Ω, ναι χθες μου το ειπε ενας φιλος
Αναρωτιεμαι αν θα παρακολουθησεις μονο τον αγωνα παντως, if you know what Im sayin'
Αμα εχεις λεφτα θα εχεις και τα τυχερα σου.
Αξιος!!!
Το υπολοιπο φορουμ μαλλον δεν τη γνωριζει τη δεσποινιδα...
Posted 19 March 2015 - 23:03
Ω, ναι χθες μου το ειπε ενας φιλος
Αναρωτιεμαι αν θα παρακολουθησεις μονο τον αγωνα παντως, if you know what Im sayin'
Αξιος!!!
Posted 19 March 2015 - 23:06
Αξιος!!!
οκ την ξερω και εγω... (οπως και παρα πολλες αλλες....)
θελει η ......να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.....
Posted 19 March 2015 - 23:15
Εγώ pcmaga λέω το εξής. Η πιθανότητα να πρέπει να φας μια σφαίρα/μαχαιριά για κάποια είναι απειροελάχιστη και κανένας γιατρός δεν πρόκειται να δεχθεί να δωρίσεις ζωτικό όργανο εν ζωή εκτός αν η μεταμόσχευση γίνει σε κάποιο χασάπικο οπότε την έχετε κάτσει και οι δύο. Το καταλαβαίνω ότι το να σκέφτεσαι life and death καταστάσεις είναι ουάου ρομαντικό αλλά από την άλλη η ζωή καλώς ή κακώς είναι απείρως πιο πεζή. Βέβαια δεν λέω ότι και ο ρομαντισμός δεν έχει τη θέση του σε μια σχέση απλά εκδηλώνεται σε πιο απλά καθημερινά πράγματα. Τί να το κάνω το grand gesture αν έρχεσαι σπίτι, δεν κουνάς το δάχτυλο σου να κάνεις τίποτα, δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε ούτε για το τί θα φάμε αύριο πόσο μάλλον για πιο σοβαρά ιδεολογικά ζητήματα και εν τέλει δεν κάνουμε ο ένας τον άλλον ευτυχισμένο καθημερινά? Να μου ρθεις με τα τριαντάφυλλα και τις υποσχέσεις αιώνιας αγάπης, να τα κάνω τί? Ούτε καν τρώγονται. Φέρε κανα κουτί σοκολάτες και το συζητάμε.
Posted 19 March 2015 - 23:22
το να διαβάζω τέτοιους ρομαντισμούς μετά από ανάγνωση του Brave New World είναι αρκετό για να γίνει ο εγκέφαλος μου ομελέτα.
σοκολάτες δεκτές και από μένα, και καμία παστούλα δεν θα ήταν άσχημη, τώρα που το σκέφτομαι, οπότε θα πάω να δολοφονήσω μία.
Posted 19 March 2015 - 23:24
ή μπορείς να αλείψεις πρώτα τον εαυτό σου με σοκολάτα
Posted 19 March 2015 - 23:28
Been there done that. Μια φορά δεν μπορούσα να περάσω μια πίστα στο world of goo και είχα μια τούρτα και πασαλείφτηκα αλα braveheart και πιστέψτε το ή όχι, την πέρασα την πίστα!
Posted 20 March 2015 - 00:02
Ναι αλλά ποιος ξέρει αν θα είμαστε μαζί και μετά θάνατον; Ακόμη άμα κινδυνεύει η ζωή της και πρέπει να αυτοθυσιαστώ λογικά θα γίνουν σε 2 περιπτώσεις:
- Η θα πρέπει να πάει κάποιος να την σκοτώσει και αντί να φάει τα σκάγια- την σφαίρα- την μαχαιριά την/τα φάω εγώ.
- Η να δώσω δια του θανάτου μου ένα μέλος του σώματός μου σε εκίνην. Άμα χρειαστεί χειρουργείο - μεταμόσχευση.
