Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#79156 teo13

teo13

Anime Freak

• Members
  • 491 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 10:09

Hha9HYe.jpg

Chill out

#79157 Botsun

Botsun

Boss Tsundere

• Members
  • 1.240 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 11:24

DDMBW.gif

Γκαντ, γι'αυτο αγαπώ την μαυρότρυπα~

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79158 Cloudy-Sky

Cloudy-Sky

~:vv:~

• Members
  • 163 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 11:41

:)

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79159 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 11:44

Botsun, χάου ντέαρ γιού!

Επειδή η πολυφωνία δεν βοηθάει πάντα, και επειδή έχουν μιλήσει αρκετά άτομα εξαιρετικά δε θα προσθέσω κάτι στην τρέχουσα συζήτηση. Βρήκα όμως ένα τέλειο βιντεάκι και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.

Είναι από αυτά που λες οκ φάση έχει η ιδέα, αλλά κάπου στη μέση βαριέσαι και όταν τελειώνει συνειδητοποιείς ότι ήτανε πάρα πολύ καλό και καταλήγεις να το ακούς μισή ώρα στο ριπίτ προσπαθώντας να θυμηθείς ποιά είναι εκείνα τα τρία τραγούδια που σου ξεφεύγουν και δεν μπορείς με τίποτα να βρεις τους τίτλους τους -γιατί αν κοιτάξεις τα ονόματά τους στο ντισκρίψιον θα έχεις κλέψει τον εαυτό σου- κτλ κτλ κτλ. Να, γιατί να μην έχετε κ εσείς αυτή την εμπειρία; Σημαντικό. Εντωμεταξύ τα περισσότερα είχα ξεχάσει πως ήταν καν στα '90s.

Youtube Video

Έξτρα ερώτηση, έστω ότι πάτε σε πάρτι μασκέ με θέμα τα 90s, τι θα ντυνόσασταν? Πάουερ ρέηντζερ, Ζήνα, Χέρκιουλις, Πεπεράν, ευχούλης ή Κομπέην?  Σημαντικό και αυτό.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79160 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:26

Ζήνα

09pntFA.png?1

#79161 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:26

Ευχούλης νομίζω (?)

xbJ3b2w.jpeg

#79162 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:29

Ε τι μονολεκτικά είναι αυτά ρε παιδιά. Δώστε μου κάτι παραπάνω.

Επίσης οι επιλογές είναι τυχαίες. Εγώ σκέφτομαι να ντυθώ κασέτα πάντως.

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79163 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:43

Α έχουμε και άλλες επιλογές? Έτσι όπως το έθεσες δεν το αντελήφθην :P

Ωραία λοιπόν εγώ θα ντυνόμουν Μάμρα με χαρτιά υγείας ολούθε (το καπιτονέ το μαλακό).

ΑΡΧΑΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΩΜΑ!

I know, I know, technically αυτό ήταν στα 80's αλλά εγώ στα 90's το βλεπα οπότε μετράει, εντάξει!?

xbJ3b2w.jpeg

#79164 Anelis

Anelis

random frantic action

• Retired Staff
  • 3.374 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:44

Ομιτζί ναι μετράει ναι είναι τέλειο και υπέροχο!

Δημοσιευμένη  εικόνα

#79165 Black Rock

Black Rock

TO THE ICECAR!

• GFX Staff
  • 725 Δημοσιεύσεις:
  • Locationalways searching for nii-chan

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 13:21

Εγώ μικρό ντυνομουν συνέχεια χελωνονιντζακι με την κούπα για τα ρούχα δεμένη με ένα σεντόνι πίσω και τα πλαστικά σπαθιά του Λεονάρντο.

Τώρα που μεγάλωσα θα πρωτοτυπησω και σίγουρα θα ντυνομουν μπανάνες με πυτζάμες. Δι μπεστερεστερεστερεστ σόου εβαααρ.

