Honestly, εγώ θα έριχνα τον εαυτό μου από το μπαλκόνι.
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2015 - 22:39
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2015 - 23:03
Όταν ήμουν μικρή είχα πάθει μια φορά τέτοιο πράγμα(ίσως και περισσότερες να μου είχε συμβεί, αλλά εγώ θυμάμαι ιδίως τη μια). Ήταν ιδιαιέτερα παράξενο, καθώς ο εφιάλτης ήταν εξαιρετικά πραγματικός, από τα χρώματα μέχρι του ότι διαδραματιζόταν στο δωμάτιό μου, με εμένα να είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να κοιτάω!
εγω ειχα ονειρευτει κατι να ερπεται στο χερι μου.
ξυπναω, λεω ονειρο θα ειναι.
και παλι ομως ξυπνιος το αισθανομαι!
ανοιγω τα φωτα και βλεπω τυλιγμενη σε αυτο μια σαρανταποδαρουσα!
ηταν καλοκαιρι, το χερι μου ηταν ιδρωμενο και το δυστυχο εντομο εψαχνε ενα υγρο μερος να ξεκουραστει
πηγα στο μπαλκονι ψυχραιμα και το πεταξα εξω το ζωντανο, το οποιο ειχε σαστισει βλεποντας το λημερι του να κουνιεται
ευτυχως με τα εντομα τα παω καλα απο μικρος.
κατι παρομοιο μου ετυχε κι εμενα στο χωριο. σηκνωνω το χερι να χτενιστω και πανω στο χερι (φορουσα μπλουζα) ειδα στον καθρεφτη μια σαρανταποδαρουσα να σκαρφαλωνει, επειτα τιναξα το χερι εβγαλα τη μπλουζα και αρχισα να τρεχω
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 09 Μάιος 2015 - 23:07
Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2015 - 23:43
Μακριά από τη μπλούζα ή την σαρανταποδαρούσα?
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 16:56
Πριν από δύο μέρες ένιωθα το κεφάλι μου ζεστό στον ύπνο και έναν περίεργο χρχρρρρρρρρ ήχο που μου είχε φάει την ψυχή. Ξυπνάω και βλέπω την γάτα να έχει τυλιχτεί γύρω από το κεφάλι μου. Έψαχνε και αυτή σαν την σαρανταποδαρούσα του Petran μέρος να ξεκουραστεί, ή δοκίμαζε λαβές προκειμένου να με ξεκάνει.
Ευτυχώς βέβαια αντιστάθηκα στην αρχική μου παρόρμηση να την πετάξω από το μπαλκόνι.
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 17:09
Πριν από δύο μέρες ένιωθα το κεφάλι μου ζεστό στον ύπνο και έναν περίεργο χρχρρρρρρρρ ήχο που μου είχε φάει την ψυχή. Ξυπνάω και βλέπω την γάτα να έχει τυλιχτεί γύρω από το κεφάλι μου. Έψαχνε και αυτή σαν την σαρανταποδαρούσα του Petran μέρος να ξεκουραστεί, ή δοκίμαζε λαβές προκειμένου να με ξεκάνει.
Ευτυχώς βέβαια αντιστάθηκα στην αρχική μου παρόρμηση να την πετάξω από το μπαλκόνι.
Γκούγκλαρα "cooked cat" για να βρω καμιά καρτούν εικόνα γάτας μέσα σε χύτρα για να εκφράσω την αντίδραση που θα είχα εδώ.What I saw cannot be unseen.
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 19:03
Σεξ στον ύπνοΔεν είστε οι μόνοι που έχουν ξυπνήσει κατά τη διάρκεια ενός πολύ «καυτού» ονείρου.
Σε μια μελέτη του πανεπιστημίου Health Network του Τορόντο, που έγινε σε περισσότερους από 800 ασθενείς σε ένα ειδικό κέντρο για διαταραχές ύπνου, περίπου το 8% των συμμετεχόντων ανέφερε περιστατικά sexsomnia, δηλαδή να βλέπουν ότι κάνουν σεξ με κάποιον ενώ κοιμούνται.
Καλά από αυτό... άλλο τίποτα! Παίζει να καλύπτει το 80% των ονείρων μου
Παράξενο πράγμα τα όνειρα, πάντως. Μπορούν να σε επηρεάσουν, θετικά ή αρνητικά, να σε βάλουν σε σκέψεις και να σε κάνουν να φιλοσοφήσεις τη ζωή και την παρουσία σου στη γη Άλλες φορές, όπως στην περίπτωσή μου, μπορούν να σου δείξουν άλλες πτυχές του εαυτού σου που δεν μπορείς/δε θέλεις να δείξεις στην πραγματική σου ζωή, οπότε καταλήγεις να ζεις στην ψευδαίσθηση ότι τα όνειρά σου λένε ψέματα για την προσωπικότητά σου
Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 19:57
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 11:53
είδα κάμποσες γνωστές φυσιογνωμίες εκεί και αναγουλιασα μεσημεριάτικα...
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 13:04
>Μεσημεριάτικα
>Τέτοια ώρα ξύπναγα
life is nice
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 15:36
σημερα πατησα στο Portal - .aNiMe//GR απο google search και με εβγαλε σε ενα πορνο σαιτ...
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 15:48
Κάτι προσπαθεί να μας πει η google!
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 15:53
ημουν σε internet cafe (σπιτι το εχω σε σελιδοδεικτη). επισης τη προηγουμενη φορα που πηγα να μπω απο κει (net) με εβγαλε σε σαιτ για παιχνιδια
edit μετα απο καιρο συνειδητοποιησα οτι ο Κεννυ ακομα φαινεται ως γκλομπαλ μοντ........
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 11 Μάιος 2015 - 15:57
Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 22:11
ΕΞαιρετικα αφιερωμενο στο forum