Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94110 replies to this topic

#80446 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 28 December 2014 - 14:03

Δεν ξέρω κατά πόσο το Nausicaa είναι κατάλληλο για παιδάκι 7 χρονών για να είμαι ειλικρινής. Είναι αρκετά δραματικό και βίαιο κάτι που μπορεί να σοκάρει. Από την άλλη βέβαια νομίζω ότι όλοι ως παιδιά έχουμε δει πολύ χειρότερα. We turned out alright... Right? RIGHT? Θα πρότεινα και το Spirited Away παράλληλα το οποίο σίγουρα έχει βγει με ελληνική απόδοση. Στο DVD club της γειτονιάς σου σίγουρα θα βρεις τους περισσότερους τίτλους. Θα μπορούσες όμως και να μην διευκολύνεις το παιδι και να το αφήσεις μέσα από την διασκέδαση να μάθει να διαβάζει πιο γρήγορα. Eπίσης το Ponyo θα της αρέσει πολύ.

Αναφορικά με την σύζυγο τα dual audio είναι πάρα πολλά. Δεν υπάρχει καν θέμα πλέον. Με ένα απλό search βρίσκεις και στα αγγλικά απίστευτα πολλούς τίτλους. Πχ τώρα που πέρασα από το Tokyotosho πήρε το βλέφαρό μου το kids on the slope και ξέρω σίγουρα ότι TTGL και Samurai Champloo έχουν decent english dubs.

#80447 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 28 December 2014 - 14:46

θα πηγαινα στο βιντεοκλαμπ της γειτονιας....αν ειχα... :canthelp: 
το τελευταιο εκλεισε πριν κανα 6μηνο.. η λυπηρη παραγματικοτητα του downloading.... :beaten:

να σου πω..σχετικα με την βια στην παιδικη ηλικια δεν ειμαι και τοσο σκληρος πια(αλλωστε εμεις παθαμε τιποτα??? :dazed: )...εχει τετοια χαζομαρα πια το παιδικο προγραμμα και τοσο βια εστω και ωραιοποιημενη για να περναει..που το nausicaa μαλλον δεν θα την ενοχλησει και πολυ...(αν και ψαχνω με το ελληνικο audio που αποσο θυμαμαι ειναι πετσοκομενο επειδη ειναι απο την αμερικανικη εκδοση που το πετσοκοψαν σε σκηνες βιας)

το spirited away το ειχα ξεχασει να σου πω την αληθεια  μου....

με τους υπιτιτλους εχουμε θεμα...βαριεται το χαζο ακομα και κουραζεται ευκολα..1-2 χρονια θελω ακομα υπομονη...και μετα θα την κανω ξεφτερι...

το ponyo δεν το ειχα δει.... :riiight: μαλλον θα κατσω να το δω εγω :blingeye2: 

οσο για τα dual audio το σκεφτηκα και θα το ψαξω λιγο..αν και εδω εχουμε το προβλημα οτι θα ξενερωνω εγω που μου αρεσει το jap audio...(συμβιβασου τολη συμβιβασου...)

επιασα χτες τον εαυτο μου να κοιταζει σαν χαζος(απο ευχαριστηση) γυναικα και παιδι την ωρα της ταινιας..

δεν ειχα ποτε προβλημα στο σπιτι με το χομπι μου στα ανιμε μιας και επικρατει η αποψη οτι ''οτι σε κανει χαρουμενο καν΄το''..απλα επειδη το εκανα μονος παντα(εκτος απο τον αδερφο μου και τους 2 κολλητους μου )..

ηθελα να καταφερω να δουμε μαζι οικογενειακα εστω και μια ταινια...

big life goal and steps yesterday....

σε αλλα νεα μολις πριν λιγο ακουσα για το πλοιο ανοιχτα της κερκυρας και ενα αεροπλανο των μαλαισιανων γραμων....αντε παλι τα ιδια..

Edited by vectrapearl, 28 December 2014 - 14:48.

#80448 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 28 December 2014 - 22:06

Aν και δεν είναι anime ταινία (αλλά η ποιότητα κι η φαντασία της φτάνει στα ίδια επίπεδο κορυφαίων anime ταινιών), θα πρότεινα για οικογενεική προβολή το Treasure Planet (Πλανήτης των Θησαυρών). Ίσως η πιο υποτιμημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Την είδα για πρώτη φορά πέρσυ και μ' έκανε να συγκινηθώ σε κάποια φάση, κάτι που δεν το είχε καταφέρει πότε για μένα το Lion King. Αν δεν την έχεις δει ακόμα, στην προτείνω ανεπιφύλακτα.

