Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81481 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 22:41

Takayama, αν δε βλέπεις ίχνος σεξισμού στις αντιδράσεις για τη νέα Thor ή το post του Vetus για τη Supergirl ή γενικώς τη γκρίνια των fanboys κάθε φορά που η βιομηχανία των κόμικ κάνει την οποιαδήποτε κίνηση να γίνει πιο φιλόξενη στις γυναίκες που πάντα ασχολούνταν κι ακόμα ασχολούνται μ'αυτά, δε νομίζω ότι μπορώ να σε βοηθήσω.

και φυσικά για τον καλό τον κώστα, τον κωστάκη, τον Constantine ακόμη κι αν δεν τον ξαναδώ στην μικρή οθόνη, θα μείνει στην καρδιά μου για όλους τους λάθους λόγους.

βάλε κώστα κι όλα δώστα.

Κι εγώ ρε φιλενάδα! #justice4john

6dqFccT.gif

#81482 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 22:53

όταν έγινε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα για μία super hero σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια και ξεκινήσαμε με την φράση "φτιάχνει και sandwich" 

το κανεις και ακουγεται λες και φταιω εγω που καταληξαμε εδω.

#81483 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 22:54

cheater and a beater

#81484 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 22:57

:x3:  :x3:  :x3:  :x3:  :x3:  :x3:  :x3:  :x3:  :x3:  :x3:

Δημοσιευμένη  εικόνα

#81485 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 22:59

Για την Supergirl δεν λέω τίποτα και μάλλον ήταν λάθος μου να μιλήσω γιατί προφανώς άτομα λένε μεγάλες μαλακίες.

Για τον Thor όμως δεν κάνω πίσω για κανέναν λόγο, γιατί δεν ήταν κίνηση να κάνουν τον χώρο τον κόμικ περισσότερο φιλόξενο για τις γυναίκες, ήταν απλά κίνηση που αποσκοπούσε στο άμεσο κέρδος και την έκθεση του κόμικ σε μεγαλύτερο κοινό μέσω ίντριγκας.

Δεν υπάρχει λόγος να μην υπάρχουν ικανές γυναίκες super ήρωες(ηδες?), προφανώς και η ικανότητα για ηρωισμό δεν είναι κάτι που καθορίζεται από το φύλο, άσχετα που ιστορικά έχουν δοθεί δυσανάλογα περισσότερες δυνατότητες στους άνδρες να αναδειχθούν με ηρωικά κατορθώματά.

Θα προτιμούσα να γράψουν έναν καινούριο χαρακτήρα, που είναι γυναίκα. Αυτό που έκαναν στον Thor ήταν άθλιο και γλοιώδες, και οι "φεμινίστριες"  δεν θα έπρεπε να μάχονται ενάντια στους Thor-fans που λένε "Τι σκατά έκαμαν στον Thor τον άντρακλα μας", αλλά στου συγγραφείς που τις χρησιμοποιούν για να πουλήσουν περισσότερο απο το άπειρο praising/retweeting/reblogging etc.

Ο Fem-Thor έκανε την γυναίκα εργαλείο και μηχανή για χρήματα. Δεν έκανε τον κόσμο τον κόμικ πιο φιλόξενo.

#81486 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:04

Σε αντίθεση με κάθε έκφανση της pop culture που απευθυνόταν σχεδόν αποκλειστικά και μόνο σε συγκεκριμένο κοινό για την ψυχή της μάνας των δημιουργών; 

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το επιχείρημα αυτό. Αν δεν πουλάει κάτι ακούμε το "δεν πουλάει τι θέλετε να πεινάσουν?Δεν είστε μερίδιο της αγοράς" Από την άλλη αν τελικά πουλάει ακούμε το " Το κάνουν για τα λεφτά". 

Ναι και εγώ θα ήθελα Black Widow ταινία αλλά προφανώς θεωρείται μεγάλο επιχειρηματικό ρίσκο. Oh wai-

#81487 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:07

Ας μου δώσουν ταινία Green Lantern πριν το 2020 και ας την κάνουν με βοΪδοσκούλικο της Αλάσκας πρωταγωνιστή :(

qzMHWHd.png

#81488 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:08

Το Green Lantern δεν έχει ήδη ταινία; 

#81489 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:08

OXI.

qzMHWHd.png

#81490 Six Winged Angel

Six Winged Angel

Κινητό Spoiler

• Members
  • 1.906 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:09

Χμ, δεν το είχα πάρει χαμπάρι τούτο, θα του ρίξω μια ματιά του Υπερκοριτσιού.