#79166 GhostPrince

GhostPrince

夢遊病者

• Members
  • 2.161 Δημοσιεύσεις:
  • Location ・ω・ 

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 14:57

Εγω μικρος ντυνόμουν σουπερμαν ομαδικως μαζι με ολη την ταξη η μπατμαν. Λαθε χρονο ιδια ιστορια χΔ βεβαια θυμαμαι με τον καιρό αυτη η στολη είχε κανταντισει να ναι μίκη. Σoυπερ μπατμαν xD
フカフカ

#79167 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 15:17

Μιας και μιλατε για 90's, ποσο υπεροχη εκπομπη ηταν Τα παιχνιδια χωρις συνορα? :D

Y.Γ. Ωραια ιδεα για 90's party κουστουμι ειναι να ντυθεις Ασπα Τσινα. Προυποθετει να καπνιζεις ομως  :hahaha:

Υ.Γ. 2 Αρκουδακια της αγαπης επισης

Υ.Γ. 3 Σπιρτουληδες! 

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 08 Οκτώβριος 2014 - 15:20

2bbd14fc.jpg

#79168 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 16:01

Ε τι μονολεκτικά είναι αυτά ρε παιδιά. Δώστε μου κάτι παραπάνω.

Επίσης οι επιλογές είναι τυχαίες. Εγώ σκέφτομαι να ντυθώ κασέτα πάντως.

Definitely pacman, μετά από το βίντεο του Remi Gaillard που κυνηγιόντουσαν μέσα στο σούπερμαρκετ, αλλά σίγουρα θα χρειαζόμουν και άλλους για φαντασματάκια

edit: Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα ήταν πάρα πολύ γαμάτα!! Έκαναν ένα remake από ότι είδα αλλά δε φαίνεται να έπιασε τόπο :sad:

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 08 Οκτώβριος 2014 - 16:29

#79169 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 16:50

In other news, το Naruto τελειώνει σε 6 εβδομάδες. Το bleach μέσα στο 2015.

Το one piece θα τα φάει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον τα ψωμιά του.

Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη :P Βαριέμαι να διαβάζω 7 σελίδες :P

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 08 Οκτώβριος 2014 - 16:50

#79170 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 17:13

επειδη προλαβα να ντυνομαι στα 90's..εχω ντυθει μπατμαν,θαντερκατς(λαιονο),χελωνονιντζακι,τρανσφορμερ νομιζω οτι εχω εξαντλησει τα 90's basic cartoons...

ετυχε να παω περυσι σε ενα ξεκουδουνο οφ σειζον παρτυ με θεμα γενικα τα 90'ς στον βυσινοκιπο στα εξαρχεια....μετα απο πολυ σπρωξιμο απο φιλο γιατι γενικοτερα εχω ενα σφιξιμο ως πρως το μασκαρεμα μεγαλωνοντας,βρηκα ενα παλιο flight μπουφαν τζιν με ξεβαματα μπλουζα με ξεβαμα απο χλωρινη ,all star (αυτα ευτυχως κυκλοφορουν ακομα αν και το καλυτερο θα ηταν να βρβ καπια  Nike απτεμπο μπασκετικα η καποια καμικαζι ριμποκ η εστω τα fila drago(ολα με φοσφοριζε κορδονια παντα) που τοτε μας τα εβγαζες μονο με ενχειρηση απο τα ποδια)

γυαλια υλιου οκλεει αυτα που ησουν σα μυγα....και το κλου του ολου θεματος ηταν ενα πληρες λειτουργικο walkman με κασσετα μεσα με ενα μιξ απο ολες της επιτυχιες της εποχης και ακουστικα απο αυτα τα μεγαλα τα σιδερενια με τα πορτοκαλι βαμβακια στα αυτια...

οταν τα εβαλα και ειδα τον εαυτο μου στον καθρεφτη πραγματικα απορουσα πως κυκλοφορουσαμε ετσι εκεινη την εποχη...και ημουν και τελος γυμνασιου αρχες λυκειου τοτε.....

τωρα παλι ΑΝ ΑΝ ντυνομουν κατι σε 90'ς θα ηταν κατι σε denver the last dinosaur η τον κιθ απο τους προντιτζι η βαβουροπατατας....