακι προς τα εκει και αραξεις και πεις οτι θα κανω λιγο ψαρεμα πχ,τσουπ το λημενικο,αν πας να στησεις μια σκηνη στο νησακι,τσουπ το λημενικο ,αν πας να αραξεις για μπανιο για εξερευνηση ακομα και αν ριξεις αγκυρα στα ανοιχτα,τσουπ το λιμενικο,σε διωχνει,γιατι ετσι,δεν ειναι προστατευομενη περιοχη δεν ειναι κατι απλα σε διωχνει..

απο την αλλη αν το δωσεις περνεις λεφτα,αν το παρει καποιος και το κανει εξοχικη κατοικια θα φερει λεφτα,με την κατασκευη και μετα θα αφηνει λεφτα στην τοπικη οικονομια αφου θα ψωνιζει απο εκει...(μπορει να ακουγετε προχειρη η αναλυση μου αλλα το νοημα το πιανεται.)

το ιδιο και για ολα τα αλλα..δεν λεω να πουλησει την ακροπολη..αλλα

αν η οικονομια μου ηταν οκ και ηταν ανετη σαφως και να μην πουλαγε βιδα αλλα δυστηχως πρεπει να δεις τι σε ζημιωνει και να το κανεις προσοδοφορο.με τον εναν η τον αλλο τροπο... 

για οσους δεν γνωριζουν το αεροδρομιο στα σπατα ειναι σε γερμανικα χερια για 20 χρονια μιας και μας το εφτιαξαν αυτοι,

η αττικη οδος το ιδιο.

η ολυμπια οδος(εθνικη αθηνων λαμιας και αθηνων κορινθου)ειναι σε μια εταιρια που προεδρος-κατοχος ειναι ο προεδρος της ρεαλ μαδριτης..

δεν ακουω ομως παραπονα εδω....

δυστηχως η κατασταση ειναι απο δυσκολη εως τραγικη-και οχι δεν θα ριξω ευθυνες στον τσιπρα,ακομα.-φταιει για το εξαμηνο αλλα δεν φταιει για ολα τα αλλα....και οπως ειπα και ποιο πανω θελω να τον δω και στα εσωτερικα της χωρας,6 μηνες δεν εχει κυβερνησει μιση μερα,και αν εχετε δει μπορει το μνημονιο να ειναι σκληρο αλλα του δινουν ευχαιρια να κανει καποιες μονομερης ενεργειες εν καιρο αναλογα τα εσοδα να μπορει να χαλαρωνει αυτα που λεει το μνημονιο..σιγουρα οχι ολα και οχι καποια δυσαρεστα...

καποια αλλοι κυβερνησαν 2-3 χρονια και ειχαμε την μια φαπα πισω απο την αλλη,ας μην τρεχουμε να ανεβοκατεβαζουμε κυβερνησεις,μονο κακο κανουν..ο σαμαρας το 12 ελεγε οτι δεν θα κοψει 13-14 μισθο,δωρα,συνταξεις και τα πεθανε,ολα..ειπε οτι δεν θα φερει μνημονιο και μας το φορεσε κανονικοτατα.....

υπομονη φιλοι μου και εδω θα ειμαστε να τα λεμε

ΥΓ..το ''ταμειο εγγυησεων'' στο λουξεμβουργο υπαρχει απο το 2 μνημονειο και μετα,συλληψη-δημιουργια σαμαροβενιζελου-ευρωπαιων. 

Edited by vectrapearl, 14 July 2015 - 10:22.

#82337 Osama Bin Laden

Osama Bin Laden

Confused Earl

• Members
  • 846 posts

Posted 14 July 2015 - 13:44

Κάτι άσχετο με τα πολιτικά.

Σε λιγότερο από δέκα λεπτά, το New Horizons θα κάνει το πιο κοντινό του flyby στον Πλούτωνα!

#82338 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 14 July 2015 - 16:31

@vecτρα
και η Ελλαδα εχει επενδυσεις στα Βαλκανια, δεν βλεπεις ομως τους Ελληνες να παρεμβαινουν στα εσωτερικα των χωρων αυτων. Ουτε και οι Ισπανοι, ουτε και οι Ρωσοι στα δικα μας. Αυτη ειναι η διαφορα

Χαθηκε χρονος και γιατι ο Τσιπρας ηταν ερμαιο των παλιων στελεχων του Συριζα που τον καναν μπαλακι πιγκ πογκ στελνοντας τον εδω και εκει. Δεν εχει το σθενος να επιβληθει για αυτο βλεπουμε ο καθενας να κανει του κεφαλιου του.