Youtube Video

(Ο παραπάνω διάλογος είναι αυθεντικός κι όχι προϊόν παρωδίας)

#80449 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 posts

Posted 28 December 2014 - 22:31

Ωωωω ναι, πρέπει να συμφωνήσω απόλυτα, τη λάτρεψα όταν ήμουν μικρούλης αυτή τη ταινία και με παραξενεύει ακόμα και τώρα που δεν έχει τη δόξα που της αξίζει.

#80450 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 28 December 2014 - 23:47

ειδαμε και το spirited away...αρεσε σε γυναικα και παιδι( εγω εχω δει ολο το studio)αλλα οχι οσο το howls moving castle...
vetus ομολογω οτι αυτο που προτεινες δεν το ηξερα καθολου...
θα το δουμε σιγουρα μιας και την disney νομιζα οτι την ειχαμε εξαντλησει.......nope εχουμε κιαλα αποτι βλεπω....

Edited by vectrapearl, 28 December 2014 - 23:48.

#80451 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 posts

Posted 29 December 2014 - 00:54

Aν και δεν είναι anime ταινία (αλλά η ποιότητα κι η φαντασία της φτάνει στα ίδια επίπεδο κορυφαίων anime ταινιών), θα πρότεινα για οικογενεική προβολή το Treasure Planet (Πλανήτης των Θησαυρών). Ίσως η πιο υποτιμημένη ταινία κινουμένων σχεδίων της Disney. Την είδα για πρώτη φορά πέρσυ και μ' έκανε να συγκινηθώ σε κάποια φάση, κάτι που δεν το είχε καταφέρει πότε για μένα το Lion King. Αν δεν την έχεις δει ακόμα, στην προτείνω ανεπιφύλακτα.

Youtube Video

(Ο παραπάνω διάλογος είναι αυθεντικός κι όχι προϊόν παρωδίας)

Όντως είναι πολύ υποτιμημένη ταινία. Απορώ πώς είχε μεγαλύτερο box office το Lilo & Stitch...

Και στο αγγλικό η καπετάνιος είπε σχεδόν το ίδιο πράγμα: «You can keep that kind of flim-flammery for your spaceport floozies, Silver!».

Floozy=η γυναίκα που έχει σεξουαλικές επαφές με πολλούς άνδρες.

#80452 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 December 2014 - 02:59

Αν μη τι άλλο συμφωνούμε ότι η συγκεκριμένη σκηνή είναι ενδεικτική του επιπέδου της ταινίας. :)  

Αν είναι να δει κάποιος animated διασκευή του Treasure Island χίλιες φορές να δει το Takarajima που μπορεί να έχει τα χρονάκια του αλλά αυτό το ενοχλητικά γερασμένο CGI που βγάζει μάτι δεν το έχει. 

vectrapearl πέρα από την Disney υπάρχουν πραγματικά πάρα μα πάρα πολλές επιλογές για οικογενειακές ταινίες. Είτε σε anime είτε σε western animation. Δεν ξέρω τι έχετε δει με την οικογένειά σου αλλά υπάρχουν πάρα πολύ καλές δουλειές που θα την ενδιέφεραν. FYI αυτές τις μέρες βγήκε rip για το Book of life.

#80453 Kalamaris

Kalamaris

I'm glad I met you.

• Members
  • 699 posts

Posted 29 December 2014 - 03:21

Vectapearl να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το "The secret of Kells".Είναι από τις πιο όμορφες animated ταινιές που έχω δει ποτέ,και δε λέω τίποτα παραπάνω γιατί όσο λιγότερα ξέρεις τόσο πιο υπέροχη θα είναι.

Also ακούω ότι ο δημιουργός θα κάνει animated ταινία με selkies και OH MY GOD TAKE MY FUCKING MONEY!!!

sc5bab.jpg

#80454 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 December 2014 - 03:27

Ισχύει αυτό που λέει ο Kalamaris για το Secret. Απλά πανέμορφη ταινία. Βέβαια δεν την θεωρώ κατάλληλη για την κόρη του προς το παρόν. 

To Coraline από την άλλη είναι η ιδανική επιλογή για όταν η μικρή δεν τρώει όλο το φαί της. xD

#80455 Mad_Hatter

Mad_Hatter

xyz scum

• Moderators
  • 4,499 posts
  • LocationArah

Posted 29 December 2014 - 03:32

Εγώ πάντως One Piece θα βλέπω με τα παιδιά μου.

qzMHWHd.png

#80456 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10,437 posts

Posted 29 December 2014 - 03:33

Kαι με τα εγγόνια σου πάλι One piece θα στο αφηγούνται βλέπεις. Θα είναι και ongoing.

