Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94114 replies to this topic

#79126 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 534 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 17:27

στα προηγουμενα ποστ μου εγραψα για σκληροπυρινικους που χαλανε την''πιατσα'',ο εν λογο ιερεας ειναι ενας απο αυτους και εχω ριξει απειρο γελιο με το συγκεκριμενο βιντεο....

τελως παντων....αρκετα ειπαμε...ας πουμε για τελος οτι ουτε προσβληθηκα ουτε τιποτα σαν ατομο ιδιαιτερα..απλα ηθελα να πω με ελαχιστα χιουμοριστικο(που μαλλον δεν τον εκανα εγω κατανοητο πολυ) τονο οτι η παρεξηγηση μπορει να γινει απο το παραμικρο.....και μαλλον και το παραδειγμα μου με τους Mod και το mod team ηταν ατυχες....

move on please....δεν θελω να χαλασω καρδιες με κανεναν εδω μεσα αλλωστε.....

@mono...

η απαντηση σου ηταν εξαιρετικη και μαλιστα  αλλα οπως εγραψα..δεν ηταν το νοημα οτι εγω παραξηγηθικα....και φταιω εγω για αυτο μιας και δεν το διατυπωσα σωστα ως προς το χιουμοριστικο του θεματος...(ειμαι και στο μαγαζι μου και εχω μπες-βγες)

γιαυτο και παρερμηνευτικε....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 07 Οκτώβριος 2014 - 17:33

#79127 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 17:44

TX4TMSY.jpg

Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#79128 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 17:50

Is it just me ή ο τυπας με τα μαυρα μαλλια που βγηκε απο το κουτι στο Kokkuri-san ειναι ολοκληρος ενα Persona 3 reference? Ακομα και η μουσικη που επαιζε οταν εμφανιστηκε στο 1ο επεισοδιο , μου εβγαζε persona 3 vibes

v4kFmx.png

#79129 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 17:51

Να πάρετε το ontopic σας και να πάτε αλλού κύριε.

#79130 BoredForLife

BoredForLife

Monster Hunter

• Members
  • 503 Δημοσιεύσεις:
  • LocationPokke Village

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 17:56

B-but the MC of Persona 3 is technically

Spoiler: should this be a spoiler idontevenknow

Αρα ειμαι on the topic of the off-topic , topic.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από BoredForLife: 07 Οκτώβριος 2014 - 17:57

v4kFmx.png

#79131 laraska

laraska

Self imposed ban

• Members
  • 1.875 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 18:26

ως πιστος ορθοδοξος χριστιανος η παραπανω εικονα και μερικα απο τα παραπανω σχολια δεν με εκφραζουν και με προσβαλουν και εμενα και την πιστη μου....(ο χριστος να λεει οτι μας προσφερει τζαμπα ιντερνετ  και καλο φαι και πρεπει να ειμαι ευγνωμων για αυτο)

και για να σας προλαβω οχι δεν εχω δει ανιμε η κατι αλλο σχετικο με περιεχομενο προσβλητικα  θρησκευτικο γιατι πολυ απλα δεν θελω....

αλλα εγω δεν ειμαι mod οποτε σαν ανωτερο ατομο θα πρεπει να το προσπερασω μιας και δεν μπορω να κλειδωσω τοπικ η να κανω warning σε καποιο μελος...

δεν το λεω για να την πω σε κανεναν αλλα μιας και πολλακις εχω δει να γινονται τα παραπανω(κλειδωματα και προειδοποιησεις σε μελη) και μιας η συζητηση με τον κamui και την gata δεν προσβαλε κανεναν ισα ισα που τους αβανταραμε οσους δεν ειναι σαν και ''εμας'' μετα ειδα καποια ποστ που ερχονται αντιθετα σε αυτα που πολλες φορες εχουμε ακουσει εδω και ερχονται μερικα και απο mod....

ολα αυτα με φιλικη διαθεση χωρις ιχνος κακιας η εξυπναδας...

αν εγω εχω καταλαβει κατι λαθος θα ηθελα πολυ το mod team να με διορθωσει και να μου εξηγησει και ολα καλα μετα...

