Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#80851 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 February 2015 - 01:24

Παιδες τα φωτα σας. Μιας και ειπε σοκολατες με τσιλι, θυμηθηκα το εξής:

Υπήρχε στα εξαρχεια ο Σπορος που εκλεισε και εφερνε προιοντα κυριως απο παραγωγη ζαπατιστας. Αν ξερει κανεις αν εχει ανοιξει καπου καποιος αλλος που να τα φερνει παλι, ΕΙΔΙΚΑ τις σοκολατες τους, ας κοπιασει.

Τακαγιαμα, σε οτιδηποτε μαγειρευεται με λεμονι, μπορεις να βαλεις πορτοκαλι, γκρεηπφουτ, ακομα και νερατζι (μια φορα ειχα ξεμεινει και μαζεψα κανα δυο που τα φτανα απο το μπαλκονι μου) απλά αντι για σκετα ξυνο παιζεις με γλυκοξυνο, στυφοξυνο κτλ. κακο μια φορα δεν ειναι.

stasou%2520mygdala.jpg

#80852 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 February 2015 - 01:27

τακαγιαμα δοκιμασε να ψησεις σκατα και να τα φας

#80853 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 13 February 2015 - 01:27

Χαζουκι δεν το πιασες. Πάρτο αλλιώς.

Το σκύλα χρησιμοποιείται εδώ και πάρα πολύ καιρό και με θετική χροιά. Σε μια γραμμη θα το έλεγε οτι αυτός/ή που εχει τη δυνατοτητα να σκουπιδιάσει κάποιον μονο με τη γλωσσα του/της και το χρησιμοποιει σε οποιον τα θελει ο κωλος του. Βαζω και το αρσενικο γιατι ο ενας κολητος μου το λέει και για άντρες (κάθε σεξουαλικότητας), και, αν και οντως βασιζεται σε "γκευ κουλτουρα" αυτος ο τρόπος χρήσης δεν το κανει λιγοτερο πετυχεσά και unisex στα δικά μου αυτιά.

Αρκετός κόσμος πλέον μόνο θετικά το χρησιμοποιεί. Ισχυουν και τα δυο σεναρια την παρουσα περίοδο γιατι πολύ απλά (και πείτε με υπεραισιόδοξο αμα θέλετε) ειμαστε σε μεταβατικο στάδιο απο αυτο που λέει η μονο σε αυτό που λέει η Αγρια Μαιμου.

Και ναι καταλαβαινω απόλυτα τι θες να πεις Μονο αλλά αποφασιστική, μαχητική, με πυγμή και έντονη προσωπικότητα θα πω τη Φριντα Κάλο οπως την έπαιξε η Χαγεκ στην ταινία. Τους μισους τουλαχιστον ρόλους της Μερυλ Στριπ σκύλα θα πω αν θελω να δωσω το νόημα σε μια γραμμη σε καποιον που δεν εχει δει τις ταινιες. (Θα λεγα και εχιδνα αλλα αυτο εχει εκκλειψει). Χωρις κάτι το υποτιμητικο προφανώς, λατρείες και οι δυο τουναντιον.

Σωστά όλα τα επιχειρηματα περι στερεοτυπων, αλλά σε καποιες περιπτωσεις όταν μιλαμε για θεματα γλωσσας και κουλτουρας, μερικές λέξεις αποκτάνε μια τετοια δυναμικη καθως αλλαζουν οι εποχές που σπανε τα στεγανα των στερεοτυπων που ακολουθουν και εξελίσσονται αυτονομα. Π.χ. το "κωλόφαρδος" αμα δειτε απο που ξεκινησε και πλέον το λέει η μανα στο παιδακι της που κέρδισε το φλουρι στην πιτα ξερωγω. Εγώ προς τα κει τουλαχιστον το βλέπω να πηγαινει τα τελευταια 10+ χρόνια και νομίζω πως αν κανω λάθος ή όχι σε μια δεκαετια θα ξερουμε σίγουρα.

