Jump to content

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Sign In 

Create Account
Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Photo
* * * * - 33 votes

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7891 Kenny

Kenny

<SS0·b ∨ ~SS0·b>

• Retired Staff
  • 8,656 posts
  • Locationbetween the frets

Posted 31 December 2007 - 01:30

Λίζα, άστο, δε σε θέλει απόψε. :P

2112.gif
|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||

#7892 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 31 December 2007 - 01:30

σκασε ηλιθια.

(με φωνη Μαρκελου Νηκτα)

Αυτός δεν είχε που 'χε πάει και στο Άγιο Όρος και συγκλονίστηκε επειδή το αυγό που του δώσανε να φάει ήταν ξεφλούδιστο :hahaha: ;
http://www.youtube.com/watch?v=wTy0ip8Dq9U&feature=related

#7893 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 31 December 2007 - 02:20

WTF μα τι κάνεται στα PC σας:uhh:

κάποιες λύσεις είναι απλές και χωρίς εππαγκελματία virus=backup+format+restore και όσο βαθιά και να είναι θα του @#$%σεις τα μάτια τυώρα για την tomodachi έλεως δεν μου περνάει κάτι από το μυαλό αυτή την στιγμή

Τι λες τωρα? Ποιος βαζει antivirus?
Spoiler:

Posted Image

#7894 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1,116 posts

Posted 31 December 2007 - 02:29

Άμα πρόκειται για τέτοιο anti-virus:
Posted Image

#7895 Dxs

Dxs

Nothingness Incarnate...

• Members
  • 513 posts

Posted 31 December 2007 - 02:30

now really, norton sux bad :puke:

Posted Image

#7896 attsifte D

attsifte D

Anime Freak

• Members
  • 271 posts

Posted 31 December 2007 - 02:39

Spoiler:

Βασικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους το φορτώσεις κολάρο και μετά απο πολλά κουραστικά και βασανιστικά τηλεφωνήματα που θα τους κάνεις. Και στην τελική έχεις, δεν έχεις εγγύηση; Να τους το κοτσάρεις εκεί - να τους το παίξεις και αρκετά νευριασμένη - χωρίς να αγχωθείς και στην τελική να απαιτήσεις αλλαγή ή καινούργιο ή κάτι να τους ταρακουνίσει. Είναι μερικοί και ζώα τα κάνουν τα πράγματα και χειρότερα με την αδιαφορία τους.

Αλλά το πρόβλημα που λές το έχει και άλλος ένας φίλος μου και αγόρασε και αυτός το PC του απο το ίδιο μαγαζί, οπότε για αρχή δεν θα πρότινα σε κάποιον να πάει απο εκεί για δική του αγορά.
Απο την άλλη μπορεί να έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος ή να έχει πρόβλημα με την τροφοδοσία του τροφοδοτικού, δοκίμασε να βγάλεις τα dvd-rom που έχεις πάνω στο κουτί απο το ρεύμα (ξέρεις τώρα εσύ, αυτό το καλωδιάκι πίσω απο τις συσκευές που να υποθέσω οτι είναι 2) και έτσι θα κερδίσεις λιγότερη κατανάλωση ρεύματος (παρ'τα ΔΕΗ) και θα φανεί άν έχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό και δεν δίνει αρκετό ρεύμα στον σκληρό για να παίξει.

Άντε και ο θεός βοηθός :congrats:

Ότι και να κάνεις έχε μακριά τον "τίγρη" σου και βγάλε το ΠιΣι απο το ρεύμα. :D
Spoiler:

"The more you know yourself the less things upset you"

#7897 Mr Ayu-Mania

Mr Ayu-Mania

Wotalicious!

• Members
  • 959 posts

Posted 31 December 2007 - 09:06

I am back... Στη Θεσσαλονικη και στο PC...

