Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Posted 23 May 2015 - 19:33
Posted 23 May 2015 - 19:39
Περαστικά! Να φας ρύζι-καρότο και να πιεις τσάι για να σου περάσει
Edited by hgatakoskylos, 23 May 2015 - 19:40.
Posted 23 May 2015 - 22:13
hgatakoskylos for president plz
Posted 24 May 2015 - 00:03
Το αστείο είναι ότι εγώ δεν είχα καταλάβει ότι όλο το ποστ του Μαύρου Ρόδου ήταν πλάκα-απάντηση στο πολλ. Νόμισα ότι είχε πραγματικά αυτή την αδιαθεσία και ΄΄οτι πρόσθεσε το "από τη χαρά μου" για πλάκα και για να ταιριάζει στην ερώτηση της δημοσκόπησης και για αυτό απάντησα σοβαρά!!
Posted 24 May 2015 - 00:43
Και μαύρο Ρόδο φωναξες ο πόνος θα περάσει
Εγω το τσάι το φτιαξα, το ρύζι μόνο μένει
μα μαύρη πέτρα λέγομαι,μαύρη και κακιασμενη
Γι αυτό καλα χρηστοπουλα που κάνετε τρελα
ότι αρχίζει με χαρά, τελειώνει με Καρρά
Posted 24 May 2015 - 02:10
Ρόδι να φας μαύρε ρόδε
θα το τραβάς και δε θα βγαίνει
Posted 24 May 2015 - 02:22
Είναι ο Λίθος του Σκότους.
Posted 24 May 2015 - 11:34
αλλα να εισαι καλα, να εχεις εργασια και παλι να προτιμας να μενεις με τους γονεις σου, το θεωρω υπερβολικοσου μπλοκαρει το μυαλο σε ολα.
Αναλόγως με το πόσες εμεπιρίες έχεις και πόσες φορές σου δίνεται η δυνατότητα να αναθεωρείς την σκέψη σου. Συνήθως η οδός αυτή στερείτε αυτού του προνομίου.
Ναι, κάθε τι που δεν στηρίζεται σε παπαγαλία και περιέχει οποιαδήποτε λογική διεργασία πέρα από αυτές που μπορεί να κάνει ένα παιδί δημοτικού θεωρείται απαιτιτικό για τη θεωρητική κατεύθυνση.
Και πέρσι με ρωτάει μια στη σχολή για το πώς να διαβάσει ΤΗ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΠΛΑΤΩΝΑ, γιατί "ε δεν είμαστε όλοι φιλοσοφικές διάνοιες σαν εσένα". Well, ok, δεν δώσαμε ποτέ πανελλήνιες, εγώ τα ξέρω γιατί έχω μικροτσίπ στον εγκέφαλο.
Ωραίος ο Κρητικός πάντως, πράγματι. Πάντα θα σου δώσει πράγματα να γράψεις κι ας μη θυμάσαι συγκεκριμένα ερμηνευτικά. Θυμάμαι ότι αισθανόμουν ασχημα για το γραπτό μου γιατί βιαζόμουν τόσο να τα προλάβω όλα που ούτε που είχα χρόνο να ξαναδώ τι έγραφα εκεί μέσα, αλλά και μόνο η ποσότητα και η υπερβολή στη γλώσσα φτάνει ουσιαστικα. Λάθος πράγματα είναι δύσκολο να πεις εκεί πέρα, anyway. Ρομαντισμός είναι, αν θες, και το λάθος σωστό το κάνεις.
Να θέσω ένα ερώτημα η παιδεία προάγει την σκέψη και την κριτική ικανότητα στο Ελληνικό εκπαιδευτικό σύστημα; Πρακτικά σε Ελληνικό σχολείο και Παν/μιο είναι άγωνο χωράφι ως προς να κάνεις δραστηριότητες εκτός του καθιερωμένου προγρράμματος πχ. Στο Τει Λαμίας σαφώς ΔΕΝ μποσρείς να έχεις μέντορα να σε καθοδηγήσει σε δικό σου project ειδικά σε Επαρχία σχετικά κοντά σε Αστικά Κέντρα.
