Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78751 Emiya

Emiya

Anime Fan

• Members
  • 175 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 19:35

Youtube Video

chill guyz :drink:

#78752 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 19:41

Oh sweetheart, don't flatter yourself :3

Ohhh you! I'm really not flattering anyone, especially myself. >.<

#78753 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 19:47

^Good to know :)

xbJ3b2w.jpeg

#78754 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 20:22

εισαι 1,82; ελα και δε σου το χα. μαλλον απο το πολυ το σκυψε σκυψε στη δουλεια καμπουριασες. Για αυτο κοψε τις κοιλιες γιατι αμα στο γυρισει και σε λορδωση θα σαι σα σιγμα τελικο με ποδια. 

Και by the way για να πω και το μοναδικο σοβαρο της ημερας:  επειδη καμια σοβαρη κοιλια δεν εχεις, αντι να σκεφτεσαι το ενα πραπανω πιτογυρο καλυτερα να δουλεψεις ευλιγισια με καμια διατασουλα. και στο λεει 1,73 ανθρωπος που και στα 94 κιλα του  οταν διπλωνε τις μυτες των ποδιων τις επιανε. σιγουρα παιζει ρολο το παραπανισιο κιλακι στην κινητικοτητα μας, αλλα σε τοσο πικρες αποκλισεις εικαζω οτι μαλλον πιο πολυ σου χει τσακιζει την ευλυγισια η ορθοστασια, παρα τα "πιασιματακια". 

:blush2:  :blush2:

΄΄γυρνα πισω η εστω τηλεφωνα........'' :kakaka:

ναι, απο τη στιγμη που εφτασα το κανονικο μου βαρος (78-79) και τα κιλα αρχισαν να χανονται λιγοτερο, πλεον αρχισε να βελτιωνεται η αντοχη.

βασικα το εκανα γιατι τα καλοκαιρια 2011-13 δεν τα εκμεταλλευτηκα και  πηρα βαρος αντι να χασω, με συνεπεια να εμφανιζονται φετος προβληματα. πχ τενοντιτιδα στο δεξι ωμο και προβλημα με τη μεση απο το τρανταγμα των ρακετων στην παραλια. χρησιμοποιουσα το αριστερο χερι και λογω των τρανταγματων πονεσε η μεση. ακομα δεν εχω συνελθει και αποφευγω τα αλματα και τα μεγαλα βαρη.

τουλαχιστον η μεση τωρα επιβαρυνεται λιγοτερο.

ο αδελφος μου πηγαινε πυγμαχια, αλλα απο τον Οκτωμβιο την ειχε παρατησει λογω δουλειας και επιμορφωσης.

πηρε ετσι σχεδον 5 κιλα (απο 73 στα 78 για 1.76) αλλα το καλοκαιρι επανηλθε στα 73 και κατι. τωρα λεει να ξαναρχισει και μπορει να παει και 71. οταν ειχε αγωνες παλια ηταν και 69. παντως του κοστισε περισσοτερο που δεν αθλουνταν, παρα εμενα.

ελληναρας...αχαχαχαχαχαχαχ....no offence ετσι...?πλακιτσα.....

#78755 didimakia

didimakia

Mockingbird

• Members
  • 2.473 Δημοσιεύσεις:
  • LocationBus 142

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 20:57

Οσα συγγνωμη δεν εχεις ζητησει μια ζωη, τα ζητας σε 5 λεπτα οταν παιζεις ρακετες   :kakaka:

2bbd14fc.jpg

#78756 Kamui

Kamui

Degenerate aristocrat

• Members
  • 616 Δημοσιεύσεις:
  • LocationRealm of perdition

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 21:12

Ο BMI πάντως συχνά κρίνει τους τακτικούς αθλητές με διαφορετικά δεδομένα. Βέβαια δε νομίζω ότι λειτούργησε ποτέ ως σοβάρός οδηγός υγείας ή κάτι τέτοιο. Είναι ένας υπολογισμός σε σχέση με την πιο συνηθισμένη default κατάσταση του βάρους κάποιου σε σχέση με το ύψος του.

Προφανώς και δεν μπορεί να είναι αξιόπιστος οδηγός υγείας γιατί από τις σημαντικότερες αρχές της ιατρικής είναι ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και πρέπει να αντιμετωπίζεται με διαφορετικά μέτρα.

Το να κάνει κάποιος που τείνει να είναι εκ φύσεως υπέρβαρος εξαντλητικές δίαιτες για να γίνει "κανονικός" θα καταλήξει να τον βλάψει περισσότερο από τα να παραμένει απλά υπέρβαρος. Το να τείνει όμως κάποιος/α να είναι ογκώδης δεν είναι το ίδιο με το να έχει προχωρημένη παχυσαρκία, είτε για λόγους ασθένειας είτε lifestyle. Δεν μπορούν να θεωρηθούν όλα τα σώματα το ίδιο κανονικά εφόσον το lifestyle μπορεί να επιδράσει σε αυτά με τρόπο ώστε να μεταβάλει τη φύση τους. Αλλιώς θα μπορούσαμε να πούμε ότι κανονικός μπορεί να είναι κάποιος με νευρική ανορεξία.

Το ότι η παχυσαρκία δεν είναι το ίδιο επικίνδυνη δε σημαίνει ότι δεν απομακρύνει κάποια σώματα από την φυσιολογική τους κατάσταση. Εννοείται ότι όλα παραμένουν μέσα στη φύση και μπορούν να αποτελέσουν επιλογές του καθενός, αλλά ας μη χρησιμοποιούμε την μη αξιοπιστία του BMI για να πιστέψουμε ότι η υπερβολικές αυξήσεις μάζας δεν είναι ανθυγειινές.

Βέβαια οι αθλητές ουσιαστικά μπορούν να έχουν ένα σωρό κατηγορίες από μόνοι τους. Ένας pro wrestler με 1,90 ύψος και 130 κιλά μπορεί να έχει ελάχιστο λίπος και να είναι ταυτόχρονα γρήγορος και με ακροβατικές ικανότητες, παρά την ακραία διαφορά που κανονικά θα τον έβγαζε παχύσαρκο. Το αν όμως πλακώνεται στα αναβολικά και δε ξέρω εγώ τι άλλο για να βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση είναι άλλο ζήτημα. Επομένως, η υγεία από άποψη πιθανοτήτων μακροζωίας με την υγεία από άποψη ευεξίας μπορούν να είναι διαφορετικά ζητήματα. Παραμένουν ανθρώπινες επιλογές πάντως, καθώς δεν έχουν όλοι τις ίδιες προτεραιότητες. Όχι, ένας τέτοιος άνθρωπος δεν είναι κανονικός, είναι είτε φαινομενικά ταλαντούχος είτε επιβαρύνει τον οργανισμό του διακινδυνεύοντας τη μακροζωία του. Αυτό δε σημαίνει ότι το να κάνει κάτι τέτοιο είναι ηλίθιο ή περισσότερο ματαιόδοξο από το να αθλείται με μέτρο. Το να προσκολλούμαστε στην υγεία και το "κανονικό" θυσιάζοντας τα όνειρα μας για τελειότητα δεν μας κάνει ανώτερους από τους Ίκαρους με κέρινα φτερά.

O6rrvsU.jpg

#78757 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 21:19

Just to point out ότι η ανορεξία είναι ασθένεια τόσο ψυχική όσο και σωματική. Αν κάποιος είναι πολύ αδύνατος από φυσικού του δεν μπορείς να τον βγάζεις ανορεξικό. Δεν έχει θέση στην συζήτηση με τον τρόπο που προσπαθείς να την ταιριάξεις. Και μπορεί κάποιος να είναι υπέρβαρος και ανορεκτικός.

Αυτό που μας πλασσάρεται ως κανονικό πολλές φορές είναι ψευδαίσθηση που μας πλασσάρεται για να είμαστε καλοί καταναλωτές προκειμένου να ενταχθούμε στα όμορφα και ωραία κουτάκια που έχουν φτιάξει για μας.

#78758 Akihito

Akihito

Anime Fan

• Members
  • 170 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:17

Ναι...

Ακόμη κι αν υπάρχει κάποιος, ο οποίος έχει πρόβλημα υγείας που τον καθιστά ελλιποβαρή ή παχύσαρκο, δε σημαίνει ότι αυτό αποτελεί άλλοθι για ολόκληρο τον πληθυσμό.

Αν κάποιος είναι παχύσαρκος (χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα υγεία, που του προκαλεί την παχυσαρκία) και ξαπλώνει μπροστά από μία τηλεόραση τρώγοντας 20 burgers την ημέρα, δεν ακολουθεί έναν υγιεινό τρόπο ζωής.

@mono: Ακόμη κι αν ο ΔΜΣ είναι μία αντιεπιστημονική τακτική δε σημαίνει ότι αφήνουμε ανεξέλεγκτο το σώμα μας να λαμβάνει μεγάλες ποσότητες φαγητού, χωρίς ίχνος άθλησης και σωστής δίαιτας. Ο καθένας οφείλει να προσέχει τον εαυτό του και την υγεία του. Το περιττό λίπος στο σώμα, μόνο καλό δεν είναι, καθώς επιβαρύνει τη λειτουργία των ζωτικών οργάνων.

Αντίστοιχα, οι ελιποβαρείς αντιμετωπίζουν προβλήματα γενικότερης αδυναμίας του σώματός τους και του οργανισμού.

Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να εξισώνουμε την εικόνα μας και κατά πόσο αυτή είναι αποδεκτή από τους υπόλοιπους με την υγεία μας.

#78759 FrenzyApe

FrenzyApe

Unofficial Moderator

• Members
  • 197 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:17

Αυτό που μας πλασσάρεται ως κανονικό πολλές φορές είναι ψευδαίσθηση που μας πλασσάρεται για να είμαστε καλοί καταναλωτές προκειμένου να ενταχθούμε στα όμορφα και ωραία κουτάκια που έχουν φτιάξει για μας.

Spoiler:

#78760 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:36

Οn another note aceton delivers again. Για τα μέρη εκείνα που η παντόφλα δεν μπορεί να φτάσει. Επρεπε να μοιραστώ το μεγάλο μου κατόρθωμα μαζί σας.

/κατσαριδοποστ

#78761 Itachi Akatsuki

Itachi Akatsuki

Anime Master

• Members
  • 1.740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:43

Δεν υπάρχει λόγος για flame αρκεί να αποδεχτούμε ότι κάθε οργανισμός είναι διαφορετικός και αυτά που ισχύουν για την υγεία του ενός δεν ισχύουν για την υγεία του άλλου. Ενας από τους λόγους που ο δείκτης μάζας σώματος είναι πλέον παροχυμένος και αντιεπιστημονικός.Νομίζω ότι η ένσταση της keito ήταν όσον αφορά τα "πρέπει" για τα σώματα των άλλων. Έχεις (προφανώς) κάθε δικαίωμα να ορίσεις τί θεωρείς υγιές για το δικό σου σώμα αλλά αυτό δεν ισχύει απαραίτητα για τα σώματα των άλλων.

Μονο, δεν λεω οτι ο δεικτης μαζας ειναι επιστημονικο (νο σιτ), αλλα η αληθεια να λεγεται.Αυτο που λεει ο vectrapearl ισχυει σε μεγαλο βαθμο.Αμα εισαι πολλα παραπανω κοιλα απο οτι "πρεπει" να ειναι φαινεται.Θα τα παρεις στην κοιλια?Στους ομους?Πισω απο τα αυτια?Θα τα παρεις ομως.Φυσικα υπαρχει και η "ομοιομορφη" κατανομη που σε κανει να μην φαινεσαι πολυ περισσοτερο απο τα κιλα σου.
Για αυτο κατα την ταπεινη μου αποψη, ενα "ισχυει" υπαρχει για ολα τα σωματα.Δεν μπορεις να μου πεις οτι ενας που ειναι 1.75 και 90 κιλα ειναι ιδιος με καποιον που ειναι το ιδιο υψος αλλα 75 η 80 κιλα.Σιγουρα τα πραγματα δεν ειναι τοσο αυστηρα οσο το 2-3 κοιλα πανω/κατω για να εισαι κανονικος, αλλα γενικοτερα ισχυει.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Itachi Akatsuki: 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:44

mushishi_signature_by_rhearatite-d4jj2om

#78762 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:44

Οn another note aceton delivers again. Για τα μέρη εκείνα που η παντόφλα δεν μπορεί να φτάσει. Επρεπε να μοιραστώ το μεγάλο μου κατόρθωμα μαζί σας.

/κατσαριδοποστ

Μπαίνει και σε νεροπίστολο?

15fkk04.jpg

#78763 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:45

Δεν χρειάζεται. Αν έχεις το σωστό μπουκάλι πιέζεις λίγο και αποκτά καλή ώθηση.

#78764 Maya-chan

Maya-chan

Anime Master

• Moderators
  • 1.667 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:46

But it would feel so cool! :<

15fkk04.jpg

#78765 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 22:48

Ναι ρε παιδί μου μπορείς να το βάλεις. Απλά εγώ προσωπικά δεν ξεβάφω τα νύχια μου με νεροπίστολο. Δεν απαγορεύεται όμως.