Δεν ξερω βεβαια αν πηρατε χαμπαρι οτι ελειπα.. :hahaha:

Εγινε τιποτα ενδιαφερον στο φορουμ τις τελευταιες μερες? Βαριεμαι να ψαχνω στο βλακ χωλ..
Posted Image

#7898 Matsu

Matsu

Certified Dorama Queen

• Members
  • 754 posts

Posted 31 December 2007 - 09:14

Καλημερα παιδες..Ayu καλως ηρθες...δε θα ξαναπω ποσο τραγικο ειναι να γυρνας στη δουλεια μετα απο ραχατι...δε μου αρεσει να επαναλαμβανομαι...χοχοχο...θεατρο, σου'ρχομαι!
Posted Image

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm

#7899 nasia27

nasia27

Anime Freak

• Members
  • 273 posts

Posted 31 December 2007 - 09:44

καλαμέρα! από το πρώι φένεται η καλή μέρα ε; ναι οπσδήποτε! έχω να ταξιδέψω να ετοιμάσω βαλίτσες και σα μικρό παιδάκι που είμαι και εγώ εχω ανάγκη από ύπνο! αυτό όμως δεν το καταλαβαίνουν μερικοί μερικοί! είναι δυνατόν από τις 9 το πρωί να παίζουν τα κάλαντα της πρωτοχρονιάς; και δεν πάνε οι πονηροί από πόρτα σε πόρτα! όχι! εκεί να μας τυρανίσουν κάθονται στο δρόμο τέρμα η μουσική πότε θα πετάξω καμιά γλάστρα δε ξέρω!

#7900 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4,640 posts

Posted 31 December 2007 - 10:04

Λίζα, άστο, δε σε θέλει απόψε. :P

μονο εσύ το κατάλαβες

#7901 pershs

pershs

ΚΑΡΙΟΛΗΣ

• Members
  • 206 posts

Posted 31 December 2007 - 10:29

τι γλώσσα μιλάει ο απο πάνω;

Ελληνικά των μετά τις 12 ύστερα από ένα πολύ δύσκολο ΣΚ τι σκατά περιμένεις τώρα διλαδί να΄τρέχω copy - paste στο word νυκτιτικά? :terror2:

Νάσια κουβά με καυτό νερό πάντα πιάνει και δεν χρειάζεται να καταστρέψεις και το πράσινο από το μπαλκόνι σοϋ :D

DXS κανείς απλά έχεις ένα πανέμορφο ghost και ανά διαστήματα format και το image από πάνω(ενοείτε τα data τα έχεις σε άλλο δίσκο - partition ή backup κάπου τέλος πιάτων)
"[FONT="]Αφού η μ@λακια πάει σύννεφο ας μοιραστούμε ομπρέλες" [/FONT]
[FONT=Arial Black]ΚΑΡΙ0ΛΗΣ[/FONT]
Posted Image

#7902 ilektra

ilektra

nightmares in my sleep

• Members
  • 19 posts

Posted 31 December 2007 - 11:29

Χρονια πολλα και καλη χρονιααααα!
Happy new 2008!!!!!!

#7903 odin

odin

Lord of valhalla

• Retired Staff
  • 1,535 posts

Posted 31 December 2007 - 11:46

Αφου και τα εμο κοριτσακια μας ειπαν και τα καλαντα μπορω να αποχαιρετησω αυτον τον χρονο ηρεμος:Blissfull:

ΥΓ.Δεν περιμενα να ειναι ολα τα παιδακια με φραντζες μεσα στη καταθλιψη αλλα απο αυτο μεχρι να γελανε τοσο δυνατα που να ακουγονται μεχρι το διπλανο τετραγωνο (true fact) υπαρχει μια καποια αποσταση:fromabove:

#7904 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 posts

Posted 31 December 2007 - 11:54

Βασικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να τους το φορτώσεις κολάρο και μετά απο πολλά κουραστικά και βασανιστικά τηλεφωνήματα που θα τους κάνεις. Και στην τελική έχεις, δεν έχεις εγγύηση; Να τους το κοτσάρεις εκεί - να τους το παίξεις και αρκετά νευριασμένη - χωρίς να αγχωθείς και στην τελική να απαιτήσεις αλλαγή ή καινούργιο ή κάτι να τους ταρακουνίσει. Είναι μερικοί και ζώα τα κάνουν τα πράγματα και χειρότερα με την αδιαφορία τους.

Το αληθινά κουραστικό και βασανιστικό, θ' αφορά αυτούς και μόνο. Και θα έχει να κάνει με την πραγματική παρουσιά μου μπροστά τους, όταν & εάν χρειαστεί να πάω εκεί και να τους το γυρίσω πίσω να το αλλάγουν με κάποιο που να δουλευει...

