Χρόνια πολλά κόζμε!

Αυτό εδώ είναι το πρώτο πόστ που κάνω απο το
καινούργιο pc.
Το όνομα αυτού:
Suzumiya (Haruhi).
...γιατί μου έχει βγάλει την πίστη! 
Μου το φέρανε 22 του μηνός. Ξεκουβαλήθηκε ο Konata με τα sVista υπό μάλης, ξεκινάμε σετάρισμα, τρώμε ήττα: να μας βγάζει 2 καινούργιους δίσκους, έναν παλιό και έναν εξωτερικό δίσκο, άκυρους. Ο Konata να έχει αλοιθορήσει απ την κούραση, έμενα τα νεύρα μου να διώχνουνε και Sogoku και να μην υπάρχει άλλη επιλογή, από το να το φορτώσω την άλλη μέρα σε ταξί και να τους το πάω στο τεχνικό τμήμα, να το φορέσουνε σαρίκι στην κεφάλα τους. Έτσι και έπραξα, άϋπνη, με το χνώτο (από τσιγάρο+αφαγία) να προκαλεί λιποθυμία μέχρι και σε Αρκτουριανό Μεγαγάϊδαρο. Να κόβω νευρικά βόλτες πάνου-κάτου στο τεχνικό καπνίζοντας (φυσικά) σαν πατερας στο μαιευτήριο.
Μέχρι που ο τεχνικός ανέκραξε (όχι κάτι του στυλ "Αποκτήσατε γιό"), αλλά
-"Έχει bad sector"...
("ε, κόφ' του βεντούζες να του περάσει". ...μου ρθε να πω, αλλά δοκίμαζε ήδη με καινούργιο δίσκο).
μετά από λιγη ώρα, ο τεχνικός ανεκραξε ξανά
-"Κι αυτός bad sector! Πρέπει να το κοιτάξουμε...
("ω, ρίλι? Και γω νόμιζα ότι κάηκε η αντίσταση", μου ρθε να του πω...)
Το κοιτάει...
Μετά από...άλλη "λίγη" ώρα
-"Ήτανε sata". Μου είπε.
("parta" ! πήγα να του πω, αλλά με εμπόδισαν-όχι οι καλοί μου τρόποι-αλλά το ότι δεν θα έκανε ρίμα η ατάκα.
-"Αλλαξα απλά θέση στο καλώδιο και στο δίσκο και τώρα είναι ετοιμο να του σετάρεις windows."
Με τα πολλά πολλά, τον γυρνάω σπίτι, του σετάρω windows (XP. Γιατί τα άλλα..."άστα αλλα σVista", μια χαρά φορέθηκαν, πήγα επιτέλους να ρημαδοκοιμηθώ, ξύπνησα την άλλη μέρα να πα να ρημαδοδουλέψω για το ρημάδι το μεροκάματο, κάνω έτσι να τον ανοίξω και βλέπω..."disk boot failure. Insert system disk and press enter". Κοντολογις, μέχρι σάμαλι του έταξα, δε μπουτάριζε με τίποτα. Κι επειδή με το σάμαλι μάλλον δε θα γινόταν δουλειά, το πήρα απόφαση. Ανοιξα το κουτί και άλλαξα θέση στο δίσκο (μη με κοιτάς αλοίθορα, Διαμαντή, ό,τι ξέρεις, ξέρω!). Μετά του χωσα και 2 φορμάτ-σετάπ (έρε, θα ξαφανιστούνε τα tracks του δισκάκου με τόσα φορμάτ που το περιμένουνε). Γιατί? Γιατί αυτή τη στιγμή που ποστάρω, δεν το έχω κάνει ακόμα shut down, να το ανοίξω ξανά για να δω αν θα δουλέψει!! Μόλις το κλείσω, δεν έχω, απλούστατα ιδέα,
για το αν θα πάρει μπρος αύριο....
Και το όνομα αυτού: Suzumiya!
...to be continued...
(έχει ο θεός...)