Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!

Σύνδεση 

Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR, ένα ελληνικό forum για τα anime, τα manga και την ιαπωνική κουλτούρα. Βλέπετε την ιστοσελίδα μας σαν επισκέπτης και δεν έχετε πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη μας! Η εγγραφή σας στην διαδικτυακή κοινότητά μας θα σας επιτρέψει να δημοσιεύσετε νέα μηνύματα στο forum, να ψηφίσετε σε δημοσκοπήσεις, να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς μας και πολλές άλλες επιπλέον υπηρεσίες που είναι διαθέσιμες για τα μέλη σας. Η εγγραφή σας είναι γρήγορη, εύκολη και φυσικά δωρεάν. Ελάτε και εσείς στην κοινότητά μας σήμερα!

Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

Φωτογραφία
* * * * - 33 Ψήφοι

The Black Hole

• Please log in to reply
94137 replies to this topic

#7681 MoRmEnGiL

MoRmEnGiL

Casval Rem Deikun

• Members
  • 598 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 04:05

Ehm.. γύρισα σπίτι κατά τις 6 το απόγευμα ΠΙΤΑ (κατέβασα 2 λιτρα κρασί το μεσημέρι :P) κοιμήθικα καπάκια, σηκώθικα 11μισι και τωρα ξαναετοιμάζομαι να σαπίσω στον ύπνο. Διακοπές FTW ^_^

My morning sun is the drug that brings me near
To the childhood I lost, replaced by fear

#7682 Fingolfin

Fingolfin

High King of the Noldor

• Retired Staff
  • 1.434 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 04:31

Χικ...χικ...καλημέρες...χικ!
Ωραία η βότκα αλλά πιο ωραία τα σουβλάκια μετά που στρώνουν το στομάχι!
Καλές γιορτές σε όλους...την κάνω για ύπνο!!!
Spoiler:

Δημοσιευμένη  εικόνα
''Πλημμυρισμένος από οργή και απελπισία,καβάλησε το Ροχάλλορ,το μεγάλο του άλογο. Διέσχισε το Ντορ-νου-Φάουγκλιθ σαν άνεμος μέσα στη σκόνη και όσοι είδαν την επίθεσή του το έβαλαν στα πόδια.Κι έφτασε στις πύλες της Άνγκμπαντ και σάλπισε το βούκινό του,χτύπησε τις μπρούτζινες πόρτες και προκάλεσε τον Μόργκοθ να βγει να πολεμήσουν.'' Το Σιλμαρίλλιον
My AMV in animemusicvideos.org Δημοσιευμένη  εικόνα .aNiMe//GR IRC channel Δημοσιευμένη  εικόνα

#7683 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 06:23

Μολις γυρισα.

Αντε καλα να ειμαστε και του χρονου.

Δεν σχολιαζω τη καναμε μονο κατη κολομπαρα γυρισαμε και τα συναφει τα λεμε με περιμενει το one night.^ ^
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7684 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 13:49

Άντε δεύτερη μέρα χριστουγέννων σήμερα, πάλι θα φάμε καλά :wooi2::Blissfull:
phmava.php

#7685 Katan

Katan

In love with AS

• Members
  • 352 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 13:59

καλημέρα! ΠΑΛΙ φαί σήμερα....δε ξέρω για σας, εγώ ξυπνάω, τρώω, βγαίνω για καφέ(περίπου 6-7 ώρες μόνο) ξανατρώω, βλέπω κανά episode και ξανακοιμάμαι...thaaaaaaaats life
Δημοσιευμένη  εικόνα

Many thanks to Glastenen for my beautiful avatar!

Spoiler:

#7686 Erisadesu

Erisadesu

Hellasian Star

• Members
  • 4.640 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 14:24

Ανώνυμοι Αλκοολικοί καταντήσαμε εδω μέσα

#7687 Carnival Of Rust

Carnival Of Rust

Anime Newbie

• Members
  • 51 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 14:33

Εχω ενα προβλημα μετα το 7μο ποτιρακη δε μπορο να ευθιγραμισο.
Δημοσιευμένη  εικόνα

#7688 Vetus

Vetus

Rocked'N'Loaded!

• Banned
  • 1.116 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 18:52

Περασαμε υπεροχα και εχει και συνεχεια.
Εδω το πως περασαμε χτες.^ ^

Youtube Video

OMG! Και σου 'χα ζητήσει να μην το ανεβάσεις! :OMG3: Anyway, αφού άρεσε στα παιδιά, κράτα το uploaded. :wis:

#7689 Putin

Putin

Swee

• Members
  • 1.790 Δημοσιεύσεις:
  • LocationΚΟΛΑΣΗ

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 18:58

Καμμένα αγόρια.

Τέτοια κομμάτια πρέπει να μπαίνουν στη διαπασόν ρε.
Σκυλάδικα FTL.

HnH5aB0.jpg

#7690 psofia

psofia

Retired troll

• Members
  • 395 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 26 Δεκέμβριος 2007 - 23:03

Μόλις γύρισα από κάπου στην Ήπειρο, όπου έκανα δίαιτα με πίτες :Blissfull: και πολύ κρέας:puke: (δεν μου αρέσει).
Λέω να γίνω χορτοφάγος για καμια βδομάδα.... μήνα.... χρόνο....