Αλλά το πρόβλημα που λές το έχει και άλλος ένας φίλος μου και αγόρασε και αυτός το PC του απο το ίδιο μαγαζί, οπότε για αρχή δεν θα πρότινα σε κάποιον να πάει απο εκεί για δική του αγορά.
Απο την άλλη μπορεί να έχει χαλάσει ο σκληρός δίσκος ή να έχει πρόβλημα με την τροφοδοσία του τροφοδοτικού, δοκίμασε να βγάλεις τα dvd-rom που έχεις πάνω στο κουτί απο το ρεύμα (ξέρεις τώρα εσύ, αυτό το καλωδιάκι πίσω απο τις συσκευές που να υποθέσω οτι είναι 2) και έτσι θα κερδίσεις λιγότερη κατανάλωση ρεύματος (παρ'τα ΔΕΗ) και θα φανεί άν έχει πρόβλημα με το τροφοδοτικό και δεν δίνει αρκετό ρεύμα στον σκληρό για να παίξει.

Το πρόβλημα δεν είναι, το κομμάτι του hardware που λέγεται "σκληρός δίσκος" αυτό καθ' αυτό. Ούτε τροφοδοσία ρεύματος. Το πρόβλημα λέγεται "δίσκος νεότερης τεχνολογίας που πρέπει να επικοινωνήσει και να συνεργαστεί με τα υπόλοιπα μέρη του υπολογιστή μέσω ενός τρόπου που λέγεται σύστημα sata" (τρομάρα μου! Που απέκτησα και ευχέρια στο να εκλαϊκεύω όρους πληροφορικής...!)
Αυτή τη στιγμή και έτσι όπως είναι το μηχάνημα, δεν έχει τη δυνατότητα να κάνει το συστημα sata να λειτουργήσει από μόνο του και φυσιολογικά. Για να λειτουργήσει χρειάζεται να κάνει reboot με τη βοήθεια του σι-ντι της μητρικής. Δεν έχω μπει στο bios να δω τι πρεπει να γινει από εκεί, ούτε καν εχω floppy disk για να περάσω από κει sata drivers.

Μια μικρή πιθανότητα επίσης, δίνω στο ότι μπορεί να μου το πούλησαν στημένο λάθος από την αρχή. Δηλαδή να παλεύει ο clapman17 (χίλια ευχαριστώ στο παιδί, που προθυμοποιήθηκε να με βοηθήσει) να βρει άκρη με το πρόβλημα εστιασμένο στο γιατί δεν μπορεί ο υπολογιστής να δει τα sata, ενώ η πραγματικότητα να είναι, ότι εκείνοι οι ρεμπεσκέδες στήσανε το hardware αυτού του pc...στο γάμο του Καραγκιόζη.

Πέρα από το όποιουδήποτε είδους χιομορ μέσα από το οποίο προσπαθώ να αντιμετωπίσω αυτή την κατάσταση, από τη θεωρητική της πλευρά, το ζήτημα μ' έχει στεναχωρήσει πολύ. Μ εχει στεναχωρήσει, στο σημείο που λεγεται "να νιώθεις έντονα ότι σε κοροϊδευουν". Δεν έχει μάλλον να κάνει με το εάν είσαι κοπέλα, μιας και ο άνθρωπος που έχει ιδέα από υπολογιστες και είναι πελάτης, φαίνετα. Με το να σκας 17 ευρώ σε ταξί να τους κουβαλάς επιτόπου το μηχάνημα, γιατί, λεει, οι επισκευες αυτές γίνονται μόνο..take away και να στο δίνουνε πίσω να το πας σπίτι σου...ΟΧΙ διορθωμένο.
Που μου άλλαξε θέση στο δίσκο και στα καλώδια τα σάτα? Χέστηκα! Και εγώ μετά, πάλι θέση στο δίσκο άλλαξα. Που αυτουνού του λειτούργησαν τα windows που πέρασε εκει? Χεστηκε η Φατμέ στο Γενί-τζαμί! Και τα δικά μου windows λειτούργησαν όταν τα πέρασα, αμέσως όταν επεστρεψα με το "διορθωμένο μηχανημα" στο σπίτι. Αλλά μετά το shut down και το restart...νέκρα!!

#7905 Konata

Konata

mukyu~

• Members
  • 311 posts

Posted 31 December 2007 - 12:08

καλά όλα αυτά...αφού σου πέρασε windows εκεί, γιατί τα έσβησε μετά;; ......ας τα άφηνα αν δουλεύανε τα ρημάδια...:(
Posted Image