#80457 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 posts

Posted 29 December 2014 - 06:29

Η ερώτηση του 1.000.000 όμως είναι: Το HxH θα είναι ακόμα σε hiatus η θα έχει τελιώσει?

#80458 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 December 2014 - 10:50

vectrapearl πέρα από την Disney υπάρχουν πραγματικά πάρα μα πάρα πολλές επιλογές για οικογενειακές ταινίες. Είτε σε anime είτε σε western animation. Δεν ξέρω τι έχετε δει με την οικογένειά σου αλλά υπάρχουν πάρα πολύ καλές δουλειές που θα την ενδιέφεραν. FYI αυτές τις μέρες βγήκε rip για το Book of life.

ποιο πολυ εχουμε δει disney,pixar και τα σχετικα γνωστα που εχουν κυκλοφορησει,πολυ πραμα ρε παιδακι μου...ασε που ξαναζω και εγω αφου βλεπω animated που εβλεπα εγω μικρος (γκουχ γκουχ σε πρωτη προβολη τοτε..) 

Vectapearl να δοκιμάσετε οπωσδήποτε το "The secret of Kells".Είναι από τις πιο όμορφες animated ταινιές που έχω δει ποτέ,και δε λέω τίποτα παραπάνω γιατί όσο λιγότερα ξέρεις τόσο πιο υπέροχη θα είναι.

Also ακούω ότι ο δημιουργός θα κάνει animated ταινία με selkies και OH MY GOD TAKE MY FUCKING MONEY!!!

αυτο το εχω δει εγω και ειναι πραγματικα αριστουργημα.....

To Coraline από την άλλη είναι η ιδανική επιλογή για όταν η μικρή δεν τρώει όλο το φαί της. xD

απο φαι ειμαστε κομπλε  :x3:

Εγώ πάντως One Piece θα βλέπω με τα παιδιά μου.

ειναι κοριτσακι και καποια που θελω να της βαλω δεν την συγκινουν καθολου.....προσπαθησα με πιο παλια ανιμε οπως τζουμαρου step jun αλλα δεν...

βεβαια εδειξε ενα ενδιαφερον σε καντυ καντυ sailor moon και καμπαμαρου οποτε θα δουμε στην πορια....

το μεγαλο προβλημα ειναι οπως ειπα οτι με τους υποτιτλους εχουμε θεμα μιας και δεν προλαβαινει ακομα...οποτε καταπιανομαστε με οτι ειναι μεταγλωτισμενο.....

#80459 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3,279 posts
  • LocationΘεσσαλονίκη

Posted 29 December 2014 - 12:48

θα κανετε τοτε οτι καναν και οι Ανατολικοευρωπαιοι στις εισαγωμενες ταινιες. θα γινετε αφηγητες!

#80460 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 posts

Posted 29 December 2014 - 13:04

θα κανετε τοτε οτι καναν και οι Ανατολικοευρωπαιοι στις εισαγωμενες ταινιες. θα γινετε αφηγητες!

αχαχαχαχαχ.....

1ον αυτο το ζω καθοτι εχω δορηφορικη οπου πιανω τετοια καναλια γιατι η γυναικα μου ειναι μιση ελληνιδα μιση μολδαβη γεννημενη εκει και μεγαλωμενη εδω...
οταν πρωτοειδα σε καναλια τους πχ αμερικανικη ταινια και ολες η φωνες αντρικες-γυναικιες ηταν απο τον ιδιο αντρα(!!!) σε ρυθμο αφηγησης κουφαθηκα..
και ενα bonus..επειδη το prison break ηταν τεραστια επιτυχια αντι να πληρωσουν για διακαιωματα(πρεπει να εχουν αλλεργια με οτι δυτικοευρωπαικο) το γυρισαν εξολοκληρουν απο την αρχη σε ρωσσικα τοπια-φυλακες με ντοπιους ηθοποιους....priceless....

2ον πιτσιρικας το ζουσα και με τον θειο μου οπου ηταν ελληνας της μικρας ασιας και ενω μιλαγε ελληνικα δεν ηξερε να διαβαζει..οποτε καθε βραδυ αν ηθελε να δει κατι επερνε την θεια μου αλαμπρατσετα και καθοταν διπλα της να του διαβαζει τους υποτιτλους....

double post γιατι μπορω......σορρυ :oops:

breaking news....

εκλογες

με οτι μπορει να φερει αυτο το γεγονος.....

παναγια μου βαλε το χερι σου.....

Edited by iristella, 29 December 2014 - 13:55.