Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81976 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 14:08

Το ανεξάρτητο δίκτυο της Cyta υπάρχει απλά για να λέει ότι έχει "ανεξάρτητο δίκτυο". Η έκτασή του είναι κυριολεκτικά μηδαμινή. Πρακτικά μιλώντας η συντριπτική πλειοψηφία των γραμμών VOIP της CYTA πατάει πάνω στις γραμμές χαλκού του ΟΤΕ. Και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ενώ οι κλήσεις μέσω internet είναι το επόμενο βήμα στην επικοινωνία η συγκεκριμένη εταιρεία στην Ελλάδα δεν έχει τις υποδομές για να παρέχει ουσιαστική ποιοτητα σε αυτόν τον τομέα. 

Ο ΟΤΕ έχει προετοιμάσει οπτικές ίνες εδώ και αρκετό καιρό. Και μιλάμε για πραγματικά σοβαρό δίκτυο οπτικών ινών. Απλά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη. 

Δεν είναι μπινιά αυτό που συνέβη με το ανοικτό wi fi του OTE. Bασίζεται στην λογική του δίνεις internet - παίρνεις internet. Ε αν δεν είχες internet να δώσεις επειδή δεν είχες υπηρεσίες από τον ΟΤΕ λόγω φραγής λογικό δεν είναι να μην έχεις internet για να λάβεις;

#81977 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 14:26

iristella δουλεύεις στον ΟΤΕ; Πολύ promotion κάνεις. :P
Όσο για το δίκτυο οπτικών ινών του ΟΤΕ να το χέσω.Κυψέλη-Γαλάτσι κλπ. πάνω από 10-12Μbit  δεν πιάνει καμία εταιρεία.

#81978 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 15:11

Καν'τε petition για google fiber. Problem solved.

#81979 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 16:11

Bασικά φταίει όποιος πηγαίνει στην Wind.  

Tώρα οκ δεν ξέρω αν στην Αγγλία τις ίνες τις τηλεμετέφεραν υπόγεια εδώ ίσως χρειαστεί να σκάψουμε λιγάκι. xD 

βασικα στο εξωτερικο δεν εχουν ουτε καν κατανεμητες!

τοσο εκσυγχρονισμενοι ειναι. το λεει φιλος μου που δουλευει σε κατανεμητη του ΟΤΕ!

#81980 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 16:55

iristella δουλεύεις στον ΟΤΕ; Πολύ promotion κάνεις. :P
Όσο για το δίκτυο οπτικών ινών του ΟΤΕ να το χέσω.Κυψέλη-Γαλάτσι κλπ. πάνω από 10-12Μbit  δεν πιάνει καμία εταιρεία.

Hahaha όχι καλέ δεν το έλεγα σε φάση promotion. Ok ίσως να fangirlizw λίγο για το ΟΤΕ ΤV γιατί το έχει μια φίλη μου και είναι όντως πολύ καλό. Αν δεν υπήρχαν τα internets δεν το συζητούσα καν.  Απλά θεωρώ το VDSL σε σπίτι υπερβολή γι αυτό απαντάω στον vectrapearl. Όσο για τις οπτικές ίνες του ΟΤΕ κάτσε να τις δούμε στην πράξη πρώτα και μετά αποφασίζουμε αν θα τις χέσουμε. 

Petran στο εξωτερικό έχουν κατοστάρια για την πλάκα τους. Ας μην την πιάσουμε όμως αυτήν την ιστορία γιατί θα κλαίμε ομαδικώς. 

#81981 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 19:14

Hahaha όχι καλέ δεν το έλεγα σε φάση promotion. Ok ίσως να fangirlizw λίγο για το ΟΤΕ ΤV γιατί το έχει μια φίλη μου και είναι όντως πολύ καλό. Αν δεν υπήρχαν τα internets δεν το συζητούσα καν.  Απλά θεωρώ το VDSL σε σπίτι υπερβολή γι αυτό απαντάω στον vectrapearl. Όσο για τις οπτικές ίνες του ΟΤΕ κάτσε να τις δούμε στην πράξη πρώτα και μετά αποφασίζουμε αν θα τις χέσουμε. 

