Ξεκάθαρα θα ντυμόμουν η side-kick της Xena, η πασίγνωστη Gabrielle και θα έφερνα μαζί μου κι ένα scroll για να απαθανατήσω την επική σκηνή ετούτη ![]()
Pasxaleas, get ready!
It neveeeer gets old! I am laughing my ass out!
Posted 08 October 2014 - 17:15
Ξεκάθαρα θα ντυμόμουν η side-kick της Xena, η πασίγνωστη Gabrielle και θα έφερνα μαζί μου κι ένα scroll για να απαθανατήσω την επική σκηνή ετούτη ![]()
Pasxaleas, get ready!
Posted 08 October 2014 - 17:41
Εγώ λέω:
1.) να δείτε κανένα "ρετιρέ", ώστε να μπείτε στο πετσί του ρόλου ![]()
2.) να μιλήσετε κυριλέ 90s αργκό, όπως η Τζόυς Ευείδη στο παραπάνω σήριαλ.
3.) να ξεθάψετε χαρτονομίσματα ή νομίσματα δραχμών. Υπάχουν παντού, έστω και ένα 100στάρικο, ακόμη κι αν είστε σίγουροι ότι δεν υπάρχουν στο σπίτι σας.
4.) να πάρετε ένα μίνι ανεμιστηράκι με χρωματιστά φωτάκια στις άκρες των "πτερυγίων".
5.) (οι μεν γυναίκες) να κάνετε τα μαλλιά σας σε στυλ περμανάντ μπούκλα 90s και χωρίστρα στη μέση του κεφαλιού.
6.) (οι δε άνδρες) να αφήσετε χαίτη και να κάνετε, επίσης, χωρίστρα στη μέση τα μαλλιά σας.
7.) (τα παιδιά) να κουρέψετε τα μαλλιά σας σε στυλ "καπελάκι".
Posted 08 October 2014 - 18:16
Αμαηγκαντ παιχνίδια χωρίς σύνορα και το φλάη-σπικ της Ευείδη. ΝΑΙ.ΡΕ.ΦΙΛΕ.
Και ντάμιτ δε νομίζω πως μου έχει μείνει κανένα γουόκμαν, ένα ντίσκμαν έχω αλλά νομίζω πως αυτά μας έφτασαν εδώ αρχές 2000 και άρα δεν πιάνονται.
Πάντως έχετε τέλειες ιδέες, έχω ενθουσιαστεί. Νομίζω κάτι θα βρω. Στη χειρότερη θα φτιάξω καπελάκι σούπερ-κατερίνα, δεν ξέρω.

Posted 08 October 2014 - 18:28
το national geographic εχει εκπομπες εδω και καιρο(νομιζω οτι εχουν ολοκληροθει κιολας).''90s the last great decade''.....90s the decade that connected us,στο youtube τis εχει.. θα παρεις πολυ πραγμα απο εκει.....
Posted 08 October 2014 - 18:39
Οχό, δεν το 'ξερα τούτο, ευχαριστώ πολύ! Λένε τίποτα; Όχι ότι δε θα τις τσεκάρω βέβαια, αλλά αν τα έχεις δει πες μια γνώμη.

Posted 08 October 2014 - 19:06
Ξεκάθαρα θα ντυμόμουν η side-kick της Xena, η πασίγνωστη Gabrielle και θα έφερνα μαζί μου κι ένα scroll για να απαθανατήσω την επική σκηνή ετούτη
Pasxaleas, get ready!
Youtube Video
xaxaxaxa Night Wizard Seal knows whats up

