Καλοκαιρι = μακραν η χειροτερη εποχή
Mosquitoes disagrees
Posted 19 March 2015 - 03:35
Mosquitoes disagrees
Posted 19 March 2015 - 04:09
Μιας και πιασατε τα ερωτικα παιζει διαγωνισμος στο fb για παρακολουθηση αγωνα με παρτενερ τη Lisa Ann
ΥΓ.Αναρωτιεμαι ποσοι ξερουν τη Λιζαρα
Posted 19 March 2015 - 09:24
παντα μα παντα η γυναικες θα θελουν ΑΝΤΡΕΣ και οχι υπηρετες.
Εκτός όταν θέλουν γυναίκες.
pcmaga το να συμπεριφέρεσαι όμορφα σε μια γυναίκα δεν είναι μεμπτό, το να την περιορίζεις όμως στο ρόλο της πριγκήπισσας, χωρίς να στο έχει ζητήσει, μπορεί όντως να είναι ασφυκτικό. Τί σημαίνει για σένα "συμπεριφέρομαι σε μια γυναίκα σαν πριγκήπισσα?" Γιατί αυτό που εσύ θεωρείς τόσο όμορφο μπορεί την άλλη να την κάνει να νιώθει ότι την θεωρείς ανίκανη ή/και να μην αντέχει την πίεση του να την έχεις βάλει τόσο ψηλά ώστε να αδυνατεί να δείξει τα ελαττώματα της, προσπαθώντας πάντα να είναι η Κυρία Τέλεια. Η πρόταση της keito, να της συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπο, δεν θα μπορούσε να είναι πιο σωστή
Posted 19 March 2015 - 14:55
Και μετά σου λεεί site για anime.
Η περιγραφή της τρύπας δεν είναι "το θρεντ που μιλάμε για ότι θέλουμε"?
@Pc_magas Γενικά όλες οι φράσεις τύπου "οι γυναίκες θέλουν αυτό" ή "οι γυναίκες συμπεριφέρονται έτσι" είναι άστοχες.Αφιερωμένος ο εξής διάλογος από το Mistborn.
-Τελικά δεν είσαι όπως οι υπόλειπες γυναίκες.
-Νομίζω πως θα ανακαλύψεις ότι αυτό ισχύει για όλες τις γυναίκες.
Edited by Kalamaris, 19 March 2015 - 14:58.
Posted 19 March 2015 - 16:48
επισης πολλες φορες καθοριζεται απο το ποσο (αντικειμενικα) attractive εισαι. (δε λεω οτι ειναι απολυτο αλλα παιζει το ρολο του)
ps for males/females alike
Edited by FrenzyApe, 19 March 2015 - 16:50.
Posted 19 March 2015 - 18:10
Μιας και πιασατε τα ερωτικα παιζει διαγωνισμος στο fb για παρακολουθηση αγωνα με παρτενερ τη Lisa Ann
ΥΓ.Αναρωτιεμαι ποσοι ξερουν τη Λιζαρα
Ω, ναι χθες μου το ειπε ενας φιλος Αναρωτιεμαι αν θα παρακολουθησεις μονο τον αγωνα παντως, if you know what Im sayin'
Edited by Itachi Akatsuki, 19 March 2015 - 18:12.
Posted 19 March 2015 - 19:16
Δοκίμασε να την αντιμετωπίσεις σαν άνθρωπο.
Και οι πριγκίπισες άνθρωποι δεν είναι
Αναλόγως αν η απόσταση απο την θάλλασα είναι <= 200m είναι καλά. Αν είσαι με χακί στην Κύπρο καλοκαιριάτικα χωρίς Aircondition σε ένα φυλάκιο που έχει Aircondition αλλά δεν δουλεύει τότε δεν είναι και τόσο καλη εποχή.