Petran στο εξωτερικό έχουν κατοστάρια για την πλάκα τους. Ας μην την πιάσουμε όμως αυτήν την ιστορία γιατί θα κλαίμε ομαδικώς. 

Εγώ το VDSL το θέλω κυρίως για το upload.Στη σχολή πιάνει 100Mbit για πλάκα download  και καμιά 30ρα upload και κλαίω.Άμα θες να κατεβάζεις σειρές-ταινίες και ταυτόχρονα να παίζεις και κάποιο παιχνίδι με 10-12 Mbit download και 1 upload απλά δε γίνεται.
Για Γερμανία παίζει 200/100 ή 100/50 με κανα 30ευρω το μήνα +τηλέφωνο.

ΥΓ. Ο άλλος ο βλάκας σε φόρουμ για άνιμε βρήκε να κάνει promotion για τσόντες.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από luffy1908: 20 Ιούνιος 2015 - 19:24

#81982 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 19:35

Καλά άκυρο δεν το λες αν σκεφτεις πως λειτουργουν οι μηχανες αναζητησης.

stasou%2520mygdala.jpg

#81983 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 19:42

Εγώ το VDSL το θέλω κυρίως για το upload.Στη σχολή πιάνει 100Mbit για πλάκα download  και καμιά 30ρα upload και κλαίω.Άμα θες να κατεβάζεις σειρές-ταινίες και ταυτόχρονα να παίζεις και κάποιο παιχνίδι με 10-12 Mbit download και 1 upload απλά δε γίνεται.
Για Γερμανία παίζει 200/100 ή 100/50 με κανα 30ευρω το μήνα +τηλέφωνο.

Βusiness as usual guys don't worry. :) 

Στη Γερμανία με το δίκαιο περί πνευματικών δικαιωμάτων δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κατεβάζεις ελεύθερα σειρές και ταινίες οπότε πάλι μόνο θα έπαιζες. 

Θέλω να πιστεύω όμως ότι και εδώ θα αναβαθμιστούμε κάποια στιγμή. Τώρα οι τιμές στην επικοινωνία είναι θέμα για γέλιο και κλάμα παράλληλα. 

#81984 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 20 Ιούνιος 2015 - 21:03

Βusiness as usual guys don't worry. :) 

Στη Γερμανία με το δίκαιο περί πνευματικών δικαιωμάτων δεν ξέρω κατά πόσο μπορείς να κατεβάζεις ελεύθερα σειρές και ταινίες οπότε πάλι μόνο θα έπαιζες. 

Θέλω να πιστεύω όμως ότι και εδώ θα αναβαθμιστούμε κάποια στιγμή. Τώρα οι τιμές στην επικοινωνία είναι θέμα για γέλιο και κλάμα παράλληλα. 

Δε μπορείς να κατεβάζεις από τόρεντ.Ενός φίλου μου του ήρθε πρόστιμο 800 ευρώ.

#81985 Zentsugi

Zentsugi

Anime Professional

• Members
  • 640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2015 - 05:11

εδω παντως η ταχυτητα αντε να φτανει τα 3.5 Mbps (400-420 Kb) και με το ζορι. Και πληρωνουμε για 24. Τι VDSL....Να ηταν τουλαχιστον 10 Μbps δεν θα ειχα παραπονο.  Ανατολικη Θεσσαλονικη αν δεν εισαι κοντα στον ΟΤΕ τετοιες ταχυτητες να περιμενεις. Μπορει βεβαια να εχουν προβλημα και τα καλωδια της πολυκατοικιας ή ο παροχος (Wind-Tellas).

Τα κινητα τους μαραναν που ειναι ασυμφορα και πανακριβα για γρηγορο και απεριοριστο Ιντερνετ.

Ο ΟΤΕ ειναι απαρχαιωμενος. Ακομα φερνουν εργατες που σκαβουν....Στην Αγγλια ολα ειναι υπογεια με ινες.

σε 1 μηνα σχεδον 2 φορες σκαψαν μπροστα στην πολυκατοικια. 1 για το νερο και μια για τον ΟΤΕ.

