Ναι,να το ξανακάνεις!
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

The Black Hole
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2015 - 03:15
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2015 - 11:10
Καταχωρήθηκε 21 Μάρτιος 2015 - 16:11
Υπάρχει μεγαλύτερη ηδονή να βάζεις το usb με τη μία χωρίς να βλέπεις?
Δεν ήσουν τυφλός Luke η δύναμη σε καθοδήγησε....
Master Yoda
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 13:54
Βγαίνουν σε remastered HD έκδοση τα επεισόδια του (original) Yu-Gi-Oh! Duel Monsters
(I haven't got enough space to download all 224 episode )
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 13:56
[post='http://www.animetake.com/'] [/post]
[post='http://www.animeplus.tv/'][/post]
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Alice: 22 Μάρτιος 2015 - 14:06
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 14:09
Θα κλείσουν αυτά, θα ανοίξουν άλλα. Inconvenience for a few weeks όπως είπε ένας καλός ανώνυμος κυριούλης.
Ελπίζω.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 14:48
Ήδη υπάρχει το Kissanime που έχει πληθόρα τεχνολογιών όπως flash και HTML5 και δεν έχει τον εκνευριστικό βαθμό φιαδημίσεων. Και ότι διαφημήσεις έχει άνετα τις ξεφορτώνεσαι χωρίς plugin!!!!!!
Και τέλος αφιερωμένο σε όλους τους Badass τύπους του φόρουμ τούτου. (Etnt;ajei πψ_αγασ μην με κολακευεις τόσο)
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 22 Μάρτιος 2015 - 14:51
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 15:46
Βγαίνουν σε remastered HD έκδοση τα επεισόδια του (original) Yu-Gi-Oh! Duel Monsters
(I haven't got enough space to download all 224 episode
)
Αποκλειστικά, leaked εικόνες
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 17:38
Αποκλειστικά, leaked εικόνες
Spoiler:
Θα μπορούσα να ζήσω χωρίς να δω αυτό το poster
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 18:14
Παίζει κανείς απο εδώ Yugioh σε κάποια online πλατφόρμα; Δεκτά όλα τα decks και όλα τα formats, πλήν του Dragon Ruler/Spellbook.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 18:38
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 19:28
"Ως υπογραφή νοείται η ιδιόχειρη γραφή του ονόματος και του επωνύμου, χωρίς να αποκλείεται η συγκοπή συλλαβών, εφόσον αυτή συνηθίζεται από τον υπογράφοντα, δεν μεταπίπτει σε μονογραφή και δεν αποκλείει τη διακρίβωση της ταυτότητάς του." ΑΠ 558/2010
Με άλλα λόγια, όπου απαιτείται η υπογραφή σου πρέπει να προκύπτει ξεκάθαρα το ονοματεπώνυμο σου ενώ η μονογραφή μπορεί να είναι και μία μουντζούρα. Αυτά ως προς το καθαρά νομικό κομμάτι, το οποίο έχει κυρίως εφαρμογή σε αξιογραφα (επιταγές, γραμμάτια, συναλλαγματικές κλπ). Γενικά είθισται η μονογραφή να είναι τα αρχικά σου, αν θες να είναι μεγαλύτερη κα περίτεχνη, δεν νομίζω ότι μπορεί να στο απαγορέψει κανείς αλλά βαριέμαι να ψάξω περαιτέρω δεδομένου ότι δεν ξέρω τον λόγο που σε ενδιαφέρει ακριβώς. Αν δεν σε κάλυψα, στείλε μου pm. Πληρώνομαι και με paypal.
Καταχωρήθηκε 22 Μάρτιος 2015 - 19:58
Meh, όποιος θέλει και ενδιαφέρεται να παίξει έχοντας στην διάθεσή του όλες τις κάρτες που υπάρχουν μπορεί:
1) Να κατεβάσει το DevPro και να κάνει λαριασμό.
ή εάν δεν έχει όρεξη να κατεβάζει βλακείες
2) Να κανεί απλά έναν λογαριασμό στο DuelingNetwork
Η μόνη διαφορά είναι οτι το DevPro είναι αυτοματοποιημένο στα περισσότερα πράγματα όπως τα παιχνίδια στο DS/PSP/PC. Ενώ στο Dueling Network όλα πρέπει να γίνονται απο τους παίχτες, όπως όταν παίζεις στην RL με κανονικές κάρτες.
Καταχωρήθηκε 23 Μάρτιος 2015 - 02:13
"Ως υπογραφή νοείται η ιδιόχειρη γραφή του ονόματος και του επωνύμου, χωρίς να αποκλείεται η συγκοπή συλλαβών, εφόσον αυτή συνηθίζεται από τον υπογράφοντα, δεν μεταπίπτει σε μονογραφή και δεν αποκλείει τη διακρίβωση της ταυτότητάς του." ΑΠ 558/2010
Με άλλα λόγια, όπου απαιτείται η υπογραφή σου πρέπει να προκύπτει ξεκάθαρα το ονοματεπώνυμο σου ενώ η μονογραφή μπορεί να είναι και μία μουντζούρα. Αυτά ως προς το καθαρά νομικό κομμάτι, το οποίο έχει κυρίως εφαρμογή σε αξιογραφα (επιταγές, γραμμάτια, συναλλαγματικές κλπ). Γενικά είθισται η μονογραφή να είναι τα αρχικά σου, αν θες να είναι μεγαλύτερη κα περίτεχνη, δεν νομίζω ότι μπορεί να στο απαγορέψει κανείς αλλά βαριέμαι να ψάξω περαιτέρω δεδομένου ότι δεν ξέρω τον λόγο που σε ενδιαφέρει ακριβώς. Αν δεν σε κάλυψα, στείλε μου pm. Πληρώνομαι και με paypal.
Ρε mono με μπερδεψες τωρα.Δηλαδη εγω τοσο χρονια βαζω μονογραφη και μου το πιανουν για υπογραφη.
Παντως ειναι τοσο χαλια που δεν πλαστογραφειται με τιποτα