Εκτός όταν θέλουν γυναίκες.
pcmaga το να συμπεριφέρεσαι όμορφα σε μια γυναίκα δεν είναι μεμπτό, το να την περιορίζεις όμως στο ρόλο της πριγκήπισσας, χωρίς να στο έχει ζητήσει, μπορεί όντως να είναι ασφυκτικό. Τί σημαίνει για σένα "συμπεριφέρομαι σε μια γυναίκα σαν πριγκήπισσα?" Γιατί αυτό που εσύ θεωρείς τόσο όμορφο μπορεί την άλλη να την κάνει να νιώθει ότι την θεωρείς ανίκανη ή/και να μην αντέχει την πίεση του να την έχεις βάλει τόσο ψηλά ώστε να αδυνατεί να δείξει τα ελαττώματα της, προσπαθώντας πάντα να είναι η Κυρία Τέλεια. Η πρόταση της keito, να της συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπο, δεν θα μπορούσε να είναι πιο σωστή
Πργκίπησα ενοώ να της συμπεριφέρεσαι και να την εντιμετοπίζεις όπως ο Coud αντιμετόπιζε την Ren στο Elemental Gelade.
Δηλαδή να είσαι πρόθυμος να μοιραστείς ότι την πληγώνει και πάντα να έχεις μια αγγαλιά όταν την θέλει και πάντα να κλαις με τα Δάκρυά της. Και αμα διατρέχει κίνδυνο η ζωή της να μην διστάζεις να θυσιάζεις την δικιά σου προκειμενου να ζήσει. Δηλαδή δεν ενοώ να την αναγκάσω να είναι άλλος χαρακτήρας αλλά τον ήδη υπάρχον χαρακτήρα της γυναίκας να τον δω σαν προγκίπησα η να επιλέξω την σύντροφό μου βάση κάποια 2-3 χαρακτηριστικών που θυμίζει έναν χαρακτήρα πριγκήπησας (συνήθως από anime η manga).
Αλλά δεν ξέρω αν αυτός ο τρόπος όπου βλέπω εγώ την γυναίκα ίσως την πληγώσει η την πνίγει συναισθηματικά και ψυχολογικά. γιατί θέλω να πιστεύω ακράδαντα:
Μην κάνεις μια γυναίκα να κλαίει.
Γιατί ο θεός μετράει τα Δάκρυά της
Edited by pc_magas, 19 March 2015 - 19:21.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 19 March 2015 - 20:19
Συμπεριφέρσου όπως πιστεύεις και θέλεις να σου συμπεριφέρεται ο σύντροφος σου σεβόμενος το χαρακτήρα και την διαφορετικότητα του όχι κάτι περισσότερο ούτε λιγότερο.Επίσης μην επηρεάζεσαι από κινέζικα μικι μαους.
Posted 19 March 2015 - 21:21
και η καταλληλη γελοιογραφεια για την περιπτωση
Posted 19 March 2015 - 22:03
Δηλαδή να είσαι πρόθυμος να μοιραστείς ότι την πληγώνει και πάντα να έχεις μια αγγαλιά όταν την θέλει και πάντα να κλαις με τα Δάκρυά της. Και αμα διατρέχει κίνδυνο η ζωή της να μην διστάζεις να θυσιάζεις την δικιά σου προκειμενου να ζήσει. Δηλαδή δεν ενοώ να την αναγκάσω να είναι άλλος χαρακτήρας αλλά τον ήδη υπάρχον χαρακτήρα της γυναίκας να τον δω σαν προγκίπησα η να επιλέξω την σύντροφό μου βάση κάποια 2-3 χαρακτηριστικών που θυμίζει έναν χαρακτήρα πριγκήπησας (συνήθως από anime η manga).
Αλλά δεν ξέρω αν αυτός ο τρόπος όπου βλέπω εγώ την γυναίκα ίσως την πληγώσει η την πνίγει συναισθηματικά και ψυχολογικά. γιατί θέλω να πιστεύω ακράδαντα:
Μην κάνεις μια γυναίκα να κλαίει.
