Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81661 uzoumakinaruto

uzoumakinaruto

絶望

• Members
  • 1 Δημοσιεύσεις:
  • Locationブラックホール

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:13

Η κοινονεια μας εχει πλασαρει καποια στερεοτυπα γυναιακων και αντρων απτην αλη. Χαρη σαυτο, ο μεγαλυτερος πληθισμος θα τεινει παντα προς το λεπτο , ψηλο, λευκο και οχι στο αντιθετο. Και δεν ξερω κατα ποσο μπορει να θεωρειθει "γουστο" και οχι πλυση εγκεφαλου. Αν παμε πολλα χρονια πισω αρεσαν περισσοτερο οι παχουλες πχ.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από uzoumakinaruto: 17 Μάιος 2015 - 23:13

#81662 robostav

robostav

ηλεκτρονικός υπάλληλος...

• Members
  • 425 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:13

δλδ καταλήξαμε ότι κάποιος είναι ρατσιστής αν δεν του αρέσουν οι μαύροι/μαύρες/λευκοί/λευκές/κίτρινοι/κιτρινες/πουά κλπ?

ο ίδιος θα μπορούσε να πει ότι δεν του αρέσουν οι χοντροί/χοντρές/αδύνατοι/αδύνατες/κοκκινομάληδες/με μικρές πατούσες ,με μεγάλες...

καλό είναι να προσέχουμε να μην βάζουμε εύκολα ταμπέλες. Το ότι οι σεξουαλικές μας προτιμήσεις είναι κατευθυνόμενες μέσω media να το δεχτώ, αλλά κάποιος δεν θα εκδηλώσει ρατσιστική ιδεολογία μόνο και μόνο επειδή δεν έλκεται σεξουαλικά προς μια συγκεκριμένη φυλή ανθρώπων.

kamui respect για το κείμενο! δεν συμφωνώ γενικά αλλά i see your point

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81663 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:14

inbe4 "κυριαρχει ο ρατσισμος στην κοινωνια και υποσυνειδητα αλλαζει και τα γουστα μας "

edit: ε ναι  :lol:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 17 Μάιος 2015 - 23:15

2bbd14fc.jpg

#81664 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:15

βαν μι

Βασικά το θέμα δεν είναι να φας βαν. Αυτό δεν θα σε κάνει λιγότερο μονο διάστατη και κολλημένη. Πραγματικά μου θυμίζεις κάτι φανατικά θρησκευόμενους που ότι και να τους λες, τον χαβά τους αυτοί.

#81665 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:16

φιλε ειπες κατι?

:3

#81666 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:16

όσο δεν τα επιβάλει στους άλλους

Εφόσον κάποιος δεν επιβάλλει την σεξουαλικότητά του και τις σεξουαλικές του προτιμήσεις ως σωστές, θεωρώ και εγώ ότι είναι οκει. Δεν μπορώ να πάω να πω σε κάποιον, προφανώς, ότι ΠΡΕΠΕΙ να είσαι ετεροφυλόφιλος. Δεν μπορώ εγώ να τον κατευθύνω στον σύντροφο που θα επιλέξει. Δικιά του επιλογή, ό,τι θέλει κάνει. Βασικά, ας το πω ωμά, ο καθένας κάνει ό,τι θέλει στο κρεβάτι του. Από εκεί και πέρα, η επιλογή του συντρόφου του δεν σημαίνει ότι αποκλείει όλες τις υπόλοιπες γυναίκες ή άνδρες ως όντα ή ως πιθανούς συντρόφους. Νομίζω ότι είναι αποκλείνον από τον ρατσισμό. Γιατί νομίζω κανένας δεν μίλησε για αποκλεισμό παραπάνω, αλλά ίσως για ένα μεγαλύτερο ποσοστό πιθανοτήτων... Έτσι νομίζω δηλαδή.

Η κοινωνία μπορεί να προβάλλει κάποια πρότυπα ομορφιάς, από εκεί και πέρα δεν χρειάζεται να παραμείνεις σε αυτά. Δεν σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα πέρα από το ψηλό, αδύνατο, δεν είναι ωραία ή έστω στο μεσαίωνα που θεωρούσαν τις γυναίκες που είναι πολύ λεπτές και χωρίς στήθος ανίκανες να είναι γυναίκες και κυριότερο αδύνατο να μπορούν να κάνουν υγιείς παιδιά.... Νομίζω ότι έχουμε προχωρήσει σαν όντα για να σκεφτόμαστε έτσι...

Keito, το παραπάνω σου ποστ απαντάει στο δικό μου ή σε προηγούμενα posts; Θα ήθελα να μάθω.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamen Tantei Zura: 17 Μάιος 2015 - 23:55

#81667 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:17

Βασικά το θέμα δεν είναι να φας βαν. Αυτό δεν θα σε κάνει λιγότερο μονο διάστατη και κολλημένη. Πραγματικά μου θυμίζεις κάτι φανατικά θρησκευόμενους που ότι και να τους λες, τον χαβά τους αυτοί.