#7691 Kresto

Kresto

Σαρδέλα

• Members
  • 301 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 01:16

Μόλις γύρισα από κάπου στην Ήπειρο, όπου έκανα δίαιτα με πίτες :Blissfull: και πολύ κρέας:puke: (δεν μου αρέσει).
Λέω να γίνω χορτοφάγος για καμια βδομάδα.... μήνα.... χρόνο....

που πήγες? μας ήρθες καθόλου Πρέβεζα? (λέεεεεεεμε τώρα)

#7692 samurai_pizza_dora

samurai_pizza_dora

Just do it!

• Members
  • 774 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 02:03

Nαι σημερα θα καω στον υπολογιστη ολο το βραδυ!Τελικα ολες αυτες οι ιστοριες με το διαβασμα δεν ηταν του χαρακτηρα μου!Δεν γινεται ο ανθρωπος να αλλαξει,παντα θα ειμαι της τελευταια στιγμης και θα διαβαζω το τελευταιο κεφαλαιο απο το μαθημα λιγο πριν μπω να το δωσω!
Τελικα ενας ανθρωπος δεν μπορει να αλλαξει,ετσι ημουν και ετσι ειμαι(ευχομαι να μην ειμαι ετσι και στο μελλον)!

Ζητω στους μη-τακτικους ανθρωπους της τελευταιας στιγμης!!!

Σημερα θα καω στα manga ολη τη νυχτα!(η 4η φορα που θα ξενυχτησω ως τις 5 στον υπολογιστη)

Διαβαζω ενα ΠΟΛΥ πωρωτικο manga.Το change guy.Πραγματικα ειναι υποερβολικα hilarious!Ενα πραγμα σαν το kenichi αλλα οχι ecchi και με λιγο διαφορετικη ιστορια!Τρελο γελιο,το συνιστω ανεπιφυλακτα!

#7693 Tomodachi2

Tomodachi2

Repairer of Reputation

• Members
  • 915 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 12:58

Χρόνια πολλά, κόζμε!!:hahaha:

Αυτό εδώ είναι το τελευταίο post που κάνω, από αυτό εδώ το pc!

Από το 1999, από το ένα και μοναδικό μου pc, τον "Gandalf". Τον αγορασμένο σε δραχμές και εγκατεστημένο λογισμικό Windows Millenium-που φυσικά δεν λειτούργησαν ποτέ, από τα περίφημα (για το Φώκο που φάγανε) καταστήματα One Way. Με την intel μητρηκή-που έφτυσα αίμα το καλοκαίρι να βρώ μια παρόμοια, όταν χάλασε η πρώτη και την pentium 1.5GHz cpu. Με τα ανυπολόγιστα φορμάτ, τους 2 χτυπημένους δίσκους, την αναβαθμισμένη (μπουμπουνίζει?) μνήμη των 620 από 128 και τα αμέτρητα τηλεφωνήματα απελπισίας προς Noctrex, Blademaster-X, Konata, Kabamarudi, να ξεκουβαλιούνται απ τα σπίτια τους οι ανθρώποι και να ρχονται να τον συνεφέρνουν όταν μουλάρωνε ή ψώφαγε. Με τις υπεράνω πάσης φαντασίας χριστο-παναγίες που του έφτυνα, όταν παρουσίαζε το παραμικρό πρόβλημα-γιατί ως άλλο Ατιμο Κέρατο, πάντα αρνούμαι να κάτσω να σκεφτώ απλά και ψύχραιμα για να αντιμετωπίσω μια βλάβη κομπιουτερίστικη. Με τα μερόνυχτα να δουλεύει σερί με την 512-άαϊντε σούρσου!-να κατεβάζει πράμματα, να με "λυπάται" το 2003 για τα ξενύχτια απάνω του να γράφω το Phaedra's Chronicles και να μη κρασσάρει για εκείνη την περίοδο, και κάθε καλοκαίρι να κλατάρει και να δηλώνει μόρτο απ τη ζέστη. Με την απίστευτη βαβούρα του ανεμιστήρα του να διώχνει μέχρι και τις κατσαρίδες και το αλλιωμένο απ το χρόνο και τη νικοτίνη χρώμα του κουτιού του....

Αυτό είναι το τελευταίο πόστ που κάνω από τον Gandalf. Τον Gandalf που μόλις προχθες κλάταρε, λόγω ιού, αλλά ανάρρωσε μόνο για ένα πόστ....

#7694 phm

phm

Anime Ghost

• Members
  • 1.807 Δημοσιεύσεις:
  • LocationOn the boundary of life and death

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 13:44

Που ξες ίσως αναγεννηθεί κάποια στιγμή ως Gandalf the White :wooi2:

Καλά τι κάψιμο ήταν αυτό ρε παιδί μου :burningbe3: Πήγα με έναν φίλο μου χθες στα Web και όλη την νύχτα καιγόμασταν σε CS:Sourse και HL2: Deathmatch:terror2:
phmava.php

#7695 Sponis

Sponis

Despair-Ridden Heart...

• Retired Staff
  • 2.291 Δημοσιεύσεις:

Καταχωρήθηκε 27 Δεκέμβριος 2007 - 14:03

αλητείες... εδώ κάποιοι άλλοι καίγονταν στο Naruto το καινούριο... κάτι τεντημπόυδες που έπαιρναν Rock Lee, κάτι φλώροι με Sasuke και τέτοιες αηδίες...