#82339 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 14 July 2015 - 19:38

Το τι λεει ο Βαρουφακης που πριν λιγους μηνες μας διαβεβαιωνε οτι το grexit δεν ειναι επιλογη ενω στους απλους πολιτες ψηθυριζε στο αυτι "να ειστε μαζι μας και μετα την ρηξη", ποσως με ενδιαφερει. Ειτε παθολογικος ψευτης, ειτε καποιος με κρυφη αντζεντα ειναι (ή και τα δυο), δεν θα τον παρω ποτε στα σοβαρα. 

Να σχολιάσω λίγο αυτό καθυστερημένα.

1. Ο Βαρουφάκης δεν υποστήριζε ότι πρέπει να βγούμε από το ευρώ. Υποστήριζε όμως ότι έπρεπε να κάναμε τις απαραίτητες κινήσεις όταν μας βάλαν τη θηλιά στο λαιμό έτσι ώστε να προετοιμαστούμε γι αυτό. Κάτι που χρειαζόμασταν για να είμαστε σε θέση να συνεχίσουμε μια ουσιαστική διαπραγμάτευση και όχι να πηγαίνουμε σαν πρόβατο στην σφαγή χωρίς εναλλακτική, όπως έκανε ο Τσίπρας στο τέλος, με τα γνωστά αποτελέσματα.

2. Φυσικά και λογικά έκρινε από την αρχή ότι υπήρχε περίπτωση εξόδου, αλλά τι περίμενες, να στο πει ευθύς εξ αρχής;; Υπάρχει το θέμα της πολτικής εντιμότητας και ειλικρίνειας, αλλά υπάρχει και το θέμα των οικονομικών επιπτώσεων τέτοιων δηλώσεων. Θα πρέπει να είναι κάποιος αφελής για να βγει και να πει πριν η μετά την εκλογή του ευθέως ότι υπάρχει πιθανότητα να πάμε στην δραχμή. Τότε θα είχες αυτό που είχαμε τον τελευταίο καιρό από τον Ιανουάριο και θα ερχόσουν σε αδιέξοδο πολύ νωρίτερα.

«Η άποψή μου ήταν ότι θα έπρεπε να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην ενεργοποιήσουμε την προετοιμασία για Grexit. Δεν ήθελα αυτό να γίνει μια αυτοεκπληρούμενη προφητεία. Αλλά επίσης πίστευα πως τη στιγμή που το Eurogroup μας έκλεισε τις τράπεζες, θα πρέπει να ενεργοποιήσουμε αυτή τη διαδικασία».

Edited by Gilmaru, 14 July 2015 - 19:45.

#82340 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 14 July 2015 - 19:51

wPtQkCk.jpg

Είναι σαν να μπαίνει η άνοιξη!  :joyful:

rsrGbGx.gif

#82341 pc_magas

pc_magas

Nekomusumne are the best wives!!!!!!!

• Members
  • 485 posts
  • LocationAcharnes

Posted 14 July 2015 - 20:16

Καιρός να μαζεύω τα μπογαλάκια μου.... Αυτό λέω. Και εγώ έλεγα με τέτοιους όρους καλύτερα grexit. Το θέμα είναι ΤΩΡΑ τι κάνουμε στηνόμαστε και κατεβάζουμε τα παντελόνια ή κάνουμε καβάλα το αεροπλάνο και πάμε προς όπου έχει δουλειά μεριά;

Δηλαδή ΟΚ εφόσον δεν μπορούν αυτοί τι μπορούμε να κάνουμε εμείς γι αυτό; Και το να πετάμε μολότοφ σε αστυνόμικούςΔΕΝ είναι λύση. Ίσως μια απεργία στο Βερολίνο να είναι.

Edited by pc_magas, 14 July 2015 - 20:19.

#82342 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 14 July 2015 - 23:20

11755084_10206372460366663_3228200780469

#82343 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 863 posts

Posted 15 July 2015 - 00:02

Youtube Video

09pntFA.png?1

#82344 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 July 2015 - 15:45

Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι τι έπαθε το ΔΝΤ και είναι ξαφνικά τόσο φιλικό. Περίμενε να το αφήσουμε απλήρωτο πρώτα για να το χτυπήσει αυτός ο ξαφνικός έρωτας και να τα συνειδητοποιήσει όλα αυτά;

http://www.kathimerini.gr/823543/article/oikonomia/ellhnikh-oikonomia/lysh-pio-sygkekrimenh-kai-filodo3h-zhta-to-dnt

Άσχετο, female William Wallace. Είχα και καιρό να ακούσω γνήσια σκοτσέζικη προφορά και μου έκανε εντύπωση. :P

Youtube Video

Edited by Gilmaru, 15 July 2015 - 16:31.

#82345 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 15 July 2015 - 19:04

ΔΝΤ: Πρέπει να μειώσετε το χρέος της Ελλάδας.

ΕΕ: Δεν χρειάζεται, καλό είναι.

ΔΝΤ: Τότε δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε στην νέα χρηματοδότηση.

