Το πρόβλημα δεν είναι πως οι κάποιος χαρακτήρας παρουσιάζεται με ένα χαρακτηριστικό που θεωρείται περιορισμένο στο φύλο του. Το πρόβλημα είναι το ποσοστό των γυναικών στα κομικς που παρουσιάζονται μονο με τέτοια ρούχα περιορισμένα στο φύλο τους, τα οποία τις περισσότερες φορές δεν εξυπηρετούν σε απολύτως τίποτα, και δυσκολεύουν και την κίνηση τους.
Δεν θεωρώ κακό το να φοράνε οι γυναίκες κοντές φούστες ή ανοιχτά μπλουζάκια στο στήθος, αλλά όταν μιλάμε για περίπτωση υπερηρώων, που μια τέτοια ενδυμασία σε καθιστά πολύ περισσότερο ευάλωτο, σε αποτρέπει από ελευθερία κινήσεων και αυτό αρχίζει να γίνεται σύνηθες μοτίβο, τότε ναι, νομίζω υπάρχει ένα πρόβλημα. Στο κάτω κάτω, μπορούν κάλλιστα να φορούν φούστες/μπλούζες πάνω από κάτι που τις προστατεύει, αλλά πόσο συχνά γίνεται αυτο, και πόσο συχνά βγαίνουν τα πάντα ακάλυπτα.
Δεν διαφώνησα

Και όσων αφορά το θέμα της χρηστικότητας σχετικά με superman-supergirl μπορεί μεν η στολή του superman να έχει χρηστικότητα 0, αλλά εγώ τουλάχιστον δεν τον έχω δει ποτέ με τους γοφούς και τα μπούτια έξω.
Του έκλεψε ο Ρόμπιν το συνολάκι για πάρτη του
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Six Winged Angel: 13 Οκτώβριος 2014 - 19:02