αυτα δεν ισχυουν για τον χριστιανισμο φιλε ....αν εισαι μουσουλμανος δωδεκαθειστης κτλ ναι ...αλλα οχι και χριστιανος!!

πανω απ ολα εδω μια εξυπναδα ισουται με 1000000 αλλα σοβαρα  πραγματα.

δεν πα να ειναι ευαισθητο θεμα...κατσε φαε μια ατακα του george carlin να ηρεμησεις ...αλλα δεν νομιζω να εισαι τοσο γενναιος να ακουσεις τετοια φιλοσοφημενη απαντηση...οσονουπω ολο και καποιος θα ποσταρει μια μλκα του.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από laraska: 07 Οκτώβριος 2014 - 18:30

Δημοσιευμένη  εικόνα
Spoiler:
Spoiler:
Spoiler:
[IMG]http://www.anime.gr/forums/%5Burl=http://dragcave.net/view/yrOI%5D%5Bimg%5Dhttp://dragcave.net/image/yrOI.gif%5B/img%5D%5B/url%5D[/IMG]

#79132 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 19:12

Εσύ τωρα κατάλαβες ότι έδωσα κάποιο τελεσίγραφο πόσο μάλλον για τη συζήτηση που είχατε, ε? Βλέπω ακονισμένα τα έχετε όλοι τα μαχαίρια σας. Αν ο Kamui και ο κάθε Kamui θέλει να πιστεύει ότι κλείνουμε θέματα που δεν μας αρέσουν και όχι ας πούμε όταν τα πράγματα γίνονται εκρηκτικά και αρχίζουν να εξαπολύονται προσβολές εκατέρωθεν τότε δικαίωμα του. Δικαίωμα μου όμως και μένα να του ζητάω να σταματήσει τις προσβολές απέναντι στην ομάδα. Αν εσύ από την άλλη βολεύεσαι να ερμηνεύεις τα πράγματα όπως γουστάρεις δικαίωμα σου και σένα και δικαίωμα μου και μένα να σου πω ότι κάνεις λάθος.

Σε περίπτωση που δεν έγινα αρκετά σαφής γιατί εδώ πέρα πρέπει να τα κάνουμε όλα ταληράκια μπορείτε να συνεχίσετε επάπειρον τη συζήτηση σας.

Nothing personal παντως, ήταν απλώς μια ευκαιρία να θίξω κάτι που με εχει ενοχλήσει επανειλημμενα (και όχι μονο εμένα σαφώς) αλλά δε φάνηκε να σας ενδιαφέρει όταν απειλούσατε με warnings και bans όποιον απλά επανέφερε το θέμα σε μια συζήτηση που τον ενδιέφερε και του είχατε απαγορεψει την περαιτέρω σημετοχή επειδή τύχαινε το θέμα να κάνει κάποιους ( ποιους άραγε; ) να νιώθουν αβολα για προσωπικούς λόγους και γιατί μπορεί κάποιος να είπε και μια προσβλητική βλακεία παραπάνω.

Εγώ τουλάχιστον δε θα αναγνώριζα από τώρα κάποιο τελεσίγραφο για αυτή τη συζήτηση, πιο πολύ το είπα χιουμοριστικά προς τη γάτα με το σκύλο, παρόλο που έχει ξαναγίνει στο παρελθόν. Anyway όπως έχετε πει και μόνοι σας εσείς αποφασίζετε για το τι ισχύει και τι όχι εδώ μέσα, ας πούμε απλά ότι το έθεσα σαν άποψη, δε θέλω να πω κάτι παραπάνω.

Και μιας και πιάσαμε τα χριστιανικά, με μια δόση συγκίνησης ενημερώνω ότι αύριο παίζουν στην Αθήνα οι Wovenhand.

/όνειρα ζωής μηνών γίνονται πραγματικότητα.*tear*

Όσοι...πιστοί προσέλθετε!

Youtube Video

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Kamui: 07 Οκτώβριος 2014 - 19:15

O6rrvsU.jpg

#79133 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 19:24

Spoiler:

#79134 pasxaleas

pasxaleas

Smell the bunny

• Members
  • 876 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 19:36

Όποιος δεν θέλει να ζυμώσει 10 μέρες κοσκινίζει-θυμόσοφος λαός.