ΕΕ: Μα είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας.

ΔΝΤ: Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε.

ΕΕ: Τότε δεν μπορεί να δοθεί η τρίτη χρηματοδότηση στην Ελλάδα.

ΕΕ: Ελλάδα το μπούλο.

GR: Ευχαριστώ!

pLUNzgk.jpg

rsrGbGx.gif

#82346 hgatakoskylos

hgatakoskylos

Anime Fan

• Members
  • 139 posts

Posted 15 July 2015 - 20:02

Μόνο εγώ είμαι που έχω την εντύπωση ότι τώρα ο καθείς πολιτικός και βουλευτής κάνει κυριολεκτικά ότι του καπνίσει; Αν υπήρχε κάποιο σχέδιο και ομόνοια θα φαινότανε, τώρα ο καθείς ότι του έρθει κάνει(όπως νομίζω). Και δεν έννοώ φυσικά απλώς ότι υπάρχουν διαφορετικές αποψεις, αυτό είναι φυσιολογικό.

#82347 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 posts

Posted 15 July 2015 - 21:38

Τι εννοείς ακριβώς; Μιλάς για τις διαφοροποιήσεις στον ΣΥΡΙΖΑ;

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι μια συμμαχία πολλών παλιότερων κομμάτων. Όταν γίνονται πράγματα που κάποιος μπορεί να πει ότι είναι αντίθετα στην κοινή βάση πάνω στην οποία σχηματίστηκε, είναι λογικό να συμβαίνει αυτό. 

Αυτό δεν έχει να κάνει με τυχόν ύπαρξη σχεδίου ή όχι.

Με την ευκαιρία, αφήνω αυτό εδώ:

http://info-war.gr/2015/07/%CE%B8%CE%B1-%CE%B4%CF%89%CE%B8%CE%B5%CE%AF-%CF%83%CF%84%CE%B7-%CE%B4%CE%B7%CE%BC%CE%BF%CF%83%CE%B9%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%87%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BF-grexit/

Edited by Gilmaru, 15 July 2015 - 21:43.

#82348 Babba

Babba

AWMN member!

• Members
  • 548 posts

Posted 15 July 2015 - 21:56

Πάντως διαβάζοντας με προσοχή τα μέτρα, υπάρχει μια σαφής στόχευση προς τους έχοντες και κατέχοντες, τους ηλικιακά μεγαλύτερους και τους αγρότες.

Που όλως τυχαίως, είναι ο πυρήνας του "πάση θυσία ευρώ". 

Είναι προφανές ότι όταν προσφέρεσαι για θυσία, πρώτο σε θυσιάζουν.

Χωρίς Παλέρμο,

δεν έχει υπογραφή.

#82349 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 16 July 2015 - 10:52

ΔΝΤ: Πρέπει να μειώσετε το χρέος της Ελλάδας.

ΕΕ: Δεν χρειάζεται, καλό είναι.

ΔΝΤ: Τότε δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε στην νέα χρηματοδότηση.

ΕΕ: Μα είναι απαραίτητη η συμμετοχή σας.

ΔΝΤ: Δυστυχώς δεν μπορούμε να συμμετάσχουμε.

ΕΕ: Τότε δεν μπορεί να δοθεί η τρίτη χρηματοδότηση στην Ελλάδα.

ΕΕ: Ελλάδα το μπούλο.

GR: Ευχαριστώ!

actualy this is plausible..

πολυ φοβαμαι οτι αυτη η φιλικοτητα του ΔΝΤ καθε αλλο παρα φιλικοτητα ειναι..βασικα με αυτο που κανει ειναι να μπλοκαρει την συμφωνια και οχι να την βοηθαει.εκτος και αν αλλαξει σταση η Ε.Ε και πει οκ ..

το θεμα ειναι οτι τα πραγματα ειναι πολυ ρευστα και επικινδυνα...τιποτα δεν εχει ακομα ξεκαθαριστει...ακουγονται πολλα και ουτε τα μισα δεν εχουν βγει παραεξω....

και οσο περναει ο καιρος ακομα και με αυτα που γινονται το σχεδιο σοιμπλε με το 5ετες ταιμ ουτ μου μοιαζει ολο και ποιο κοντα...η και το παραληλο νομισμα δεν ξερω...

αν παντως ολα αυτα δεν γινουν και παραμεινουμε στο ευρω και με την συμφωνια να περναει σιγα σιγα στην υλοποιηση της..καλο θα ειναι να δουμε και μερικα πραγματα...

εγινε μεγαλος ντορος για το Φ.Π.Α. αλλα τα πραγματα δεν ειναι και τοσο τραγικα οπως τα δειχνουν.

παρακατω ειναι η λιστα με το τι αλλαζει στο Φ.Π.Α.

