Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7861 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 30 December 2007 - 17:16

Εννοείς αυτό;

Βασικά volume του anime είναι. Το τρίτο. Μ' άρεσε που το βρήκα σε ένα άκυρο μέρος, έκανε δέκα ευρώπουλα και είπα να τ' αγοράσω.

Κάτι για να νευριάσει ο Quajafrie:

Posted Image

Φακ, δεν θυμάμαι γιατί θα πρέπει να νευριάσω. :P

Αυτό μου θυμίζει μια περίοδο που μια κοπελιά που γνώρισα σ' ένα forum (και με την οποία ανταλλάξαμε msn adresses) άρχισε την κακιά συνήθεια να προσθέτει εμένα κι άλλα άτομα από το forum σε συζύτηση με διάφορα άλλα άτομα άσχετα με το forum τελείως εκτός κόσμου (ο ένας απ' αυτούς νόμιζε ότι είναι βρυκόλακας κι ήταν δυστυχισμένος επειδή έψαχνε μια παλιά του αγάπη πριν 200 χρόνια). Όσες φορές και να έβγαινα από την συνομιλία αυτή με ξανάβαζε μέσα. Της λέω με ευγενικό τρόπο να μην βάζει σε συνομιλία με τους βλαμένους αυτούς αλλά αυτή τον χαβά της. Οπότε μια ωραία μέρα την κάνω block (το πρώτο που κάνω στην ζωή μου) και φυσικά μετά έπρηζε έναν φίλο μου να με πείσει να την ξανακάνω add (τον οποίο φίλο μου νόμιζε ότι είναι ομοφιλόφυλος επειδή έτσι της είπε μια μέρα για πλάκα).

Spoiler: fatality

Φακ, ίσως τελικά η ζωή να είναι ωραία.

#7862 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 30 December 2007 - 17:21

Λοιπόν μπορεί στο χωριό να υπάρχει αυτή η οικογενειακή ατμάσφαιρα αλλά εγώ δεν την άντεξα! ευτυχώς υπάρχει και το net! καλά ήταν και στο σπίτι αλλά έχουμε και ανάγκες!

#7863 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 December 2007 - 17:48

νομίζω ότι το παρακάνατε λιγό

#7864 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 30 December 2007 - 17:50

Δώς μου μια ευκαιρία να την κάνω απο την Αθήνα και δεν θα πώ όχι. Πάντα το χωριό είναι η καλύτερη λύση στις γιορτές και περνάς και πιο καλά απο ποτέ :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7865 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 30 December 2007 - 17:56

Κάτι για να νευριάσει ο Quajafrie:

Posted Image

Φακ, δεν θυμάμαι γιατί θα πρέπει να νευριάσω. :P

Διότι τα άτομα έτσι όπως φαίνονται στην εικόνα είναι κυκλοθυμικές πάπιες... :wis:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#7866 Quajafrie

Quajafrie

I dance modestly.

• Members
  • 523 posts

Posted 30 December 2007 - 18:36

Χμ, βαθυστόχαστο. :D

#7867 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 30 December 2007 - 19:22

Χοχοχο τωρα σας γράφω απο το καινουριο μου laptop που πήρα σήμερα το μεσημέρι σε μια εκδηλωση του φαρμακευτικου συνεταιρισμου επειδη και καλα ειμαι στο πανεπιστήμιο.(ναι περναμε δυσκολες ωρες εμεις οι φοιτητες και χρειαζομαστε στηριξη:hehehe:)
Το φαγητο ηταν αθλιο(κατι κρεατα με παρτοκαλια) αλλα χαλαλη του.
Περιμενα οτι θα ήταν εντελώς για πεταμα ως δωρο αλλα τελικα δεν ειναι και ασχημο(της hp ειναι,δεν ξερω αν ειναι και τοσο καλο):
1024 μνημη
100gb δισκος
1,83Ghz(kati T2400 ελεγε αλλα αυτα ειναι ψιλα γραμματα για εμενα)
intel centrino duo