Εργοταξιο εχει γινει η περιοχη.

Το αστείο είναι πως ενώ ένας φίλος μου στο ασβεστοχώρι με ΟΤΕ πιάνει 20 mbps εγώ που μένω 700 μέτρα πιο πάνω στον ίδιο δρόμο πιάνω 4. Ε αναγκαστικά έβαλα cyta γιατί είχε καλύτερη προσφορά double play στις χαμηλές ταχύτητες. Γενικά δεν έχω παράπονο από ΟΤΕ καθώς το ίντερνετ είναι αρκετά σταθερό και η τιμή λογική. Μόνο που δε με πείρανε τηλέφωνο να με ενημερώσουν για αλλαγές στα πακέτα τα πρώτα 3 χρόνια και πλήρωνα παραπάνω. Επίσης ο ΟΤΕ δεν έδινε πληροφορίες για τη γραμμή στο γραφείο του πατέρα μου σε άλλες εταιρίες για να αναγκαστούμε να βάλουμε ΟΤΕ. Δηλαδή μας έλεγαν οι εταιρίες ότι τους ελεγε ο ΟΤΕ ότι δεν υπήρχαμε στο δίκτυό του (πράγμα άκρως ηλίθιο γιατί είχαμε τηλέφωνο πριν από κάποια χρόνια). Το πρόβλημα λύθηκε μυστιριωδώς πρόσφατα μετά από φασαρία.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Zentsugi: 21 Ιούνιος 2015 - 05:13

#81986 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 21 Ιούνιος 2015 - 19:47

Εμείς που είχαμε γρηγορότερο internet το 2009 τι να πούμε; :P

Νομίζω ότι επειδή, γενικά, ήμασταν οι πρώτοι που είχαν βάλει internet στο χωριό που μένω (2005) και οι πρώτοι που αναβαθμίσαμε τη γραμμή μας σε adsl (2006: 2mbps και 2009: up to 24mbps) είχαμε πάρει... εργολαβία το δίκτυο, που δεν έφτανε πολύ υψηλές ταχύτητες μεν, αλλά ήταν ικανοποιητικές δε (D:~5mbps, U:~0.80mbps). Τώρα, όμως, που έβαλαν και άλλοι, οι ταχύτητες έχουν πέσει αρκετά (D:~1.8mbps, U:~0.70mbps). Έχω πάρει άπειρες φορές στην εξυπηρέτηση πελατών και δε βλέπω αναβάθμιση του δικτύου μέσα στην επόμενη δεκαετία. Άσε που δεν επιβεβαίωσαν ποτέ τη θεωρία μου, αλλά ούτε μου είπαν για πιο λόγο έχουμε τόση μεγάλη απώλεια μέσα σε 6 χρόνια. Υποτίθεται ότι όσο περνάει ο καιρός, τόσο γρηγορότερη πρόσβαση (θα έπρεπε να) έχουμε!!

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 21 Ιούνιος 2015 - 19:48

#81987 SkullKaizer

SkullKaizer

artist

• Members
  • 751 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2015 - 01:14

cells everywhere cells XD

Imagination is the only limit!

#81988 gogetasjj4

gogetasjj4

Anime Fan

• Members
  • 251 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2015 - 08:36

καλημερααα! εχει κανεις invite για asiatorrent.me ??

#81989 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2015 - 12:44

Και καθώς εχθές το βραδυ είμαι Solo queue στο draft phase και διαβάζω το black hole και είμαι έτοιμος να ποστάρω για το πως η Cyta είναι ότι καλύτερο υπάρχει στην Ελλάδα γιατί έχω να φάω αποσύνδεση εδώ και 8-9 μήνες κλειδώνω στα 13000 και κατεβάζω με 800-1MB συνήθως, ΜΠΑΜ την ώρα που αρχίζει το loading στο LoL πέφτει το inet και δεν μπόρεσα ούτε το post να κάνω :/ Και έπεσε για πάνω από 1 ώρα no jokes. Conspiracy I say.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81990 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 22 Ιούνιος 2015 - 17:04

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 22 Ιούνιος 2015 - 17:04