Σε αλλες χωρες παντως στο ποδοσφαιρο γυμνοι αντρες εισβαλλουν στο γηπεδο.
γυμνη διαμαρτυρια υπαρχει και για αλλα ζητηματα, πχ για γουνες
Καλλιτεχνες επισης χρησιμοποιουν το γυμνο
οποτε ας το χρησιμοποιουν και οι φεμινιστες!
Καταχωρήθηκε 04 Μάρτιος 2015 - 22:27
Σε αλλες χωρες παντως στο ποδοσφαιρο γυμνοι αντρες εισβαλλουν στο γηπεδο.
γυμνη διαμαρτυρια υπαρχει και για αλλα ζητηματα, πχ για γουνες
Καλλιτεχνες επισης χρησιμοποιουν το γυμνο
οποτε ας το χρησιμοποιουν και οι φεμινιστες!
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2015 - 12:52
Τώρα και με facebook.Γιατί το τwitter μόνο του δεν είναι αρκετό.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από legeon: 06 Μάρτιος 2015 - 12:52
Καταχωρήθηκε 06 Μάρτιος 2015 - 22:41
δεν ξερω αν ειναι σωστο που το γραφω στην τρυπα αλλα εδω θα εχω ποιο πολυ τυχη
η γυναικα μου δουλευει σε ενα μεγαλο τουριστικο γραφειο που δουλευει αποκλειστικα με ξενο τουρισμο.(κυριος ρωσσικο)
επειδη σε λιγο καιρο ξεκινανε την νεα τουριστικη περιοδο εκαναν ενα ανοιγμα κινα.
ψαχνουν λοιπον ατομα με γνωσης στην κινεζικη γλωσσα για να εργαστουν σαν συνοδοι στα γκρουπ(οι ξεναγοι εχουν μετονομαστει σε tourist guides)για εντος αθηνων και για καμια εκδρομη (οι εκδρομες ειναι η 9 στις 10 μονοημερες )
ισως χρειαστει και κατα την διαρκεια της συνοδειας να λετε και πεντε πραγματα για το μερος που θα βρισκεστε αλλα αυτα απο οτι εχω δει απο την γυναικα μου σας τα δινει το γραφειο ετοιμα γραμμενα.
παρακαλω αν εχει καποιος γνωσεις απο εδω μεσα η εχει καποιον γνωστο -φιλο-φιλη-συγγενη που να γνωριζει την γλωσσα ας μου πει μιας και σε τετοιους καιρους η δουλειες ειναι αρκετα δυσκολες να βρεθουν και με το που το ακουσα ειπα να το ριξω εδω μπας και βολευτει καποιος
η δουλεια ειναι απο οτι καταλαβα για φουλ σεζον οποτε να ξερετε οτι διακοπες γιοκ
αυτο που ξερω ειναι οτι περιμενουν 10 με 13 γκρουπ καθε μηνα
κινεζικα παιδια ομως οχι γιαπωνεζικα..
για οικονομικα δεν γνωριζω τιποτα ακομα...
αν υπαρχει καποιος ας μου στειλει ..περισσοτερες πληροφοριες ισως να εχω αυριο
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 06 Μάρτιος 2015 - 22:43
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2015 - 00:22
Μια ώρα τέτοια είναι ώρα δύσκολη. Να περιμένεις ανυπόμονα την αυριανή μέρα για να δώσεις Γερμανικά και να έχεις ένα άγχος αν θα α πας καλά.....απλώς θέλω να περάσει... άσχετα αν τα πήγαινα σούπερ ή όχι, απλώς θέλω τώρα να περάσει... άντε να σηκωθείς εφτά ηώρα αύριο.
πάλι καλά το άγχος οταν έδινα γερμανικά στις πανελλήνιες ήταν αρκετό,περισσότερο από αυτό.
Όσοι ζουν στη σκιά δεν τους θωρεί κανείς...
Μπρεχτ
Καταχωρήθηκε 07 Μάρτιος 2015 - 11:17
δεν εισαι αρχαια mono.
#defenseoftheancients #dota #dota2
Βασικά #ZeroWing , αλλά οι περισσότεροι το ξέρουν από το instant win στο wc3 μιας και το πρώτο είναι τόσο παλιό που πολύ δύσκολο να το πρόλαβε κανείς.
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2015 - 16:13
Χαιρετώ την παρέα, με καλεί η πατρίδα. Τα σύνορα είναι σε ασφαλή χέρια ( κάπως έτσι το λένε αν δεν κάνω λάθος )
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2015 - 19:42
Χαιρετώ την παρέα, με καλεί η πατρίδα. Τα σύνορα είναι σε ασφαλή χέρια ( κάπως έτσι το λένε αν δεν κάνω λάθος )
Που με το καλό θα σε πάρει η μάνα πατρίδα. Σκεύτεσαι Κύπρο;
Αν είσαι Πυροβολικό σου συστήνω να το ξεχάσεις. Τεθώρακες και Πεζικό είναι καλά πήγαινε ειδικά πεζικό στο συστήνω ανεπιφύλαχτα. Πυροβολικό ειδικά το στρατόπαιδο που ήμουν η εμπλοκή ήταν μια ροχάλα μακρια.... Και εμπλοκή όχι 2 μεσα 1 έξω, 10 μέσα 1 έξω με υπηρεσιακό, και Κυπριακό βυζματόπαιδο.
Δε αν πας Πυροβολικό, ΕΛΔΥΚ και στην 188 ΜΜΠ η καλύτερη υπηρεσία που υπάρχει πιθανότητα να μην την πατήσεις είναι σκοπός στο φυλάκιο, απλά Κοιμάααααασαι.
Δεν θέλω να ξαναδώ χακί στην ζωή μου, άπαπαπα, λίγδα είναι, όχι ρούχο.
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από pc_magas: 09 Μάρτιος 2015 - 19:44
Ελληνική κοινότητα Ubuntu | Κυπριακή κοινότητα ελευθέρου λογισμικού
Ι GNU/L I N U X
Ποιος θέλει παπάκια τις M$?
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2015 - 20:29
άλλο να βλέπεις χακί και άλλο να μιλάς για χακί. Μια χαρά το κατέχεις πάντως
Καταχωρήθηκε 09 Μάρτιος 2015 - 22:11
Νομίζω ότι αν έχεις υποχρεωθεί να πας στρατό και να χάσεις 9/12 μήνες από τη ζωή σου, δικαιούσαι να μιλάς για αυτό τουλάχιστον για ισόποσο διάστημα.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2015 - 03:05
Lol, Μόno.
Πως ακριβώς είναι χάσιμο χρόνου ο στρατός, έχεις πάει και ξέρεις;
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2015 - 03:32
Οι αφορμές που βρίσκεις για να κάνεις σαρκάστικα σχόλια για τη mono γίνονται όλο και πιο διαφανείς Yuichi.
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2015 - 05:10
Καταχωρήθηκε 10 Μάρτιος 2015 - 05:23
Lol, Μόno.
Πως ακριβώς είναι χάσιμο χρόνου ο στρατός, έχεις πάει και ξέρεις;
Πρεπει να πας για να το ξερεις; Μονο και μονο που χρειαζεσαι 200+ ευρω το μηνα(και λιγα βαζω) και δεν μπορεις να εργαστεις ειναι χασιμο χρονου.