αλητείες... εδώ κάποιοι άλλοι καίγονταν στο Naruto το καινούριο... κάτι τεντημπόυδες που έπαιρναν Rock Lee, κάτι φλώροι με Sasuke και τέτοιες αηδίες...
εδώ μερικοί κάηκαν με τα naruto τα παλιά
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 14:18
αλητείες... εδώ κάποιοι άλλοι καίγονταν στο Naruto το καινούριο... κάτι τεντημπόυδες που έπαιρναν Rock Lee, κάτι φλώροι με Sasuke και τέτοιες αηδίες...
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 14:23
dm_killbox_tower και τα μυαλά στους τοίχους. Έχω κλείσει κι εγώ δωδεκάωρα...Καλά τι κάψιμο ήταν αυτό ρε παιδί μου
Πήγα με έναν φίλο μου χθες στα Web και όλη την νύχτα καιγόμασταν σε CS:Sourse και HL2: Deathmatch

|| FORUM RULES || ADN RULES || FEEDBACK || IP.BOARD QUICK USER GUIDE || #anime.gr @ irc.rizon.net ||
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 15:33
WTF???εδιτ: Μushaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaashi δε μας τα είχες πει αυτά...
Spoiler:
Θα σε λατρέψει η d.neko...
Τσκ τσκ τσκ.... Αλητειες οντως και φλωριες (μα τον sasuke Δημητρη? Τον sasuke?...) Αντι να παζει κανεις με την Hinataαλητείες... εδώ κάποιοι άλλοι καίγονταν στο Naruto το καινούριο... κάτι τεντημπόυδες που έπαιρναν Rock Lee, κάτι φλώροι με Sasuke και τέτοιες αηδίες...
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 16:18
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 16:22
Πιστευω πως υπαρχει ηδη σχετικο thread...http://www.grapheine.com/bombaytv/index.php
Have fun and make yourself proud director

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 16:25
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 17:00
Τσκ τσκ τσκ.... Αλητειες οντως και φλωριες (μα τον sasuke Δημητρη? Τον sasuke?...) Αντι να παζει κανεις με την Hinata
, την Tsunade και εκεινο το αλλο το ninja boy με την μασκα. Εκεινο το ομορφο, που μοιαζει με κοπελα

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 18:05
Τον Haku?
Αυτον που λεει ο Naruto "He's even prettier than Sakura!"

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 20:41
Σε κάποια φάση το βάζαμε και στην διαπασών για να ξεκουφάνουμε τους διπλανούς οδηγούς με το κακόγουστο ρεπερτόριό τους. Μπουχαχα!Καμμένα αγόρια.
Τέτοια κομμάτια πρέπει να μπαίνουν στη διαπασόν ρε.
Σκυλάδικα FTL.
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 21:19
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 23:04
it's ooooooout <3 μολις το κατεβασα ΧD και τα PVs καπακιΜα τις χιλιες χιλιαδες κατσαριδες ΠΟΤΕ επιτελους θα βρεθει ενας καλος ανθρωπος σ αυτο το web να κανει upload το νεο album των girugamesh????? εχουν βγει τα PVs στο youtube και δεν εχει βγει το album!!! θα φαω τις κοτσιδες μου απ την ανυπομονησια ετσι οπως παμε!!!
:Crying2:
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 23:13
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 23:18
Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 23:21
Zombie Loan OP.-Σε κάποια φάση το βάζαμε και στην διαπασών για να ξεκουφάνουμε τους διπλανούς οδηγούς με το κακόγουστο ρεπερτόριό τους. Μπουχαχα!
Να λένε κι ευχαριστώ που δεν τους έβαλα "Ai wo Torimodose" (opening του Hokuto no Ken) από Animetal.