Totally.
/s
Posted 14 May 2015 - 21:57
Totally.
/s
Posted 14 May 2015 - 21:59
(_̅_̅_̅_̅_̅м̅a̅я̅i̅j̅u̅a̅n̅a̅_̅_̅_̅ () ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็
Posted 14 May 2015 - 21:59
Πολλά άτομα σημερινή κοινωνία έχουν πολύ διαστρεβλωμένη βλέψη για το είναι και δεν είναι "equality", διαστρεβλωμένη σε τέτοιο βαθμό που σταματάει να σημαίνει ισότητα.
Αυτό ακριβώς φιλε. Τώρα, αν το δεις απο την αντιθετη οπτική, θα καταλάβεις κάποια πράγματα.
Posted 14 May 2015 - 22:00
(_̅_̅_̅_̅_̅м̅a̅я̅i̅j̅u̅a̅n̅a̅_̅_̅_̅ () ด้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็้้้้้้้้็็็็็้้้้้็็็็็
κλεεεεεεεεεεφτη εκλεψες το αριστουργημα μου και το εκανες 420
Posted 14 May 2015 - 22:04
νομιζες οτι εισαι ο μονος που μπορει να το κανει Blacko Rocko-san?
Posted 14 May 2015 - 22:08
till another century, bruh
Posted 14 May 2015 - 22:13
Αυτή η θάλασσα στο Supergirl πρέπει να γέμισε από τα δάκρυα των καταπιεσμένων από την μία super hero σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια.
Aλλά εντάξει όπως είπε και η Tristessa πάλι καλά που υπάρχουν και διαμάντια όπως το adaptation του Lucifer που θα συναρπάσουν με την πρωτοτυπία του Monster of the week detective procedural.
Posted 14 May 2015 - 22:18
till another century, bruh
Posted 14 May 2015 - 22:22
Posted 14 May 2015 - 22:26
Posted 14 May 2015 - 22:29
Αυτό δεν είναι "αντιφεμινιστικό" και hur durr και λοιπές μαλακίες, είναι απλά ηλιθιότητα των Fans. Έτσι ακριβώς όπως δεν ήταν "αντιφεμινιστική" η κατακραυγή για τον Fem-Thor αλλά κατακραυγή για το ηλίθιο περιεχόμενο του κόμικ που είναι αντίθετο στο canon της σειράς.
Posted 14 May 2015 - 22:29
bai
και φυσικά για τον καλό τον κώστα, τον κωστάκη, τον Constantine ακόμη κι αν δεν τον ξαναδώ στην μικρή οθόνη, θα μείνει στην καρδιά μου για όλους τους λάθους λόγους.
βάλε κώστα κι όλα δώστα.
Posted 14 May 2015 - 22:30
" Δεν είμαι εγώ μισογύνης αυτές είναι γυναίκες."
Posted 14 May 2015 - 22:33
" Δεν είμαι εγώ μισογύνης αυτές είναι γυναίκες."
Εάν απευθυνόμαστε σε εμένα, που υποθέτω όντως το κάνουμε, θα μπορούσα να ξέρω σε τι ακριβώς το βασίζουμε?
Posted 14 May 2015 - 22:41
Όταν γίνονται συζητήσεις επί συζητήσεων στις οποίες τα περισσότερα "θέματα" γκρίνιας του fandom εστιάζουν στο φύλο, όταν έγινε αναφορά στο συγκεκριμένο θέμα για μία super hero σειρά με γυναίκα πρωταγωνίστρια και ξεκινήσαμε με την φράση "φτιάχνει και sandwich" και περάσαμε στο τι γυναίκα τι παιδί τι σκυλί (το οποίο είναι ανησυχητικό σε πολλαπλά επίπεδα) και μου λες ότι δεν υπάρχει θέμα αντιφεμινισμού και σεξισμού η νοοτροπία της συζήτησης είναι ακριβώς αυτή.
Οπότε μας εξοικονομώ διαδικτυακό μελάνι και το λέω μία και έξω για να μην κοροιδευόμαστε.