Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94067 replies to this topic

#81421 Black Kaiser

Black Kaiser

You are part of my plan

• Members
  • 1.293 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2015 - 22:39

Honestly, εγώ θα έριχνα τον εαυτό μου από το μπαλκόνι.

#81422 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2015 - 23:03

Όταν ήμουν μικρή είχα πάθει μια φορά τέτοιο πράγμα(ίσως και περισσότερες να μου είχε συμβεί, αλλά εγώ θυμάμαι ιδίως τη μια). Ήταν ιδιαιέτερα παράξενο, καθώς ο εφιάλτης ήταν εξαιρετικά πραγματικός, από τα χρώματα μέχρι του ότι διαδραματιζόταν στο δωμάτιό μου, με εμένα να είμαι ξαπλωμένη στο κρεβάτι και να κοιτάω!

εγω ειχα ονειρευτει κατι να ερπεται στο χερι μου. 

ξυπναω, λεω ονειρο θα ειναι.

και παλι ομως ξυπνιος το αισθανομαι!

ανοιγω τα φωτα και βλεπω τυλιγμενη σε αυτο μια σαρανταποδαρουσα!

ηταν καλοκαιρι, το χερι μου ηταν ιδρωμενο και το δυστυχο εντομο εψαχνε ενα υγρο μερος να ξεκουραστει

πηγα  στο μπαλκονι ψυχραιμα και το πεταξα εξω το ζωντανο, το οποιο ειχε σαστισει βλεποντας το λημερι του να κουνιεται

ευτυχως με τα εντομα τα παω καλα απο μικρος. 

κατι παρομοιο μου ετυχε κι εμενα στο χωριο. σηκνωνω το χερι να χτενιστω και πανω στο χερι (φορουσα μπλουζα) ειδα στον καθρεφτη μια σαρανταποδαρουσα να σκαρφαλωνει, επειτα τιναξα το χερι εβγαλα τη μπλουζα και αρχισα να τρεχω

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 09 Μάιος 2015 - 23:07

#81423 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 09 Μάιος 2015 - 23:43

Μακριά από τη μπλούζα ή την σαρανταποδαρούσα?

qzMHWHd.png

#81424 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 16:56

Πριν από δύο μέρες ένιωθα το κεφάλι μου ζεστό στον ύπνο και έναν περίεργο χρχρρρρρρρρ ήχο που μου είχε φάει την ψυχή. Ξυπνάω και βλέπω την γάτα να έχει τυλιχτεί γύρω από το κεφάλι μου. Έψαχνε και αυτή σαν την σαρανταποδαρούσα του Petran μέρος να ξεκουραστεί, ή δοκίμαζε λαβές προκειμένου να με ξεκάνει. 

Ευτυχώς βέβαια αντιστάθηκα στην αρχική μου παρόρμηση να την πετάξω από το μπαλκόνι. 

#81425 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 17:09

Πριν από δύο μέρες ένιωθα το κεφάλι μου ζεστό στον ύπνο και έναν περίεργο χρχρρρρρρρρ ήχο που μου είχε φάει την ψυχή. Ξυπνάω και βλέπω την γάτα να έχει τυλιχτεί γύρω από το κεφάλι μου. Έψαχνε και αυτή σαν την σαρανταποδαρούσα του Petran μέρος να ξεκουραστεί, ή δοκίμαζε λαβές προκειμένου να με ξεκάνει. 

Ευτυχώς βέβαια αντιστάθηκα στην αρχική μου παρόρμηση να την πετάξω από το μπαλκόνι. 

Γκούγκλαρα "cooked cat" για να βρω καμιά καρτούν εικόνα γάτας μέσα σε χύτρα για να εκφράσω την αντίδραση που θα είχα εδώ.What I saw cannot be unseen. :(

sc5bab.jpg

#81426 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 19:03

Σεξ στον ύπνο

Δεν είστε οι μόνοι που έχουν ξυπνήσει κατά τη διάρκεια ενός πολύ «καυτού» ονείρου.

Σε μια μελέτη του πανεπιστημίου Health Network του Τορόντο, που έγινε σε περισσότερους από 800 ασθενείς σε ένα ειδικό κέντρο για διαταραχές ύπνου, περίπου το 8% των συμμετεχόντων ανέφερε περιστατικά sexsomnia, δηλαδή να βλέπουν ότι κάνουν σεξ με κάποιον ενώ κοιμούνται.

Καλά από αυτό... άλλο τίποτα! Παίζει να καλύπτει το 80% των ονείρων μου :emptyonexg1: :blush2:

Παράξενο πράγμα τα όνειρα, πάντως. Μπορούν να σε επηρεάσουν, θετικά ή αρνητικά, να σε βάλουν σε σκέψεις και να σε κάνουν να φιλοσοφήσεις τη ζωή και την παρουσία σου στη γη :P Άλλες φορές, όπως στην περίπτωσή μου, μπορούν να σου δείξουν άλλες πτυχές του εαυτού σου που δεν μπορείς/δε θέλεις να δείξεις στην πραγματική σου ζωή, οπότε καταλήγεις να ζεις στην ψευδαίσθηση ότι τα όνειρά σου λένε ψέματα για την προσωπικότητά σου :bahhh:

#81427 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 19:57

iptamena_vyzakia_by_vetus-d3ia2ul.jpg

#81428 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 10 Μάιος 2015 - 22:23

tumblr_inline_nmeysr8skT1smhhyd_500.gif

#81429 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2.796 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 10:17

Καλημέρα!

Youtube Video

Απααπαπαπαπαπαππαπαπαπαπλεψιαααααααάααααα!

rsrGbGx.gif

#81430 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 11:53

Ugh...
είδα κάμποσες γνωστές φυσιογνωμίες εκεί και αναγουλιασα μεσημεριάτικα...

#81431 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 13:04

>Μεσημεριάτικα

>Τέτοια ώρα ξύπναγα

life is nice

qzMHWHd.png

#81432 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 15:36

σημερα πατησα στο Portal - .aNiMe//GR απο google search και με εβγαλε σε ενα πορνο σαιτ...

#81433 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4.499 Δημοσιεύσεις:
  • LocationArah

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 15:48

Κάτι προσπαθεί να μας πει η google!

qzMHWHd.png

#81434 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 15:53

ημουν σε internet cafe (σπιτι το εχω σε σελιδοδεικτη). επισης τη προηγουμενη φορα που πηγα να μπω απο κει (net) με εβγαλε σε σαιτ για παιχνιδια

edit μετα απο καιρο συνειδητοποιησα οτι ο Κεννυ ακομα φαινεται ως γκλομπαλ μοντ........

Spoiler:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από FrenzyApe: 11 Μάιος 2015 - 15:57

#81435 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 11 Μάιος 2015 - 22:11

ΕΞαιρετικα αφιερωμενο στο forum :P

828056_FallingStarman_d.jpg

2bbd14fc.jpg