@hazuki
Δεδομενου οτι πολλες φορες ελεγε την αποψη της η Κωσταντοπουλου (και μαγκια της προφανως) ακομα και αν δεν ακολουθουσε την επίσημη γραμμη, τωρα που ειναι κυβερνηση ο Συριζα δε μου φαινεται παραλογο να την προτεινουν για μια θεση που δε θα αρνιοταν επουδενι και να γλιτωσουν πιθανη εσωτερικη αντιπολιτευση χωρις να θυσιασουν τους ψηφοφορους της.
Καλή θα ναι και σε αυτη τη θεση, αλλά νομίζω οτι θα ταν πιο χρησιμη (και πιο επικινδυνη για τον συριζα οταν θα αναγκαστει να αθετησει τις υποσχεσεις του) ως βουλευτης.
Καληνυχτα απο μενα παιδες και καλα τσικνισματα.
Δεν νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο, αφού λέει την άποψη της πως την ανάγκασαν να πάει εκεί; Επίσης αν ο ΣΥΡΙΖΑ την φοβάται γιατί να την έχει στους κύκλους της, μια χαρά πέταξαν τον Τατσόπουλου, υπάρχουν οι τρόποι. Τέλος if you play this game, you play the game που λένε και στο χωρίο μου. Η Κωνσταντοπούλου δείχνει να μην είναι κανά χάπατο που δεν ξέρει πως να κινηθεί μέσα στο "πολιτικό σκηνικό". Και θρησκευτικό γάμο έκανε και βιοχλαπατσι παλτό έβαλε στην ορκωμοσία και δεν άνοιξε μύτη. 
Δύο πράγματα μπορεί να συμβαίνουν, 1) είναι κομματόσκυλο και πάει όπου πει ο πρόεδρας 2) είναι στρατηγική κίνηση του κόμματος γιατί ο πρόεδρος της Βουλής είναι υπεύθυνος για τις επιτροπές, σε συνδυασμό με τη πλειοψηφία που διαθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορεί να ορίσει εξεταστική επιτροπή για οποιοδήποτε ζήτημα. Και ποιος καλύτερος για εξεταστικές επιτροπές από την Κωνσταντοπούλου, θα τους ταράξει όλους στη τυπικούρα που τόσο πολύ την χρησιμοποιούσαν.
Το μόνο περίεργο στην όλη υπόθεση είναι ότι την ψήφισαν οι περισσότεροι βουλευτές.
Edited by Hazuki, 13 February 2015 - 11:39.