Edited by pasxaleas, 08 October 2014 - 19:19.
Posted 09 October 2014 - 08:56
Οχό, δεν το 'ξερα τούτο, ευχαριστώ πολύ! Λένε τίποτα; Όχι ότι δε θα τις τσεκάρω βέβαια, αλλά αν τα έχεις δει πες μια γνώμη.
εχω ote tv και τα παρακολουθησα ολα...εχει και για την δεκαετια των 80'ς....
γενικα εναι πολυ καλοφτιαγμενα σαν ντοκιμαντερ και πολυ ευχαριστα....το μονο - που του δινω ειναι οτι γυροφερνει πολυ προς τα american things αλλα δειχνει και την πορια τους παγκοσμια.....
το ποιο ωραιο ειναι οτι το εχει με ενοτητες......ενοτητα των gadgets ,των σειρων ,μουσικης ,games ,πολεμους ,aids και ασθενειες, πολιτικα σκανδαλα ,γεγομοτα οπως απαγωγες ληστειες και φονικα και αλλα πολλα...
θα σου προτεινα να δεις των 80'ς πρωτα και μετα των 90'ς γιατι εχει μια λογικη συνεχεια...
πλακα εχει οταν δειχνει και τους εκαστοτε πρωταγωνιστες τον γεγονοτων και βλεπεις πως ειναι σημερα διαφορα idols της εποχης.....
Edited by vectrapearl, 09 October 2014 - 08:58.
Posted 09 October 2014 - 13:01

Posted 09 October 2014 - 13:04
Αγαπώ <33333
Posted 09 October 2014 - 15:57
are we posting cute animal gifs?
Posted 09 October 2014 - 16:44

Posted 09 October 2014 - 17:17
Posted 09 October 2014 - 18:01
Youtube Video
Νιώθω ότι θα έπρεπε να με στείλουν πίσω στην τρίτη δημοτικού αλλά...this shit is waaaay too funny![]()
Or not.
H φίλη μου η Αννα που τους έφερε Ελλάδα, μολις ανεβασε στο FB οτι η συναυλία στη θεσσαλονικη τα έσπασε. Και δε συνηθίζει τα μαρκετίστικα.
Οσοι είστε Αθήνα θα περάσετε καλά αύριο. Οι τύποι είναι στο ζενιθ της καριέρας τους. Ξύλο και συναίσθημα.
Α και που'στε μιας και το ανεφερα. Αμα εχετε δει τιποτα μπλουζακια MONO ΘΡΑΣ. και σας αρεσαν τα παραγγελνετε απο εδώ.
Και βοηθάτε την Αννα και το Γιάννη που δωσαν την ψυχη τους και φτιάξαν μια εταιρεία απο το τιποτα που μεσα σε λιγα χρονια φτασαν να αναλαμβανουν διανομες και συναυλιες με δυνατα ονοματα. Και ειναι και γαμω τα παιδια.
Με ενόχλησε που άργησαν πάααρα πολύ να βγουν στη σκηνή, μιας και ήμουν πολύ κουρασμένος και νύσταζα, αν και μόλις βγήκαν ένιωσα κάπως αναζωογονημένος. Ξύλο δεν έπεσε εδώ πάντως, ούτε περίμενα κάτι τέτοιο, στη θεσσαλονίκη δε ξέρω τι έγινε.xD
O Δαβίδ Ευγένιος είναι η πιο περίεργη παρουσία που έχω δει επι σκηνής. Βρίσκεται σε εντελώς άλλο κόσμο, και δε φαινόταν να είναι υπο επίροια κάποιας ουσίας. Δυσκολευόμουν να καταλάβω τι προσπαθούσε να συμβολίσει με τις απροσδιόριστες χειρονομίες που έκανε συνέχεια με τα χέρια του, αλλά το σίγουρο είναι ότι το ζούσε μονίμως και σεβόταν αυτό που έκανε. Θα μπορούσαν να λαϊκίσουν περισσότερο και να έπαιζαν τα γνωστά στους Έλληνες τραγούδια από 10η εντολή, αλλά προτίμησαν να διατηρήσουν εντελώς άλλο κλίμα και να παρουσιάσουν το νέο τους -όχι και τόσο συναυλιακό- δίσκο, κι ας βαριόμασταν λίγο σαν κοινό. Δε με χάλασε αυτό εν τέλει, η συναυλία είχε χαρακτήρα. Η καλύτερη στιγμή για μένα όμως ήταν όταν βγήκε μετά από ένα διαλειμματάκι μόνος του με το banjo και τραγούδησε το whistling girl. Εκεί περίμενα μεγαλύτερη συμμετοχή από το κοινό αλλά έμεινα με τον ενθουσιασμό. ![]()
Enjoy.
Posted 10 October 2014 - 01:07
Απεβιωσε ο λουκανικος
((((((((