Δοκίμασε να την αντιμετωπίσεις σαν άνθρωπο.
Και οι πριγκίπισες άνθρωποι δεν είναι
Καλοκαιρι = μακραν η χειροτερη εποχή
Αναλόγως αν η απόσταση απο την θάλλασα είναι <= 200m είναι καλά. Αν είσαι με χακί στην Κύπρο καλοκαιριάτικα χωρίς Aircondition σε ένα φυλάκιο που έχει Aircondition αλλά δεν δουλεύει τότε δεν είναι και τόσο καλη εποχή.
Εκτός όταν θέλουν γυναίκες.
pcmaga το να συμπεριφέρεσαι όμορφα σε μια γυναίκα δεν είναι μεμπτό, το να την περιορίζεις όμως στο ρόλο της πριγκήπισσας, χωρίς να στο έχει ζητήσει, μπορεί όντως να είναι ασφυκτικό. Τί σημαίνει για σένα "συμπεριφέρομαι σε μια γυναίκα σαν πριγκήπισσα?" Γιατί αυτό που εσύ θεωρείς τόσο όμορφο μπορεί την άλλη να την κάνει να νιώθει ότι την θεωρείς ανίκανη ή/και να μην αντέχει την πίεση του να την έχεις βάλει τόσο ψηλά ώστε να αδυνατεί να δείξει τα ελαττώματα της, προσπαθώντας πάντα να είναι η Κυρία Τέλεια. Η πρόταση της keito, να της συμπεριφέρεσαι σαν άνθρωπο, δεν θα μπορούσε να είναι πιο σωστή 
Πργκίπησα ενοώ να της συμπεριφέρεσαι και να την εντιμετοπίζεις όπως ο Coud αντιμετόπιζε την Ren στο Elemental Gelade.
Δηλαδή να είσαι πρόθυμος να μοιραστείς ότι την πληγώνει και πάντα να έχεις μια αγγαλιά όταν την θέλει και πάντα να κλαις με τα Δάκρυά της. Και αμα διατρέχει κίνδυνο η ζωή της να μην διστάζεις να θυσιάζεις την δικιά σου προκειμενου να ζήσει. Δηλαδή δεν ενοώ να την αναγκάσω να είναι άλλος χαρακτήρας αλλά τον ήδη υπάρχον χαρακτήρα της γυναίκας να τον δω σαν προγκίπησα η να επιλέξω την σύντροφό μου βάση κάποια 2-3 χαρακτηριστικών που θυμίζει έναν χαρακτήρα πριγκήπησας (συνήθως από anime η manga).
Αλλά δεν ξέρω αν αυτός ο τρόπος όπου βλέπω εγώ την γυναίκα ίσως την πληγώσει η την πνίγει συναισθηματικά και ψυχολογικά. γιατί θέλω να πιστεύω ακράδαντα:
Μην κάνεις μια γυναίκα να κλαίει.
Γιατί ο θεός μετράει τα Δάκρυά της
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 19 Μάρτιος 2015 - 19:21