Νανιιιι;;;;

Κοντοσούβλι φδγ! Είχα να φάω καιρό

Youtube Video

Αφιερωμένο σε όλα τα κοντοσούβλια του κόσμου, είστε τα καλύτερα.

Edited by Hazuki, 13 February 2015 - 11:40.

rsrGbGx.gif

#80854 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 posts
  • Locationalways searching for nii-chan

Posted 13 February 2015 - 01:31

Νανιιιι;;;;

Κοντοσούβλι φδγ! Είχα να φάω καιρό

http://m.youtube.com/?#/watch?v=688gkCS9rUo

Αφιερωμένο σε όλα τα κοντοσούβλια του κόσμου, είστε τα καλύτερα.

μην μιλάς για κοντοσούβλια κολασμένε. Ένα καλοκαίρι σε γνωστό πανηγύρι δεκαπενταυγουστου στο νησί είχα φάει τόσο πολύ κοντοσούβλι σε συνδυασμό με κρασί που μετά δεν μπορούσα να βάλω τίποτα στο στομάχι μου για κανένα τριήμερο.

...αλλά το ξαναέκανα και την επόμενη χρονιά.

I REGRET NOTHING

#80855 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 13 February 2015 - 01:36

Όπα,όπα,όπα. Βάστα Anita, εγώ δεν σε προσβαλα έτσι. Θα σε παρακαλούσα να μην παρεκτρέπεσαι άσκοπα και χωρίς να σου δίνω δικαιώματα.

#80856 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 13 February 2015 - 01:39

Θες να συζητησουμε το πως το βιώνεις εσυ προσωπικά και να κανουμε εικασιες για "ολες τις κοπελες" με την ιδια ανεση που εσυ κανεις εσυ της δικες σου εικασιες για το τι εμπειριες εχουν οσοι στηριζουν αλλες απόψεις; Η να κανουμε μια φιλολογικη συζητηση για τις χρησεις μιας λεξης, με ότι επιχειρηματα εχει ο καθενας; Εμένα με τράβηξε το δεύτερο  το οποιο εχει και εκατο μεταβλητές: το background του καθενος, αν απευθυνεται σε δευτερο η σε τριτο προσωπο, την εποχη τις καταστασεις τα συμφραζομενα, αν αλλαζει απο το γραπτο στον προφορικο λόγο κ.ο.κ. Οποτε αν ειναι να το γυρίσουμε στο πρωτο "με καθε σεβασμο" σκορδοκαίλα μου ποιος ακουει βερεσε και τι και για ποιο λόγο. Εγώ ειπα οτι αλλάζει όχι οτι εχει αλλάξει oπότε ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ οτι υπαρχουν και 495.356 αρνητικές εμπειριες από demeaning χρησεις εναντι 300 ή χιλιων (προς το παρόν κατ'εμέ). Αμα λοιπον ενοχλεισαι το κοβω και χωρις το holier than thou υφακι, ενα "sorry αλλά με ενοχλει" προσωπικά μου αρκουσε.

lol wat? Καταρχάς ποτέ δεν είπα πώς εκπροσωπώ "όλες τις κοπέλες" . Δεν είπα επίσης ότι μιλάω μόνο για τις δικές μου εμπειρίες. Η συζήτηση γύρω από το συγκεκριμένο θέμα είναι εκτεταμένη με παραδείγματα για πολλά διαφορετικά backgrounds και πολλές διαφορετικές εφαρμογές. Μπορείς να θεωρείς ότι η λέξη αυτή θα αλλάξει και σου απαντώ ότι για να γίνει αυτό χρειάζεται να αλλάξει ολόκληρη νοοτροπία πρώτα. Λες ότι κάποια πράγματα τα θεωρείς πετυχημένα και σου λέω ότι με βάση αυτά που έχω δει και βιώσει πολύς κόσμος θα διαφωνήσει.

