Chill out
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 10:09

Chill out
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 11:24

Γκαντ, γι'αυτο αγαπώ την μαυρότρυπα~

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 11:44
Botsun, χάου ντέαρ γιού!
Επειδή η πολυφωνία δεν βοηθάει πάντα, και επειδή έχουν μιλήσει αρκετά άτομα εξαιρετικά δε θα προσθέσω κάτι στην τρέχουσα συζήτηση. Βρήκα όμως ένα τέλειο βιντεάκι και ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας.
Είναι από αυτά που λες οκ φάση έχει η ιδέα, αλλά κάπου στη μέση βαριέσαι και όταν τελειώνει συνειδητοποιείς ότι ήτανε πάρα πολύ καλό και καταλήγεις να το ακούς μισή ώρα στο ριπίτ προσπαθώντας να θυμηθείς ποιά είναι εκείνα τα τρία τραγούδια που σου ξεφεύγουν και δεν μπορείς με τίποτα να βρεις τους τίτλους τους -γιατί αν κοιτάξεις τα ονόματά τους στο ντισκρίψιον θα έχεις κλέψει τον εαυτό σου- κτλ κτλ κτλ. Να, γιατί να μην έχετε κ εσείς αυτή την εμπειρία; Σημαντικό. Εντωμεταξύ τα περισσότερα είχα ξεχάσει πως ήταν καν στα '90s.
Έξτρα ερώτηση, έστω ότι πάτε σε πάρτι μασκέ με θέμα τα 90s, τι θα ντυνόσασταν? Πάουερ ρέηντζερ, Ζήνα, Χέρκιουλις, Πεπεράν, ευχούλης ή Κομπέην? Σημαντικό και αυτό.

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:26
Ζήνα
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:26
Ευχούλης νομίζω (?)
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:29
Ε τι μονολεκτικά είναι αυτά ρε παιδιά. Δώστε μου κάτι παραπάνω.
Επίσης οι επιλογές είναι τυχαίες. Εγώ σκέφτομαι να ντυθώ κασέτα πάντως.

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:43
Α έχουμε και άλλες επιλογές? Έτσι όπως το έθεσες δεν το αντελήφθην ![]()
Ωραία λοιπόν εγώ θα ντυνόμουν Μάμρα με χαρτιά υγείας ολούθε (το καπιτονέ το μαλακό).
ΑΡΧΑΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΑΠΙΟ ΣΩΜΑ!
I know, I know, technically αυτό ήταν στα 80's αλλά εγώ στα 90's το βλεπα οπότε μετράει, εντάξει!?
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 12:44
Ομιτζί ναι μετράει ναι είναι τέλειο και υπέροχο!

Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 13:21
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 14:57
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 15:17
Μιας και μιλατε για 90's, ποσο υπεροχη εκπομπη ηταν Τα παιχνιδια χωρις συνορα? ![]()
Y.Γ. Ωραια ιδεα για 90's party κουστουμι ειναι να ντυθεις Ασπα Τσινα. Προυποθετει να καπνιζεις ομως ![]()
Υ.Γ. 2 Αρκουδακια της αγαπης επισης
Υ.Γ. 3 Σπιρτουληδες!
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από didimakia: 08 Οκτώβριος 2014 - 15:20
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 16:01
Ε τι μονολεκτικά είναι αυτά ρε παιδιά. Δώστε μου κάτι παραπάνω.
Επίσης οι επιλογές είναι τυχαίες. Εγώ σκέφτομαι να ντυθώ κασέτα πάντως.
Definitely pacman, μετά από το βίντεο του Remi Gaillard που κυνηγιόντουσαν μέσα στο σούπερμαρκετ, αλλά σίγουρα θα χρειαζόμουν και άλλους για φαντασματάκια
edit: Τα παιχνίδια χωρίς σύνορα ήταν πάρα πολύ γαμάτα!! Έκαναν ένα remake από ότι είδα αλλά δε φαίνεται να έπιασε τόπο :sad:
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από demonicMC: 08 Οκτώβριος 2014 - 16:29
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 16:50
In other news, το Naruto τελειώνει σε 6 εβδομάδες. Το bleach μέσα στο 2015.
Το one piece θα τα φάει κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον τα ψωμιά του.
Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί ήδη
Βαριέμαι να διαβάζω 7 σελίδες ![]()
Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Akihito: 08 Οκτώβριος 2014 - 16:50
Καταχωρήθηκε 08 Οκτώβριος 2014 - 17:13
επειδη προλαβα να ντυνομαι στα 90's..εχω ντυθει μπατμαν,θαντερκατς(λαιονο),χελωνονιντζακι,τρανσφορμερ νομιζω οτι εχω εξαντλησει τα 90's basic cartoons...
ετυχε να παω περυσι σε ενα ξεκουδουνο οφ σειζον παρτυ με θεμα γενικα τα 90'ς στον βυσινοκιπο στα εξαρχεια....μετα απο πολυ σπρωξιμο απο φιλο γιατι γενικοτερα εχω ενα σφιξιμο ως πρως το μασκαρεμα μεγαλωνοντας,βρηκα ενα παλιο flight μπουφαν τζιν με ξεβαματα μπλουζα με ξεβαμα απο χλωρινη ,all star (αυτα ευτυχως κυκλοφορουν ακομα αν και το καλυτερο θα ηταν να βρβ καπια Nike απτεμπο μπασκετικα η καποια καμικαζι ριμποκ η εστω τα fila drago(ολα με φοσφοριζε κορδονια παντα) που τοτε μας τα εβγαζες μονο με ενχειρηση απο τα ποδια)
γυαλια υλιου οκλεει αυτα που ησουν σα μυγα....και το κλου του ολου θεματος ηταν ενα πληρες λειτουργικο walkman με κασσετα μεσα με ενα μιξ απο ολες της επιτυχιες της εποχης και ακουστικα απο αυτα τα μεγαλα τα σιδερενια με τα πορτοκαλι βαμβακια στα αυτια...
οταν τα εβαλα και ειδα τον εαυτο μου στον καθρεφτη πραγματικα απορουσα πως κυκλοφορουσαμε ετσι εκεινη την εποχη...και ημουν και τελος γυμνασιου αρχες λυκειου τοτε.....
τωρα παλι ΑΝ ΑΝ ντυνομουν κατι σε 90'ς θα ηταν κατι σε denver the last dinosaur η τον κιθ απο τους προντιτζι η βαβουροπατατας....