Και τέλος είναι απαραίτητο να χρειάζεσαι να πας Παν/μιο για να επειβιώσεις εξάλλου η επιβίωση στην Ελλάδα έχει 2 οδους:
- Μετανάστευση (Με added Bonus δημιουργικότητα).
- Startup. (Με έδρα στην Αγγλία)
- Πυρινίκός Υδραυλικός με ικανότητες επισκευής Η/Υ και να κάνει geaurdon Bleu σοταρισμένο. (Δηλαδή να κάνεις 3-n διαφορετικές δουλείες ακόμα και στην ίδια εταιρεία)
Τέλος δεν υπάρχει κάτι που να σε παροντρύνει και να σου δίχνει εναν δρόμο για να βρεις την απάντηση στο Ερώτημα "Τι θες να κάνεις στην ζωή σου;"
Edited by pc_magas, 24 May 2015 - 11:40.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 24 May 2015 - 12:38
Ρόδι να φας μαύρε ρόδε
θα το τραβάς και δε θα βγαίνει
εξαπτέρυγο το τερμάτισες
Είναι ο Λίθος του Σκότους.
με αυτά που βλέπω το σκότος είναι το λιγότερο.
Posted 24 May 2015 - 20:37
..
Όσο για αυτό που συζητάτε για τις εργασίες και τις Παννελάδικές, σίγουρα θεωρείται αυτονόητο ότι αν φτάσεις τρίτη λυκείου σε κανονικό σχολείο (εννοώ όχι τεχνικό λύκειο) θα δώσεις εξετάσεις για να περάσεις Πανεπιστήμιο ΄΄η ΤΕΙ. ....
τι εννοεις με το κανονικο...δηλαδη το τεχνικο δεν ειναι κανονικο?τουλαχιστον στα χρονια μου ειχαμε ακριβως τις ιδιες πανελληνιες εξετασεις με ακριβως ιδια θεματα και με μικροτερο πσοστο % σε αριθμο εισαχθεντων .....
γιατι πρεπει να υποβαθμιζετε τα τεχνικα λυκεια....?
Edited by vectrapearl, 24 May 2015 - 20:39.
Posted 24 May 2015 - 20:57
Παρεξήγηση, αγαπητέ vectra! Απλώς δεν ήξερα πως να πω το μη τεχνικό Λύκειο(μήπως το συμβατικό Λύκειο σου ακούγεται καλύτερα); Και βέβαια, έχεις δίκιο και από το τεχνικό Λύκειο μπορείς να δώσεις Παννελήνιες, απλά έχουν λίγο διαφορετική βαθμολόγηση και διαφορετικά θέματα(αυτό το ξέρω απ' το φροντιστήριο που πήγαινα, καθώς μας έδωσαν σε κάποα φάση για εξάσκηση και θέματα νυκτερινών-τενικών λυκείων-κάτι τέτοιο. Επίσης ίσως γίνονται σε διαφορετική ημερομηνία;
Όμως τα ΕΠΑΛ είναι τα τεχνικά λύκεια ή είναι κάτι άλλο; Γιατί πάντα νόμιζα ότι από τα ΕΠΑΛ πας σε τεχνική σχολή (ΙΕΚ) ανάλογα με τι κατεύθυνση επιλέγεις.
Απλώς στην περιγραφή τα μπέρδεψα, λόγω κούρασης,εδώ έκανα λάθος το παρωνύμιο της κοπέλας το Μαύρη Πέτρα (φαίνεται είδα μόνο το αρχικό γράμμα R και βιαστικά συμπέρανα ότι λέει Rose!)
Posted 24 May 2015 - 21:44
Γενικό λύκειο λέγεται.
Posted 24 May 2015 - 21:58
τι πετρα τι τριανταφυλλο. Και τα δυο προκαλούν πόνο αν το θελήσεις.
Posted 24 May 2015 - 22:17
γιατι πρεπει να υποβαθμιζετε τα τεχνικα λυκεια....?