Δεν ξερω να μεταφρασω αλλα χαρακτηριστικα λογω ασχετοσύνης αλλα τεσπα...
Παντως nice μου φανηκε για free stuff
Και θα παρουμε και αλλο ενα macbook με την επιχορηγηση κατα την ανοιξη:wooi2:
Χαχαχα θα εχω 4 υπολογιστες(καλα 3,γιατι το ενα θα το δωσω στον πατερα μου):hahaha::hahaha:

#7868 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 30 December 2007 - 19:33

δώσε κάτι και στον Ash μαρή

#7869 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 posts

Posted 30 December 2007 - 19:44

Nα πα να παρει μονος του!Εγω για 4 χρόνια ημουν στη σκια του,παντα τα αποφορια του απο υπολογιστες.
Οταν πηρε το laptop μου παραχωρηθηκε ο παμπαλαιος υπολογιστης που ειχαμε στο σπιτι,(παντα αυτος τα καλα πραγματα) και οταν πηρε καινουριο υπολογιστη εγω πηρα το παλιο του laptop!Και ας ειμαι και η μεγαλυτερη!

Καλα μπορει να του το δωσω αυτο...Αλλα οταν παρω καινουριο macbook(θα τον τσουξει αυτο το macbook... :hehehe:)

#7870 Whitelighter

Whitelighter

WHT Apricorn

• Members
  • 668 posts

Posted 30 December 2007 - 19:54

Έτσι, καλά του κάνεις!!! :madtodeath:

Για να μάθει να μην έχει καλύτερο Η/Υ από το δικό μου. :hehehe:

Posted Image

«Ίσως ο Megatron να 'κανε τελικά το λάθος που θα με κάνει αρχηγό των Decepticons!»

#7871 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1,790 posts
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Posted 30 December 2007 - 20:11

:Blissfull:

Τι πιο ωραίο απ'το να κάνεις μπάνιο με την ησυχία σου χωρίς να σε πιέζει ο χρόνος και αμέσως μετά να ρίχνεις μια ξούρα (αφού έχεις να ξυρστείς απο τον καιρό του Σογκόκου).

:Blissfull:

HnH5aB0.jpg

#7872 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 30 December 2007 - 21:46

Τρώγεται το γαιδουράκι;

Έλα τι θές; τί έχω; δεν το'πιασα :P

...Ο Αρκτουριακός Μεγαγάϊδαρος?
Είναι από τα βιβλία που μου δάνεισες. Και ο γάτος μου, έσκισε το εξώφυλλο του πρώτου τόμου...

Από το ίδιο βιβλίο είναι επίσης και η "Εταιρία Κυβερνητικής του Σείριου"..
...οι οποίοι πρεπει μάλλον να συνεργάζονται με τα multirama, οι κιορατάδες...

NA-AAAA! (όξω απ τα εικονίσματα).

Πάντως αυτό που μ'αρέσει είναι η ικανότητα που έχουν μερικά άτομα να περιγράφουν τα προβληματά τους με την τεχνολογία, π.χ. tomodachi.
Είναι 100000 φορές καλύτερο απο το να σου λέει η άλλη οτι δεν μπορεί να πάρει email και να μην έχει ανοίξει κάν το PC της :)

...Δε ξέρω τι λες εσύ, πάντως η Suzumiya (το pc λέω έτσι, γιατί εξακολουθεί να μου τρώει τα σ'κώτια) κάνει reboot μόνο από cd!
Χωρίς cd δε βρίσκει δίσκο. "Καντήλια" βρίσκει, δίσκο δε βρίσκει και μου τσαμπουνάει disk boot failure...

Κατα τ' άλλα, κατάφερα και πρόσθεσα 2ο σκληρό δίσκο με τα μπακ-άπ μου, και τον είδε μια χαρά. Κάθομαι εδώ πα και απολαμβάνω το All singles Best του Suga Shikao, που κανε 4 μέρες να κατέβει γιατί δεν υπήρχε seed..

Πάντως για το θέμα με τη Suzumiya (το pc, που δεν κανει reboot μόνο του, αλλά μόνο από cd), ζητάω βοήθεια, πλέον. Anyone, κι εννοώ anyone που να μπορεί να προσφέρει hardware-βοήθεια.
...γιατί το έχω καταντήσει playskool-σφηνοτουβλάκια να μπαζο-βγάζω δίσκους!

