Καλωσήλθατε στο .aNiMe//GR!
Αν συναντήσετε οποιοδήποτε πρόβλημα κατά την εγγραφή σας ή με την πρόσβαση σας στο forum, παρακαλούμε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.
The Black Hole
Posted 23 December 2007 - 11:26
λοιπον, σας αποχαιρετω και εγω τιν κανω για τους παπουδες.
το καλο εινα ιοτι εχει ιντερνετ εκει πανω (σπηλια βεβαια) οποτε θα μπαινω που και που να ελεγχω καταστασεις
Merry Xmas guyzzzzz
Posted 23 December 2007 - 12:01
Καλημέρα σε όλους, και καλές αγορές σε όλους. Αφού όλοι που είδα όλο και κάπου θα πάνε να αγοράσουν κάτι.
Posted 23 December 2007 - 12:37
Μιας και εχει σχετικα καλο καιρο εδω στη Γλυφαδα λεω να σηκωσω το σαπιο μου κορμη και να οδιγησο μεχρι τη βαρκιζα για κανα hot chokolate φουντουκιου.Το καλο σημερα περιμενω καποιες φηλες μου.^^
Posted 23 December 2007 - 13:09
εγώ δεν συμφωνώ με την ιδέα να είναι τα καταστήματα ανοιχτά σήμερα
οπότε έκανα τις αγορές μου εχθές το πρωί και σήμερα δεν κουνιέμαι από το σπίτι.
Posted 23 December 2007 - 13:28
Posted 23 December 2007 - 13:49
Θα συμφωνισω και εγω επισης σημερα για τους αντρες πιο πολυ αποφευγετε να παρετε τη συνοδο σας και να τη πηγενεται σε μεροι οπως Ερμου και αλλα σοκακια κινδυνος τις τσεπη σας ειδικα οι βιτρινες κυδνινοσ τις συνοδου σας να παρει το βλεμα στυλ onegai και να πεσετε στη παγιδα.^^
Μιλας εκ πειρας ε? Πιστευω οτι ολοι εχουμε ζησει τετοιες στιγμες
Καλημερα κι απο μενα! Για ψωνια δεν βγαινω, περιμενω τον Αγιο Βασιλη να ερθει πανω στο ιπταμενο ελκηθρο του, με το ολοκαινουριο μου PS3
Posted 23 December 2007 - 13:57
Posted 23 December 2007 - 13:58
ok λοιπόν Λίζα θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Αν θυμάμαι καλά δουλεύεις σε ταξιδιωτικό γραφείο, πες ότιεσύ δενείσαι νοσοκόμα;
δεν ξέρεις που είναι οι φλέβες σου ?
γιατί δεν το έκανες μόνη σου
το πόστο σου ήταν να έρχονται σε εσένα απευθείας οι πελάτες, να σου λέγανε τι ακριβώς θέλουνε
και εσύ να τους το έβρισκες. Έρχεται λοιπόν ένας και θέλει να πάει με την οικογένεια του για χριστούγεννα
στο Παρίσι και να μείνει και σε ξενοδοχείο A κατηγορίας. Ψάχνεις εσύ αλλά όλα είναι κλεισμένα και του
το λες, και εκείνος σου λέει: α εγώ κάνω την ίδια δουλειά με εσένα, οπότε σήκω εσύ από την καρέκλα σου,
δώσε μου τον υπολογιστή σου και να δεις πως θα βρω εγώ και εισιτήρια και από όλα > >
> > 1ον πιστεύω θα ένιωθες προσβεβλημένη και θα σου άναβαν τα γλομπάκια
2ον εσύ δεν θα είχες καμιά χειροπιαστή βεβαίωση ότι αυτός όντως κάνει την ίδια δουλειά με εσένα,
άσε που αν αυτός έκανε καμιά ζημιά μετά εσύ θα έβρισκες τον μπελά σου.
Ένταξη αν το σκεφτείς έτσι θα καταλάβεις πιστεύω ορισμένους λόγους που δεν μπορούσα να κάνω
αυτό που λες. Τώρα οι άλλοι λόγοι είναι ότι αλλεργία είχα. Είχε πρηστεί το σώμα μου, είχα κοκκινίσει,
είχα φαγούρα,είχε μουδιάσει το πρόσωπο μου,είχα δυσκολία στην αναπνοή. Και θα είμαι ειλικρινής,
υπό αυτές τις συνθήκες φλέβα μου δεν μπορούσα να βρω μόνη μου που να χτυπιόμουν
Posted 23 December 2007 - 14:15
ok λοιπόν Λίζα θα σου δώσω ένα παράδειγμα. Αν θυμάμαι καλά δουλεύεις σε ταξιδιωτικό γραφείο, πες ότι
το πόστο σου ήταν να έρχονται σε εσένα απευθείας οι πελάτες, να σου λέγανε τι ακριβώς
θέλουνε και εσύ
να τους το έβρισκες. Έρχεται λοιπόν ένας και θέλει να πάει με την οικογένεια του για χριστούγεννα
στο Παρίσι και να μείνει και σε ξενοδοχείο A κατηγορίας. Ψάχνεις εσύ αλλά όλα είναι κλεισμένα και του το λες,
και εκείνος σου λέει: α εγώ κάνω την ίδια δουλειά με εσένα, οπότε σήκω εσύ από την καρέκλα σου,δώσε μου
τον υπολογιστή σου και να δεις πως θα βρω εγώ και εισιτήρια και από όλα > >
> > 1ον πιστεύω θα ένιωθες προσβεβλημένη και θα σου άναβαν τα γλομπάκια
2ον εσύ δεν θα είχες καμιά χειροπιαστή βεβαίωση ότι αυτός όντως κάνει την ίδια δουλειά με εσένα,
άσε που αν αυτός έκανε καμιά ζημιά μετά εσύ θα έβρισκες τον μπελά σου.
Ένταξη αν το σκεφτείς έτσι θα καταλάβεις πιστεύω ορισμένους λόγους που δεν μπορούσα να κάνω
αυτό που λες. Τώρα οι άλλοι λόγοι είναι ότι αλλεργία είχα. Είχε πρηστεί το σώμα μου, είχα κοκκινίσει,
είχα φαγούρα,είχε μουδιάσει το πρόσωπο μου,είχα δυσκολία στην αναπνοή. Και θα είμαι ειλικρινής,
υπό αυτές τις συνθήκες φλέβα μου δεν μπορούσα να βρω μόνη μου που να χτυπιόμουν
Και εκεινη τη στιγμη δεν εισαι καν και στη ψυχολογια ουτε εχεις και το κουραγιο και τη ψυχραιμια να μπεις στη διαδικασια.Λογικα σηκωσες και πιεση απλα το περιστατικο σου μου θυμισε οταν ειμουνα φανταρος που επαθα αρτηριακη υπερταση καποια απτα συμπτωματα που ειχες.Και επισης και τη διατροφη που σου εδωσαν ειναι παρομοια και ενος υπερτασικου.
Γρηγορη αναροση σου ευχομαι.^^
Posted 23 December 2007 - 14:19

Dorama Queen-Bitch Mode On Atm
Posted 23 December 2007 - 14:25
Η διατροφη που της εδωσαν ειναι χωρις αλατι, γιατι της εδωσαν κορτιζονη...αν παιρνεις κορτιζονη, και φας αλατι, πρηζεσαι..φυσικα το αλατι ανεβαζει την πιεση, κατα συνεπεια βλεπεις την σχεση που εχουν στη διατροφη τα δυο περιστατικα..μακρυα απο ολους μας τετοιες καταστασεις..εγω εχω δερματικες αλλεργιες πιο πολυ, και καποιες διατροφικες, αλλα εχω κανει αλλεργιογραμμα και τις εχω εντοπισει οποτε αποφευγω οσο γινεται τα τροφιμα αυτα...εχω κι εγω αλλεργια στην πενικιλινη, και δεν εχω παρει ποτε αντιβιωση ουτε με παραγωγα, για να μην τυχουν ποτε να με πειραξουν..Νκολετακι περαστικα και υπομονη!
Τσπα ας πουμε κατι πιο ευχαριστο εγω παντος τη πρωτοχρονια θα τη περασω Thess καπως ετσι.^^
[YOUTUBE]http://youtube.com/watch?v=_2HhIeFr8l8[/YOUTUBE]
Posted 23 December 2007 - 14:29

Posted 23 December 2007 - 14:32
Posted 23 December 2007 - 14:40
Θα συμφωνισω και εγω επισης σημερα για τους αντρες πιο πολυ αποφευγετε να παρετε τη συνοδο σας και να τη πηγενεται σε μεροι οπως Ερμου και αλλα σοκακια κινδυνος τις τσεπη σας ειδικα οι βιτρινες κυδνινοσ τις συνοδου σας να παρει το βλεμα στυλ onegai και να πεσετε στη παγιδα.^^
So true!(Μέγας Παθών here:deadga6: )
we are the things that go bump in the night....We are the reason you sleep with a night light...