Από εκεί και πέρα δεν βλέπω πώς είναι εικασία το να πω ότι σε μία συζήτηση που λέμε για το "σκύλα"  όταν αναφέρεται σε γυναίκα στην συγκεκριμένη κοινωνία, είναι άτοπο και άσχετο να λέμε για τον κολλητό μας που χρησιμοποιεί αυτήν την λέξη για όλους και να την συγκρίνουμε με την gay κουλτούρα. Λες και η LGBTQIA κοινότητα δεν έχει προβληματικά στοιχεία μέσα της και εσωτερικευμένο σεξισμό. Αυτό όμως είναι μία άλλη συζήτηση που ελαφρώς ξεφεύγει.

Δεν υπήρχε κάποιο hollier than though υφάκι ή κάποια ενόχληση. Είπες κάτι και απάντησα και εξέφρασα μια διαφωνία.  Αν μη τι άλλο δεν ισχυρίστηκα ποτέ ούτε ότι είμαι παντογνώστης ούτε κριτής των πάντων. 

#80857 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 posts

Posted 13 February 2015 - 01:41

@hazuki

Δεδομενου οτι πολλες φορες ελεγε την αποψη της η Κωσταντοπουλου (και μαγκια της προφανως) ακομα και αν δεν ακολουθουσε την επίσημη γραμμη, τωρα που ειναι κυβερνηση ο Συριζα δε μου φαινεται παραλογο να την προτεινουν για μια θεση που δε θα αρνιοταν επουδενι και να γλιτωσουν πιθανη εσωτερικη αντιπολιτευση χωρις να θυσιασουν τους ψηφοφορους της.

Καλή θα ναι και σε αυτη τη θεση, αλλά νομίζω οτι θα ταν πιο χρησιμη (και πιο επικινδυνη για τον συριζα οταν θα αναγκαστει να αθετησει τις υποσχεσεις του) ως βουλευτης.

Καληνυχτα απο μενα παιδες και καλα τσικνισματα.

Edited by Lord Leon, 13 February 2015 - 01:42.

stasou%2520mygdala.jpg

#80858 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 February 2015 - 01:42

Το "σκύλα" είναι μία λέξη και μπορούμε να συζητάμε επί ώρες για σημειολογία, εμένα πιο πολύ με απασχολεί μία γενικότερη νοοτροπία για διαφορετική απόδοση ονομάτων σε ίδιες ιδιότητες ανάλογα με το ποιός/ποιά τις φέρει. Και εντάξει μπορεί να το βλέπω εγώ και να μην το βλέπει κάποιος άλλος/άλλη για χίλιους δύο λόγους χωρίς να είναι κανείς από τους δυο μας τρελός ή παράλογος.

Από κει και πέρα, δεν υπάρχει λόγος ούτε για passive aggressive σχολιάκια και φυσικά ούτε για σκέτα aggressive σχολιάκια. Τα τελευταία θα σβήνονται πάραυτα. Τελευταία προειδοποίηση.

Ακόμα... ΡΑΠΟΥΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΠΟΥ ΤΣΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝ :Crying2:

xbJ3b2w.jpeg

#80859 luffy1908

luffy1908

Starting...

• Members
  • 285 posts

Posted 13 February 2015 - 03:19

mono τι ειναι η ραπουτο?

ΥΓ. Οχι δεν το ψαχνω στο google :P

Edited by luffy1908, 13 February 2015 - 03:20.