Στο δεύτερο απλά ένα μέρος του σώματός μου θα είναι μέσα της. Έτσι ένα μέρος μου θα ζεί όσο ζει εκείνη. Το πολύ πολύ αφήνω μια διαθήκη παρηγοριάς. (Αν και δεν ξέρω αν σε αυτήν την περίπτωση επίκεινται στην αυτοκτονία η αυτοθυσία)
Στο πρώτο πως ακριβώς θα αυτοθυσιαστούμε μαζί εφόσως μπω απερίσκεπτα προστά της και την φάω;
Δε χρειάζεται να είστε μαζί μεταθάνατον. Συμβολικά το βλέπω. Έτσι κι αλλιώς όταν πεθάνει κάποιος από τους δύο σας χωρισμένοι θα είστε. Ακόμα και να ζήσετε μια ολόκληρη ζωή μαζί κάποια στιγμη κάποιος από τους δύο σας θα πεθάνει. Yes, that's the best case scenario. Ένας λόγος για να θέλετε να φύγετε μαζί μια ώρα αρχίτερα.
Τι νόημα έχει να δώσεις τη ζωή σου για τη δική της γενικότερα δεν το καταλαβαίνω. Γιατί αξίζει η δική της περισσότερο από τη δική σου;
Εγώ αντιμετωπίζω την αυτοθυσία σαν μια πράξη ασκητικής υπόταξης των εγωιστικών επιθυμιών που ενισχύουν τη συνέχιση μιας μοναχικής, μάταιας ύπαρξης σε μια ανώτερη δικαιοσύνη. Aκόμα κι αν αυτή η δικαιοσύνη δεν υπάρχει και είναι απλώς μια ακόμα κραυγή στο κενό, είναι μια διέξοδος ειλικρίνειας για το ανθρώπινο πνεύμα που αρνείται τις συμβάσεις του εαυτού και της κοινωνίας. Δεν πιστεύω ότι οι ιδιοτελείς επιθυμίες ενός ανθρώπου που αγαπάω είναι απαραίτητα σημαντικότερες από τις δικές μου, άρα ούτε και η ζωή του/της σημαντικότερη από τη δική μου, αλλά όσο υπάρχει mutual αποδοχή της αυτοθυσίας σαν έκφραση αγάπης, οι ανεπάρκειες και οι φόβοι μιας ζωής γεμάτης με αναπόφευκτες ελλείψεις και απογοητεύσεις αντιμετωπίζονται διαφορετικά.
Δε χρειάζεται να περιμένεις τις συνθήκες να σου επιβάλουν να θυσιάσεις τη ζωή σου με ένα συγκεκριμένο τρόπο, καλύτερα να μπορείς να το κάνεις μέσα από κάθε καθημερινή κατάσταση, και να ξέρεις ότι θα το έκανες και στις πιο ακραίες.
Και χαίρομαι γιατί δεν είμαι ο μόνος αφόρητα ρομαντικός σε αυτόν τον πλανήτη!!!!!
Να οργανωθούμε και να κάνουμε κόμμα. Ακόμα και οι ερωτευμένες με το Γκλέτσο γριές εμάς θα προτιμήσουν!
Αλλά καίγομαι να ακούσω την άποψη της mono.
Ήμουν σίγουρος.
Είμαι περίεργος να μάθω πώς νιώθεις πάλι τώρα.
Edited by Kamui, 20 March 2015 - 00:05.
Posted 20 March 2015 - 00:10
Ας κάνουμε όλους τους ανθρώπους LCL καταστρέφοντας για πάντα τα AT-Field, είναι η μονή λύση.
Edited by Takayama Yuichi, 20 March 2015 - 00:15.
Posted 20 March 2015 - 00:48
Ή εγώ έφαγα κάτι χαλασμένο, ή εσείς πέσατε στην μαρμίτα με το LSD.
Posted 20 March 2015 - 00:49
pc_maga, πάντα να είσαι ο εαυτός σου.
Αν της αρέσεις, all good.
Αν όχι, it's ok, she wasn't the one.
Posted 20 March 2015 - 01:04
Τι κάνεις εαν δεν βρεις ποτέ την "The One" ?
Posted 20 March 2015 - 01:08
life sucks, then you die.
Posted 20 March 2015 - 01:09
^^ Τη μπαίζεις με περίεργα χεντάη μέχρι να μπερδέψεις τόσο τη σεξουαλικότητά σου ώστε να μη σε ικανοποιεί τίποτε πραγματικό και εν τέλει να τη βάλεις στην άκρη (tin pragmatikotita)
Edited by Putin, 20 March 2015 - 01:09.
Posted 20 March 2015 - 01:18
Posted 20 March 2015 - 01:38