Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81466 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 14 May 2015 - 21:57

Totally.

/s

#81467 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 14 May 2015 - 21:59

(_̅_̅_̅_̅_̅м̅a̅я̅i̅j̅u̅a̅n̅a̅_̅_̅_̅ () ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็

#81468 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 posts
  • LocationRealm of perdition

Posted 14 May 2015 - 21:59

Πολλά άτομα σημερινή κοινωνία έχουν πολύ διαστρεβλωμένη βλέψη για το είναι και δεν είναι "equality", διαστρεβλωμένη σε τέτοιο βαθμό που σταματάει να σημαίνει ισότητα.

Αυτό ακριβώς φιλε. Τώρα, αν το δεις απο την αντιθετη οπτική, θα καταλάβεις κάποια πράγματα. :P

O6rrvsU.jpg

#81469 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 14 May 2015 - 22:00

(_̅_̅_̅_̅_̅м̅a̅я̅i̅j̅u̅a̅n̅a̅_̅_̅_̅ () ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็

κλεεεεεεεεεεφτη εκλεψες το αριστουργημα μου και το εκανες 420

#81470 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 14 May 2015 - 22:04

νομιζες οτι εισαι ο μονος που μπορει να το κανει Blacko Rocko-san?

YouHavNoPowerHere-cropped.jpg

#81471 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts

Posted 14 May 2015 - 22:08

7fZb0yH.png

till another century, bruh

#81472 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 May 2015 - 22:13

Αυτή η θάλασσα  στο Supergirl πρέπει να γέμισε από τα δάκρυα των καταπιεσμένων από την μία super hero σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια. 

Aλλά εντάξει όπως είπε και η Tristessa πάλι καλά που υπάρχουν και διαμάντια όπως το adaptation του Lucifer που θα συναρπάσουν με την πρωτοτυπία του Monster of the week detective procedural. :) 

#81473 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 14 May 2015 - 22:18

till another century, bruh

see-ya_o_1224270.jpg

#81474 Tristessa

Tristessa

putting the fun in funeral

• Moderators
  • 989 posts
  • LocationAtelier BOZ

Posted 14 May 2015 - 22:22

Το πιο αστείο σ'αυτή τη συζήτηση (πέρα απ'τη συνήθη τρικυμία εν κρανίω για το φεμινισμό αλλά ειλικρινά δεν υπάρχει λόγος να επεκταθούμε) είναι ότι μιλάμε για τη Supergirl.
Η DC, μετά από 3 σεζόν Arrow, 1 Flash, 1 Constantine και 1 Gotham (fucking Gotham ρε φίλε) εδέησε να κάνει επιτέλους και μία με γυναίκα πρωταγωνίστρια και ο άλλος γκρινιάζει που δεν έδωσαν και στον Κρύπτο το σούπερ σκυλί! Υπάρχει κυριολεκτικά σειρά για τον παππού του Superman στα σκαριά (Krypton, από τον douchebag extraordinaire David Goyer) αλλά η σειρά της Supergirl είναι too much;

ETA: Α ναι, είχα ξεχάσει το Lucifer! Όπως και το Legends of Tomorrow.

6dqFccT.gif

#81475 Toriko

Toriko

Toriko

• Members
  • 708 posts
  • LocationFUCKING SPACE!!!

Posted 14 May 2015 - 22:26

Youtube Video

header.jpg?t=1485907896

#81476 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 14 May 2015 - 22:29

Αυτό δεν είναι "αντιφεμινιστικό" και hur durr και λοιπές μαλακίες, είναι απλά ηλιθιότητα των Fans. Έτσι ακριβώς όπως δεν ήταν "αντιφεμινιστική"  η κατακραυγή για τον Fem-Thor αλλά κατακραυγή για το ηλίθιο περιεχόμενο του κόμικ που είναι αντίθετο στο canon της σειράς.

#81477 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts

Posted 14 May 2015 - 22:29

tumblr_inline_nntbfv5AhZ1qb0jas_540.jpg

bai

και φυσικά για τον καλό τον κώστα, τον κωστάκη, τον Constantine ακόμη κι αν δεν τον ξαναδώ στην μικρή οθόνη, θα μείνει στην καρδιά μου για όλους τους λάθους λόγους.

βάλε κώστα κι όλα δώστα.

#81478 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 May 2015 - 22:30

" Δεν είμαι εγώ μισογύνης αυτές είναι γυναίκες." 

#81479 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 14 May 2015 - 22:33

" Δεν είμαι εγώ μισογύνης αυτές είναι γυναίκες." 

Εάν απευθυνόμαστε σε εμένα, που υποθέτω όντως το κάνουμε, θα μπορούσα να ξέρω σε τι ακριβώς το βασίζουμε?

#81480 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 14 May 2015 - 22:41

Όταν γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων στις οποίες τα περισσότερα "θέματα" γκρίνιας του fandom εστιάζουν στο φύλο, όταν έγινε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα για μία super hero σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια και ξεκινήσαμε με την φράση "φτιάχνει και sandwich" και περάσαμε στο τι γυναίκα τι παιδί τι σκυλί (το οποίο είναι ανησυχητικό σε πολλαπλά επίπεδα) και μου λες ότι δεν υπάρχει θέμα αντιφεμινισμού και σεξισμού η νοοτροπία της συζήτησης είναι ακριβώς αυτή. 

Οπότε μας εξοικονομώ διαδικτυακό μελάνι και το λέω μία και έξω για να μην κοροιδευόμαστε.