(..Πως είπες Διαμαντή? Hardware είναι το κομμάτι του υπολογιστή, που μπορείς να κλωτσήσεις? Αφερίμ, αλλά αυτό ήξερε να μου το πει και ο γάτος...)

#7873 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 30 December 2007 - 21:54

Ναι!!!....Αυτή είναι!...:nod:

*saves pic for future extortion use...

Αυτή είναι; Περίεργο, δεν την θυμάμαι να 'ταν ακριβώς έτσι (αν και θυμάμαι ότι ήταν πορωμένη με YuGiOh).

Anyway, για να γελάσουμε και λίγο μετά το σοκ αυτό σας παρουσιάζω τον εαυτό μου (όταν φορούσα γυαλιά) στο σπίτι του Turgon (ο οποίος τώρα υπηρετεί την μαμά πατρίδα) όταν είμασταν στο "kafrila mode":
Spoiler:

Στ' ορκίζομαι, μαμά, δεν πίνω μπάφους (ούτε παίζω Pro)!

#7874 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 30 December 2007 - 22:09

...Δε ξέρω τι λες εσύ, πάντως η Suzumiya (το pc λέω έτσι, γιατί εξακολουθεί να μου τρώει τα σ'κώτια) κάνει reboot μόνο από cd!

wtf? δεν υποτίθεται ότι το φτιάξανε αυτό; :terror2:........καλά τα έλεγα εγώ....

Πάλι καλά που κάνει και boot από κάτι...Δεν έπρεπε να το βγάλεις Suzumiya τελικά κορίτσι μου...Yurika έπρεπε να το βγάλεις...(read: δεν δουλεύει)

Posted Image
"V!"

PS: wasn't that "Αρκτουριανός Μεγαγάϊδαρος"?
Posted Image

#7875 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 30 December 2007 - 22:47

wtf? δεν υποτίθεται ότι το φτιάξανε αυτό; :terror2:........καλά τα έλεγα εγώ....

Πάλι καλά που κάνει και boot από κάτι...Δεν έπρεπε να το βγάλεις Suzumiya τελικά κορίτσι μου...Yurika έπρεπε να το βγάλεις...(read: δεν δουλεύει)

Τι να σου πω, δόλιε konata? Εσύ την είδες πρώτος την κατάσταση (κατά τη ρεκλάμα "Multirama: Εεσύ τ@@ βλέπεις πρώτος!")

Και που τους το πήγα? Το γύρισα σπίτι και δε δουλεύε!
Κι ο τελεμές ο τεχνικός, δεν εκανε ενα restart, να συνειδητοποιήσει ότι δε "φαίνεται" δίσκος πουθενά όταν ανοίγεις τον υπολογιστή, παρά μου το ξαναφόρτωσε να το πάω σπίτι, και στην ουσία να το "φτιάξω" (κι ας κάνει προς το παρόν μπουτ μόνο από cd) μόνη μου? Ποιά, εγώ, που δεν άγγιζα ως τώρα pc hardware σαν να είχα την εντύπωση πως θα ζωντανέψει και θα με κυνηγά να μου δαγκώσει κάνα κωλομέρι.

Πέρα, απ το χαβαλέ, δεν έχω σκοπό να τους το ξαναπάω τώρα-κοντα, να το φορέσουν σαρίκι. Θα απευθυνθώ σε άλλα άτομα, μήπως γίνεται να με βοηθήσουν. Γιατί ποτέ ως τώρα, κανένας "επίσημα εξουσιοδοτημένος τεχνικός" δεν έχει βοηθήσει πραγματικά, παρα μόνο κάποια φιλικά άτομα στα οποια είχα απευθυνθεί για βοήθεια.
Εχω ξενερώσει...
Ελπίζω να μη χρειαστεί να τους το ξαναπάω, με την απαίτηση να μου δώσουν "αλλο που να δουλεύει"-αλλιώς θα τους βαλσαμώσω...