#80860 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 February 2015 - 10:48

Είναι ο ραπουτόπου τσαν και είναι το λάπτοπ μου, το οποίο το είχα στα ώπα ώπα και αυτός πήγε και ξεψύχησε στην αγκαλιά μου. Πάει ο σκληρός, δεν ήταν πολύ σκληρός για να πεθάνει, τελικά :( Ευτυχώς εντός εγγύησης, τον έδωσα με πόνο στον τεχνικό σε μία σκηνή βγαλμένη από αρχαία τραγωδία "ΠΕΘΑΝΕ ΣΑΣ ΛΕΩ, ΠΕΕΕΕΕΘΑΝΕ" και μου υποσχέθηκε να τον αναγεννήσει και να μου τον δώσει καινούριο, τρομαγμένος μάλλον και αυτός ο καημένος...

xbJ3b2w.jpeg

#80861 Hazuki

Hazuki

Anime Elite

• Administrators
  • 2,809 posts

Posted 13 February 2015 - 11:31

@hazuki

Δεδομενου οτι πολλες φορες ελεγε την αποψη της η Κωσταντοπουλου (και μαγκια της προφανως) ακομα και αν δεν ακολουθουσε την επίσημη γραμμη, τωρα που ειναι κυβερνηση ο Συριζα δε μου φαινεται παραλογο να την προτεινουν για μια θεση που δε θα αρνιοταν επουδενι και να γλιτωσουν πιθανη εσωτερικη αντιπολιτευση χωρις να θυσιασουν τους ψηφοφορους της.

Καλή θα ναι και σε αυτη τη θεση, αλλά νομίζω οτι θα ταν πιο χρησιμη (και πιο επικινδυνη για τον συριζα οταν θα αναγκαστει να αθετησει τις υποσχεσεις του) ως βουλευτης.

Καληνυχτα απο μενα παιδες και καλα τσικνισματα.

Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αφού λέει την άποψη της πως την ανάγκασαν να πάει εκεί; Επίσης αν ο ΣΥΡΙΖΑ την φοβάται γιατί να την έχει στους κύκλους της, μια χαρά πέταξαν τον Τατσόπουλου, υπάρχουν οι τρόποι. Τέλος if you play this game, you play the game που λένε και στο χωρίο μου. Η Κωνσταντοπούλου δείχνει να μην είναι κανά χάπατο που δεν ξέρει πως να κινηθεί μέσα στο "πολιτικό σκηνικό". Και θρησκευτικό γάμο έκανε και βιοχλαπατσι παλτό έβαλε στην ορκωμοσία και δεν άνοιξε μύτη. :P

Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, 1) είναι κομματόσκυλο και πάει όπου πει ο πρόεδρας 2) είναι στρατηγική κίνηση του κόμματος γιατί ο πρόεδρος της Βουλής είναι υπεύθυνος για τις επιτροπές, σε συνδυασμό με τη πλειοψηφία που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί να ορίσει εξεταστική επιτροπή για οποιοδήποτε ζήτημα. Και ποιος καλύτερος για εξεταστικές επιτροπές από την Κωνσταντοπούλου, θα τους ταράξει όλους στη τυπικούρα που τόσο πολύ την χρησιμοποιούσαν.

Το μόνο περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι την ψήφισαν οι περισσότεροι βουλευτές.

Edited by Hazuki, 13 February 2015 - 11:39.

rsrGbGx.gif

#80862 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 posts

Posted 13 February 2015 - 14:41

αυτο επιτρεπεται να το πω κι εγω?

#80863 Warchief

Warchief

• Members
  • 2,042 posts

Posted 13 February 2015 - 15:22

Προσωπικά θεωρώ ότι αν ξεκινούσες να γράφεις για κουράδες το επίπεδο των δημοσιεύσεων σου θα ανέβαινε κατακόρυφα.

#80864 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2,473 posts
  • LocationBus 142

Posted 13 February 2015 - 15:48

Αυτον τον Warchief γιατι τον ανεχομαστε ακομα?

2bbd14fc.jpg

#80865 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4,147 posts

Posted 13 February 2015 - 15:54

Θα σας παρακαλούσα να μεταφέρετε τις προσωπικές σας αντιδικίες στα pms/skype/irc/οπουδήποτε. Αρκετά.

xbJ3b2w.jpeg