Η στολή εντάξει I guess, αν και δεν είμουν ποτέ φαν της φούστα-version αλλά υποθέτω είναι η πιο εικονική (new 52 με ψηλό γιακά μακρια μανίκια  και ψιλές μπότες teh coolest πλχ δο)

Δεν μου αρέσει βέβαια που διάλεξαν το lame "gender-bender clark" σενάριο υπήρχαν πιο ενδιαφέρουσες εκδοχές για adaptation.

Gorgeous Melissa Benoist ξανθό version κλείνει σπίτια καταστρέψει οικογένειες 

#81491 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:09

Ναι καλά πάρε νουμεράκι και περίμενε τη σειρά σου Mad Hatter.

#81492 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:10

Σε αντίθεση με κάθε έκφανση της pop culture που απευθυνόταν σχεδόν αποκλειστικά και μόνο σε συγκεκριμένο κοινό για την ψυχή της μάνας των δημιουργών; 

Δεν καταλαβαίνω πραγματικά το επιχείρημα αυτό. Αν δεν πουλάει κάτι ακούμε το "δεν πουλάει τι θέλετε να πεινάσουν?Δεν είστε μερίδιο της αγοράς" Από την άλλη αν τελικά πουλάει ακούμε το " Το κάνουν για τα λεφτά". 

Ναι και εγώ θα ήθελα Black Widow ταινία αλλά προφανώς θεωρείται μεγάλο επιχειρηματικό ρίσκο. Oh wai-

Tο θέμα είναι το που τραβάς την διαχωριστική γραμμή. Εκεί που αρχίζει το canon μιας σειράς πρέπει να τελειώνει η εκμετάλλευση για τα λεφτά. Όταν ο Thor Odinson, Son of Asgard γίνεται o Thor Odinson, Son of Asgard ο οποίος είναι γυναικά? Wut?

For fucks sake people, just make a new character.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 14 Μάιος 2015 - 23:12

#81493 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:13

Bασικά αν δεν με απατάει η μνήμη μου το Thor χρησιμοποιείται ως τίτλος του ατόμου που είναι άξιος/άξια να χρησιμοποιεί το σφυρί. Υπάρχει ακόμη ο γιός του Odin ο οποίος είναι άντρας και ο οποίος έχασε την αξιοσύνη του επειδή του ψιθύρισε ο παπάς στ αυτί. (το οποίο μου δημιουργησε το ερώτημα αν τελικά πλεόν τον λένε Snorfblat) 

Οπότε για νέο χαρακτήρα μιλάμε όντως. Και νομίζω γίνεται σαφές και μετά την αποκάλυψη της ταυτότητάς της I think (αλλά πραγματικά ο χρόνος μου είναι αρκετά περιορισμένος για να κρατάω λεπτομερές ημερολόγιο για τις εξελίξεις σε DC/Marvel)

#81494 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 Δημοσιεύσεις:
  • LocationAtelier BOZ

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:16

Δεν έχουμε καμία αυταπάτη ότι η Marvel κάνει ό,τι κάνει από ιδεολογία, φυσικά νοιάζεται για το κέρδος. (Κάτι που φαίνεται ότι δούλεψε γιατί ο τίτλος τα πάει καλύτερα στις πωλήσεις.) Και ξέρεις κάτι; Δε με νοιάζει και τόσο. Το περιβόητο canon αλλάζει κάθε τρεις και λίγο, δεν είναι αρκετά ισχυρό επιχείρημα για μένα το "πάντα έτσι ήταν". Απ'την άλλη, βεβαίως και θέλω περισσότερους γυναικείους χαρακτήρες στα κόμικ μου, αλλά η πραγματικότητα σε DC και Marvel είναι ότι οι καινούριοι χαρακτήρες σπάνια περπατάνε αρκετά ώστε να συντηρήσουν αργότερα solo title. Εκτός κι αν είναι legacy character που εμφανίστηκε πρώτα σε main title. Σαν τη Thor και τον Sam ως Captain America. It is what it is.

ETA: ρε Mad_Hatter, με συγκινεί το ενδιαφέρον σου για το Green Lantern, bless!

6dqFccT.gif

#81495 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 14 Μάιος 2015 - 23:17

Tο θέμα είναι το που τραβάς την διαχωριστική γραμμή. Εκεί που αρχίζει το canon μιας σειράς πρέπει να τελειώνει η εκμετάλλευση για τα λεφτά. Όταν ο Thor Odinson, Son of Asgard γίνεται o Thor Odinson, Son of Asgard ο οποίος είναι γυναικά? Wut?

For fucks sake people, just make a new character.

Spoiler: spoiler for femthor unreleased/whatever

qzMHWHd.png