09pntFA.png?1

#79135 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 19:39

Αν δώσεις αγάπη θα πάρεις αγάπη. -θυμόσοφος σε στάση λεοφορείου στο κέντρο.

O6rrvsU.jpg

#79136 MPVNsf123

MPVNsf123

Anime Fan

• Members
  • 140 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 19:40

Τα πάντα ρει...

Oh, sorry, I thought we were just posting random quotes... Oh, wait, we are...

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από MPVNsf123: 07 Οκτώβριος 2014 - 19:40

#79137 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 20:11

Kamui μπορείς να πεις ξεκάθαρα ότι θεωρείς πως η προσωπική σου έκφραση έχει μεγαλύτερη βαρύτητα από την ελευθερία έκφρασης και τον σεβασμό προς τις προσωπικότητες των υπολοίπων μελών. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιείς "αστειάκια". Καταλαβαίνουμε πολύ καλά την θέση σου, όπως λες και εσύ την έχεις εκφράσει πολλάκις και άλλες τόσες φορές έχουμε διαφωνήσει και έχουμε πει ότι στόχος μας είναι η κοινότητα να παραμένει ασφαλής χώρος για όλους. Όχι για την πλειοψηφία, όχι για συγκεκριμένους εκλεκτούς, ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Αν θεωρείς ότι για να απολαύσεις μία καλή συζήτηση πρέπει πολλοί από τους συνομιλητές σου να αισθανθούν ότι δεν έχουν θέση εδώ μέσα μάλλον πρέπει να επανεξετάσεις τον ορισμό της καλής συζήτησης.

Έχουμε υπάρξει υπέρ του δέοντος ελαστικοί ως ομάδα και με την θεματολογία και με το περιεχόμενο των συζητήσεων. Ιδιαίτερα δε όταν απευθύνονται σε εμάς γιατί έχουμε συναίσθηση της ευθύνης της θέσης μας. Απόδειξη το ότι ξεκίνησες από το πουθενά μία συζήτηση για λογοκρισία, προσέβαλλες την ομάδα, συνεχίζεις ακόμη και όταν η mono σου έχει εξηγήσει ότι αναφέρθηκε στο πόσο αχρείαστο ήταν το "αστειακι σου" και σου ξεκαθάρισε ότι δεν έχει προθεση να περιορισει θεματικά την συζήτηση, και δεν έχεις δεχτεί καμία ποινή, ή απειλή.

Πληροφοριακά η τελευταία φορά που κλειδώθηκε η τρύπα πριν από το πρόσφατο lock ήταν στις 17 Μαρτίου του 2012 και ώρα 18.33. Kai πριν από τον Αυγουστο το τελευταίο Ban ήταν από το 13 . Kαι αν πιάσουμε όλες τις φορές που έχει γίνει έντονη συζήτηση και τα warnings που έχουν πέσει η αναλογία είναι εξαιρετικά χαμηλή.

Και τα παραπάνω πάνε προς κάθε ενδιαφερόμενο. Θέλετε να συζητήσετε; Θα το κάνετε με σεβασμό προς τα μέλη και τους κανόνες της κοινότητας. Έχετε κάποια παρατήρηση/παράπονο προς τους moderators? Η επικοινωνία είναι αμφίδρομη και ανοιχτή όπως αναφέρθηκε ήδη. Αν θέλετε πραγματικά όμως λύση και συζήτηση η Black Ηοle δεν είναι το κατάλληλο μέρος γι αυτό.

Επίσης προσοχή με τις λαϊκές και μη ρήσεις παρακαλώ φίλε MPVNsf123.

#79138 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 20:11

Οταν γινω μοντ ολα θα ειναι κομπλε παιδια μου

#79139 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 20:13

Εσύ πας για founder κατευθείαν. Το έχουμε ξεκαθαρίσει αυτό.

#79140 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 07 Οκτώβριος 2014 - 20:21

επισης ισως δεν πρεπει να γινονται τετοια event στο μελλον για να αποφευχθουν τυχον εντυπωσεις κατα των μοντς

Spoiler: