Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94135 replies to this topic

#78736 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:37

ΒΜΙ

Science Daily

Ντάξει είμαι εντός time limit?

#78737 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:45

Δεν είμαι υποχρεωμένη να μορφώσω κανέναν. Αν κάποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες για κάτι μπορεί να το ζητήσει ευγενικά όπως έκανε ο vectapearl αλλά σε καμία περίπτωση να το απαιτήσει με ύφος χιλίων καρδιναλίων. Εμπάσει περιπτώσει για όποιον ενδιαφέρεται υπάρχει ένα ωραίο άρθρο εδώ με αρκετές παραπομπές. Η συζήτηση δεν γίνεται για το αν νιώθει κανείς καλά με το σώμα του αλλά για το αν μπορούμε να βγαίνουμε και να λέμε τί είναι και τί όχι υγιές για το σώμα του άλλου.

xbJ3b2w.jpeg

#78738 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:54

Έχουμε κρατήσει συζητήσεις για μέρες. Το να κρατήσουμε αυτή άλλη μια μέρα δεν είναι τίποτα :P

Χωρίς να βγάλετε άκρη εννούσα.

#78739 vectrapearl

vectrapearl

κουρεας ο μεγας...

• Members
  • 536 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 14:58

Έτσι όπως πάει θα ποστάρετε μέχρι αύριο εάν ρίξετε την σηζήτηση στο επίπεδο του "Αμα νιώθει ο καθένας καλά με το σωμα του."
Πετάγωνται απο 'δω και απο 'κει διάφορες απόψεις για το τι είναι σωστό η οχι, και ιδικότερα καποια "επιστημονικά αποδεδιγμένα" πορίσματα(lol) και χωρίς αξιόπιστες πυγές.

Καλό είναι οταν λεέι κανείς την γνώμη του να μπορείς να υποστηρίξει με λογικά επιχειρήματα, ειδικά οταν αναφέρετε σε "επιστημονικά αποδεδιγμένα" πράγματα μιας και για αυτά υπάρχουν αποδείξεις τις οποιές δύσκολα μπορεί να απαρνηθεί κανείς μιας και είναι "αποδεδιγμένα".

εδωσα ενα παραδειγμα βαζωντας μαλιστα προσωπικη εμπειρια.....και οπως εγραψα ο ιδιος ο γιατρος μου ειπαι και αυτος οτι υπαρχει μια τρυπα στην εξισωση..(10-15 % αποκλιση αλλα και αλλα.ηλικια σωματικη διαπλαση και κατανομη βαρους)

δεν νομιζω οτι ριχνω το επιπεδο της συζητησης..λεγοντας ''αμα νιωθει ο καθενας καλοα με το σωμα του''...δηλαδη τι επρεπε να πω???.....αν μην τι αλλο λιγο βαρυ να ακουω το οτι ριχνω το επιπεδο...

δεν υποστηριζω στο 100% ουτε πορευομαι με γνωμονα αυτην την ριμαδα την εξισωση....και ειμαι και ο πρωτος που ειπα οτι τρωω σαν ζωω τον τελευταιο καιρο και το ευχαριστιεμαι κιολας,γνωριζωντας και τι μου προκαλει στην καθημερινοτητα μου ολο αυτο...

πανω κατω λεμε τα ιδια πραγματα με διαφορετικα λογια και μπαινουμε σε ενα φαυλο κυκλο χωρις νοημα...

και τελος....

ο καθε ενας μας εινα υπευθηνος για την σωματκη του υγεια και ευεξια και να ειναι οπως νιωθει αυτος καλυτερα..κανενας δεν εχει δικαιωμα να κρινει τον αλλον καθως θεωρω και αυτο μια μορφη ρατσισμου.....

το αν καποιος ειναι παχυς η αδυνατος ειναι αναποσπαστο δικαωμα του....

οτι εγραψα ειναι καθαρα αποψη μου και δεν εχω λογο να θελω να βγαλω λαθος αλλες αποψης αλλων μελων του φορουμ....

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από vectrapearl: 02 Σεπτέμβριος 2014 - 15:15

#78740 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 15:01

Αν δεν ήταν ξεκάθαρο, αναφερόμουν στον Takayama στο προηγούμενο ποστ μου

#78741 iristella

iristella

Heelchou!

• Administrators
  • 10.437 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 15:05

Πάντως μιας και πιάσαμε τον αθλητισμό πιο πριν παρακάτω είναι μερικοί αθλητές με εντελώς διαφορετικούς τύπους σωμάτων.

ozgPrMe.jpg

#78742 demonicMC

demonicMC

Anpan Spanking

• Members
  • 611 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 15:06

Είναι άθλημα το bodybuilding? Εγώ μέχρι τώρα το θεωρούσα "Ποιος μπορεί να καταναλώσει τη περισσότερη ντόπα χωρίς να σκάσει"

#78743 Lord Leon

Lord Leon

Immortal Esper

• Members
  • 740 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 17:20

εγω προσωπικα ειμαι 1.82 και τωρα που μιλαμε ειμαι 89 κιλα-κοιλια....δεν ειναι το σωστο γιατι πολυ απλα ιδρωνω σαν το γαιδουρι-δεν μπορω να ανεβω 2 οροφους σκαλες χωρις να λαχανιασω και δεν μπορω να σκυψω σε ορθη γωνια απο την κοιλια.....αυτα μου δημιουργουν προβλημα στην καθημερινοτητα μου...

εισαι 1,82; ελα και δε σου το χα. μαλλον απο το πολυ το σκυψε σκυψε στη δουλεια καμπουριασες. Για αυτο κοψε τις κοιλιες γιατι αμα στο γυρισει και σε λορδωση θα σαι σα σιγμα τελικο με ποδια. 

Και by the way για να πω και το μοναδικο σοβαρο της ημερας:  επειδη καμια σοβαρη κοιλια δεν εχεις, αντι να σκεφτεσαι το ενα πραπανω πιτογυρο καλυτερα να δουλεψεις ευλιγισια με καμια διατασουλα. και στο λεει 1,73 ανθρωπος που και στα 94 κιλα του  οταν διπλωνε τις μυτες των ποδιων τις επιανε. σιγουρα παιζει ρολο το παραπανισιο κιλακι στην κινητικοτητα μας, αλλα σε τοσο πικρες αποκλισεις εικαζω οτι μαλλον πιο πολυ σου χει τσακιζει την ευλυγισια η ορθοστασια, παρα τα "πιασιματακια". 

Ασχετο με τα παραανω, οποιος εχει λογαριασμο φαησμπουκ ας τσεκαρει τον παρακατω θεουλη, γιατί δεν ξερω πως να ποσταρω αλλιως το βιντεο.

https://www.facebook.com/video.php?v=10203843766226923

stasou%2520mygdala.jpg

#78744 Erebos

Erebos

Farewell remorse; all good to me is lost. Evil, be thou my good.

• Members
  • 1.855 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 17:27

ΒΜΙ

Science Daily

Ντάξει είμαι εντός time limit?

Μάλλον δεν καταλαβαίνετε τί διαβάζετε.

About 30,000 people in Britain die due to obesity every year and 300,000 in the United States where the condition is now thought to have overtaken smoking as the main cause of preventable death.

It is well known that obesity is linked to a large number of chronic disease such as cardiovascular problems and cancer. However, there appears to be a sub-set of obese people who seem to be protected from obesity-related metabolic complications.

Rather than proving that obesity is harmless, our data suggests that alternative methods might be needed to better characterize individuals who truly have excess body fat compared with those in whom BMI is raised because of preserved muscle mass.

Μετάφραση: Ο λόγος που κάποιοι υπέρβαροι της έρευνας δεν εμφανίζουν αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία τους είναι επειδή έχουν συγκρατήσει περισσότερη μυική μάζα και χαρακτηρίζονται λανθασμένα σαν υπέρβαροι βάσει του προβληματικού Body Mass Index, και όχι επειδή η παχυσαρκία δεν βλάπτει την υγεία τους.

Γι' αυτό το λόγο οι αθλητές δεν χρησιμοποιούν το BMI αλλά κάνουν λιπομέτρηση με δερματοπτυχόμετρο ή μετρώντας την βιοηλεκτρική αντίσταση.

Δεν είμαι υποχρεωμένη να μορφώσω κανέναν.

Τράβα στο Tumblr τότε.
Δημοσιευμένη  εικόνα
Δημοσιευμένη  εικόνα

#78745 The Tragic Prince

The Tragic Prince

心消えたこのせかいに 

• Members
  • 1.344 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 17:36

Δειτε το ολο. (δωστε ιδιαιτερη βαση απο 1:40 μεχρι 2:05)

Youtube Video

#78746 Gilmaru

Gilmaru

Daydreaming

• Members
  • 507 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 17:56

Μην είστε τόσο απόλυτοι/ες. Η επιστήμη έχει αποτελέσματα που χρήζουν ερμηνείας και αυτό που λένε οι έρευνες δεν είναι πάντα ξεκάθαρο με την πρώτη. Για οτιδήποτε θεωρείται ότι έχει ξεκαθαριστεί οριστικά, σε τέτοιους κλάδους, απλά δεν γίνονται έρευνες πλέον. Για να γίνονται έρευνες πάει να πει σε γενικές γραμμές ότι το ζήτημα είναι υπό μελέτη ακόμη.

http://aje.oxfordjournals.org/content/179/11/1353.short - έρευνα του 2014: "Adiposity in early adulthood and adult weight gain were both associated with marked increases in the risk of major chronic diseases in middle-aged and older men, and these associations were already apparent at modest levels of overweight and weight gain."

Φυσικά το ότι κάτι σχετίζεται με κάτι άλλο, ακόμη κι αν είναι αιτιώδης η σχέση, δεν σημαίνει ότι είναι ο μοναδικός παράγοντας στο παιχνίδι. Ακόμη κι αν έβρισκαν ότι υπάρχει αιτιώδης σχέση μεταξύ παχυσαρκίας και καρδιακών παθήσεων π.χ., δεν σημαίνει ότι όλοι οι παχύσαρκοι θα είχαν πρόβλημα, γιατί πάντα υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες (π.χ. σωματική άσκηση, βιολογικές ιδιαιτερότητες του κάθε ατόμου κλπ). Αυτό δεν σημαίνει ότι η σχέση μεταξύ των δύο δεν συνεχίζει να υπάρχει όμως.

edit:

Για να μην παρεξηγούμαι, το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνει κάποιος με το σώμα του είναι άλλο θέμα και καθαρά δική του υπόθεση.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Gilmaru: 02 Σεπτέμβριος 2014 - 18:11

#78747 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 18:18

Τράβα στο Tumblr τότε.

Ο μόνος τρόπος για να σου απαντήσω όπως πραγματικά σου αξίζει είναι να σταματήσω να είμαι mod και ακόμα και τότε δεν θα άξιζε τον κόπο.

xbJ3b2w.jpeg

#78748 Petran79

Petran79

YOU GET TO BURNING!

• Review Team
  • 3.279 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΘεσσαλονίκη

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 18:49

μα αυτος ακριβως ειπα και εγω σε καποιο φαση στο ποστ μου..αν καποιος μπορει και ειναι καλα με το σωμα του-κιλα του μαγκια του και εγω μαζι του....

πρωσοπικα αν το παμε βαση τυπου αυτα 7-8 κιλα παραπανω σε εμνα με δυσκολευουν ...σε αλλον μπορει και οχι.....

παντως εχοντας περασει και απο αθλητησμο(μπασκετ σε ομαδα Γ εθνικης)με ξετιναζαν στο κλεισιμο της περιοδου στα εργομετρικα και παντα(μα παντα ομως)στην εναρξη μετα της καλοκαιρινες διακοπες που και με προσοχη γυρναγα 2-3 κιλα ποιο πανω με ελιωναν......

για παραδειγμα....εβλεπα το cardio στο κλεισιμο της περιοδου και μετα πριν την εναρξη της σεζον και ηταν η μερα με την νυχτα παλμοι στο θεο και τα σχετικα....

θα μου πεις αλλο ενας αθλητης και αλλο ο μεσος οργανισμος...δεκτο...αλλα το ενα δεν αναιρει απολυτα το αλλο....

μιλωντας με τον γιατρο της ομαδας τοτε αλλα και μετα απο χρονια με personal trainers γυμναστες και διατροφολογους γιατι ασχοληθηκα λιγο και με γυμναστηρια(ερχοντουσαν σιγα σιγα τα πρωτα αντα και με επιανε κριση...)ναι μεν η ολη εξισωση μαζας-υψος-βαρος ειναι παροχυμενη αλλα οχι και απολυτα λαθος.......

ναι, απο τη στιγμη που εφτασα το κανονικο μου βαρος (78-79) και τα κιλα αρχισαν να χανονται λιγοτερο, πλεον αρχισε να βελτιωνεται η αντοχη.

βασικα το εκανα γιατι τα καλοκαιρια 2011-13 δεν τα εκμεταλλευτηκα και  πηρα βαρος αντι να χασω, με συνεπεια να εμφανιζονται φετος προβληματα. πχ τενοντιτιδα στο δεξι ωμο και προβλημα με τη μεση απο το τρανταγμα των ρακετων στην παραλια. χρησιμοποιουσα το αριστερο χερι και λογω των τρανταγματων πονεσε η μεση. ακομα δεν εχω συνελθει και αποφευγω τα αλματα και τα μεγαλα βαρη.

τουλαχιστον η μεση τωρα επιβαρυνεται λιγοτερο.

ο αδελφος μου πηγαινε πυγμαχια, αλλα απο τον Οκτωμβιο την ειχε παρατησει λογω δουλειας και επιμορφωσης.

πηρε ετσι σχεδον 5 κιλα (απο 73 στα 78 για 1.76) αλλα το καλοκαιρι επανηλθε στα 73 και κατι. τωρα λεει να ξαναρχισει και μπορει να παει και 71. οταν ειχε αγωνες παλια ηταν και 69. παντως του κοστισε περισσοτερο που δεν αθλουνταν, παρα εμενα.

#78749 Takayama Yuichi

Takayama Yuichi

Anime Fan

• Members
  • 155 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 19:12

Δεν είμαι υποχρεωμένη να μορφώσω κανέναν.

Εννοείτε πως δεν είσαι. Αλλα τουλάχιστον από τα μέρη που έρχομαι εγώ ένα καλό ή έστω αποδεκτό post θέλει σως. Ειδικά όταν είσαι τόσο κάθετος-η στις απόψεις σου και ξεστομίζεις πράγματα όπως "επιστημονικά αποδεδιγμένο". Δυσκολεύομαι να χωνέψω post χωρίς σως.

Αν κάποιος θέλει παραπάνω πληροφορίες για κάτι μπορεί να το ζητήσει ευγενικά όπως έκανε ο vectapearl αλλά σε καμία περίπτωση να το απαιτήσει με ύφος χιλίων καρδιναλίων.

Συγγνωμη που ζητήσαμε λίγη σως, ελπίζω το ύφος καρδιναλίων να μην σε πλήγωσε πάρα πολύ. Άλλη φορά θα προσέχω πως ζητάω την σως μου.

Αυτή το μήνυμα έχει επεξεργαστεί από Takayama Yuichi: 02 Σεπτέμβριος 2014 - 19:16

#78750 mono

mono

Ελιτίστρια

• Global Mods
  • 4.147 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 02 Σεπτέμβριος 2014 - 19:22

[...], ελπίζω το ύφος καρδιναλίων να μην σε πλήγωσε πάρα πολύ.

Oh sweetheart, don't flatter yourself :3

xbJ3b2w.jpeg