Γιατί ο θεός μετράει τα Δάκρυά της
Κατ' αρχήν είσαι απλά υπέροχος και σε λατρεύει όλο το φόρουμ κατα βάθος, και επειδή νιώθω ήδη τον ανταγονισμό για τον τίτλο του απόλυτου ρομαντικού να με κλονίζει, θα σου πω ότι παραμέλησες το εξής: Αν θυσιαστείς εσύ προκειμένου να ζήσει εκείνη, θα βυθιστεί για πάντα στο πένθος της για σένα ( ; ) οπότε έτσι θα την κάνεις να κλαίει ασταμάτητα χωρίς να μπορείς πια να το ανατρέψεις.
Γι αυτό, δεν είναι πολύ καλύτερα να δώσετε μαζί τέλος στη ζωή σας, ώσπου οι εγωιστικές συμβάσεις υπέρ της φυλακής των αμέθεκτων σωμάτων να καταρριφθούν, τα δάκρυα και το αίμα να ενωθούν, οι ψυχές να επιστρέψουν σε μια μήτρα κοινή και άφαντη από τη σκληρή αυτή γη; Τι πιο ρομαντικό από το να είναι κοινή η αυτοθυσία, δίχως τους φόβους του πένθους ή της λήθης να φθείρουν την απολυτότητα της αγάπης;
Και ναι τα πιστεύω αυτά σοβαρότατα.
Posted 19 March 2015 - 22:43
Κατ' αρχήν είσαι απλά υπέροχος και σε λατρεύει όλο το φόρουμ κατα βάθος, και επειδή νιώθω ήδη τον ανταγονισμό για τον τίτλο του απόλυτου ρομαντικού να με κλονίζει, θα σου πω ότι παραμέλησες το εξής: Αν θυσιαστείς εσύ προκειμένου να ζήσει εκείνη, θα βυθιστεί για πάντα στο πένθος της για σένα ( ; ) οπότε έτσι θα την κάνεις να κλαίει ασταμάτητα χωρίς να μπορείς πια να το ανατρέψεις.
Γι αυτό, δεν είναι πολύ καλύτερα να δώσετε μαζί τέλος στη ζωή σας, ώσπου οι εγωιστικές συμβάσεις υπέρ της φυλακής των αμέθεκτων σωμάτων να καταρριφθούν, τα δάκρυα και το αίμα να ενωθούν, οι ψυχές να επιστρέψουν σε μια μήτρα κοινή και άφαντη από τη σκληρή αυτή γη; Τι πιο ρομαντικό από το να είναι κοινή η αυτοθυσία, δίχως τους φόβους του πένθους ή της λήθης να φθείρουν την απολυτότητα της αγάπης;
Και ναι τα πιστεύω αυτά σοβαρότατα.
Ναι αλλά ποιος ξέρει αν θα είμαστε μαζί και μετά θάνατον; Ακόμη άμα κινδυνεύει η ζωή της και πρέπει να αυτοθυσιαστώ λογικά θα γίνουν σε 2 περιπτώσεις:
Στο δεύτερο απλά ένα μέρος του σώματός μου θα είναι μέσα της. Έτσι ένα μέρος μου θα ζεί όσο ζει εκείνη. Το πολύ πολύ αφήνω μια διαθήκη παρηγοριάς. (Αν και δεν ξέρω αν σε αυτήν την περίπτωση επίκεινται στην αυτοκτονία η αυτοθυσία)
Στο πρώτο πως ακριβώς θα αυτοθυσιαστούμε μαζί εφόσως μπω απερίσκεπτα προστά της και την φάω;
Και χαίρομαι γιατί δεν είμαι ο μόνος αφόρητα ρομαντικός σε αυτόν τον πλανήτη!!!!!
Αλλά καίγομαι να ακούσω την άποψη της mono.
Edited by pc_magas, 19 March 2015 - 22:45.
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Posted 19 March 2015 - 22:46
Μπορεί απλά αφού πεθάνεις να σε φάει.