Spoiler:

το 1ο ειναι δυσκολο καθως θα ανεβουν τα διδακτρα αρα και κατεπεκταση τον μισθο που μπαινει στο σπιτι

το 2ο δεν ειναι τοσο τραγικο αφου για παραδειγμα οσο αφορα την εστιαση αν πας να φας με μια παρεα εξω και κανεις 100 ευρω λογαριασμο θα πληρωσεις 110.δεν ειναι το τραγικοτερο απο αυτα που συμβαινουν ολα αυτα τα χρονια.

εδω λινκ για τα τροφιμα μονο...δεν το βλεπω και τοσο τραγικα

http://news247.gr/eidiseis/oikonomia/se-poia-proionta-ayksanontai-oi-times-logw-toy-fpa-sto-23.3575455.html

σε ολα τα αλλα προσωπικα δεν θα ηθελα να ανεβουν φυσικα αλλα δεν ειναι κατι τραγικο...εκτος απο τα εισιτηρια σε μμμ και ψυχαγωγια που ηδη ειναι ακριβα για τα γουστα μου.

το 3ο απο την αλλη ειναι αρκετα ενθαρυντικο..

το 4ο τελικα με τα νησια αλλα νταλλα..για φετος δεν τους πειραζει καθολου,για του χρονου βαραει νησια τυπου μυκονος ροδος σαντορινη κ.α.που πεφτει το κλεψιμο της αρκουδας...προοδευτικα τα υπολοιπα...και τα ποιο απομακρυνσμενα που ειναι και λογικο δεν τα ακουμπα καθολου...

δεν λεω οτι ειμαι υπερ του μνημονιου αλλα εδω που φτασαμε πρεπει να τα δουμε λιγο ποιο αναλυτικα (ο καθενας ατομικα και αναλογα το συμφερον του) και πως μπορουμε να το αντιμετωπισουμε...

στην συνεντευξη που εδωσε προχτες ο τσιπρας στην ερτ για μενα τα ειπε μια χαρα..αλλα επρεπε να πει και καποια πραγματα που δεν τα ειπε....

πχ..η αλλαγη στα ταμεια..διαβασα οτι ολα τα ασφαλιστικα ταμεια θα αποροφηθουν απο τα 3 βασικα(ΙΚΑ,ΟΑΕΕ,ΟΓΑ)αρα 3 υπερ ταμεια που ειναι καλο οπου και θα μαζευτουν αυτα τα ελειματα και καποιος θα βγει μια ακρη,επισης υπαρχει αναφορα μεσα στην συμφωνια,οπου θα αλλαξει το συστημα ασφαλισης,ειδικα στον ΟΑΕΕ που ειναι πλαφον ασφαλιση(εγω απο την 1η μου χρονια εδινα 45ο το 2μηνο)με ασφαλιση αναλογα εισοδηματος..

αυτο συμβαινει σε ολη την ευρωπη εκτος απο εμας και την ισπανια.

πχ με πολυ απλα λογια..κανεις 10000 ευρω το χρονο εχεισ ενα αφορολογητο,πχ 5000 και για τα υπολοιπα 5000 βαση ενος συντελεστη πχ 10% βγενει ενα ποσο που διαιρειτε με το μηνα.αυτο το ποσο θα ειναι η ελαχιστη καταβολη,οπου σημαινει οτι αν πληρωνεις το ελαχιστο καθε μηνα θα παρεις Χ συνταξη στο τελος.θα μπορεις βεβαια να βαζεις και κατι παραπανω,οτι θες, αν μπορεις και στο τελος η συνταξη να βγαινει καλυτερη..

αυτο βοηθαει πχ εμενα που εχω ενα μικρο κουρειο και βαση τζιρου θα πεσει πολυ ποιο κατω απο το 450αρι αλλα θα σκισει(sic) αυτον που παραλληλα με εμενα ειχε λεφτα και ανοιξε 5 κουρεια και δινει τα ιδια με εμενα τοσο καιρο 

γιατι εκτος απο αυτα αν εχεις πχ μια επιχειριση 20 χρονια με μια σταθερη πελατια αρα και πανω κατω σταθερα εσοδα αυτο τον ΟΑΕΕ δεν τον ενοιαζε..γιατι ανα 3-4 χρονια αλλαζεις κλιμακα και φτανει μεχρι 900 το 2μηνο !!!!!

αρα ειναι κατα πολυ ποιο δικαιο και σωστο ...

τα παραπανω ειναι προσωπικη αποψη και ειμαι ανοιχτος και δεκτικος σε διαφωνιες προτασεις και συζητηση....

Edited by vectrapearl, 16 July 2015 - 11:00.

#82350 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,795 posts

Posted 16 July 2015 - 13:39

dvr9ELt.jpg

2yjKBJB.jpg

Edited by Hazuki, 16 July 2015 - 18:04.

rsrGbGx.gif