πλάκα έχεις εσύ τελικά. εμένα μου θυμίζεις τους αμεριΚΚΚανους που φωναζουν και βριζουν οταν η ομαδα τους χανει στο γηπεδο.

#81668 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:19

Jesus is the way.

πλάκα έχεις εσύ τελικά. εμένα μου θυμίζεις τους αμεριΚΚΚανους που φωναζουν και βριζουν οταν η ομαδα τους χανει στο γηπεδο.

ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθον βαλέτω

#81669 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:20

Παιδιά δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν μου αρέσουν οι μαύροι οκ. Δεν μου αρέσουν, ξέρετε είναι σε φάση η γνώμη μου έτσι; 

:)

οχι

Όπως ανέφερα, το πρόβλημα είναι ότι δε βλέπεις τις δύο διαστάσεις και ταυτίζεις το σεξουαλικό με το μη.

Επίσης προκαλείς με τον τόνο σου :(

#81670 Keito

Keito

Tamako Markeito

• Members
  • 1.194 Δημοσιεύσεις:
  • Locationat the bus stop, waiting for 140

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:21

Keito, το παραπάνω σου ποστ απαντάει στο δικό μου ή σε προηγούμενα posts; Θα ήθελα να μάθω.

Σε προηγούμενα,

#81671 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:22

Φωναζουν και βριζουν οταν η ομαδα τους χανει στο γηπεδο.

80% Του Ελλνικού πληθησμού; Ohh shit! Illuminati confirmed.

#81672 Kamen Tantei Zura

Kamen Tantei Zura

Ore-sama

• Members
  • 837 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:23

@Keito

Απλά ήθελα να μάθω αν αυτό

Παιδιά δεν είμαι ρατσιστής απλά δεν μου αρέσουν οι μαύροι οκ. Δεν μου αρέσουν, ξέρετε είναι σε φάση η γνώμη μου έτσι;

ήταν απάντηση στο πρώτο ποστ που έκανα για το συγκεκριμένο θέμα.

#81673 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Takayama, εσύ δεν παραπονιόσουν κάτι σελίδες πριν ότι δεν αντιμετωπίζονται όλοι οι συνομιλητές με το σεβασμό που αρμόζει;

Εν πάσει περιπτώσει, η συζήτηση είναι στο τσακ να εκτροχιαστεί. Don't make me turn this car around.

6dqFccT.gif

#81674 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Keito πάντως, παρότι καταλαβαίνω τον προβληματισμό σου, δεν παύει να υπάρχουν προτιμήσεις στον σεξουαλικό τομέα που δεν έχουν να κάνουν απόλυτα με τις συνειδητές μας επιλογές. 

Φυσικά, αν κάποιος είναι ρατσιστής ή σεξιστής, αυτό πιθανότατα θα αντανακλάται και στην σεξουαλική του συμπεριφορά και προτιμήσεις. Η διαφορά είναι, ότι ούτως ή άλλως σε άντρες και γυναίκες υπάρχει ένα κομμάτι αυτού που θεωρούμε σεξουαλικά ελκυστικό που δεν έχει να κάνει απόλυτα με τις επιλογές μας σε συνειδητό επίπεδο. Ένα άτομο μπορεί να αποδέχεται τους ανθρώπους όλων των φυλών, σωματότυπων κλπ, αλλά μπορεί να μην παύει να έλκεται περισσότερο από κάποιες/κάποιους με συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. 

Από συγκεκριμένα χαρακτηριστικά στις εκφράσεις ή την εμφάνιση του άλλου, μέχρι το οτιδήποτε. Από εκεί και πέρα όταν το συνειδητοποιείς ή/και γνωρίζεις τον άλλο/η καλύτερα "βλέπεις" και άλλα στοιχεία του και πλέον η έλξη γίνεται διαφορετική. Αλλά δεν παύει να υπάρχει το μη συνειδητό στοιχείο ως ένα βαθμό.

Having said that

inbe4 "κυριαρχει ο ρατσισμος στην κοινωνια και υποσυνειδητα αλλαζει και τα γουστα μας "

Αυτό μην το λες γι αστείο, υπάρχουν έρευνες που δείχνουν ότι διάφορα στερεότυπα επηρεάζουν το τι θεωρούμε ωραίο και τι όχι και είναι και πολύ φυσικό αν το σκεφτείς. Επειδή οι προτιμήσεις μας δεν επηρεάζονται μόνο από τα κοινωνικά στερεότυπα, δεν σημαίνει ότι μένουν εντελώς ανεπηρέαστες από αυτά.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 17 Μάιος 2015 - 23:26

#81675 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 17 Μάιος 2015 - 23:24

Εγώ μια φορά έβρισα τον Sasuke επειδή χλεύασε τον Kakashi (spoiler)