Εντάξει μικρή είσαι ακόμα. ![]()
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 26 March 2015 - 20:18
M' αρέσει που η μάνα μου έχει και απαιτήσεις στους βαθμούς που πέρνω στα μαθήματα ενώ έχω μπει στη 2η 10ετία σπουδών.Της είπα ότι πέρασα διαφορικές και μου λέει πάλι με 5.
Πες της εφόσον λες ότι το πέρασα με 5 την επόμενη φορά να πάει να δώσει εκίνη το μάθημα για σένα.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 26 March 2015 - 22:01
Πες της εφόσον λες ότι το πέρασα με 5 την επόμενη φορά να πάει να δώσει εκίνη το μάθημα για σένα.
Στο 11ο έτος δε με παίρνει ούτε γι'αυτό. ![]()
Posted 27 March 2015 - 20:52
τι μου θυμησε....
Posted 27 March 2015 - 23:55
Είδα στις τελευταίες συζητήσεις το "Magi-The Labyrinth of Magic" και αναρωτήθηκα: πώς είναι δυνατόν όλες οι γλώσσες του κόσμου να λένε τον Sin(d)bad-->Sin(d)bad (όπως είναι και στα original αραβικά [sindibad]) και στην Ελλάδα να τον έχουμε κάνει transcribe ως "Σεβάχ"! ![]()
Posted 28 March 2015 - 00:14
Γιατί οι άλλοι είναι βάρβαροι.
Posted 28 March 2015 - 05:25

Posted 28 March 2015 - 11:25
Είδα στις τελευταίες συζητήσεις το "Magi-The Labyrinth of Magic" και αναρωτήθηκα: πώς είναι δυνατόν όλες οι γλώσσες του κόσμου να λένε τον Sin(d)bad-->Sin(d)bad (όπως είναι και στα original αραβικά [sindibad]) και στην Ελλάδα να τον έχουμε κάνει transcribe ως "Σεβάχ"!
Ο Ελληνας μεταφραστης πηρε τη δευτερη λεξη του ονοματος του ηρωα, που σημαινει 'θαλασσινος'. Σα να λεμε Θαλασσινος ο θαλασσινος!
Posted 28 March 2015 - 16:34
Εγώ πάλι ξεκίνησα το Puchimas!: Petit iDOLM@STER και λέω οκ είναι οι χαρακτήρες Moe και μικροσκοπικοί αλλα ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΣΚΟΠΙΚΟ ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. Για τοι όνομα του Θεού ακόμα και το Chibi Devi είχαν την αξιοπρέπεια να βάλουν το επεισόδιο τουλάχιστον 5 λεπτά!
Εκτός αν είναι κάτι στυλ του Μax που έβάζε η Ελληνική TV την 10ετία του '90 για να μας φλομώνει με διαφημήσεις κάτι τέτοιο αλλα Japaneese form για την Ιαπωνική TV με μικροσκοπικούς γλυκούτσικους χαρακτήρες που το βρήκαν τα anime sites αι το δείχνουν.
Είναι κάτι πυο δεν θα μάθουμε ποτέ.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι
GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 28 March 2015 - 21:12
Η μονη επιτυχια σε μεταφραση τιτλου ηταν το Τηλε-φονικος θαλαμος (phone booth) με τον Colin Farell. Πολυ ωραια ταινιουλα ![]()
Ιn other (relative) news, ακους για μια ταινια με ζβατζενεκερ και ζομπια και οπως ειναι λογικο φανταζεσαι πως απλα θα σπαει τοιχους, απειρες χορδες απο ζομπια και καμμια δεκαδες χιλιαδες εκρηξεις. Μεχρι που να βγει το trailer.
Fucking sold
Edited by didimakia, 28 March 2015 - 22:49.
Posted 30 March 2015 - 14:36
RIP Είθε η βλακεία των ανθρώπων να μειωθεί.
In other news πέρασα και τις προφορικές εξετάσεις για την άδεια και το μόνο που στέκεται ανάμεσα σε μένα και τη δικηγορία είναι απλά ένα βουνό γραφειοκρατίας. Hurrayyy!
Posted 30 March 2015 - 14:38
Well done onee chan.Gambatte ne!!!

Posted 30 March 2015 - 15:08
In other news πέρασα και τις προφορικές εξετάσεις για την άδεια και το μόνο που στέκεται ανάμεσα σε μένα και τη δικηγορία είναι απλά ένα βουνό γραφειοκρατίας. Hurrayyy!
καλη επιτυχια και δυνατα για δικαστης μετα!